Δοκάρι....χαμένο πλασεδάκι...
2. Mohamed Mady Camara
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Την ελπίδα της ισοφάρισης την έδωσε ο Καμαρά.

Δεν ήταν δοκάρι. Πάσα ήταν για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ισοφάριση.
Ομολογώ πως η αντιδιαστολή ανάμεσα στην εικόνα που μου έδινε πριν χρόνια στο γαύρο, με αυτό που βλέπουμε στον ΠΑΟΚ, είναι μοναδική στα χρονικά
Μιλάμε τέτοια γκάφα δεν έχω ξαναδεί.
Ο παίκτης έχει μόνο συγκεκριμένα στοιχεία που καλούνται οι προπονητές του να αξιοποιήσουν μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες
Νομίζω έχει πλέον γίνει αντιληπτό πως το περσινο ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ του ΠΑΟΚ έχει σε μεγάλο βαθμό και τη δική του υπογραφή
Το άτομο τακτικά και τεχνικα είναι αλλού γι αλλού
Τρομερά σωματικά προσόντα. Άριστο πλασάρισμα στην αντίπαλη περιοχή. Αυτά.
Κατά τα λοιπά κίνδυνος θάνατος και σε φάση άμυνας και σε φάση κατοχής. Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
Μπαίνει χτες και σε δύο σερί φάσεις μέσα σε πέντε λεπτά, χάνει το ματς.
ΒΕΒΑΙΩΣ άδικο το φάουλ . Όμως όταν λίγα δευτερόλεπτα πριν πάει και κάνει τζαρτζ με τα μπουνια και του τη χαρίζει, και αμέσως μετά πάει και πέφτει έτσι χωρίς κανένα λόγο, σαν μαθητής που τσαλαβουταει στην αλάνα για ένα κοντρόλ, ε δίνει χώρο στο ρεφερι να σφυρίξει τη μαλακία.
Βεβαίως παίζει ρόλο και η αποχή του, όμως τα βλέπαμε ήδη από περυσι
Μιλάμε τέτοια γκάφα δεν έχω ξαναδεί.
Ο παίκτης έχει μόνο συγκεκριμένα στοιχεία που καλούνται οι προπονητές του να αξιοποιήσουν μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες
Νομίζω έχει πλέον γίνει αντιληπτό πως το περσινο ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ του ΠΑΟΚ έχει σε μεγάλο βαθμό και τη δική του υπογραφή
Το άτομο τακτικά και τεχνικα είναι αλλού γι αλλού
Τρομερά σωματικά προσόντα. Άριστο πλασάρισμα στην αντίπαλη περιοχή. Αυτά.
Κατά τα λοιπά κίνδυνος θάνατος και σε φάση άμυνας και σε φάση κατοχής. Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
Μπαίνει χτες και σε δύο σερί φάσεις μέσα σε πέντε λεπτά, χάνει το ματς.
ΒΕΒΑΙΩΣ άδικο το φάουλ . Όμως όταν λίγα δευτερόλεπτα πριν πάει και κάνει τζαρτζ με τα μπουνια και του τη χαρίζει, και αμέσως μετά πάει και πέφτει έτσι χωρίς κανένα λόγο, σαν μαθητής που τσαλαβουταει στην αλάνα για ένα κοντρόλ, ε δίνει χώρο στο ρεφερι να σφυρίξει τη μαλακία.
Βεβαίως παίζει ρόλο και η αποχή του, όμως τα βλέπαμε ήδη από περυσι
ασσιστmarsantos έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 12:07 Δεν ήταν δοκάρι. Πάσα ήταν για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ισοφάριση.
Έχει τη φάση που έδωσε φάουλ ο καρνάβαλος στο paok24. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση φάουλ. Δεν έχει σημασία αν πέφτει με τα 2 πόδια στη φάση ο Camara. Βρίσκει αποκλειστικά τη μπάλα και ο άλλος πάει και πέφτει πάνω στα πόδια του ξαπλωμένου Camara. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τις τάπες ή κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει φάουλ. Δηλαδή αν ξαπλώσω εγώ στο γήπεδο κι έρθει και σκοντάψει ο οποιοσδήποτε πάνω μου θα πάρει φάουλ; Αστεία πράγματα. Όσο και να μην μας αρέσει ο παίχτης σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν δικαιολογείται το τομάρι να δώσει αυτό φάουλ. Βάζω και το link παρακάτω για όποιον θέλει να το δει από μόνος του.
https://www.paok24.com/podosfairo/591521/ametanoitos/
https://www.paok24.com/podosfairo/591521/ametanoitos/
- These users thanked the author wickerman for the post:
- PAOK DreXleR
-
black death
Φαίνεται ακομα χειροτερο κι απ το λαιβ γιατι το ενα ποδι ειναι τελειως στον αερα.
Παντου σφυριζεται πλέον αυτο.
Ειναι ξεκαθαρα επικίνδυνο παιχνίδι.
Παντου σφυριζεται πλέον αυτο.
Ειναι ξεκαθαρα επικίνδυνο παιχνίδι.
Ως τι σφυρίζετε ρε συ; Επικίνδυνο παιχνίδι; Δεν υπάρχει καμία επαφή. Δηλαδή εκείνο το τάκλιν που είχε κάνει ο Λόβρεν σε έναν του γαύρου και πανηγυρίζαμε μου λες ότι κακώς δεν το έδωσε φάουλ; Φάσκεις και αντιφάσκεις λίγο. Κι εκείνο ξένος διαιτητής ήταν αν θυμάμαι καλά Γερμανός και δεν έδωσε τίποτα. Τελικά δίνεται παντού ή όχι;
Δεν βρίσκω λογική όταν το var επεμβαίνει σε φάσεις που έχουν γίνει πολύ πιο πίσω, να μην εξετάζει και στημένα (κόρνερ ή φάουλ) που είναι ανάποδα και φέρνουν άμεσα γκολ.
Τώρα θα μ κάνετε να υπερασπιστώ έναν παίχτη το στυλ του οποίου προσωπικά δεν με ενθουσίαζε ποτέ .
Ενας παίχτης που έχει παίξει τσουλου , έχει πάρει προκρίσεις με την πρώην κωλοομαδα του μέσα σε εμιρειτς έχει κάνει τρομερές χρονιές με μεταγραφή στη ρομα . Για εσάς που σας αρέσουν αυτά , παίχτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν κάποια χρόνια .
Περυσι έσωσε λίγο την φασουλα για εμάς στα πολύ κακά μας φέτος σε πέρασε και έσωσε την χρονιά γιατί στα πέναλτυ σφιχτός θα ήσουν με τους αυστριακούς . Παίζει τραυματίας ή ερχόμενος από τραυματισμό από την αρχή της χρονιάς μπήκε μέσα έκανε ένα κακό ματς σύμφωνα με όλους σας αλλά μέχρι εκεί .
Φταίει ο μαντι που πίσω τρώμε γκολ σε κάθε στημένο και σε κάθε τρανζισιον με προϋποθέσεις ενώ δεν παίζει καν
Ενας παίχτης που έχει παίξει τσουλου , έχει πάρει προκρίσεις με την πρώην κωλοομαδα του μέσα σε εμιρειτς έχει κάνει τρομερές χρονιές με μεταγραφή στη ρομα . Για εσάς που σας αρέσουν αυτά , παίχτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν κάποια χρόνια .
Περυσι έσωσε λίγο την φασουλα για εμάς στα πολύ κακά μας φέτος σε πέρασε και έσωσε την χρονιά γιατί στα πέναλτυ σφιχτός θα ήσουν με τους αυστριακούς . Παίζει τραυματίας ή ερχόμενος από τραυματισμό από την αρχή της χρονιάς μπήκε μέσα έκανε ένα κακό ματς σύμφωνα με όλους σας αλλά μέχρι εκεί .
Φταίει ο μαντι που πίσω τρώμε γκολ σε κάθε στημένο και σε κάθε τρανζισιον με προϋποθέσεις ενώ δεν παίζει καν
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- leomatos88, Maxmad
-
black death
Δεν ειναι το ιδιο γιατι του λοβρεν οταν φτάνει στη μπαλα ειναι δίπλα στο χορτάρι το ποδι. Βαλτο να το δεις. Ακόμα κι αν παει με πολλη περισσότερη δύναμη, ειναι πολυ πιο σωστο τακλιν.wickerman έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 16:30 Ως τι σφυρίζετε ρε συ; Επικίνδυνο παιχνίδι; Δεν υπάρχει καμία επαφή. Δηλαδή εκείνο το τάκλιν που είχε κάνει ο Λόβρεν σε έναν του γαύρου και πανηγυρίζαμε μου λες ότι κακώς δεν το έδωσε φάουλ; Φάσκεις και αντιφάσκεις λίγο. Κι εκείνο ξένος διαιτητής ήταν αν θυμάμαι καλά Γερμανός και δεν έδωσε τίποτα. Τελικά δίνεται παντού ή όχι;
Ο καμαρα αντι να το κατεβαζει το σηκωνει κιολας. Αν τον βρεις εκει σε κανα καλαμι μπορει να του το σπασεις στα δύο το ποδι.
Δηλαδή είναι η πρόθεση που τιμωρείται κι όχι η επαφή; Λογικά δίκιο θα έχεις και μπορεί να μην έχω διαβάσει εγώ τον συγκεκριμένο κανονισμό. Όπως και να χει θα παρακολουθήσω αντίστοιχες φάσεις σε ξένα πρωταθλήματα που βλέπω να δω τις διαιτητικές αποφάσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να δω δηλαδή στην πράξη τι σφυρίζουν. Μέχρι τώρα δεν είχα δώσει σημασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Παρ 12 Δεκ 2025, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Ειναι η επικινδυνοτητα, δεν νομιζω οτι ειχε τοσο προθεση ο καμαρα, πιο πολη ατσουμπαλιαση είναι.
Καποιες φασεις εχουν γινει στανταρ λιγο πολυ. Οπως σκεψου οταν σηκωνεις το ποδι πολυ ψηλα ακομα και χωρις δυναμη. Και μπαλα να πάρεις δινουν φαουλ, δεν χρειαζεται να βρεις κανα κεφαλι.
Να σου πω και κατι αλλο. Ο λοβρεν πηρε ρισκο εκει περα, γιατί αν βρεις τον παίχτη εν πτήσει, ειναι κόκκινη μαρς, πηγε με τρομερη δύναμη. Ετσι οπως τελειωνει η φαση ομως δεν μπορεις να του πεις κατι.
Και του καμαρα ειναι φαση που και τιποτα να μην εδινε δεν θα χε ασχοληθεί κανεις. Δεν μπορεις ομως να τον κατηγορήσεις που δίνει φάουλ σε τακλιν με δυο ποδια και το ενα 20 ποντους απ το έδαφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 12 Δεκ 2025, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με κάλυψες. Καλά ναι, θα μπορούσες να το πεις και τάκλιν εξολοθρευτή του Λόβρεν. Σαν μαρκάρισμα σε χόκει επί πάγου ή ράγκμπι έμοιαζε πιο πολύ. Πάλι καλά να λες που δεν τον βρήκε.
-
George Best4
To βασικό είναι είναι ότι είναι ένα άτεχνο τραγι.
Χάνει τα κοντρόλ και μετά κυνηγάει να μπει στη φάση και στο 3ο γκολ αν δείτε την φάση από την αρχή κάνει 2-3 κακές επαφές μέσα σε 1 λεπτό. Και από κόντρα σε αυτόν πάει η μπάλα πλάγια και μπαίνει το γκολ.
Γενικά μπήκε και τα γάμησε όλα.
Αυτή ήταν η εικόνα του ματς.
Μεταφέρει άγχος με τις επαφές του στην ομάδα.
Αυτό το παραμυθι με τον καλό Καμαρά που φέτος κάτι έχει πάθει πρέπει να σταματήσει. Πέρυσι είχαμε απαράδεκτο κεντρο, αργή ανάπτυξη, δεν βγάζαμε αντεπιθεσεις και ήταν ο κύριος λόγος.
Δεν υπάρχει καλός και κακός Καμαρά. Ο ιδιος παίχτης ηταν πέρυσι, τις ίδιες κακές επαφές είχε με την μπάλα, το ίδιο άναρχος τακτικά, το ίδιο ατσουμπαλος.
Πιο πιθανό είναι να πιάσω και εγώ 6.000 φορές το Τζόκερ μετά τον Φραπέ, παρά να κάνει σωστό κοντρόλ ο Καμαρά.
Χάνει τα κοντρόλ και μετά κυνηγάει να μπει στη φάση και στο 3ο γκολ αν δείτε την φάση από την αρχή κάνει 2-3 κακές επαφές μέσα σε 1 λεπτό. Και από κόντρα σε αυτόν πάει η μπάλα πλάγια και μπαίνει το γκολ.
Γενικά μπήκε και τα γάμησε όλα.
Αυτή ήταν η εικόνα του ματς.
Μεταφέρει άγχος με τις επαφές του στην ομάδα.
Αυτό το παραμυθι με τον καλό Καμαρά που φέτος κάτι έχει πάθει πρέπει να σταματήσει. Πέρυσι είχαμε απαράδεκτο κεντρο, αργή ανάπτυξη, δεν βγάζαμε αντεπιθεσεις και ήταν ο κύριος λόγος.
Δεν υπάρχει καλός και κακός Καμαρά. Ο ιδιος παίχτης ηταν πέρυσι, τις ίδιες κακές επαφές είχε με την μπάλα, το ίδιο άναρχος τακτικά, το ίδιο ατσουμπαλος.
Πιο πιθανό είναι να πιάσω και εγώ 6.000 φορές το Τζόκερ μετά τον Φραπέ, παρά να κάνει σωστό κοντρόλ ο Καμαρά.