θα τον τρελάνω και αυτόν!! τρα λα λα λαTaseos έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 23:58 Γιάννη σε βλέπω λίγο σε ονειρωξη. Είσαι καλά ;![]()
Να καλέσουμε τρελό γιατρό ;![]()
Δεν "ξέρω" τον Καμπόκλο. Μόνο ως δυνατό παίκτη, ως όνομα. Για πείτε τίποτα...
θα τον τρελάνω και αυτόν!! τρα λα λα λαTaseos έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 23:58 Γιάννη σε βλέπω λίγο σε ονειρωξη. Είσαι καλά ;![]()
Να καλέσουμε τρελό γιατρό ;![]()
Δε βγηκες για τσιγαρο να στα ξηγησω πιο καλαKalamarGiannis έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 23:56 γύρισα υπερχαρούμενος από το Παλατάκι μας,χαλάρωσα. Μπανάκι , φαγάκι. Ποτάκι.
Μπαίνω να δω τι δηλώσεις γίνανε, και τι να δω. +Καμπόκλο !!! (ή σε κάθε περίπτωση άλλο ψηλό) +Μπέβερλυ!! ενώ τα μεσάνυχτα περιμενουμε λέει να φτάσει ο Τιμι Άλεν....
κάτσε κάπου το έχω χάσει. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; θα κατεβάζουμε και ΠΑΟΚ Β; ΠΟΥ θα χωρέσουν όλοι αυτοί;;;
6 ξένους είχαμε . Με Τάιρι και Αλεν =8.
Με Καμποκλο 9, με Μπέβερλι 10.
Βάλε και Περσίδη Κόνιαρη στη 12αδα, κλείσαμε. Ο Χουγκάζ πότε θα παίξει; (άκουσα στη κερκίδα οτι δεν ψήνεται τόσο να ρθει)
Επίσης άκουσα ότι η Μπιλμπαο είχε 10 ξένους περσι στους τελικούς γιατί οι 5 γηγενείς του κανονισμού πρέπει να είναι στο ρόστερ συνολικά, στους 16 παίκτες ας πούμε. Και μπορείς να δηλώσεις τους ντόπιους ως 13ο, 14ο, 15ο, 16ο ...το πιάσατε το κόλπο;
αν ισχύει ΝΑΙ ΡΕ κατεβαίνω Ευρώπη με 10 ξένους και τα σαρώνω όλα...
ΥΓ Κατ λάθος είσαι ρε!![]()
ξέρεις γιατί;; άσε ρε να πάρουμε παίκτες να χαρούμε κι εμεις μια φορά!! δεν ματαξανάγινε!!
![]()
Caboclo φιλε μου, ο δικος μας Λεσορ.Ettien26 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:16 Βλέπω μεγάλη ενίσχυση στα γκαρντ...στους ψηλούς τι γίνεται ?
Συμφωνω σε ολα εκτος απο Μπεβερλι. Ο τυπος ειναι παιχταρας ολκης, μην ξεχνατε πως ο καθε παικτης μολις βρει την γη της επαγγελιας του βγαζει ματια.paokmaniak έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:21 Cabloco αν έρθει μεταγραφαρα και κίνηση ουσίας.
Μπέβερλι κίνηση εντυπωσιασμού και ψιλό αχρειαατη,
Το θέμα είναι ότι όλοι είναι ξένοι.
4+5=9
Τουλάχιστον δύο πρέπει να φύγουν.
Ποιοι??
Σίγουρα όχι μελβιν μουρ. Μάλλον όχι και ο ντιμσα.
Αλλά ένας εκ τον Μπράουν και Τζάκσον (ψηφίζω το δεύτερο αν είναι γερός ο πρώτος) και ο Μάρβιν?