Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Εγώ αυτο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι όσους ξένους και πάρουμε, ναι αναβάθμιση θα γίνει αλλά στην Ελλάδα πάλι με 6 θα παίζουμε και 2 Έλληνες που μπορούν πραγματικά σε υψηλό επίπεδο να βοηθήσουν. Ξέρω είναι δύσκολο με τους Έλληνες κι αυτά που ζητάνε ωστόσο χρειαζόμαστε 2 έστω σε επίπεδο Κονιαρη και Περσίδη
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
DamoN, Jim_Chatz, freemind
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Τους παίκτες που παίρνουμε δεν τους ξέρω αλλά μοιάζουν ψαγμένες επιλογές και σίγουρα είναι αναβάθμιση. Για τον Τίμι Άλεν, μόλις είχε πρωτοκυκλοφορήσει το όνομα του, ένας συμφορουμίτης που τον ήξερε, είχε γράψει ότι τον θεωρεί παίκτη ποιότητας που είναι στο κατώφλι της ευρωλίγκας!!
Σίγουρα σε αυτή τη διαδικασία αναβάθμισης της ποιότητας θα γίνουν και λάθη και θα υπάρξουν και αστοχίες αλλά δε χρειάζεται να μιζεριάζουμε γι' αυτό το λόγο. Το σημαντικό είναι η κατεύθυνση και η πορεία της ομάδος να είναι συνεχόμενα ανοδική και αυτό φαίνεται ότι έχει εξασφαλιστεί από τη νέα τάξη πραγμάτων!!

ΥΓ για το αυριανό ματς δεν είμαι πολύ σίγουρος. Μπορεί εμείς να χαιρόμαστε για τους καινούργιους παίκτες και την ποιοτική αναβάθμιση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει το ίδιο και με τους υπάρχοντες παίκτες. Ίσως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Να αρχίσουν να έχουν ανασφάλεια για τη συνέχιση της παρουσίας τους στον ΠΑΟΚ. Και αυτό δεν ξέρουμε πως μπορεί να επηρεάσει το μυαλό και τη συγκέντρωση τους. Ειδικά αύριο που ακόμα είναι φρέσκο το όλο πράγμα και δεν έχει πάρει την τελική του μορφή το ρόστερ μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας. Γι' αυτό το φοβάμαι πολύ το αυριανό ματς
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Μηπως ομως αντι για φοβο τους δώσει κίνητρο να παίξουν και να αποδείξουν οτι αξίζουν να ειναι εδω;
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 22:33 Εγώ αυτο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι όσους ξένους και πάρουμε, ναι αναβάθμιση θα γίνει αλλά στην Ελλάδα πάλι με 6 θα παίζουμε και 2 Έλληνες που μπορούν πραγματικά σε υψηλό επίπεδο να βοηθήσουν. Ξέρω είναι δύσκολο με τους Έλληνες κι αυτά που ζητάνε ωστόσο χρειαζόμαστε 2 έστω σε επίπεδο Κονιαρη και Περσίδη
Θα έρθουν και Έλληνες φίλε απ´οτι μαθαίνω από τριγύρω του Χουγκαζ είναι σε καλό σημείο,ο Ναζ Λονγκ δύσκολα δεν θέλει να αφήσει την Ιταλία και έχει πέσει στο τραπέζι και ο Αγραβάνης με τον Καλαθη….
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μεταγραφες basketball 20022-23 23 σελιδες ολες κι ολες.Το περσινο 60
Το παρον γραφει ηδη 108 κι εχουμε δρομο.
Μεγαλωσαμε , ολα αλλαζουνε τριγυρωκαι μενα με πιανει μια μελαγχολια.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

'εφτασαν τα μεσάνυχτα. Είναι κανείς αεροδρόμιο για τον Ταϊρί; έφτασε; περιμένει βαλίτσες; ειναι εκεί ο Γιαννακίδης; τι γινεται πείτε . . . :) :|
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ανέβασε πριν 30 λεπτά ότι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο :nairepaok:
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Μόλις ανέβασε και η ΚΑΕ. Τον υποδέχθηκε ο Μπουντούρης. Καλώς ήρθες παικταρα
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Montrealiotis, Rexaris
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ισοϋψή στείλαμε!!
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Patricio_4, freemind
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Άμα δεν ήταν ο τραυματισμός του Γιακουμάκη στο ποδόσφαιρο ρε γαμώτο τι χαρές θα ζούσαμε αυτές τις μέρες.

Τέλος πάντων, χαράς ευαγγέλια στο μπάσκετ, τυχεροί όσοι μπορείτε να πάτε Παλατάκι να βλέπετε την ομάδα κι από κοντά.

Με τέτοιο πρότζεκτ, ισχυρό ιδιοκτήτη, γηπεδάρα και τον καλύτερο λαό, θα δείτε οτι θα πούνε το ναι παικταράδες.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 3):
Blackgr4, Jim_Chatz, Friedrich von Friedhof
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν κι άλλοι ακριβοί παίκτες. Όχι κάτι ακραίο αλλά πολύ πιο πάνω από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Το μόνο που δεν θέλω είναι ενώ η ομάδα είναι απολύτως λειτουργική να την διαλύσουμε για να παριστάνουμε τους νεόπλουτους. 3 κινήσεις συνολικά σε κομβικές θέσεις είναι ότι πρέπει για να πάμε για το ευρωπαικό.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Maezono Masakiyo έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:58
Metagrafakias έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:47 Παιδιά χωρίς να είμαι κι εγώ σίγουρος αλλά περιορισμοί υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα..
Στο Europecup όπως και σε όλες τις διοργανώσεις της fiba μπορείς να έχεις όσους ξένους θέλεις και τους 12 για παράδειγμα..
Δεν νομίζω γιατί πέρυσι για να βάλουμε Γκράντισον έμενε ο έξω ο Αντετοκούμπο επειδή θεωρούνταν ξένος σύμφωνα με τους κανόνες της Fiba.Δεν ήταν home grown όπως λέει ο Maurice. Εκτός αν άλλαξε κάτι φέτος
Ισχυει αυτο που λες αλλα ο Αλεξ κοπηκε μαλλον για αγωνιστικους λογους..
Βλεπω το ροστερ της Μπιλμπαο περυσι απο τον τελικο και ειχε 10 ξενους και μολις 2 Ισπανους...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 00:05 Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν κι άλλοι ακριβοί παίκτες. Όχι κάτι ακραίο αλλά πολύ πιο πάνω από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Το μόνο που δεν θέλω είναι ενώ η ομάδα είναι απολύτως λειτουργική να την διαλύσουμε για να παριστάνουμε τους νεόπλουτους. 3 κινήσεις συνολικά σε κομβικές θέσεις είναι ότι πρέπει για να πάμε για το ευρωπαικό.
Για μένα από τη στιγμή που θα έρθουν Tyree και Allen , οι υπόλοιπες κινήσεις πρέπει να είναι Έλληνες.

Το θέμα είναι ποιοι Έλληνες είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι. Από ότι καταλαβαίνω ο Χουγκαζ ψήνεται και μπορεί να γίνει η κίνηση, ο Ναζ δεν ψήνεται τουλάχιστον για φέτος.
Καλάθης πήγε Παρτιζάν, δεν ξέρω αν μπορεί και αν θέλει να φύγει μετά την φυγή Ζέλικο

Αγραβάνης είναι στην Κίνα, για μένα θα ήταν για φέτος καλή και πρακτική κίνηση
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τον Γιαννόπουλο?? :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

κανένας καλός σλοβένος , να τον ξέρει και ο ζντόβτς?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”