9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Εγώ ποδόσφαιρικα το λέω ότι δε βλέπω να μπορεί να προσφέρει ούτε φαίνεται να έχει την ψυχολογία να το κάνει ποσω μάλλον τώρα που θα υπάρχει έξτρα πίεση.navigator11 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 18:19Ο Πέλκας δεν είναι ως τώρα για σερί εμφανίσεις. Ας βγάλει ένα παιχνίδι ολόκληρο δίχως πρόβλημα και βλέπουμε.astral έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:07 Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
Κατανοητό το κράξιμο και ο χλευασμός σε βάρος του μέχρι ενός σημείου αλλά τη δεδομένη στιγμή δε φαντάζει λογικό να μην πάρει λόγω ανάγκης αγωνιστικό χρόνο στα προσεχή παιχνίδια. Λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου.
Οπότε ας ελπίσουμε να τη "δει" προπέρσινος Σαμάτα και να προσφέρει ό,τι παραπάνω μπορέσει στην ομάδα.
Μακάρι να τα καταφέρει αν χρειαστεί.
Ο Σαματα ακόμα και στα χειρότερα του ήταν τουλάχιστον μαχητικός ακόμα κι αν δεν του έβγαινε.
- These users thanked the author astral for the post:
- navigator11
- navigator11
Είναι μια σημαντική ευκαιρία για αυτόν. Αν δεν μπορέσει να την εκμεταλλευτεί, ή, ακόμα χειρότερα, αν δεν το θέλει καν να προσπαθήσει έστω, δε βλέπω να μπορέσει ούτε καν στην πατρίδα του να επιστρέψει σε λίγους μήνες.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- astral, kataramenos5
Δεν νομίζω να έχει την νοοτροπία που χρειάζεται για να αρπάξει την ευκαιρία . Αφήστε που πιστεύω ότι Γενάρη θα μας χαιρετήσει οπότε για πιο λόγο να μπει στην διαδικασία για 3-4 ματς. Δεν το έκανε όταν είχε νόημα , θα το κάνει τώρα;
Αφήστε τον στην ησυχία του .
Αφήστε τον στην ησυχία του .
- navigator11
Αν έχει ήδη βρεθεί το επόμενο ποδοσφαιρικό του καταφύγιο, ναι, φαντάζει σχεδόν βέβαιο ότι δε θα μπει σε διαδικασία. Εν πάση περιπτώσει, για μένα η τραγική απώλεια τη δεδομένη στιγμή δε φαντάζει τόσο του Γιακουμάκη, που οπωσδήποτε είναι μεγάλη, αφού έρχεται σε σημείο που το παλικάρι είχε βρει πατήματα, ψυχολογία, τα πάντα όλα, όσο του Μιχαηλίδη.
Μπροστά πιστεύω ότι υπάρχει ο τρόπος έστω μια φορά σε κάθε αγώνα να σπρώχνεται στο πλεχτό το τόπι λόγω της ποιότητας των μεσοεπιθετικών και του Μάγκο, που έχει το ένστικτο. Το πρόβλημα είναι πίσω. Εκεί δεν εμπνέεται σιγουριά ότι το τουλάχιστον ένα γκολ, που θα σκοράρεις, θα καταφέρουν να το υπερασπιστούν στην άμυνα.
Μπροστά πιστεύω ότι υπάρχει ο τρόπος έστω μια φορά σε κάθε αγώνα να σπρώχνεται στο πλεχτό το τόπι λόγω της ποιότητας των μεσοεπιθετικών και του Μάγκο, που έχει το ένστικτο. Το πρόβλημα είναι πίσω. Εκεί δεν εμπνέεται σιγουριά ότι το τουλάχιστον ένα γκολ, που θα σκοράρεις, θα καταφέρουν να το υπερασπιστούν στην άμυνα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- lkosmid
Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν θα τον ξαναδούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μύθου να βγάλει τρία 90λεπτα σερί (αφήνω απέξω με το Μαρκό), εκτός αν θέλουμε να δούμε κι αυτόν με θλάση.
- navigator11
Λύσσα το έκανες κι εσύ ρε. 2 γκολ ας βάλει στο σύνολο όσων αγώνων παίξει και θα πνιγούμε στις σαμπάνιες.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- DamoN
2 γκολ θα έχει στο ημίχρονο μεθαύριο
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
- pisakaipoupoula
Για μένα τελείωσε όταν κοτζάμ εκατομμυριούχος πήγε να κάνει μπάνιο στην Καλλικράτεια
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
- Apil44
Εγώ τον πέτυχα το καλοκαίρι Καλόγρια δεύτερο πόδι, το έσωσε κάπως
Μου αρέσει που βγήκαμε και φωτό 
- Shivaspace
τώρα που πιάνουν τα κρύα θα πάρει μπρος η αρκούδα..παίξε λίγη μπαλα ρε τσάλοφ, τρώμε στη μάπα γιακουμάκη τόσο καιρό..μέχρι και τον τσιγκρίνσκι είδαμε!