9. Fedor Chalov
- loukas karadimos
Re: 9. Fedor Chalov
κλαιω μς το βιντεακι
ΡΙΣΠΕΚΤ ΔΕ ΜΠΑΤΖ ΡΕ
ΓΙΟΥ ΚΕΗΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
και οντως φιλε φιοντα, συνελθε και παιξε γιατι σε βλεπω να το παιρνεις ποδαρατο για την στεπα μπας και περασει ο σκυλος σου τα συνορα
κανεις δεν περισσευει
ΡΙΣΠΕΚΤ ΔΕ ΜΠΑΤΖ ΡΕ
ΓΙΟΥ ΚΕΗΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
και οντως φιλε φιοντα, συνελθε και παιξε γιατι σε βλεπω να το παιρνεις ποδαρατο για την στεπα μπας και περασει ο σκυλος σου τα συνορα
κανεις δεν περισσευει
- navigator11
Δεν περισσεύει κανείς. Εξυπακούεται αυτό. Ελπίζω και (προσ)εύχομαι να βγάλει εγωισμό, εφόσον επιλεγεί να παίξει σήμερα. Εγώ θα τον ξεκινούσα σήμερα, να πω την αμαρτία μου. Καλώς ή κακώς, δε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδείκνυται για ένα άπειρο παιδί, που μπορεί να έχει 1002 προτερήματα (δε νομίζω πως μέχρι στιγμής έχει φανεί κάτι τέτοιο, χωρίς προφανώς να απαξιώνω το παλικάρι) αλλά καλά καλά δεν έχει παίξει στο αιλλάντα.
Αν υπήρχε Πέλκας σε καλή κατάσταση, ενδεχομένως δε θα ασχολιόμασταν με την περίπτωσή του.
Αν υπήρχε Πέλκας σε καλή κατάσταση, ενδεχομένως δε θα ασχολιόμασταν με την περίπτωσή του.
- Jean Valjean
Ο Τσαλοφ περισσευει φίλε @navigator11
Η στάση του (ποδοσφαιρικα μιλώντας) είναι προσβλητικη για την ομάδα και τον προπονητη, ειδικά μετά απο ότι (δεν) έκανε στο ματς με την Μπραν. Είναι παίκτης που χαλάει την ομαδική συνοχή. Ούτε μια πασα ρε φίλε;
Στο τελευταίο λεπτό με την Μακάμπι έχασε τετ α τετ. Μας κόστισε.
Στα τελευταία λεπτά με την Μπραν χάλασε μια πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση μη μπορώντας να δώσει πασα. Μας κόστισε.
Αν το πρωτο συγχωρείται με το ζόρι, το δεύτερο δεν καταπίνεται με τίποτα!
Παίκτη που μας κόστισε 4 βαθμούς σε δύο κρίσιμους αγώνες, δεν τον βάζεις μέσα σε έναν τρίτο εξίσου σημαντικό.
Νομίζω ότι ο Τσαλοφ έχει τελειώσει για την ομάδα.
Η στάση του (ποδοσφαιρικα μιλώντας) είναι προσβλητικη για την ομάδα και τον προπονητη, ειδικά μετά απο ότι (δεν) έκανε στο ματς με την Μπραν. Είναι παίκτης που χαλάει την ομαδική συνοχή. Ούτε μια πασα ρε φίλε;
Στο τελευταίο λεπτό με την Μακάμπι έχασε τετ α τετ. Μας κόστισε.
Στα τελευταία λεπτά με την Μπραν χάλασε μια πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση μη μπορώντας να δώσει πασα. Μας κόστισε.
Αν το πρωτο συγχωρείται με το ζόρι, το δεύτερο δεν καταπίνεται με τίποτα!
Παίκτη που μας κόστισε 4 βαθμούς σε δύο κρίσιμους αγώνες, δεν τον βάζεις μέσα σε έναν τρίτο εξίσου σημαντικό.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- Azrael, Apil44
Έχεις απόλυτο δίκιο.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 12:53 Στο τελευταίο λεπτό με την Μακάμπι έχασε τετ α τετ. Μας κόστισε.
Άλλος είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα πιστεύω πως θα ξεκινήσει βασικός.
Και πηγάζει από όσα ανέφερες.
Οι φάσεις που περιέγραψες συνέβησαν στο τέλος των αγώνων.
Ο Ράσβαν, φέτος, σε 2 συνεντεύξεις έχει τονίσει πως υπάρχουν αγώνες στους οποίους είναι πιο σημαντικοί αυτοί που τελειώνουν τον αγώνα παρά αυτοί που τον ξεκινάνε.
Το παιχνίδι με τη Μπραν ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Το σημερινό μπορεί να είναι ένα ακόμα.
Μην τον τρώτε ρε μλκες.
Απο πάνω τους θα περάσει .
2 γκολ σήμερα δικά του .
Το ένα με πεναλτυ
Απο πάνω τους θα περάσει .
2 γκολ σήμερα δικά του .
Το ένα με πεναλτυ
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- navigator11, george188
- navigator11
Άραγε ξεκινάς με αυτόν κι τελειώνεις με τον Μύθου; Πολύ δύσκολη εξίσωση , υπάρχει άλλη εναλλακτική;
- Kabamaru11
Και εγω πιστευω σημερα βασικος,με Μυθου αλλαγη.Με την Λιλ εκανε τα βασικα,περιμενω και σημερα τα βασικα να κανει.Μεχρι τον γεναρη,μετα στο καλο.
-
DonnieMcGrath
Θα με παραξενεψει πάρα πολύ να τον δούμε βασικό σήμερα, όταν στο κυπελλο βγάζει Μύθου και βάζει Γιακουμ, και την περασμένη Κυριακή το αντίστροφο.
Δεν είναι ότι είμαστε αδιάφοροι σήμερα, και με την διαχείριση του φάνηκε ότι θεωρείται ήδη ξένο σώμα.
Εάν υπάρχει ανησυχία να μην σκάσει ο Μύθου γιατί κανένας άλλος (πχ Ντεσπο) δεν μπορεί να βοηθήσει προσωρινά, ας παιξει ολο το 90λεπτο με Μαρκο.
Τεσπα, θα δείξει. Πάντως προσωπικά ούτε περιμένω να βγάλει εγωισμό, ούτε προσεύχομαι για θαυματα και αναστασεις, το παλικάρι το έχει παρατήσει και το δείχνει ξεκαθαρα
Δεν είναι ότι είμαστε αδιάφοροι σήμερα, και με την διαχείριση του φάνηκε ότι θεωρείται ήδη ξένο σώμα.
Εάν υπάρχει ανησυχία να μην σκάσει ο Μύθου γιατί κανένας άλλος (πχ Ντεσπο) δεν μπορεί να βοηθήσει προσωρινά, ας παιξει ολο το 90λεπτο με Μαρκο.
Τεσπα, θα δείξει. Πάντως προσωπικά ούτε περιμένω να βγάλει εγωισμό, ούτε προσεύχομαι για θαυματα και αναστασεις, το παλικάρι το έχει παρατήσει και το δείχνει ξεκαθαρα
Καλησπέρα φιλαράκι Andrew.Andrew R έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 13:35 Άραγε ξεκινάς με αυτόν κι τελειώνεις με τον Μύθου; Πολύ δύσκολη εξίσωση , υπάρχει άλλη εναλλακτική;
Η εξίσωση είναι δευτεροβάθμια και η διακρίνουσα αρνητική. Άρα δεν υπάρχουν πραγματικές λύσεις.
Ψάχνουμε μιγαδικές ρίζες. Δηλαδή φανταστικές. Άρα μυθικές. Συνεπώς μόνο ο Μύθου..
Όντως είναι δυσεπίλυτο πρόβλημα.
Εγώ προσπαθώ να σκεφτώ τα 2 σενάρια.
Μύθου - Τσάλοφ, Τσάλοφ - Μύθου.
Το σκέφτομαι λίγο και για την ψυχική μου υγεία.
Αν με τον Μύθου βασικό δεν έχουμε σκοράρει, πως θα βγάλω 30 λεπτά ξέροντας πως μόλις μπει ο Τσάλοφ χάνεται μια θέση.
Αν με τον Μύθου βασικό έχουμε σκοράρει, πως θα βγάλω 30 λεπτά ξέροντας πως μόλις μπει ο Τσάλοφ χάνεται η πρώτη ζώνη άμυνας όπως με Μπραν.
Ενώ στο άλλο σενάριο.
Αν μπει ο Τσάλοφ βασικός και δεν έχουμε σκοράρει, βλέπω να μπαίνει ο Μύθου και ελπίζω.
Αν μει ο Τσάλοφ βασικός και έχουμε σκοράρει, βλέπω να μπαίνει ο Μύθου και ξέρω πως η άμυνα θα ξεκινάει από την επίθεση.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- DonnieMcGrath, Apil44
Δυο είναι τα ενδεχόμενα της απουσίας απο τα παιχνίδια μας.
1. Όπως γράφεται αποτελεί ξένο σώμα
2. Του μίλησε και του εξήγησε ότι πρέπει να παραμείνει εκτός ...να καθαρίσει το μυαλό του..να δουλεύει σκληρά και να περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία ....και ότι στο χέρι του είναι να την αρπάξει.
Αν ισχύει το πρώτο καλύτερα να μην τον βάλει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Αν ισχύει το 2ο θα φανεί ο χαρακτήρας του, πόσο δυνατός είναι και αν αντέχει να σηκωθεί.
Σε αυτό το ματς θα επέλεγα να παίξω χωρίς κανέναν απο τα φορ μας.
Θα έπαιζα με 2 δεκάρια ....να κινούνται στο χώρο....κωνσταντέλιας ως ψευτοεννιάρι και απο πίσω του ιβανουσετς ή ακόμα και καμαρά.
Εστιάζουμε τόσο πολύ στον φορ αλλά με το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι στα στόπερ με την απουσία του μιχηαλίδη.
1. Όπως γράφεται αποτελεί ξένο σώμα
2. Του μίλησε και του εξήγησε ότι πρέπει να παραμείνει εκτός ...να καθαρίσει το μυαλό του..να δουλεύει σκληρά και να περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία ....και ότι στο χέρι του είναι να την αρπάξει.
Αν ισχύει το πρώτο καλύτερα να μην τον βάλει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Αν ισχύει το 2ο θα φανεί ο χαρακτήρας του, πόσο δυνατός είναι και αν αντέχει να σηκωθεί.
Σε αυτό το ματς θα επέλεγα να παίξω χωρίς κανέναν απο τα φορ μας.
Θα έπαιζα με 2 δεκάρια ....να κινούνται στο χώρο....κωνσταντέλιας ως ψευτοεννιάρι και απο πίσω του ιβανουσετς ή ακόμα και καμαρά.
Εστιάζουμε τόσο πολύ στον φορ αλλά με το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι στα στόπερ με την απουσία του μιχηαλίδη.
-
kokoblokos
Η άλγεβρα Boole επιβάλλει την χρήση του τελεστή "XOR".marsantos έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 13:46Καλησπέρα φιλαράκι Andrew.Andrew R έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 13:35 Άραγε ξεκινάς με αυτόν κι τελειώνεις με τον Μύθου; Πολύ δύσκολη εξίσωση , υπάρχει άλλη εναλλακτική;
Η εξίσωση είναι δευτεροβάθμια και η διακρίνουσα αρνητική. Άρα δεν υπάρχουν πραγματικές λύσεις.
Ψάχνουμε μιγαδικές ρίζες. Δηλαδή φανταστικές. Άρα μυθικές. Συνεπώς μόνο ο Μύθου..![]()
![]()
Όντως είναι δυσεπίλυτο πρόβλημα.
Εγώ προσπαθώ να σκεφτώ τα 2 σενάρια.
Μύθου - Τσάλοφ, Τσάλοφ - Μύθου.
Το σκέφτομαι λίγο και για την ψυχική μου υγεία.![]()
Αν με τον Μύθου βασικό δεν έχουμε σκοράρει, πως θα βγάλω 30 λεπτά ξέροντας πως μόλις μπει ο Τσάλοφ χάνεται μια θέση.
Αν με τον Μύθου βασικό έχουμε σκοράρει, πως θα βγάλω 30 λεπτά ξέροντας πως μόλις μπει ο Τσάλοφ χάνεται η πρώτη ζώνη άμυνας όπως με Μπραν.
Ενώ στο άλλο σενάριο.
Αν μπει ο Τσάλοφ βασικός και δεν έχουμε σκοράρει, βλέπω να μπαίνει ο Μύθου και ελπίζω.
Αν μει ο Τσάλοφ βασικός και έχουμε σκοράρει, βλέπω να μπαίνει ο Μύθου και ξέρω πως η άμυνα θα ξεκινάει από την επίθεση.
Άρα μόνο ένας από τους δύο. Και χρησιμοποιούμε την στατιστική ως εργαλείο για να ορίσουμε με την θεωρία παιγνίων και το νομο των πιθανότητων οτι
Μύθου=βασικός.
- These users thanked the author kokoblokos for the post:
- Apil44
- ΑποστόληςΑ
NAIAndrew R έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 13:35 Άραγε ξεκινάς με αυτόν κι τελειώνεις με τον Μύθου; Πολύ δύσκολη εξίσωση , υπάρχει άλλη εναλλακτική;
Παικταρα μου ηρθε η ωρα να βουλωσεις τα στοματα οσων δε σε πιστεψαν. Σιδερωσε τους!