Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Συντάσσομαι κι'εγώ. Από το καλοκαίρι έχω σφαχτεί με πολλούς για το θέμα Ιβάν - Τέλη, αλλά ίσως είναι καιρός να προχωρήσουμε για το καλό της ομάδας. Πιστεύω όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και ο διχασμός δεν βοηθάει σε τίποτα. Εδώ είμαστε να τα συζητάμε όλα και τα καλά και τα κακά, αλλά ας κάνουμε ένα διάλειμμα για να χαρούμε γι αυτά που συμβαίνουν στο σύλλογο
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- PAOKevolution
- KalamarGiannis
Η μεγάλη μάχη ήταν μέχρι τώρα, να πέσουν λεφτά στην ομάδα και να δούμε να ενίσχυση με παίκτες.
Ο στόχος είναι μια ανάσα από το να υλοποιηθεί, απομένουν διαδικαστικά. Ο νέος ιδιοκτήτης στα πρώτα δείγματα γραφής ως αφεντικό, σπρώχνει χρήμα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι εγωισμοί όσων δεν τον θέλαν να συνεχίζουν να εκφράζονται. Κάντε πίσω στα προσωπικά σας πιστεύω για το καλό της ομάδας. Η οποία θα πάει μπροστά, με όλους εμάς και με εσάς εφόσον το θέλετε...
γιορτάζουμε τώρα, δε μας τη σπάει κανείς. Όσοι είμαστε με τον ΠΑΟΚ, γουστάρουμε. Και το πάρτυ δεν θα το χαλάσει κανείς, αφήστε τους αλλόθρησκους (κιτρινους πρασινους κοκκινους μπλε) να σκάνε...
ΥΓ δεν το περίμενα αλήθεια, να ξεκινήσουμε με 2 ξένους των 16π. Μ.Ο. στην Ευρώπη ... πολύ ώριμη αρχή για εμάς τα πρώην μπατίρια. Ίσως τελικά ο Ζντόβς που έχει εμπειρία από τέτοια μπάτζετ να ήταν πιο ώριμη επιλογή από ότι φαινόταν στην αρχή...Άρα , για άλλη μια φορά, ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ με την ομάδα σου, κάνατε παπάδες!
Ο στόχος είναι μια ανάσα από το να υλοποιηθεί, απομένουν διαδικαστικά. Ο νέος ιδιοκτήτης στα πρώτα δείγματα γραφής ως αφεντικό, σπρώχνει χρήμα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι εγωισμοί όσων δεν τον θέλαν να συνεχίζουν να εκφράζονται. Κάντε πίσω στα προσωπικά σας πιστεύω για το καλό της ομάδας. Η οποία θα πάει μπροστά, με όλους εμάς και με εσάς εφόσον το θέλετε...
γιορτάζουμε τώρα, δε μας τη σπάει κανείς. Όσοι είμαστε με τον ΠΑΟΚ, γουστάρουμε. Και το πάρτυ δεν θα το χαλάσει κανείς, αφήστε τους αλλόθρησκους (κιτρινους πρασινους κοκκινους μπλε) να σκάνε...
ΥΓ δεν το περίμενα αλήθεια, να ξεκινήσουμε με 2 ξένους των 16π. Μ.Ο. στην Ευρώπη ... πολύ ώριμη αρχή για εμάς τα πρώην μπατίρια. Ίσως τελικά ο Ζντόβς που έχει εμπειρία από τέτοια μπάτζετ να ήταν πιο ώριμη επιλογή από ότι φαινόταν στην αρχή...Άρα , για άλλη μια φορά, ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ με την ομάδα σου, κάνατε παπάδες!
Sorry φιλε, αλλα η κουβέντα ξεκίνησε από τους εγωισμούς αυτών που "τον ήθελαν", και είχαν αναλάβει εργολαβία τον τοξικό διχασμό από το καλοκαίρι.
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ευτυχώς την βλέπουμε να έρχεται.
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ευτυχώς την βλέπουμε να έρχεται.
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- Nassos, MrSam1926apc, Montrealiotis
Κι εγώ το ίδιο, άπειρες φορές έχω γράψει ότι τον Ιβάν τον αγαπώ και έχει κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα κι όταν πεθάνουμε θα βλέπουμε στιγμές απ'αυτή τη περίοδο.MrSam1926apc έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 10:41Άκου λίγο, ούτε Σαββιδης ούτε Τελης, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ και σε αντίθεση με κάποιους ξιπασμενους που την είδαν νεόπλουτοι δεν θα παρακαλούσα ποτέ να χάσει η ομάδα για προσωπικό "κατά φαντασίαν" συμφέρον…fossa έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 09:51 @MrSam1926apc Τουμπεκί...και ίσως... γράφεις![]()
Δεν πειράζει οπαδέ του Σαββίδη μην έρχεσαι PAOK sports arena θα πάνε οι υπόλοιποι, δεν θα μας λείψεις.
Έως τότε μπορείς να παρακαλάς να χάνει η ομάδα... για να μην κάνει ο νέος ούτε τα μισά του παλιού.
Για να μην τον βλέπει με καχυποψία ο MrSam πρέπει να πάρει Ευρωλίγκα πρώτα και τότε ίσως...![]()
Έχω ζήσει αρκετές επιστροφές με μάτια δακρυσμένα απ τα χημικά και το τριμπαλο στην πλάτη οπότε δεν ξεχνώ ότι είμαστε ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ.
Για πολλές γενιές ήμασταν παιδιά της κατηφόρας, δεν σημαίνει ότι γίναμε νεόπλουτοι κι ότι αν έρθουν δύσκολες εποχές δεν θα είμαστε δίπλα.
Ναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες και πρέπει να παίρνει κύπελλα.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά γι'αυτούς πολεμούσαμε. Δεν είμαι απ' αυτούς που λένε "τι ωραία ήταν τότε ο λαός δυνατός" κι ας ήμασταν φτωχοί συγγενείς. Άλλαξαν οι εποχές.
Τέλος πάντων όλα καλά προχωράμε.
Ειμαστε στην κορυφαια φαση της 100χρονης ιστοριας μας. Σαν απο θαυμα ακρως ΠΑΟΚτσιδικο, θα περασουμε το κατωφλι των 100 μας χρονων, με οχι εναν ,αλλα δυο οικονομικους γιγαντες ! Μαλιστα ο δευτερος που μπαινει τωρα στην οικογενεια του ΠΑΟΚ ουσιαστικα σφραγιζει και την οικονομικη ευμαρεια σε ολα τα επιπεδα. Ο ανταγωνισμος ή καλυτερα συναγωνισμος, μεταξυ των δυο , μονο εμας θα οφελησει. Και ακομα και στην ακραια περιπτωση που σπρωξουν πολιτικες και μη καταστασεις των ιβαν Σαββιδη εκτος της παε, θα υπαρχει διαδοχη κατασταση (αν και για συναισθηματικους λογους ο ΙΒΑΝ δεν πρεπει ΠΟΤΕ να φυγει απο τον ΠΑΟΚ μας).
Σε ολα αυτα κανεις σωφρων ΠΑΟΚτσης δεν πρεπει να ασχολειται με ανθρωπους που μεμψιμερουν ή το παιζουν ΠΑΟΚαρχες.
Ο ΠΑΟΚ μας συνεχιζει να μεγαλωνει. Μας εχει προσπερασει στο ποδοσφαιρο (σαν οπαδους ) και σιγουρα θα μας προσπερασει και στο μπασκετ.
Με λιγο υπομονη σε λιγα χρονια θα δουμε και ενα καινουργιο γηπεδο και σιγα σιγα η ομαδα εχει την δυνατοτητα να ξεφυγει απο την ελληνικη πραγματικοτητα και να γινει μεγαλη και στην ευρωπη.
Επιτελους ας κανουμε και εμεις σαν οπαδοι την αναβαθμιση που ηδη κανει η ομαδα. Το να μαλωνεις και να μιλας υποτιμητικα για τον συνΠΑΟΚτση ειναι χαζο και ανωφελο. Υπομονη και ερχονται σπουδαια χρονια οσο ειμαστε ενωμενοι
Σε ολα αυτα κανεις σωφρων ΠΑΟΚτσης δεν πρεπει να ασχολειται με ανθρωπους που μεμψιμερουν ή το παιζουν ΠΑΟΚαρχες.
Ο ΠΑΟΚ μας συνεχιζει να μεγαλωνει. Μας εχει προσπερασει στο ποδοσφαιρο (σαν οπαδους ) και σιγουρα θα μας προσπερασει και στο μπασκετ.
Με λιγο υπομονη σε λιγα χρονια θα δουμε και ενα καινουργιο γηπεδο και σιγα σιγα η ομαδα εχει την δυνατοτητα να ξεφυγει απο την ελληνικη πραγματικοτητα και να γινει μεγαλη και στην ευρωπη.
Επιτελους ας κανουμε και εμεις σαν οπαδοι την αναβαθμιση που ηδη κανει η ομαδα. Το να μαλωνεις και να μιλας υποτιμητικα για τον συνΠΑΟΚτση ειναι χαζο και ανωφελο. Υπομονη και ερχονται σπουδαια χρονια οσο ειμαστε ενωμενοι
Eμενα κατι που δε μου αρεσει ειναι αυτο το παραπωνο που βγαζουν μερικοι , οτι γιατι δε πανυγιριζουμε αρκετα καθε φορα που γινεται κατι οπως η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
Δηλαδη ρε παιδια σοβαρα τωρα αυτο θελουμε και χρειαζωμαστε στον ΠΑΟΚ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ πανυγηρτζιλικι? Και να περασουμε ξανα νεοπλουτισμους και τετοια.
Ναι ξερω μερικους το μονο που τους νοιαζει ειναι τα "γουστα" αλλα το πανυγηρι το βαρεθηκα, σοβαροτητα θελω.
Δηλαδη ρε παιδια σοβαρα τωρα αυτο θελουμε και χρειαζωμαστε στον ΠΑΟΚ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ πανυγηρτζιλικι? Και να περασουμε ξανα νεοπλουτισμους και τετοια.
Ναι ξερω μερικους το μονο που τους νοιαζει ειναι τα "γουστα" αλλα το πανυγηρι το βαρεθηκα, σοβαροτητα θελω.
- These users thanked the author CCCP for the post:
- gervasio artigas
Εγώ προσωπικα σοβαροτητα τιμιότητα και ήθος από όλους θέλω
Ειδικά από θεσμούς
Οποιοσδήποτε έστω απλά υπονοεί ότι η σελίδα εξυπηρετεί συμφέροντα ή έχει ατζέντα, αποχωρεί από εδώ και πάει στο Τουίτερ με τους καθαρούς ΠΑΟΚτσηδες.
Ούτε μίση, ούτε αντεγκλήσεις.
Εσείς μπορεί να ειρωνευεστε, αλλά υπάρχουμε εμείς οι φελλοί που το καλοκαιρινό τρύπημα μας έκανε όντως κακό. Όποιος τώρα φαντασιωνεται ότι αυτό που λέω είναι ψέμα γιατί είμαι οπαδός προσώπων ή υπάλληλος, ας πάει καλύτερα να κοιτάξει τον καθρέφτη του.
ΔΕΝ θεωρώ εαυτόν πελάτη
Ούτε χειροκροτητη
Δεν ζητάω μεταγραφές για να στηριξω, άρα δεν θα βασισω την κριτική μου σε αυτες
Μεγάλη πλάκα έχει που λόγω μαζικών αντιδράσεων αποφεύχθηκε το έγκλημα και τώρα από θέση ασφαλείας μιλάνε μερικοί για τον υγιή ανταγωνισμό που κάνει καλό. Οι ίδιοι που λένε "μην είστε αφελείς, μπίζνες κάνει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, κέρδος έχει". Της Παρασκευής το γαλα, ότι ναναι αρκεί να βολεύει το αφήγημα. Το τρύπημα είναι τρύπημα, ότι παράπλευρα οφέλη κι αν έχει εκ των υστέρων. Εκεί εστιάζω, αυτό με νοιάζει, δεν μου καίγεται καρφακι αν ξύπνησε ο ένας ή κοιμήθηκε ο άλλος.
Γιατί όπως από το πρώτο δευτερόλεπτο φωνάζω, το έγκλημα ΔΕΝ είναι ότι θίχτηκε ο Σαββίδης. Το έγκλημα είναι ότι εσκεμμένα έβαλαν ΕΜΑΣ και την ιδέα του ΠΑΟΚ στη μέση μιας υλικής κόντρας. Τώρα πως από αυτό τεκμαίρεται ότι βασική επιδίωξη είναι ο οπαδισμος υπέρ συμφερόντων, απαξιω να αναλύσω.
Προσωπικά στα παπάρια μου τα μπάτζετ, οι μεταγραφές, και οι χρηματοδότες. Πάνω απ' όλα είναι η στάση ζωής και όταν ο επίσημος ΠΑΟΚ τη φτύνει, τότε θα έχει τη χλεύη μου. Όπως έστρωσαν κοιμούνται, οι πραττοντες αλλά και οι αποθεωτές τους.
Ον τοπικ, εταιρεία να ανακοινώνει ότι πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν θυμάμαι. Φάουλ, ή μάλλον απλώς ακυρο. Αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντικό ποσό, κλείνει οριστικά μια μαύρη οικονομική περίοδος για την ΚΑΕ.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα μπουν πολλά λεφτά και θα επιδιωχθεί να γίνει δυνατή ομάδα. Δεν ξέρω αν μετά από τόσα χρόνια απογοήτευσης γενικά από το άθλημα του μπάσκετ όπως έχει γίνει, θα ξυπνήσει μέσα μου η τρέλα που είχα για το άθλημα ως παιδί. Όλοι αμπαλοι μου φαίνονται, χαλιά και η δομή διοργανώσεων. Φαντάζομαι άμα πάμε τελικούς κλπ και θα σκιρτησει. Δεν φταίει ούτε ο Μυστακίδης ούτε κανείς για αυτό.
Καλό είναι να θυμούνται οι αρμόδιοι, ότι αν δεν ήταν ο Σαββίδης και πλέον και ο Μυστακίδης (μαζί με Χατζόπουλο) πολλοί θα είχαν φύγει κυριολεκτικά με κυνηγητό και δυστυχώς βία από τα γραφεία της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ, τα προηγούμενα χρονια. Άντε γιατί έχει καταντήσει γελοία η αγιογραφία αποτυχημένων που κουνάνε και το δάχτυλο και κάνουν στο παρασκήνιο συμφωνίες
Ειδικά από θεσμούς
Οποιοσδήποτε έστω απλά υπονοεί ότι η σελίδα εξυπηρετεί συμφέροντα ή έχει ατζέντα, αποχωρεί από εδώ και πάει στο Τουίτερ με τους καθαρούς ΠΑΟΚτσηδες.
Ούτε μίση, ούτε αντεγκλήσεις.
Εσείς μπορεί να ειρωνευεστε, αλλά υπάρχουμε εμείς οι φελλοί που το καλοκαιρινό τρύπημα μας έκανε όντως κακό. Όποιος τώρα φαντασιωνεται ότι αυτό που λέω είναι ψέμα γιατί είμαι οπαδός προσώπων ή υπάλληλος, ας πάει καλύτερα να κοιτάξει τον καθρέφτη του.
ΔΕΝ θεωρώ εαυτόν πελάτη
Ούτε χειροκροτητη
Δεν ζητάω μεταγραφές για να στηριξω, άρα δεν θα βασισω την κριτική μου σε αυτες
Μεγάλη πλάκα έχει που λόγω μαζικών αντιδράσεων αποφεύχθηκε το έγκλημα και τώρα από θέση ασφαλείας μιλάνε μερικοί για τον υγιή ανταγωνισμό που κάνει καλό. Οι ίδιοι που λένε "μην είστε αφελείς, μπίζνες κάνει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, κέρδος έχει". Της Παρασκευής το γαλα, ότι ναναι αρκεί να βολεύει το αφήγημα. Το τρύπημα είναι τρύπημα, ότι παράπλευρα οφέλη κι αν έχει εκ των υστέρων. Εκεί εστιάζω, αυτό με νοιάζει, δεν μου καίγεται καρφακι αν ξύπνησε ο ένας ή κοιμήθηκε ο άλλος.
Γιατί όπως από το πρώτο δευτερόλεπτο φωνάζω, το έγκλημα ΔΕΝ είναι ότι θίχτηκε ο Σαββίδης. Το έγκλημα είναι ότι εσκεμμένα έβαλαν ΕΜΑΣ και την ιδέα του ΠΑΟΚ στη μέση μιας υλικής κόντρας. Τώρα πως από αυτό τεκμαίρεται ότι βασική επιδίωξη είναι ο οπαδισμος υπέρ συμφερόντων, απαξιω να αναλύσω.
Προσωπικά στα παπάρια μου τα μπάτζετ, οι μεταγραφές, και οι χρηματοδότες. Πάνω απ' όλα είναι η στάση ζωής και όταν ο επίσημος ΠΑΟΚ τη φτύνει, τότε θα έχει τη χλεύη μου. Όπως έστρωσαν κοιμούνται, οι πραττοντες αλλά και οι αποθεωτές τους.
Ον τοπικ, εταιρεία να ανακοινώνει ότι πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν θυμάμαι. Φάουλ, ή μάλλον απλώς ακυρο. Αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντικό ποσό, κλείνει οριστικά μια μαύρη οικονομική περίοδος για την ΚΑΕ.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα μπουν πολλά λεφτά και θα επιδιωχθεί να γίνει δυνατή ομάδα. Δεν ξέρω αν μετά από τόσα χρόνια απογοήτευσης γενικά από το άθλημα του μπάσκετ όπως έχει γίνει, θα ξυπνήσει μέσα μου η τρέλα που είχα για το άθλημα ως παιδί. Όλοι αμπαλοι μου φαίνονται, χαλιά και η δομή διοργανώσεων. Φαντάζομαι άμα πάμε τελικούς κλπ και θα σκιρτησει. Δεν φταίει ούτε ο Μυστακίδης ούτε κανείς για αυτό.
Καλό είναι να θυμούνται οι αρμόδιοι, ότι αν δεν ήταν ο Σαββίδης και πλέον και ο Μυστακίδης (μαζί με Χατζόπουλο) πολλοί θα είχαν φύγει κυριολεκτικά με κυνηγητό και δυστυχώς βία από τα γραφεία της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ, τα προηγούμενα χρονια. Άντε γιατί έχει καταντήσει γελοία η αγιογραφία αποτυχημένων που κουνάνε και το δάχτυλο και κάνουν στο παρασκήνιο συμφωνίες
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
- MrSam1926apc, NIKOS1972, gervasio artigas, Jean Valjean, Guitarman, Montrealiotis
-
MrSam1926apc
Κι εγώ το ίδιο, άπειρες φορές έχω γράψει ότι τον Ιβάν τον αγαπώ και έχει κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα κι όταν πεθάνουμε θα βλέπουμε στιγμές απ'αυτή τη περίοδο.fossa έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 12:11
Άκου λίγο, ούτε Σαββιδης ούτε Τελης, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ και σε αντίθεση με κάποιους ξιπασμενους που την είδαν νεόπλουτοι δεν θα παρακαλούσα ποτέ να χάσει η ομάδα για προσωπικό "κατά φαντασίαν" συμφέρον…
Έχω ζήσει αρκετές επιστροφές με μάτια δακρυσμένα απ τα χημικά και το τριμπαλο στην πλάτη οπότε δεν ξεχνώ ότι είμαστε ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ.
Για πολλές γενιές ήμασταν παιδιά της κατηφόρας, δεν σημαίνει ότι γίναμε νεόπλουτοι κι ότι αν έρθουν δύσκολες εποχές δεν θα είμαστε δίπλα.
Ναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες και πρέπει να παίρνει κύπελλα.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά γι'αυτούς πολεμούσαμε. Δεν είμαι απ' αυτούς που λένε "τι ωραία ήταν τότε ο λαός δυνατός" κι ας ήμασταν φτωχοί συγγενείς. Άλλαξαν οι εποχές.
Τέλος πάντων όλα καλά προχωράμε.
[/quote]
Αδερφέ άκου, ήμουν ο πρώτος που είπε το καλοκαίρι πριν την σεζόν του πιο μάγκικου ότι άμα δεν θέλει/δεν μπορεί ο Σαββιδης τον ευχαριστούμε για ότι έκανε αλλά μπορεί να φύγει, ΠΑΟΚ θα είμαστε και με διοίκηση Πρωτοδικείου. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ όλους μας, ήταν εδώ πριν από εμάς και είναι καθήκον μας να είναι εδώ και μετά από εμάς.
Το κυριως πρόβλημα μου ειναι οι συνοπαδοι που κατέβασαν βρακιά για ένα γήπεδο και ξέχασαν ποιος μας κράτησε και μας ξεχρέωσε και μας έδωσε ότι μας έδωσε. Ακολουθως το επόμενο μεγάλο πρόβλημα μου είναι ο ΑΣ που έκανε σαν κακιασμενη πρώην που βρήκε τον νέο γκόμενο που της έταξε λούσα της πήρε 2-3 δώρα (δεν γνωρίζω αν έχει παιχτεί χρηματικό) και πήγε να του κάτσει κατευθείαν. Τουλάχιστον αυτή σε αντίθεση με τους συνοπαδους ίσως να είχαν οικονομικό συμφέρον να κάνουν ότι έκαναν.
Τελειώνοντας το πρόβλημα με τον Τελη είναι ότι πήγε για hostile takeover μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που έχει λαϊκή βάση σε μια ύπουλη χρονικά στιγμή αφήνοντας άσχημη γεύση με υποβόσκουσες υπόνοιες για ulterior motives.
Μακαρι όντως να ήταν κακός χειρισμός και να μας βγάλει λάθος!
-
Psagmenos4
Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Τελης Μυστακιδης θα παραχωρήσει επιτέλους συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, δίνοντας τον επόμενα βήματα για την γιγάντωση του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές μίλησε για ενότητα ελπίζω σε μια αντίστοιχη δήλωση του Τέλη που ελπίζω να κατάλαβε το άκομψο του καλοκαίριου και να μπούμε μετά από αυτό το κλίμα εσωστρέφειας και σχεδόν εμφυλίου ενωμένοι στα 100 χρόνια...
Δικό μου όνειρο θα ήταν ο Τελης κι ο Ιβάν να ανταλλαζουν χορηγίες και φυσικά μαζί και με τους υπόλοιπους αιμοδότες να γιγάντωσουν τον ΑΣ Π.Α.Ο.Κ
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές μίλησε για ενότητα ελπίζω σε μια αντίστοιχη δήλωση του Τέλη που ελπίζω να κατάλαβε το άκομψο του καλοκαίριου και να μπούμε μετά από αυτό το κλίμα εσωστρέφειας και σχεδόν εμφυλίου ενωμένοι στα 100 χρόνια...
Δικό μου όνειρο θα ήταν ο Τελης κι ο Ιβάν να ανταλλαζουν χορηγίες και φυσικά μαζί και με τους υπόλοιπους αιμοδότες να γιγάντωσουν τον ΑΣ Π.Α.Ο.Κ
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 5):
- speedy.g, Maurice_Escargot, freemind, R.A.T.M., astral
Αυτο ειναι και το δικο μου ονειρο. Δε μπορει να εχεις δυο δισεκατομμυριουχους σε ΠΑΕ και ΚΑΕ και το βολλευ σου πχ να λειτουργει σε ημι-επαγγελματικα επιπεδα για να μη πω καμια πιο βαρεια κουβεντα.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 12:35 Δικό μου όνειρο θα ήταν ο Τελης κι ο Ιβάν να ανταλλαζουν χορηγίες και φυσικά μαζί και με τους υπόλοιπους αιμοδότες να γιγάντωσουν τον ΑΣ Π.Α.Ο.Κ
Και κατι για την ιδιαιτεροτητα του μπασκετ. Στο μπασκετ σε διαφορα με ολα τα υπολοιπα σπορ, η ελλαδα γενικα ειναι σε πολυ πιο υψηλο επιπεδο. Οπως ηταν φυσικα και ο ΠΑΟΚ καποτε. Μονο στο μπασκετ ειναι ελληνικες ομαδες τοπ στην Ευρωπη.
Ειναι επομενο λοιπων οτι δεν μπορεις να περιμενεις απο τον κοσμο να ενθουσιαστει το ιδιο ευκολα απλα επειδη μπηκαν καποια λεφτα και εγειναν καλυτερες μεταγραφες (δε το βλεπουμε ολοι το ιδιο φυσικα). Στη μπαλα πχ προσπαθεις να ανεβεις επιπεδο, στο μπασκετ θα προσπαθησεις να επιστρεψεις εκει που εισουν καποτε.
Ενταξι ναι ενθουσιασμος με την προοπτικη και το μελλον αλλα μεχρι ενα σημειο. Στην παρουσα φαση ειναι σαν να ειχε πχ παρει ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ στην δ εθνικη (τι, γινονται τετοια πραγματα?) και να μου λες γιατι δεν ενθουσιαζωμαι που καναμε μεταγραφες και παμε για ανωδο. Γιατι σε σχεση με την ιστορια του ΠΑΟΚ στο μπασκετ το επιπεδο στο οποιο ειμαστε αυτη τη στιγμη ειναι πολλες κατηγοριες κατω.
Και ουτε θελω να γίνω απλα ΑΕΚ του μπασκετ, δηλαδη τριτη θεση με μεγαλυτερο μπατζετ απλα. Η ΑΕΚ μεχρι και και ευρωλιγκα τελικο επαιξε καποτε και BCL πηρε προσφατα. Κλαιν μαιν. Αλλαξε στο μυαλο και τη συνηδηση κανενως μας σαν μπασκετικο μεγεθος? Το αεκακι του μηνα γκεκου ειναι για μενα ακομα.
Ειναι επομενο λοιπων οτι δεν μπορεις να περιμενεις απο τον κοσμο να ενθουσιαστει το ιδιο ευκολα απλα επειδη μπηκαν καποια λεφτα και εγειναν καλυτερες μεταγραφες (δε το βλεπουμε ολοι το ιδιο φυσικα). Στη μπαλα πχ προσπαθεις να ανεβεις επιπεδο, στο μπασκετ θα προσπαθησεις να επιστρεψεις εκει που εισουν καποτε.
Ενταξι ναι ενθουσιασμος με την προοπτικη και το μελλον αλλα μεχρι ενα σημειο. Στην παρουσα φαση ειναι σαν να ειχε πχ παρει ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ στην δ εθνικη (τι, γινονται τετοια πραγματα?) και να μου λες γιατι δεν ενθουσιαζωμαι που καναμε μεταγραφες και παμε για ανωδο. Γιατι σε σχεση με την ιστορια του ΠΑΟΚ στο μπασκετ το επιπεδο στο οποιο ειμαστε αυτη τη στιγμη ειναι πολλες κατηγοριες κατω.
Και ουτε θελω να γίνω απλα ΑΕΚ του μπασκετ, δηλαδη τριτη θεση με μεγαλυτερο μπατζετ απλα. Η ΑΕΚ μεχρι και και ευρωλιγκα τελικο επαιξε καποτε και BCL πηρε προσφατα. Κλαιν μαιν. Αλλαξε στο μυαλο και τη συνηδηση κανενως μας σαν μπασκετικο μεγεθος? Το αεκακι του μηνα γκεκου ειναι για μενα ακομα.
-
gervasio artigas
Για μενα μπορει ο ΠΑΟΚ του Τελη να κατακτησει 10 συνεχομενες φορες το γιοροκαπ της ΦΙΜΠΑ(η κατι αναλογο τελος παντων) ;;
Ασε τους αλλους να παιζουν αποτυχημενα φαιναλ-φορ της ευρωλιγκα
Ασε τους αλλους να παιζουν αποτυχημενα φαιναλ-φορ της ευρωλιγκα
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Jean Valjean
Ξερω οτι πολλοι εχετε ιδεολογικη διαφωνια με τη ευρολιγκα και το σεβομαι αυτο , αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εκεινο ειναι το υψηλοτερο επιπεδο. Εγω μιλκο cup δε θελω.
Επισης...οκ να μην αρεσουν τα κλειστα συμβολαια κτλ, αλλα εγω δε βλεπω να εχει γινει excluded λογο αυτου καποια ομαδα που θα επρεπε να ειναι εκει. Ολες οι παραδοσιακες μπασκετικες πολεις και ομαδες ειναι εκει. Μεχρι και οι δυο του βελιγραδιου φτασανε να παιζουν ευρολιγκα. Οποιος εχει τη δυνατοτητα παιζει, δε βλεπω εγω "κλειστο" κλαμπ που δε μπορεις να μπεις. Και να πεις οτι μπαινεις περνεις τα λεφτα και δε σε φτανουν οι αλλοι? μπασκετ ειναι εδω, λεφτα δεν εχει βαρελι χωρις πατο ειναι. Το να λεμε οτι τα κλειστα συμβολαια των ποκεμων φταινε που ειμασταν εμεις μπατιριδες ειναι αστειο. Δεν ειδα να τον σταματαει τον Μυστακιδη αυτο.
Η Θεσσαλονικη ειναι η μονη παραδοσιακη μπασκετικη πολη που δεν εχει εκπροσοπιση στο υψηλωτερο επιπεδο του ευρωπαικου μπασκετ
Επισης...οκ να μην αρεσουν τα κλειστα συμβολαια κτλ, αλλα εγω δε βλεπω να εχει γινει excluded λογο αυτου καποια ομαδα που θα επρεπε να ειναι εκει. Ολες οι παραδοσιακες μπασκετικες πολεις και ομαδες ειναι εκει. Μεχρι και οι δυο του βελιγραδιου φτασανε να παιζουν ευρολιγκα. Οποιος εχει τη δυνατοτητα παιζει, δε βλεπω εγω "κλειστο" κλαμπ που δε μπορεις να μπεις. Και να πεις οτι μπαινεις περνεις τα λεφτα και δε σε φτανουν οι αλλοι? μπασκετ ειναι εδω, λεφτα δεν εχει βαρελι χωρις πατο ειναι. Το να λεμε οτι τα κλειστα συμβολαια των ποκεμων φταινε που ειμασταν εμεις μπατιριδες ειναι αστειο. Δεν ειδα να τον σταματαει τον Μυστακιδη αυτο.
Η Θεσσαλονικη ειναι η μονη παραδοσιακη μπασκετικη πολη που δεν εχει εκπροσοπιση στο υψηλωτερο επιπεδο του ευρωπαικου μπασκετ
-
gervasio artigas
Φιλε μου , αν αναφερεσαι σε μενα , ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ την ευρωλιγκα ούτε την συγκρινω με το γιουροκαπ της φιπμα προς θεουCCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 13:28 Ξερω οτι πολλοι εχετε ιδεολογικη διαφωνια με τη ευρολιγκα και το σεβομαι αυτο , αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εκεινο ειναι το υψηλοτερο επιπεδο. Εγω μιλκο cup δε θελω.
Απο την αλλη η διαφορα των τραπαιων σε αξια ειναι διαφορα αξιας οχι απαξιωση
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "μιλκοκαπ" σε τροπαιο
Ο Παναθηναικος στο μπασκετ υπερηφανευται για τις ευρωλιγκες που εχει κατακτησει οχι για τα χαμενα φαιναλ φορ
Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης εχει ανάγκη απο ΤΙΤΛΟΥΣ οχι απο ¨μεγαλες διοργανωσεις"
Οπως περασαν οι γαμιολοαθηναιοι την "νοοτροπια του τσ.λου" που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ειναι μονο χρημα και όχι δόξα
Η ΕΟ σε σχεση με τα εκ που εχει παρει στην ΣΤΗΜΕΝΗ της παρουσια στο τσ.λου ειναι μια ΕΝΤΕΛΩΣ και ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Α Π Ο Τ Υ Χ Η Μ Ε Ν Η παρουσια
Κια ομως σου κουνανε το δακτυλο οι ....τσαμπιονλιγκατοι
Ετσι λοιπόν ο ΠΑΟΚτσης εχει αναφκη απο ΔΙΑΚΡΙΣΕΣ και ΤΙΤΛΟΥΣ όσο "χαμηλοι" και αν ειναι αυτοι
Ο ΠΑΟΚτσης παρουσία 5ης και 6ης ομαδος στην ευρωλιγκα δεν προκειται να την στηριξει ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Τετ 10 Δεκ 2025, 13:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.