16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Επιτελους εμφανιση που δεν ηταν η εικονα του θλιβερη. Μακρι να συνεχισει ετσι, ουτε καν θα ζητησω κατι παραπανω.
Σε ευχαριστω για το πρωταθλημα. Θα σε θυμαμαι για παντα, δε γινεται αλλο ομως. ΘΕΛΩ ΣΤΟΠΕΡ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
Για λύπηση
Κάποιος να πάει να τον βγάλει από τα δίχτυα που τον έβαλε ο άλλος στο 3ο γκολ
Πηγαινε προς τη μπάλα βρε γμ το μπελά μου που μου πηδάς επιτόπιο με το άλμα της χαρτοπετσέτας
Κάποιος να πάει να τον βγάλει από τα δίχτυα που τον έβαλε ο άλλος στο 3ο γκολ
Πηγαινε προς τη μπάλα βρε γμ το μπελά μου που μου πηδάς επιτόπιο με το άλμα της χαρτοπετσέτας
- theodorsalonika
Ας φέρουν ενεργό δεξί στόπερ με δυνατές προδιαγραφές και συμβόλαιο και ας γριανιασει ο προπονητής γιατί έχει Κετζιορα εκεί. Να αφήσουμε τις πονηραδες περί αριστερών στόπερ γιατί ο Μιχαϊλίδης με μισό μυνησκο πιο καλά κόβει κεφαλιές.
Από πέρσι εκεί γίνεται το νταλαβέρι και μπλοκάρουν επιλογές.
Από πέρσι εκεί γίνεται το νταλαβέρι και μπλοκάρουν επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από πέρυσι ξεκίνησε να δείχνει περίεργα δείγματα . Εν τέλη φέτος είναι το αποκορύφωμα . Μόνιμα κακός και πηγή κινδύνου . Τώρα χωρίς τον Μιχα σφίξαμε
Ελπιζω να μην υπαρχει ουτε καν η σκεψη για ανανεωση. Προτιμω να μεινει ο Λοβρεν για ενα χρονο ακομα και να παει στο καλο ο συμπαθης Πολωνος.
Πως σε γλέντησε έτσι ρε φίλε ο άλλος στο τρίτο γκολ; Αν είναι δυνατόν. Πήδα κι ας φας κουτουλιά, τουλάχιστον δεν θα τρώγαμε το γκολ.
Κάποιες φορές και οι καταστάσεις σε οδηγούν σε λύσεις. Το κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν 2-3 παιδιά από τη Β ομάδα.
Με λίγη τόλμη, δεν πιστεύω ότι θα βγουν χειρότεροι του φετινού Τόμας.
Δυστυχώς η ομάδα πληρώνει ακριβά την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
Με λίγη τόλμη, δεν πιστεύω ότι θα βγουν χειρότεροι του φετινού Τόμας.
Δυστυχώς η ομάδα πληρώνει ακριβά την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
Πολλα ζητησα τελικαCCCP έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 11:47 Επιτελους εμφανιση που δεν ηταν η εικονα του θλιβερη. Μακρι να συνεχισει ετσι, ουτε καν θα ζητησω κατι παραπανω.
Εγω θα το ξαναπω. Οταν εχεις φτασει σε σημειο που ο Μιχαηλιδης
-Που λεγαμε οτι κανει μονο για αριστερο μπακ σε τριαδα
-Γιατι ειναι λιγος στο αμυντικο κομματι
-και ειναι και ψιλολαθερ
να ειναι ο σταρ σεντερ μπακ σου και να ποναει οταν δε παιζει αυτος οπως και ο Λοβρεν που θεωρουταν τελειωμενος...
Ε, τα λεει ολα για το επιπεδο του ροστερ στα σεντερ μπακ
-Που λεγαμε οτι κανει μονο για αριστερο μπακ σε τριαδα
-Γιατι ειναι λιγος στο αμυντικο κομματι
-και ειναι και ψιλολαθερ
να ειναι ο σταρ σεντερ μπακ σου και να ποναει οταν δε παιζει αυτος οπως και ο Λοβρεν που θεωρουταν τελειωμενος...
Ε, τα λεει ολα για το επιπεδο του ροστερ στα σεντερ μπακ