Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Eπισης επειδη λετε οτι του καμαρα ειναι φαουλ, ο καμαρα δεν ειναι οτι παιζει μονο μπαλα αλλα δεν παει καν πανω στο παικτη ουτε στα ποδια του. Ο παικτης ειναι πιο μακρια και απλα πεφτει πανω στον καμαρα, ειναι κωμικο φαουλ. Οχι οτι αυτο δικαιολογεί τη κωμικη αμυνα μετα
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Kabamaru11, paoki19, navigator11, PAOK DreXleR
Προφανως και δεν υπαρχει κανενα φαουλ. Το οτι βγαζει και καρτα δειχνει την ανικανοτητα του Ρουμανου διαιτητη.
Ούτε ο Χρυσάνθης θα τολμούσε να μιλήσει για φάουλ του Κάμαρα, στη φαση που έφερε το 2-2george188 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:14 Eπισης επειδη λετε οτι του καμαρα ειναι φαουλ, ο καμαρα δεν ειναι οτι παιζει μονο μπαλα αλλα δεν παει καν πανω στο παικτη ουτε στα ποδια του. Ο παικτης ειναι πιο μακρια και απλα πεφτει πανω στον καμαρα, ειναι κωμικο φαουλ. Οχι οτι αυτο δικαιολογεί τη κωμικη αμυνα μετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μόνο καλό είναι ότι τουλάχιστον δεν χάνουμε σε ματς που στραβώνουν φέτος στην Ευρώπη. Ακόμη κι ο ένας βαθμός είναι πολύ σημαντικός τόσο για εμάς, όσο και για το ότι δεν παίρνουν 3 βαθμούς οι ανταγωνιστές μας για την πρόκριση. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο σήμερα οι απουσίες. Γιακουμάκης βασικό σέντερ. Μιχαηλίδης βασικός κι εξαιρετικός σε όλα τα ματς Ευρώπης. Zivko βασικός κι αναντικατάστατος στην Ευρώπη, ψόφιος σήμερα ακόμη και που μπήκε για λίγο. Με αυτά τα δεδομένα κι η ισοπαλία καλή ήταν. Το γαμώτο είναι ότι ενώ ελέγχαμε και είχαμε ψιλοσβήσει το ματς, γίνονται οι αλλαγές κι έχουμε ένα 15λεπτο τρικυμία.
-
leomatos88
Είχα καιρό να συγχυστώ έτσι με την ομάδα. Τι να πούμε για τον Καμαρά; Ή τον Κετζιόρα; Τι κάνει σήμερα ο Παβλένκα; Τι κάνει ο Μεϊτέ; Ο Ζίφκοβιτς, μέχρι το 3-2 τουλάχιστον; Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν και τα τρία γκολ που φάγαμε; Ένα προς ένα. Άντε λες με τη Μακάμπι δε σε ήθελε, άντε πες και με την Μπραν ότι συμβαίνουν αυτά, ε σήμερα πήγες και πέταξες την πρόκριση στα σκουπίδια. Εννοείται ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ, κάλλιστα νικάμε Μπέτις και Λυών, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Και στο τέλος έχεις έναν Καμαρά να φοβάται να σκοράρει από την πάρε βάλε πάσα του Κύριλλου, έχεις και τον άλλον να κάνει την απόκρουση της χρονιάς στο παραλίγο έπος του Κωνσταντέλια. Κρίμα και πάλι κρίμα.
-
panpangr77
Δεν γινεται να χανουμε τετοιες ευκαιρες .Δυστηχώς θέλουμε θετικά αποτελεσματα απο την Λυων και την Μπετις για να περάσουμε .Μας ελειψε ο Λοβρεν . Μπορεις να πεις οτι ας τρωγαμε το γκολ στην Λιλ και να κερδιζαμε τις αλλες τρεις ισοπαλιες θα ειμασταν συν 4 πόντους . Ομως επειδη κερδισαμε στην Λιλ μπορούμε να πάρουμε και την Μπετις και την Λυων.
Πρέπει να πάρουμε σοβαρο στοπερ ,σεντερ φορ και ισως αριστερο εξτρεμ . Πάμε για τρια ακομα παιχνιδια με πολλους τραυματισμούς .
Πρεπει να κερδισουμε και τα τρια επομενα παιχνιδια να έρθουν οι μεταγραφες και θα δουμε την Ευρωπη αργοτερα.
Ρε πουτανα μπαλα στο τελος μπες να μιλαμε για 100 χρονια για το γκολ αυτό.
Μας ελειψε ο Λοβρεν .
Δεν θέλω να αναφερθω σε παικτες ή σε προπονητη . Η ομαδα πιστεύω ειναι προσηλωμενη στο να πετυχει φέτος και τα κακως κειμενα θα τα διορθώσει ειτε η διοικηση ειτε ο προπονητης.
Πρέπει να πάρουμε σοβαρο στοπερ ,σεντερ φορ και ισως αριστερο εξτρεμ . Πάμε για τρια ακομα παιχνιδια με πολλους τραυματισμούς .
Πρεπει να κερδισουμε και τα τρια επομενα παιχνιδια να έρθουν οι μεταγραφες και θα δουμε την Ευρωπη αργοτερα.
Ρε πουτανα μπαλα στο τελος μπες να μιλαμε για 100 χρονια για το γκολ αυτό.
Μας ελειψε ο Λοβρεν .
Δεν θέλω να αναφερθω σε παικτες ή σε προπονητη . Η ομαδα πιστεύω ειναι προσηλωμενη στο να πετυχει φέτος και τα κακως κειμενα θα τα διορθώσει ειτε η διοικηση ειτε ο προπονητης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
George Best4
Ρε φίλε είναι ατσουμπαλο τραγι, όταν έχει τόσο κακές επαφές με κοντρόλ, χάνει την μπάλα και μετά μπαίνει στις φάσεις έτσι, τι θα κάνει ο διαιτητής?george188 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:14 Eπισης επειδη λετε οτι του καμαρα ειναι φαουλ, ο καμαρα δεν ειναι οτι παιζει μονο μπαλα αλλα δεν παει καν πανω στο παικτη ουτε στα ποδια του. Ο παικτης ειναι πιο μακρια και απλα πεφτει πανω στον καμαρα, ειναι κωμικο φαουλ. Οχι οτι αυτο δικαιολογεί τη κωμικη αμυνα μετα
Αστείο φάουλ, καμία επαφή, αλλά πληρώσαμε το ποσό ατσουμπαλος είναι.
Δεν το έδωσε για να ευνοήσει ο διαιτητής τους Βούλγαρους, απλά είδε ένα κατσικι
Γενάρη με δύο (3 ουσιαστικά) προσθήκες ο Λου δεν νομίζω να πορευθεί .
Για εμένα μακάρι φορ ,μπακ και εξτρέμ .
Θεωρώ δεδομένο το φορ και 30% το μπακ .
Για εμένα μακάρι φορ ,μπακ και εξτρέμ .
Θεωρώ δεδομένο το φορ και 30% το μπακ .
Εγω δεν πιστευω οτι το εδωσε για να τους ευνοησει απλα ηταν κακιστη αποφαση, δεν διαφωνω οτι ατσουμπαλος ο μαντι αλλα δεν υπαρχει φαουλ σ αυτη τη φαση.George Best4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:19Ρε φίλε είναι ατσουμπαλο τραγι, όταν έχει τόσο κακές επαφές με κοντρόλ, χάνει την μπάλα και μετά μπαίνει στις φάσεις έτσι, τι θα κάνει ο διαιτητής?george188 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:14 Eπισης επειδη λετε οτι του καμαρα ειναι φαουλ, ο καμαρα δεν ειναι οτι παιζει μονο μπαλα αλλα δεν παει καν πανω στο παικτη ουτε στα ποδια του. Ο παικτης ειναι πιο μακρια και απλα πεφτει πανω στον καμαρα, ειναι κωμικο φαουλ. Οχι οτι αυτο δικαιολογεί τη κωμικη αμυνα μετα
Αστείο φάουλ, καμία επαφή, αλλά πληρώσαμε το ποσό ατσουμπαλος είναι.
Δεν το έδωσε για να ευνοήσει ο διαιτητής τους Βούλγαρους, απλά είδε ένα κατσικι
-
black death
Τυχερος που δεν βρηκε τον αλλο, θα έπαιρνε και κόκκινη.
Δεν υπάρχει τακλιν με δυο ποδια τεντωμενα. Δεν ειμαστε στα 80s.
Δεν υπάρχει τακλιν με δυο ποδια τεντωμενα. Δεν ειμαστε στα 80s.
Γιατί να προκριθούμε ρε Μπάνε, για να χάνουμε τις Κυριακές βαθμούς από την Τρίπολη και τη Λειβαδιά?obanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:50 Τίποτα δεν χάσαμε, ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί.
Αφήστε τις μαλακιες,λάθη κάνουν όλοι, όταν δεν ξέρουμε λεπτομέρειες της ομάδας, είναι εύκολο να κρίνουμε, μαζί και εγώ όπως οι περισσότεροι.
Άμα θέλανε πρόκριση να παίρνανε παίκτες.
Από το Μάιο λέγαμε θέλαμε φορ, χαφ, μπακ.
Πήραμε δανεικό φορ, χαφ που θα έρθει σε ένα μήνα και μπακ ποτέ.
Καμία πρόκριση, ένα ματς την εβδομάδα μπας και κάνουμε το θαύμα
- Σουριναμέζος
lowkey ανακουφίζομαι όταν μας πάνε πολλά στραβά σε Ευρώπη και κύπελλο, να ξοδευτεί εκεί η γκίνια μας να μην την έχουμε τις Κυριακές
Τραγική αμυντική λειτουργία, που ξεκινάνε από τον κουρασμένο Μειτέ αλλά και Μπάμπα. Ο Κεντζιόρα έχει πέσει πολύ και η ομάδα έχει ξεμείνει από λύσεις, λες και δεν το περιμέναμε με αυτά που έγιναν το καλοκαίρι.
Η πρόκριση δυσκολεύει γιατί θα μετρήσουν πολύ και οι αδιάφοροι τις τελευταίες αγωνιστικές.
Ενίσχυση οπωσδήποτε τον Γενάρη, πέραν του Ζαφείρη, στόπερ και επιθετικός και ίσως και δεξί μπακ πριν φτύσει αίμα ο Κένι.
Η πρόκριση δυσκολεύει γιατί θα μετρήσουν πολύ και οι αδιάφοροι τις τελευταίες αγωνιστικές.
Ενίσχυση οπωσδήποτε τον Γενάρη, πέραν του Ζαφείρη, στόπερ και επιθετικός και ίσως και δεξί μπακ πριν φτύσει αίμα ο Κένι.
- smoothcriminal1926
Πολύ κρίμα ρε γαμώτο πάλι σήμερα και ο άλλος βγάζει το σουτ της ζωής του στο τέλος για ανατροπή λουκούμι.
Άποψη μου αν αντί για καμαρά έμπαινε ο Μπιάνκο εξαρχής θα σβήναμε το ματς ελέγχοντας το κέντρο. Πολύ τσαπατσούλης το 2 με έχει εκνευρίσει απίστευτα. Άμυνα πίσω για κλάματα.
Επιλογές λούτσι στοίχισαν σήμερα.
Έχω κυκλώσει το ματς με Μπέτις που είναι νίκη πρόκριση. Πόσο πιο πρόκριση ΠΑΟΚ θα είναι με τρίποντο στην Τούμπας απέναντι στους Ισπανούς... Το έχω κυκλώσει. Πιο σίγουρη νίκη και απο αυτή την Τετάρτη με Μαρκο. Πάμε ρε μεγάλε ΠΑΟΚ. Τον Ατρόμητο να κερδίσω...
Άποψη μου αν αντί για καμαρά έμπαινε ο Μπιάνκο εξαρχής θα σβήναμε το ματς ελέγχοντας το κέντρο. Πολύ τσαπατσούλης το 2 με έχει εκνευρίσει απίστευτα. Άμυνα πίσω για κλάματα.
Επιλογές λούτσι στοίχισαν σήμερα.
Έχω κυκλώσει το ματς με Μπέτις που είναι νίκη πρόκριση. Πόσο πιο πρόκριση ΠΑΟΚ θα είναι με τρίποντο στην Τούμπας απέναντι στους Ισπανούς... Το έχω κυκλώσει. Πιο σίγουρη νίκη και απο αυτή την Τετάρτη με Μαρκο. Πάμε ρε μεγάλε ΠΑΟΚ. Τον Ατρόμητο να κερδίσω...