Sera4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:54
George Best4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:50
Sera4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:45
Αποκλειστικό υπεύθυνος όπως και με τη Μπραν. Εγκλήματα πραγματικά.
Εβεβαια....Γιατί έβγαλε τον Γιακουμάκη και έβαλε τον Τσαλοφ?
Που ο Γιακουμάκης 1 εβδομάδα μετά έπαθε θλάση?
Επειδή ο Τέιλορ είναι χειρότερος του κακού Μπαμπά?
Επειδή έμεινε με 2 σέντερ μπάκ?
Επειδή βγάζει τον 38αρη Ταισον και δεν έχει αριστερό Εξτρέμ και πρέπει να παίζει κάποιος με αντίθετο πόδι.
Εγκληματίας μη το συζητάς. Με τέτοιο καταπληκτικό πλήρες ρόστερ είναι εγκληματίας που έχει κάνει 1 ήττα και 6 ισοπαλίες φέτος.
Έχεις καταλάβει τι έγινε σήμερα? Κάτσε και "διάβασε" το ματς με την ησυχία σου αύριο μήπως το καταλάβεις.
Αλλά σε παρακαλώ σταματα να γράφεις τσιτάτα απλά για να γράφεις.
Όχι περιμένω εσύ να μου πεις τι έγινε που κατάλαβες και σε κάθε στραβή θα μπεις να κράξεις.
Μήπως ψήφισες και Καμαρά MVP πέρυσι?
Δε μπορούσε να κρατήσει μπάλα ο ΠΑΟΚ από το 10' και μετά. Όχι επειδή τα χαφ ήταν τραγικά, όχι επειδή ήταν κακός ο Μπαμπα. Επειδή το γαμωφορ σου είναι ο Τσαλοφ που τρέχει άσκοπα σε λάθος χώρους χωρίς να πιέζει ουσιαστικά, χωρίς να πάρει μισή μονομαχία και να είναι μόνιμα αρνητικός.
Δε μπορεις να πιέσεις ψηλά με Τσαλοφ όπως με Γιακουμάκη.
Γιατί δεν ξεκίνησε Μύθου? Γιατί είναι 18 ετών και να παίζει τέτοια μας σε τέτοια ένταση Πέμπτη - Κυριακή ξαφνικά είναι επικίνδυνο για τραυματισμό. Δε το καταλαβαίνεις. Δε πειράζει. Δεν έχω την απαίτηση.
Την Κυριακή θα είναι βασικός ο Μύθου.
Γιατί με την Μπραν έβγαλε τον Γιακουμάκη? Η απάντηση βρίσκεται στην θλάση που έπαθε.
Ποιο είναι το λάθος σήμερα?
Σε μια ομάδα που την πάει 1 μήνα μόνος του ο 38αρης Τάισον και δεν έχει άλλο αριστερό εξτρέμ?
Που κάνουμε μπαλώματα με δεξιά εξτρέμ από εκεί με ανάποδο πόδι?
Που φέτος έχουν σκάσει τόσοι τραυματισμοί?
Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί?
Τον Σεπτέμβρη με 2 στραβά αποτελέσματα δε λέγαμε τις αδυναμίες του ρόστερ?
Τώρα γίναμε Μπαρτσελόνα και μας φαίνεται παράλογο να μη κερδίσουμε ένα ματς?
Είναι έγκλημα που αυτή η ομάδα δεν έχει 2ο φορ.
Άμα ήταν να τον αφήσουν χωρίς φορ ας του ανανέωναν τον Μπράντον για 2ο που σκυλιαζε και πίεζε τουλάχιστον.
Ναι ήταν λάθος που έβαλε τον Καμαρά. Εγώ πρώτος πέρυσι μιλούσα για τραγι και για τον κύριο λόγο που το κέντρο μας ήταν χάλια. Εδώ μέσα κραζατε και ψηφίσατε ξαναλέω το κατσίκι για MVP.