PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

συνεχίζω το οφ τόπικ για να σημειώσω ότι τυχόν επένδυση στον υγρό στίβο θα προσφέρει μεγάλη υπηρεσία και σε ολόκληρη την πόλη.
Βέβαια τα συγκεκριμένα σπορ έχουν μεγάλες απαιτήσεις στον τομέα των υποδομών και ακριβή συντήρηση ΑΛΛΑ
φανταστείτε όλη τη Θεσσαλονίκη να μαζεύεται σε ασπρόμαυρες πισίνες
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Στο Αλεξανδρειο - ενα γηπεδο πολυ παλιο και προφανως πισω απο το PAOK SPORTS ARENA - φετος τα διαρκειας ηταν στα 300-400 ευρω. Το εχω θιξει το θεμα σε αλλο τοπικ, ειναι πολυεπιπεδο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Taseos έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:03 Καλά αν πιστεύεις ότι ο μια έχεις ανταγωνιστική ομάδα και στην euro league με διαρκείας στα 150 ευρώ γελιέσαι. Τα εισητηρια θα είναι πιο ακριβά
Δεν έγραψα για 150 που δεν είναι ούτε φέτος αλλά για πιο φθηνό άντε να πω 250. Δεν θα είναι ωραίο να ξεφύγει πολύ δηλαδή φαντάζεσαι το φθηνότερο να είναι κοντά στα 400; Για φτωχοποιημένη Β.Ελλάδα μιλάμε και κυρίως για Θεσσαλονίκη που πρέπει να δίνει παρών.
Θα πληρώνεις με δόσεις θα μου πεις; Οκ.
Εκτός αν δεν θέλουμε να υπάρχει οπαδός και μόνο ξανθιές για selfie.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Αρχιτέκτονας δεν ειμαι αλλα ξερω πως για να υπαρχει αυτη η συζητηση και για να εχει τσεκαριστει το γήπεδο απο μηχανικούς, σημαινει πως υπαρχουν τρόποι και τρικ για να αυξηθεί η χωρητικότητα. Τωρα βεβαια, αν αυτη η αύξηση θα ειναι 500 ή 1.500 θέσεις μενει να φανει απο τους τρόπους που θα βρουν να αυξήσουν την χωρητικότητα.

Αυτο με τα τζάμια αντι των καγκελων που αναφέρει ο Κλειτος, το φωνάζω χρόνια. Η εμπειρία παρακολούθησης θα γινει κορυφαία.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

fossa έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 16:30
Taseos έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:03 Καλά αν πιστεύεις ότι ο μια έχεις ανταγωνιστική ομάδα και στην euro league με διαρκείας στα 150 ευρώ γελιέσαι. Τα εισητηρια θα είναι πιο ακριβά
Δεν έγραψα για 150 που δεν είναι ούτε φέτος αλλά για πιο φθηνό άντε να πω 250. Δεν θα είναι ωραίο να ξεφύγει πολύ δηλαδή φαντάζεσαι το φθηνότερο να είναι κοντά στα 400; Για φτωχοποιημένη Β.Ελλάδα μιλάμε και κυρίως για Θεσσαλονίκη που πρέπει να δίνει παρών.
Θα πληρώνεις με δόσεις θα μου πεις; Οκ.
Εκτός αν δεν θέλουμε να υπάρχει οπαδός και μόνο ξανθιές για selfie.
Αποκλείεται να έχεις φθηνότερο διαρκείας από το σκουλήκι. Η αγορά θα τεσταριστει. Οταν θες Ευρωλίγκα και nba Europe και new experience πας σε άλλα ποσά. Το ίδιο λέω και για την μπάλα. Αμα θες ομαδαρες παικταράδες όχι απλά πρέπει να είσαι ίσα με τις ομάδες που είναι σε αυτά αλλά ίσως και παραπάνω. Γιατί εσύ δεν θα έχεις ποτέ χορηγούς με απευθείας ανάθεση.
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

delos15 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:24 Χωρίς να θέλω να Σπαμαρω (το ανέβασα και σε άλλο τοπικ αλλά δεν το είδε κανείς)

Θέλω να ξεκινήσω μια συζήτηση η οποία θα πρέπει να μας απασχολήσει στο μέλλον.
Αφορά στο επόμενο βήμα των υποδομών αφότου τελειώσουμε με αυτά που έχουν ήδη δρομολογηθεί η και είναι προς δρομολόγηση βάση εξαγγελιών.
Δηλαδή μετα την Νεα Τούμπα , το νέο προπονητικο και την ανακίνηση - αναβάθμιση στο παλατάκι ,ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα?

Κατά την ταπεινή μου άποψη ,θα πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στην ζωή και στην συζήτηση της οικογένεια μας η ιδέα ενός PAOK WATERSPORTS ARENA.
Ξεκινω λοιπον εγω αυτη την συζητηση και παρακαλω να ακουσω οσες περισσοτερες αποψεις γινεται και να κανουμε εναν ομορφο διαλογο.
Τα επιχειρηματα του γιατι θεωρω οτι πρεπει να ειναι το επομενο οραμα αυτο θα τα αναπτυξω μαζι σας μεσα απο αυτη την συζητηση.
Σας ευχαριστω.

Υ.γ Εάν η συζήτηση αυτή πρέπει να πάει σε κάποιο αλλο τοπικ παρακαλώ θερμά να την μεταφέρεται.

Επίσης θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνουν οι βασικοί μας αντίπαλοι για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο.

https://attica24.gr/olympiakos-katateth ... eletes-gi/
https://www.huffingtonpost.gr/ikonomia/ ... -votaniko/
Τι μελέτες για κολυμβητήριο στο ΣΕΦ; Ήδη είναι
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ally Samagoal έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 17:52
delos15 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:24 Χωρίς να θέλω να Σπαμαρω (το ανέβασα και σε άλλο τοπικ αλλά δεν το είδε κανείς)

Θέλω να ξεκινήσω μια συζήτηση η οποία θα πρέπει να μας απασχολήσει στο μέλλον.
Αφορά στο επόμενο βήμα των υποδομών αφότου τελειώσουμε με αυτά που έχουν ήδη δρομολογηθεί η και είναι προς δρομολόγηση βάση εξαγγελιών.
Δηλαδή μετα την Νεα Τούμπα , το νέο προπονητικο και την ανακίνηση - αναβάθμιση στο παλατάκι ,ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα?

Κατά την ταπεινή μου άποψη ,θα πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στην ζωή και στην συζήτηση της οικογένεια μας η ιδέα ενός PAOK WATERSPORTS ARENA.
Ξεκινω λοιπον εγω αυτη την συζητηση και παρακαλω να ακουσω οσες περισσοτερες αποψεις γινεται και να κανουμε εναν ομορφο διαλογο.
Τα επιχειρηματα του γιατι θεωρω οτι πρεπει να ειναι το επομενο οραμα αυτο θα τα αναπτυξω μαζι σας μεσα απο αυτη την συζητηση.
Σας ευχαριστω.

Υ.γ Εάν η συζήτηση αυτή πρέπει να πάει σε κάποιο αλλο τοπικ παρακαλώ θερμά να την μεταφέρεται.

Επίσης θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνουν οι βασικοί μας αντίπαλοι για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο.

https://attica24.gr/olympiakos-katateth ... eletes-gi/
https://www.huffingtonpost.gr/ikonomia/ ... -votaniko/
Τι μελέτες για κολυμβητήριο στο ΣΕΦ; Ήδη είναι
Ε αρα προχωρησαν οι μελετες :mrgreen: :lol:
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”