Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Aριστοτέληηηηηηηηη, δεν ξεκινάμε ωραία. καθόλου ωραία. πάρε 2 εξτρα ξένους και μετά αρχίζουμε και συζητάμε για μεταγραφές.
- These users thanked the author palok for the post (total 3):
- freemind, KalamarGiannis, Sardan
Με το καλημέρα 12 και κάτι μηδενικά από πίσω...
Με το καλησπέρα αντίο χρέη.
Αυτόματα ευεργέτης.
Πρόεδρε ο λαός του ΠΑΟΚ σε περιμένει με ανοικτές αγκαλιές στο PAOK sports arena.
Το σπίτι σου, το σπίτι μας.
Με το καλησπέρα αντίο χρέη.
Αυτόματα ευεργέτης.
Πρόεδρε ο λαός του ΠΑΟΚ σε περιμένει με ανοικτές αγκαλιές στο PAOK sports arena.
Το σπίτι σου, το σπίτι μας.
Καλως ηρθες κ. Μυστακιδη. Σε ευχαριστουμε ηδη και να ξερεις εγραψες ηδη χρυση σελιδα με τα λεφτα που εριξες και εβαλες χαμογελο σε καθε αγνο ΠΑΟΚτση. Παμε ενωμενοι 
"Αυτό πρέπει να καταλάβουμε, ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν την έχουν την ομάδα για τον εαυτό τους, αλλά την έχουν για τους φιλάθλους και για τους παίκτες. Το άλλο που ήθελα να πω είναι ότι ειδικά εμείς, δεν ξέρω πως θα είναι επικοινωνιακά, νομίζω ότι είναι καλύτερα να κάνουμε πράγματα παρά να μιλάμε."
Ταιριάζουν τα χνώτα μας.-
- paok_athens_g4
Απ οτι καταλαβα ειναι ανθρωπος που δεν του αρεσει να ειναι πανω του τα φωτα...πολυ καλο αυτο...δειχνει σοβαροτητα κ του αρεσει να μιλαει με εργα...το αντιθετο απο τον ηθοποιο τον βενγκα/ηλιοπουλο της αεχ δηλαδη....
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
- Kostas_FI, dragon
-
alexfoivos88
Πολύ χαρούμενος για την έλευση αυτού του ανθρώπου στο μπάσκετ
του ΠΑΟΚ.
Θα φέρει το τμήμα μπάσκετ πολύ ψηλά.
Μετρημένος, ευαίσθητος και δυνατός.
Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος δε μοιάζει τόσο πολύ
με τον Τσακαλώτο αλλά με τον Μπίλμπο Μπαγκινς.
Είμαι χαρούμενος επίσης που έχουμε τον μπασκετανθρωπο Jure προπονητή που δείχνει ότι η φετινή ομάδα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, η φετινή πορεία έως τώρα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας
πολλής δουλειάς στις προπονήσεις και με την έλευση και των νέων (πολύ) καλών παιχτών θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στην πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν.
Θα φέρει το τμήμα μπάσκετ πολύ ψηλά.
Μετρημένος, ευαίσθητος και δυνατός.
Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος δε μοιάζει τόσο πολύ
με τον Τσακαλώτο αλλά με τον Μπίλμπο Μπαγκινς.
Είμαι χαρούμενος επίσης που έχουμε τον μπασκετανθρωπο Jure προπονητή που δείχνει ότι η φετινή ομάδα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, η φετινή πορεία έως τώρα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας
πολλής δουλειάς στις προπονήσεις και με την έλευση και των νέων (πολύ) καλών παιχτών θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στην πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν.
now we re talking.palok έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 10:52 Aριστοτέληηηηηηηηη, δεν ξεκινάμε ωραία. καθόλου ωραία. πάρε 2 εξτρα ξένους και μετά αρχίζουμε και συζητάμε για μεταγραφές.
- These users thanked the author palok for the post:
- KalamarGiannis
Εδώ με τα παιδιά κ τον Τελη κανονίσαμε για καφεδάκι.mi8rio έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 07:05 "Αυτό πρέπει να καταλάβουμε, ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν την έχουν την ομάδα για τον εαυτό τους, αλλά την έχουν για τους φιλάθλους και για τους παίκτες. Το άλλο που ήθελα να πω είναι ότι ειδικά εμείς, δεν ξέρω πως θα είναι επικοινωνιακά, νομίζω ότι είναι καλύτερα να κάνουμε πράγματα παρά να μιλάμε."
Υ.Γ. καλη αρχή στο τμήμα που μου φυτεψε το σπόρο του ΠΑΟΚ
-
Maurice_Escargot
Εμένα με καλύψε. Ήθελα να τον ακούσω μια φορά να βγει να μιλήσει έστω και 5 λεπτά και έκανε αυτό ακριβώς.
- These users thanked the author icue for the post:
- Montrealiotis
Αν και εχω ερωτηματικα με την επικοινωνιακη πολιτικη του, μου εκανε καλη εντυπωση που δεν ακουσα παχια λογια.
Καλη συνεχεια προεδρε
Καλη συνεχεια προεδρε
- These users thanked the author nikmen for the post (total 2):
- namisenoiazei, Montrealiotis
Ωραία πράγματα.
Ότι δεν του αρέσουν οι κάμερες φωνάζει από μακρυά.
Λίγα λόγια και καλά.
Και εμένα με καλύπτει αυτό που είδα.
Πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να ενισχύσει και να οργανώσει την ομαδα ,ώστε σε ορίζοντα τριετίας να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους κάτω.
Ότι δεν του αρέσουν οι κάμερες φωνάζει από μακρυά.
Λίγα λόγια και καλά.
Και εμένα με καλύπτει αυτό που είδα.
Πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να ενισχύσει και να οργανώσει την ομαδα ,ώστε σε ορίζοντα τριετίας να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους κάτω.
- BlackMagicPAOK
Επειδή ένας τυχαίος είπε και την ΠΑΕ, το κάναμε θέμα;;
Νταξει....
Welcome Τέλη!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- Maurice_Escargot
- Amsterdamer_87
Ωραιος ο Τελης..
Μου αρεσαν οι αποψεις του και ο τροπος σκεψης του..
Τα καλυτερα ερχονται..
Μου αρεσαν οι αποψεις του και ο τροπος σκεψης του..
Τα καλυτερα ερχονται..