Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Maurice_Escargot

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Εικόνα
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Azrael
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Ούτε ένα νέο όνομα σήμερα ;

Ντεφορμέ.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

icue έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:32 Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν αγαπαει τις καμερες. Φαινεται ο ανθρωπος που δεν νιωθει ανετα και εχει ενα ψιλοτρακ, οσο ισχυρος και αν ειναι. Θεωρω 100% σιγουρο οτι θα ειμαστε οι πιο πολιτισμενοι στο πρωταθλημα, αν και ενταξει ο πηχης ειναι απελπιστικα χαμηλα με τους Οστρογοτθους κατω.

Θα υπαρξουν δεδομενα φωνες για απροστατευτη ομαδα στο πρωτο φαλτσοσφυριγμα και οτι ειμαστε λαιτ και αλλα τετοια που ακουγονται παντα. Αλλα νομιζω οτι εχουμε αποκτησει σαν λαος την υπομονη και την αισθηση δικαιοσυνης απεναντι στην ομαδα μας τοσα χρονια με τη μπαλα. Και ας ακουγονται περισσοτερο οι λιγοι που φωναζουν για ολα. Στο γηπεδο παντα αποτυπωνεται η αληθεια. Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.
100.000%
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 14:49
Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:49

Μου άρεσε αυτό που ανέφερε για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους παίκτες. Σε αυτούς ανήκει η ομάδα (και σε αυτούς για να είμαστε ακριβείς). Δείχνει μια σοβαρότητα ο Μυστακίδης και την επίγνωση του που έχει έρθει. Μόνο θετικό είναι αυτό. Αλλά οι δηλώσεις του παραμένουν προς το παρόν "λόγια", είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσει κάτι μεγάλο.

Θεωρώ ότι το απόσπασμα αυτό εμπεριέχει υπαινιγμό εναντίον του του κυρίου Σαββίδη.
Αυτά τα λαικίστικα από εναν ψυχρό επενδυτή, ανθρωπο των χρηματιστηρίων, ακούγονται πολύ ψευτικα
Δεν το αποκλείω φίλε Κώστα, αλλά ταυτόχρονα δεν το θεωρώ πιθανό.
Αυτά που λέει προσπαθω να τα μεταφράσω πρωτα στα Αγγλικά!!! γιατί θεωρώ αρκετά πιθανό να κάνει αυτός το αντίστροφο.
Αν κρατάει μανιάτικο στον Ιβάν και επιδιωκει κόντρα θα φανεί και μάλιστα σύντομα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βαδίσει αυτόν τον δρόμο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:49
Taseos έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:11
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 14:49

Θεωρώ ότι το απόσπασμα αυτό εμπεριέχει υπαινιγμό εναντίον του του κυρίου Σαββίδη.
Αυτά τα λαικίστικα από εναν ψυχρό επενδυτή, ανθρωπο των χρηματιστηρίων, ακούγονται πολύ ψευτικα
Δε νομίζω εξάλλου ο Σαββιδης πήρε τίτλους, διέλυσε την επο, έφτιαξε ακαδημίαρες. Δεν το λες και λόγια.
"Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν την ομάδα για τον εαυτό τους, αλλά την έχουν για τους φιλάθλους και τους παίκτες"
Σ αυτό αναφέρομαι και δεν το αντιλαμβάνομαι λάθος
Πάλι δε νομίζω αλλιώς θα έδινε μια χορηγία 20 εκ στον ας και την καε τον χρόνο γιατί πάνω απολα ο λαός. Αυτές είναι πιασάρικες κουβέντες. Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου το είχε πιάσει άλλος νωρίτερα. Η ουσία είναι ότι πάμε για ευρωπαϊκό ξεκαθαρα. Και το καλοκαίρι για ολικό ρισετ. Ο Σαββιδης βέβαια βρήκε ανθρώπους για να τρέξουν τα του παρασκηνίου. Να δούμε αν μπορεί και αυτός να κάνει κάτι αντίστοιχο στην εοκ. Γιατί οι άλλοι δε μαλώνουν με βάση τις μεταγραφές τους αλλά με βάση του ποιος κάνει κουμάντο στην εοκ
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Στην Αμερική στο μπέιζμπολ στο ποδοσφαιρο(ραγμπι) στο μπάσκετ οι φίλαθλοι ειναι κυριως συναισθηματικά δεμένοι με τις κολεγιακες ομάδες της πόλης ή της περιοχής τους. Ειναι πολυ συνηθισμένο ιδιοκτητες ομαδων στο μλβ νφλ και νβα να κανουν αυτην την ακριβως τη δηλωση για φιλαθλους και παικτες.
Στο μυαλό του αλλου δεν γίνεται να ειμαστε αλλα οπως και να έχει για πρώτη δήλωση του Μυστακίδη ηταν μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Καποιοι με το ζορι προσπαθείτε να βγαλετε τοξικότητα ελεος πια.
Οτι δήλωση κ να εκανε καποιος θα ελεγε οτι την λέει στο σαββιδη.
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
KalamarGiannis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”