100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Εικόνα

οντως, πολυ σε μαχαιρι φερνει

κουδουνια θα μας κρεμασουν
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Δε μου αρέσει και τόσο η σύνθεση. Ποιος Βασιλόπουλος δηλαδή, που σε κάθε του κείμενο έχεις αρχίσει να χασμουριέσαι από την πρώτη παράγραφο. Σε τι θα συνδράμει πχ ο Βιολίδης, πχ ο Γαλατσόπουλος; Εάν καταλαβαίνω καλά, σ' ένα εγχείρημα που θ' ασχοληθεί με την έρευνα, την ανάδειξη της ιστορίας, τη μνήμη και τον εορτασμό ενός τόσο μα τόσο περίπλοκου κοινωνικού φαινομένου, θα υπάρχουν μόνο δύο επιστήμονες. Ο Ιάκωβος Μιχαηλίδης, ιδρυτής της Έδρας Ποντιακών Σπουδών και ο Μαραντζίδης. Δε γνωρίζω το έργο του πρώτου, αλλά ο δεύτερος είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το ψιλοξέπλυμα των δωσίλογων τον καιρό της κατοχής και τη διαστρέβλωση, μέχρι αηδίας, της δράσης των ανθρώπων που πολέμησαν τους ναζί, δηλαδή των κομμουνιστών, παρουσιάζοντάς τους πάνω κάτω σαν τρομοκράτες. Τέλος πάντων, δε θα πάω εκεί τη συζήτηση, ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Ούτως ή άλλως δε με τρελαίνουν και τόσο τα πανηγύρια κι οι δεξιώσεις. Αλλά θα ήταν μια καλή αφορμή ο ένας αιώνας ΠΑΟΚ να γραφτούν (επιτέλους) μια σειρά από βιβλία σοβαρά για τον ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικότερο έργο θεωρώ τη δημιουργία μουσείου στο νέο, φαντάζομαι, γήπεδο.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
fossa
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μόνο μια γυναίκα; Ψιλομουχλα η επιτροπή
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Χάλι μαύρο η επιτροπή. Μία γυναίκα, ο Βασιλόπουλος "project manager" (γελάω, θα μας βγει και με PMP στο τέλος, μου βγάζει χωριατίλας), οι υπόλοιποι διακοσμητικοί. Ας βάζανε και τον χολχα και τον βουζα. Άνθρωποι που βγαίνουν σε παράθυρα εκπομπών ΤΟΥΣ με πιξελιασμένα γραφικά.

Ξέρω. Μίρλα και γκρίνια.

Τελοσπάντων, ας περάσει.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:54 Και μια από εμένα.

Άλλη επιτροπή έχει ο Α.Σ. και άλλη η ΠΑΕ για τις εκδηλώσεις; Θα κάνουν 2 εκδηλώσεις; :roll:
Ε, λογικά.
Η ιστορία του ποδοσφαίρου θέλει μόνο της δική της εκδήλωση.
Εγώ θα ήθελα εκτός προφανώς μιας εκδήλωσης για τις γούνες σε κανά μέγαρο, να γίνει και Τούμπα και Arena για το λαό, φωτορυθμικά όπως στη φιέστα του '19 και ιστορίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”