Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από DamoN »

Εμένα προσωπικά και τελείως ψυχρά δεν με χαλάει να χαλάσουμε καμία ομάδα που ούτως ή άλλως είχε ταβάνι να χάνει 20 πόντους από γαυροβαζελο και ακόμα και αν έπαιρνε το Γιουροπ καπ προσωπικά δεν θα τρελαινόμουν όταν ο βαζελος για πλάκα παίρνει γιουρο λιγκ.
Περυσι ή ακόμα και φέτος με χατζοπουλο θα γουσταρα φουλ για την υπερπροσπάθεια τώρα που σκάμε και παίρνουμε 13 Αμερικανούς διώχνουμε αλλους κλπ κλπ εννοείται πως θα χαρώ αλλά κλαιν αν το σηκώσουμε .
Οπότε είμαι οκ που μια ομάδα που είχε μόνο νίκες και έχει κάνει πορειαρα μέχρι τώρα την ψιλό διαλύουμε…
Το ίδιο ισχύει και για τον κοουτς ( άδικη η ζωή ξέρω αλλά δεν έχω προλάβει να δεθώ μαζί του )
Οι 2 που πήραμε σαν στοιχεία και στυλ μαρεσουν φουλ και καλά κάναμε ενώ ο τζακσον αν και τίμιος δεν μου άρεσε οπότε πάλι κομπλέ
Το θέμα είναι ότι από όλο αυτό που πάει να στηθεί από τη στιγμή που ξεκίνησε δεν μου κολλάνε κάποια πράγματα .
Πχ μπεβερλι οκ και ειδικά αν θέλει να παίξει σε συνδυασμό με ταιριι είσαι τέρμα καλά .αμυντικος σκυλος ,οργανωτικά καλό επίπεδο, λάθη μηδέν + το επιθετικό ταλέντο του 2ου.
Με τον Μπραουν μαζί όμως πως κολλάνε ;
Δεν είναι υπερβολή να έχεις και μπεβερλι και ταιριι και Μπραουν ; Ακόμα και ο ντιμσα την θέλει την μπάλα στα χέρια του .ποσο μάλλον ο αλλεν .
Ο Μέλβιν οικονομικός φουλ τον κρατάω με χίλια .
Δεν είναι υπερβολή η περιφέρεια σε σχέση με την γύμνια στους ψηλούς ; Και αν ναι άμα πάρεις 5αρι βαρβάτο δεν τον αλλάζεις ούτε με μουρ ούτε με μαρβιν αλλά με ένα Γκαρντ.
Να θυμίσω ότι Κονιαρης και περσιδης είναι και αυτοί Γκαρντ και κάνουν τρομερή χρονιά . Ενώ στους ψηλούς από έλληνες δεν έχεις τίποτα ( σλαφτσακης - Ιατριδης )
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Unpsofable78, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Stelios Bagios έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 18:30 Παίζει κάτι με τα ύψη των παικτών που μας ενδιαφέρουν και όλα τελειώνουν σε 8;
Breein Tyree 1.88
Patrick Beverley 1.88
Timmy Allen 1.98
Artūras Gudaitis 2.08
Bruno Caboclo 2.08
Freddie Gillespie 2.08
David McCormack 2.08

Τα ύψη τα πήρα από Wikipedia
Ωραίο Θέμα :D

Επειδή το Wikipedia κάνει αυτόματη μετατροπή των feet και inch σε μέτρα και εκατοστά.

Στην Αμερική πχ μετράνε τους παίκτες σε κλίμακα ύψους 6.1f, 6.2f, 6.3f, 6.4f κτλ,
ενω σε μας στην Ευρώπη 1.85m, 1.86m, 1.87m, 1.88m, 1.89m, 1.90m κτλ.

Το 6.1f ισουται με 1.859m, το 6.2f με 1.889m, το 6.3f με 1.920m

Αρα στους αμερικανούς παίκτες με αμερικανικη μέτρηση υπαρχει σε κλίμακα ύψους,
μεταξυ των δικων μας 7 εκατοστών απο το 1.85μ μέχρι και το 1.92μ,
μονο το 1.85 το 1.88 και το 1.92 με τις στρογγυλοποιησεις
και ετσι βεβαια παει και ολη η μετρηση ..

1 ίντσα = 2.54 εκατοστά

Ρεαλιστικά δηλ. το 6.2f ολων των παραπανω παικτών που η μετατροπή στο wiki το έχει 1.88m είναι κάπου μεταξύ 1.889μ και 1.915μ.

Το 2.08 του Gillespie που ειναι αμερικανος και ειναι μετατροπη του 6f10inch
ειναι πιο κοντα στο 2.10μ,
ενω του Gudaitis που ειναι ευρωπαιος
και το wiki έχει ως βασικό αρχείο την ευρωπαϊκή μετρηση ειναι καθαρό 2.08

υγ.σορρυ αν κούρασα
και
οφ τοπικ εννοείται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SCIFO την Παρ 12 Δεκ 2025, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author SCIFO for the post (total 8):
DamoN, Ally Samagoal, ABOLEYTOI, icue, Stelios Bagios, Napoli4, Maedhros4, chri5ti9
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τι σορυ ρε αδερφέ ! Ετοιμος να πάω εκατομμυριούχο είμαι τώρα
These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
SCIFO, Unpsofable78, Ally Samagoal, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

SCIFO έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 20:40
Stelios Bagios έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 18:30 Παίζει κάτι με τα ύψη των παικτών που μας ενδιαφέρουν και όλα τελειώνουν σε 8;
Breein Tyree 1.88
Patrick Beverley 1.88
Timmy Allen 1.98
Artūras Gudaitis 2.08
Bruno Caboclo 2.08
Freddie Gillespie 2.08
David McCormack 2.08

Τα ύψη τα πήρα από Wikipedia
Ωραίο Θέμα :D

Επειδή το Wikipedia κάνει αυτόματη μετατροπή των feet και inch σε μέτρα και εκατοστά.

Στην Αμερική πχ μετράνε τους παίκτες σε κλίμακα ύψους 6.1f, 6.2f, 6.3f, 6.4f κτλ,
ενω σε μας στην Ευρώπη 1.85m, 1.86m, 1.87m, 1.88m, 1.89m, 1.90m κτλ.

Το 6.1f ισουται με 1.859m, το 6.2f με 1.889m, το 6.3f με 1.920m

Αρα στους αμερικανούς παίκτες με αμερικανικη μέτρηση υπαρχει σε κλίμακα ύψους,
μεταξυ των δικων μας 7 εκατοστών απο το 1.85μ μέχρι και το 1.92μ,
μονο το 1.85 το 1.88 και το 1.92 με τις στρογγυλοποιησεις
και ετσι βεβαια παει και ολη η μετρηση ..

1 ίντσα = 2.54 εκατοστά

Ρεαλιστικά δηλ. το 6.2f ολων των παραπανω παικτών που η μετατροπή στο wiki το έχει 1.88m είναι κάπου μεταξύ 1.889μ και 1.915μ.

Το 2.08 του Gillespie που ειναι αμερικανος και ειναι μετατροπη του 6f10inch
ειναι πιο κοντα στο 2.10μ,
ενω του Gudaitis που ειναι ευρωπαιος
και το wiki έχει ως βασικό αρχείο την ευρωπαϊκή μετρηση ειναι καθαρό 6.08

υγ.σορρυ αν κούρασα
και
οφ τοπικ εννοείται
Ποστ έπος!!
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
SCIFO, DamoN
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Συμφωνώ όσο έχουμε παίκτες με συμβόλαια 1 χρόνου its just business. Όπως ο κάθε αμερικανός έψαχνε κάτι καλύτερο κάθε καλοκαίρι έτσι και εμείς τώρα.
Η αλλαγή μπράουν μου ακούγεται λογική. Αν έρθει ο μπέβερλι βρεί ρυθμό (τον ξέρει και ο ζντοβτς) και είσαι οκ με τους χειριστές.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος του οτι ο ψηλός θα έρθει αργότερα όπως ακούγεται.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ωραίο ποστ, διαφωτιστικό.

Πάω και στο προηγούμενο Post του Damon:
με έπεισες. Θα δεχθώ την εισήγησή σου
"Μπουντούρης"

Έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να φύγω τον Τζόουνς. Αν δω τους 2 νέους guards να είναι περίπου όσο καλοί περιμένουμε, μπορεί να αποδεσμευτεί ο Μπράουν και να ισοροπήσουμε λίγο την ομάδα σε ψηλούς-κοντούς. (Βέβαια ήταν από τους καλύτερους επιθετικά).

ΥΓ ξέρει κανείς σας τη θρυλική μορφή του Ποσειδωνίου τις 2 προηγούμενες δεκαετίες, τον τρελό τον ¨Μπάνε¨ που έμενε εκεί κοντά και ήταν στα γήπεδα ανελλιπώς κάθε βράδυ;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
freemind
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ όχι γιατί είμαι δυτικός και Ποσειδώνιο έχω παίξει στη ζωή μετρημένες φορές αλλά αφού είσαι αρρωστακι θέλω να τσεκάρεις έναν ελληνοκαναδο στο ινστα ή γιουτιουμπ που παίζει μονά και πλακώνεται . Δεν είναι πολύ μπάσκετ αλλά σαν μπασκετικός εγώ κόλλησα φουλ κάνα 2 μέρες .
Mike kiatipis κάπως έτσι . Γυρίζει όλο τον κόσμο και παίζει μπάσκετ … πιστεύω θα σ αρέσει έτσι για χαβαλέ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κάποιος να πάει με μεζούρα στο ματς με τον Πανιώνιο για πραγματογνωμοσυνη.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

DamoN έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 19:07 Πάντως για να καταλάβεις τι εννοώ εγώ σακλεφορντ θα διάλεγα στο δίλλημα με ΜακΡέι (ελαφρύ το χώμα του )
Και οι δύο δυστυχώς 😢
These users thanked the author fossa for the post:
DamoN
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν το ήξερα
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Taseos έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 19:23 Εγώ πάλι πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει σύντομα προπονητή Σέρβο με μεγάλο παρελθόν Ελλάδα
Σαβιτς :D
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Πρέπει ν' αρχίσουμε να προσαρμοζόμαστε "πνευματικά" στα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής Μυστακίδη. Να κάνουμε step up που λένε και οι μπασκετικοί. Δε θα είναι εύκολο καθώς για πολλά χρόνια έχουμε εθιστεί στα πολύ χαμηλά νούμερα και τώρα όταν διαβάζουμε για κάποια άλλα νούμερα θα μας φαίνεται κάπως....

Τι εννοώ. Διάβασα ότι τον Τζάκσον τον αποζημίωσαν όχι μόνο για φέτος αλλά και για το συμβόλαιο του για του χρόνου. Καθόλου άσχημα για τον παίκτη, που πήρε Χριστουγεννιάτικα δώρο 1,5 χρόνο συμβόλαιο που δε θα το παίξει. Θα βρει και μια συμπαθητική ομαδούλα και όλα καλά. Αυτό ίσως έχει και έναν άλλο λόγο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε στην αγορά πολύ καλό όνομα στις συναλλαγές μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε μελλοντικά ασφαλώς μεγαλύτερα ψάρια.

Επίσης διάβασα ότι Άλλεν και Τάϊρι μαζί με τα buy outs κόστισαν 600k μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενώ η πρόταση που έχει γίνει στο Μπεβερλι είναι 600k για το υπόλοιπο της σεζόν. Μου φάνηκαν πολλά, ειδικά για τον Μπέβρλι, γι' αυτό λέω ότι πρέπει ν' αρχίσουμε να προσαρμοζόμαστε. Από εκεί που όλο το μπάτζετ ήταν 600-700 χιλιάρικα τώρα δίνεται έτσι για πλάκα σ' ένα ανερνεγό 37χρονο για μισή σεζόν!!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

απο την άλλη όμως, είναι Ο Μπέβερλι. Ο Τύπος που μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε στην άμυνα και στο πνευματικό παιχνίδι.
Που έχει αντιμετωπίσει κάτι Λεμπρον, κάτι Τζα Μοράντ και πάει λέγοντας.
Αν είναι στο 60% αυτού που ήταν μέχρι πριν 1 χρόνο, για μας είναι πολυτέλεια, για τις διοργανώσεις που παίζουμε είναι game changer όπλο.

ΥΓ όσο τα χρήματα ήταν τα λιγοστά της ομάδας, του λαού, της σφιχτής διαχείρισης, σαφώς και καλά κάναμε και τα υπολογίζαμε.
Τώρα πια η νέα πραγματικότητα λέει πως υπάρχει ιδιοκτήτης, δικά του είναι και γουστάρει και τα δίνει. Δε μας χαλάει πια. Ίσα ίσα, χαιρόμαστε που δείχνει να μην το νοιάζει πόσα θα ξοδέψει. Ε, να μη μας νοιάζει και μας. Ας νοιάζει τη νέα Διοίκηση που έχει την προσωπική ευθύνη ως αιρετή, ας νοιάζει τους ταγμένους στο ρόλο GMs κλπ.

ΥΓ2 ελπίζω με όλο μου το είναι ο μεταγραφάκιας να χει δίκιο και να γίνει μεγάλο μπαμ με απόκτηση ψηλού!!
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Taseos έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 19:23Εγώ πάλι πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει σύντομα προπονητή Σέρβο με μεγάλο παρελθόν Ελλάδα
Πολλοί δεν πρόλαβαν ουτε γνωρίζουν πως σχεδιαζε και πως κινούνταν ο Βεζυρτζης. Ειδικα στα μεταγραφικά.

Ότι καλύτερο υπήρχε του χτυπούσε την πόρτα, είτε λεγόταν Γκάλης, είτε Λεβινγκστον, είτε Μαλκοβιτς, ειτε Ιβκοβιτς, είτε Φάνης Χριστοδούλου, είτε Γιαννάκης.

Δε σταματούσε πουθενα.

Ότι θα γίνουν προσεγγίσεις και προτάσεις θα γίνουν. Θα δούμε ποιος θα έρθει, και ποιος θέλει να έρθει.

Και τώρα πια υπάρχουν άλλες δυνατότητες...
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

dimitris7777 έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 22:27 .....
Τι εννοώ. Διάβασα ότι τον Τζάκσον τον αποζημίωσαν όχι μόνο για φέτος αλλά και για το συμβόλαιο του για του χρόνου. Καθόλου άσχημα για τον παίκτη, που πήρε Χριστουγεννιάτικα δώρο 1,5 χρόνο συμβόλαιο που δε θα το παίξει. Θα βρει και μια συμπαθητική ομαδούλα και όλα καλά. Αυτό ίσως έχει και έναν άλλο λόγο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε στην αγορά πολύ καλό όνομα στις συναλλαγές μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε μελλοντικά ασφαλώς μεγαλύτερα ψάρια.

.....
Έτσι για κουβεντα να γινεται, να πω οτι ολοι αυτοί ειναι μισθοφόροι και απλά αποχωρούν από μια ομάδα εύκολα για να πάνε σε άλλη με καλύτερο συμβόλαιο. Κάπως έτσι ήρθε και ο Ταιρί που έπαιξε λίγο εκεί που ήταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”