Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
scarsick

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από scarsick »

curtis έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:09 την αποψη μας λεμε και σε οποιον αρεσει
λουτσε αυτα τα χαλια εσυ τα εφτιαξες με την ξεροκεφαλια σου.εισαι τραγικος εσυ και οι εμμονες σου
Αυτή είναι η "άποψη" που "σε όποιον αρέσει"; Ότι ο Λουτσέσκου είναι "ξεροκέφαλος", "τραγικός και "εμμονικός" και έφτιαξε "αυτά τα χάλια";
Εγώ αυτή την άποψη τη θεωρώ άμπαλη μπούρδα.

Άποψή μου ε, σε όποιον αρέσει.
These users thanked the author scarsick for the post (total 5):
Kabamaru11, eorptol1, Kostas_FI, Apil44, dragon
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Έχουν ψοφήσει Μειτε, Μπάμπα και Ζίφκοβιτς και τουλάχιστον για τον 1 έχεις τον Μπιάνκο στον πάγκο, τραγική διαχείριση του Ιταλού.
These users thanked the author omerta76 for the post:
Friedrich von Friedhof
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Μειτε στα πρώτα παιχνίδια Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου ήταν όνειρο.

Η τραγική διαχείριση του ( ακόμα και με τις Σέρρες τον έβαλε) , μας έφτασε στο σημείο ο παίκτης να έχει κάνει 5 τέλεια ματς και 5 αισχρά.

Ο μ.ο είναι θετικός κατά την άποψη μου.
Ελάχιστα όμως.

Και αυτό είναι τεράστια ευθύνη του προπονητή.

Τα ίδια ισχύουν με Μπάμπα.

Τα ίδια θα ίσχυαν και με Τάισον αλλά ο τύπος είναι βιονικός.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εντάξει ρε παιδιά είπαμε καλός -χρυσός ο Λουτσεσκου ,εξαιτίας του η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.

Αλλά δεν γίνετε να μην παραδεχτούμε ότι έχει εμμονές.
Είναι φανερό πλέον ότι λειτουργεί κάποιες φορές εγωιστικά για να μην παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος.

Μακάρι στην μεταγραφική περίοδο να κυριαρχήσει το πρέπει και όχι το θέλω του προπονητή.

Είναι χρυσή ευκαιρία με την κατάλληλη ενίσχυση να πάρουμε το πρωτάθλημα.
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Κακή διαχείριση και φέτος. Τελευταία σεζόν που έκανε καλή διαχείριση, με μεγάλο rotation όσους θυμούνται, πήραμε πρωτάθλημα. Φέτος κάνει ακριβώς το αντίθετο, παίζει κάποιους παίκτες συνέχεια που δεν έχουν δυνάμεις η παίζουν χάλια και οι υπόλοιποι δεν περνούν ρυθμό. Δεν παίζει ρόλο εάν θεν έχεις καλό πάγκο η όχι, για αυτό φταίει η διοίκηση, εσύ τη κανείς σαν προπονητής; Λογική 0. Να και τα αποτελέσματα, ούτε τις μικρές ομάδες κερδίζουμε στην Ευρώπη που θέλει ταχυδύναμη. Και την Lille με πολύ τύχη την πήραμε.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

scarsick έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:28
λουτσε αυτα τα χαλια εσυ τα εφτιαξες με την ξεροκεφαλια σου.εισαι τραγικος εσυ και οι εμμονες σου
Αυτή είναι η "άποψη" που "σε όποιον αρέσει"; Ότι ο Λουτσέσκου είναι "ξεροκέφαλος", "τραγικός και "εμμονικός" και έφτιαξε "αυτά τα χάλια";

προφανως και εισαι αμπαλος.δεν θιγουμε τον λουτσε επειδη λεμε οτι ειναι εμμονικος και κωλημενος.αιντε που βγαλατε τα ΠΑΟΚομετρα και μας κριτικαρετε οτι λεμε.τον αγωνα τον ειχαμε στα χερια μας και δεν πηραμε το διπλο απο τις λαθος επιλογες του προπονητη.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

curtis έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:49
scarsick έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:28

προφανως και εισαι αμπαλος.δεν θιγουμε τον λουτσε επειδη λεμε οτι ειναι εμμονικος και κωλημενος.αιντε που βγαλατε τα ΠΑΟΚομετρα και μας κριτικαρετε οτι λεμε.τον αγωνα τον ειχαμε στα χερια μας και δεν πηραμε το διπλο απο τις λαθος επιλογες του προπονητη.
ναι εμμονικος ειναι αστα να πανε σημερα κραζουμε ? οι αντι παντα στην γωνια πες την γνωμη σου χωρις να εισαι ισοπεδωτικος μπορεις ?
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Apil44, dragon, theo-drama
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Τον Θυμιανη ξεχασατε … με τον εμμονικο
These users thanked the author -keeper- for the post:
dragon
curtis

Δημοσίευση από curtis »

και για να προλαβω πολλους που δεν τους αρεσει η κριτικη στον λουτσε.να ξεκαθαρισω την θεση μου.ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια μας.τον σεβομαστε τον αγαπαμε ειναι ενας απο εμας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι υπερανω κριτικης.2 βαθμοι σημερα και αλλοι 2 με μπραν χασαμε καθαρα απο επιλογες του.Δεν γινετε να μην βλεπει οτι ο μειτε σερνετε και παιχτης τσαλοφ δεν υπαρχει.Μυθου εχει μαλιασει η γλωσσα μας για ναμην πω οτι πρεπει να παρει χρονο και ο χατσιδης που το καλοκαιρι εβγαζε ματια.Τελος για μπιανκο αφηνω εσας τις μπαλαδοφατσες να μας εξηγησετε γιατι δεν παιζει......
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καμία ομάδα αυτού του επιπέδου, την στιγμή που δεν έχει κριθεί το αποτέλεσμα δεν αλλάζει όλη την μεσαία γραμμή.
Αν το κάνεις σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει καλή διαχείριση και καλή επιλογή.

Ο μείτέ δεν έχει θέμα στην αερόβια του κατάσταση. Έχει θέμα στα πολλά αγωνιστικά λεπτά και κυρίως στο ότι κανείς δεν τον συμπληρώνει στον χώρο του.
Αν το ταίρι του είχε περισσότερες καλύψεις χώρου κι αντιπάλου, ο μείτέ θα είχε λιγότερη επιβάρυνση σε μαρκαρίσματα. Αυτό θα σήμαινε περίσσια ενέργεια.
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Σημερα το στησιμο αλλα και οι αλλαγες ηταν 0. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να βλεπει λογικη στην χρησιμοποιηση Τσαλοφ.
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Πολύ κακή η επιλογή του Καμαρά ενώ υπάρχει διαθέσιμος ο Μπιανκο δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

BWmystis έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:32 Σημερα το στησιμο αλλα και οι αλλαγες ηταν 0. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να βλεπει λογικη στην χρησιμοποιηση Τσαλοφ.
Τι θες να κάνει δηλαδή να βάλει τον μύθου βασικό 5 συνεχόμενα ματς;;να τον χάσει με κανένα τραυματισμό κ αυτόν .επίσης μπορεί να πάρουν φορ τέλος Γενάρη η κ να μην πάρουν κιόλας,κ επειδή ούτε εγώ θα κατέβω να παίξω ούτε εσύ καλά κάνει κ τους έχει ζωντανούς όλους είναι πάρα πολλά τα ματς,άσχετα αν παίρνει από τον τσαλοφ σχεδόν τίποτα
These users thanked the author tenten4GT for the post:
Apil44
curtis

Δημοσίευση από curtis »

οταν δεν θελει να καψει τον μυθου ας παιξει χωρις φορ και με τον τσαλοφ χωρις παιζει
These users thanked the author curtis for the post:
Amsterdamer_87
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”