Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Eagle1980
Δημοσιεύσεις: 5434
Εγγραφή: Δευ 25 Ιαν 2016, 05:50

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Eagle1980 »

H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εχει πρόεδρό μακάρι να κάνει ο ΚυρΙός Τέλης τα μισά από ότι εχεί κάνει στο ποδόσφαιρο ο ΙΒΑΝ.
These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 2):
Tolaros, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 929
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Καλώς μας ήρθε ο μεγαλομέτοχος!
Υγεία και επιτυχίες!

Εκανε μια δήλωση χαμηλών τόνων, λέγοντας κάτι κοινότυπο με το οποίο κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να διαφωνήσει.
Προφανώς τα έργα μετρούν περισσότερο από τα λόγια.
Η σωστή διατύπωση είναι ελαφρά διαφορετική, ΄"όχι υποσχέσεις (που είναι κενά λόγια) αλλά υποσχέσεις που υλοποιούνται."
Δεν μιλάμε δηλαδή για οποιαδήποτε λόγια, μιλάμε για λόγια που συνιστούν αυτό που συνήθως ονομάζουμε "προγραμματικές δηλώσεις". Μια ανακοίνωση δηλαδή των βασικών στόχων (βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων) και της γενικότερης στάσης μας ως ΠΑΟΚ απέναντι στο άθλημα στην Ελλάδα και Ευρώπη.
Ούτε μιλάμε για οποιαδήποτε έργα, μιλάμε για έργα τα οποία υλοποιούν τις "προγραμματικές δηλώσεις".
Βέβαια, χρειάζεται ορισμένος χρόνος για να γίνει αυτό, και δεν ζητώ να γίνει τώρα. Θα ήθελα να το δω όμως κάποια στιγμή.

Τη δήλωση λοιπόν του μεγαλομετόχου την εκλαμβάνω ως εξής: Δεν θα προηγηθούν τα λόγια αλλά οι πράξεις.
Διότι φυσικά και τα έργα θέλουν εκ των υστέρων εξήγηση δηλαδή "λόγια".
Η "γέφυρα" ανάμεσα στα λόγια και στα έργα είναι η στρατηγική, αυτή σε γενικές γραμμές την διαπιστώνει κανείς στις "προγραμματικές δηλώσεις" που πραανέφερα και γιαυτό τη ζητώ.

Μου άρεσε αυτό που ανέφερε για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους παίκτες. Σε αυτούς ανήκει η ομάδα (και σε αυτούς για να είμαστε ακριβείς). Δείχνει μια σοβαρότητα ο Μυστακίδης και την επίγνωση του που έχει έρθει. Μόνο θετικό είναι αυτό. Αλλά οι δηλώσεις του παραμένουν προς το παρόν "λόγια", είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσει κάτι μεγάλο.
Η επιλογή του Βεζυρτζή και του Μπουντούρη είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετική. Είναι λάθος να εστιάζουμε στην ηλικία του Βεζυρτζή.
Είναι σοβαρός ανθρωπος και ξέρει (πλέον) να ακούει. Κι ο Μπουντούρης είναι σοβαρός. Και οι δυό τους έχουν αποδοχή από φίλους και εχθρούς-αντιπάλους. Είναι σημαντικό αυτό, να μην το ξεχνάμε.
Για τα υπόλοιπα άτομα που επανδρώνουν την διοίκηση, είναι προφανές ότι θα βάλει ανθρώπους που τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται. Ποιός θα έκανε το αντίθετο; δεν μας πέφτει λόγος εμάς.

Ως παρουσία τέλος, ο Μυστακίδης επιβεβαίωσε αυτό που φανταζόμουν, ότι δεν είναι "επικοινωνιακός" όπως συνήθως το εννοούμε.
Για μένα αυτό είναι θετικό. Θελω να είναι ουσιαστικά επικοινωνιακός, δηλαδή να κάνει πράξεις, έργα και να μην χαιδεύει αυτιά.

Είναι συμπαθητική φυσιογνωμία, τα ελληνικά του όμως δεν είναι τόσο καλά κι αυτό είναι πολύ λογικό. Δεν έχει το "λέγειν" γενικότερα, αυτό όμως δεν είναι αναγκαστικά αρνητικό. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν λέγειν, άλλοι τόσοι δεν έχουν γράφειν κλπ. και είναι απόλυτα επιτυχημένοι σε ότι κάνουν.
Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς σκέφτεται και πώς υλοποιεί. Σε ότι με αφορά θα περιμένω ακόμη αρκετά για να τον κρίνω οριστικά.
Είναι σίγουρα ένας πολύ ικανός άνθρωπος.
Αν αυτή η ικανότητά του ωφελήσει μακροπρόθεσμα τον ΠΑΟΚ μένει να το δούμε. Θα ήταν λάθος να ζητήσουμε κύπελλα και διακρίσεις με τη μία και να τον κρίνουμε με βάση αυτά. Τα κύπελλα θα έρθουν ούτως ή άλλως, η οικονομική του επιφάνεια το εξασφαλίζει.
Είναι πιο σημαντικό να χτίσεις μια ομάδα με μακροπρόθεσμη στόχευση που να είναι ισχυρή και να βρίσκεται στο τοπ της Ευρώπης καθορίζοντας αν είναι δυνατόν και τις εξελίξεις στο άθλημα (σε ελληνικό και ευρωπαικό επίπεδο).
Περιμέναμε τόσα χρόνια, δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν περιμένουμε λιγάκι ακόμη για τα κύπελλα.

Σιδεροκέφαλος λοιπόν!
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
Eagle1980, Sal Paradise
leomatos88
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:39

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από leomatos88 »

Να πω την αλήθεια, φάνηκε προσηνής στη δήλωσή του, χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, αμήχανος ταυτόχρονα, χωρίς πολλά πολλά. Τις εξηγήσεις που περιμέναμε τόσους μήνες δε θα τις πάρουμε ποτέ προφανώς. Ίσως να μη σημαίνει τίποτα αυτό, δεν αφορά τον ίδιο άλλωστε, αλλά εμάς. Θα δούμε όμως έργα, και μάλιστα σημαντικά. Είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που δεν πολυμιλάνε, ιδιαίτερα εκ των προτέρων.
Τι να πει κανείς για τα 12 εκατομμύρια. Ανήκουστο ποσό για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, για το μπάσκετ γενικά, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται απλώς για την εκκίνηση. Αδιανόητο…
(Από εκεί και πέρα, βλέποντας μια τέτοια συμπαθητική φυσιογνωμία, είναι να αναρωτιέσαι τι ρόλο βαράνε οι μπουζομπαγλαμάδες κι όλα αυτά τα σκουλήκια της ενημέρωσης. Δηλαδή το άρθρο το χθεσινό που στην ουσία μας έλεγε πόσο μεγάλο έγκλημα έγινε που δεν πήρε το γήπεδο ο Μυστακίδης, τι ακριβώς εξυπηρέτησε βρε ντουγάνια της επικοινωνίας;
Πέταξέ τους έξω από την αυλή σου, όπως βάζεις το συνεργείο των κηπουρών σου να εξαφανίζει τα ζιζάνια στο γκαζόν σου. Δεν τους χρειάζεσαι.)
Καλή αρχή. Με ενότητα. Με γνώμονα τον ΠΑΟΚ μας και μόνο.
ΥΓ. Είναι για δέσιμο ο Μπέβερλι μεν, θα φέρει έναν αέρα όμως δε από τον άλλον πλανήτη. Από το ΝΒΑ στο Γιούροπ Καπ μιλάμε οριακότατα για το ίδιο άθλημα. Μιλάμε για παίχτη που έχει μαρκάρει με αρκετή επιτυχία μερικούς από τους καλύτερους της ιστορίας του αθλήματος. Δώσε του κίνητρο και χρόνο και θα κάνει τη διαφορά. Για τους άλλους δύο καινούργιους, τα στατιστικά τους τα λένε όλα. Κατά τα άλλα, η ομάδα είναι σαν να κάνει πρωταθλητισμό στη Β’ Εθνική, έχοντας ρολάρει, με χημεία, με νίκες. Και ξαφνικά να αποκτά τη δυνατότητα να γίνει μια ομάδα όχι Α2, αλλά για πρωταθλητισμό στην Α1. Ε προφανώς και θα αλλάξεις το ρόστερ. Με σεβασμό στους υπάρχοντες παίχτες, ευγνώμων για την προσφορά τους, με τις όποιες αποζημιώσεις ναι, αλλά θα τους αλλάξεις. Σήμερα, το Μάρτη, το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19764
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι, στο πλαίσιο χαβαλέ και μόνο, έχω να πω ότι η ξεχειλίζουσα κανγκουρίλα του Ιβάν σε σύγκριση με την αναδυόμενη αστική ευγένεια, την τσακαλώτειο, από το φυζίκ του Τέλη με εκφράζει πιο πολύ :lol:

Καλή επιτυχία στην όλη προσπάθεια του εύχομαι.
Υγεία και διάθεση για οργανωμένη δουλειά.
These users thanked the author navigator11 for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 5048
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν είναι της αισθητικής σου δηλαδή :mrgreen:
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
navigator11, theo-drama
embuji
Δημοσιεύσεις: 2632
Εγγραφή: Κυρ 14 Ιούλ 2024, 17:37

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από embuji »

Μαγκες ερωτηση, επειδη ειμαι παντελως ασχετος με το μπασκετ. Ειδα οτι με το καλησπερα ο Τελης εβαλε 12 ζεστα στο μπασκετ. Το αντιστοιχο του ποδοσφαιρου σε ΑΜΚ τι θα ηταν; Χωρις να περιμενω κατι αντιστοιχο απο Ιβαν καθως τα ποσα στο ποδοσφαιρο ειναι πολλαπλασια, απλα trivial γιατι απο παντου ακουω οτι 12 ζεστα στο μπασκετ ειναι ποσο με @@.
Άβαταρ μέλους
dragon
Δημοσιεύσεις: 5527
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2017, 18:42
Τοποθεσία: Ναυπλιο

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από dragon »

Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87
Δημοσιεύσεις: 5816
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 16:31
Τοποθεσία: Amsterdam-Constanta-Eptalofos

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 13:52 Εγώ πάλι, στο πλαίσιο χαβαλέ και μόνο, έχω να πω ότι η ξεχειλίζουσα κανγκουρίλα του Ιβάν σε σύγκριση με την αναδυόμενη αστική ευγένεια, την τσακαλώτειο, από το φυζίκ του Τέλη με εκφράζει πιο πολύ :lol:
ΠΑΟΚ Εισαι αφου.. :lol: :lol:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3526
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:49

Μου άρεσε αυτό που ανέφερε για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους παίκτες. Σε αυτούς ανήκει η ομάδα (και σε αυτούς για να είμαστε ακριβείς). Δείχνει μια σοβαρότητα ο Μυστακίδης και την επίγνωση του που έχει έρθει. Μόνο θετικό είναι αυτό. Αλλά οι δηλώσεις του παραμένουν προς το παρόν "λόγια", είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσει κάτι μεγάλο.


Θεωρώ ότι το απόσπασμα αυτό εμπεριέχει υπαινιγμό εναντίον του του κυρίου Σαββίδη.
Αυτά τα λαικίστικα από εναν ψυχρό επενδυτή, ανθρωπο των χρηματιστηρίων, ακούγονται πολύ ψευτικα
Άβαταρ μέλους
Мир
Δημοσιεύσεις: 8597
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:44
Τοποθεσία: London

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Мир »

Ας μη βιαζομσστε να κρεμμαστουμε από μια λέξη ή έκφραση.

Χωρίς να υπάρχει κάνες υπαινιγμός για τα επαγγελματικά του ή τα οικονομικά, φυσιογνωμικά μόνο εμένα μου έβγαλε λίγο ότι μοιάζει στον Μπατατούδη;

Για τον Τσακαλώτο δεν ξερω πως το συνδέσατε οι περισσότεροι.
Άβαταρ μέλους
Taseos
Δημοσιεύσεις: 5235
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Taseos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 14:49
Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:49

Μου άρεσε αυτό που ανέφερε για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους παίκτες. Σε αυτούς ανήκει η ομάδα (και σε αυτούς για να είμαστε ακριβείς). Δείχνει μια σοβαρότητα ο Μυστακίδης και την επίγνωση του που έχει έρθει. Μόνο θετικό είναι αυτό. Αλλά οι δηλώσεις του παραμένουν προς το παρόν "λόγια", είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσει κάτι μεγάλο.


Θεωρώ ότι το απόσπασμα αυτό εμπεριέχει υπαινιγμό εναντίον του του κυρίου Σαββίδη.
Αυτά τα λαικίστικα από εναν ψυχρό επενδυτή, ανθρωπο των χρηματιστηρίων, ακούγονται πολύ ψευτικα
Δε νομίζω εξάλλου ο Σαββιδης πήρε τίτλους, διέλυσε την επο, έφτιαξε ακαδημίαρες. Δεν το λες και λόγια.
icue
Δημοσιεύσεις: 8836
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από icue »

Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν αγαπαει τις καμερες. Φαινεται ο ανθρωπος που δεν νιωθει ανετα και εχει ενα ψιλοτρακ, οσο ισχυρος και αν ειναι. Θεωρω 100% σιγουρο οτι θα ειμαστε οι πιο πολιτισμενοι στο πρωταθλημα, αν και ενταξει ο πηχης ειναι απελπιστικα χαμηλα με τους Οστρογοτθους κατω.

Θα υπαρξουν δεδομενα φωνες για απροστατευτη ομαδα στο πρωτο φαλτσοσφυριγμα και οτι ειμαστε λαιτ και αλλα τετοια που ακουγονται παντα. Αλλα νομιζω οτι εχουμε αποκτησει σαν λαος την υπομονη και την αισθηση δικαιοσυνης απεναντι στην ομαδα μας τοσα χρονια με τη μπαλα. Και ας ακουγονται περισσοτερο οι λιγοι που φωναζουν για ολα. Στο γηπεδο παντα αποτυπωνεται η αληθεια. Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.
These users thanked the author icue for the post:
Sal Paradise
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 9847
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από astral »

Συνεχίζει να έχει πλακα η αμηχανία από τους αθηναίους δημοσιογράφους.
Κάτι σαν "ωχ που μπλέξαμε πάλι"
These users thanked the author astral for the post:
kayde
kayde
Δημοσιεύσεις: 3013
Εγγραφή: Παρ 01 Ιούλ 2016, 01:38

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από kayde »

Καλως Ηρθες Αριστοτελη στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας,υπομονη και δυναμη,ειμαστε διπλα σου.
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3526
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Taseos έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:11
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 14:49
Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:49

Μου άρεσε αυτό που ανέφερε για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους παίκτες. Σε αυτούς ανήκει η ομάδα (και σε αυτούς για να είμαστε ακριβείς). Δείχνει μια σοβαρότητα ο Μυστακίδης και την επίγνωση του που έχει έρθει. Μόνο θετικό είναι αυτό. Αλλά οι δηλώσεις του παραμένουν προς το παρόν "λόγια", είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσει κάτι μεγάλο.


Θεωρώ ότι το απόσπασμα αυτό εμπεριέχει υπαινιγμό εναντίον του του κυρίου Σαββίδη.
Αυτά τα λαικίστικα από εναν ψυχρό επενδυτή, ανθρωπο των χρηματιστηρίων, ακούγονται πολύ ψευτικα
Δε νομίζω εξάλλου ο Σαββιδης πήρε τίτλους, διέλυσε την επο, έφτιαξε ακαδημίαρες. Δεν το λες και λόγια.
"Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν την ομάδα για τον εαυτό τους, αλλά την έχουν για τους φιλάθλους και τους παίκτες"
Σ αυτό αναφέρομαι και δεν το αντιλαμβάνομαι λάθος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”