14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Τρομερο ματς, αλλα ποσο με ξενερωσες ρε μλκ που την εσκαψες λες και βαριοσουν τη μπαλα! Βεβαια οπως γραφει το παιδι επανω, ετρεξες ολοκληρο το γηπεδο, τα φτυσες. Απλα ηθελα 4ο γκολ! 
Έκανε τα λάθη του στις τελικές πάσες αλλά γενικά εξαιρετικό παιχνίδι
Στη φάση που την τελειώνει με λομπα είναι λόγω των ενοχλήσεων αφού απευθείας μετά πέφτει κάτω
Στη φάση που την τελειώνει με λομπα είναι λόγω των ενοχλήσεων αφού απευθείας μετά πέφτει κάτω
-
john4serres
Τον πρόδωσαν οι αντοχές τους. Εκείνα τα δύο σπριντ ήταν πολύ απαιτητικά.sn0ufel4 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 01:19 Έκανε τα λάθη του στις τελικές πάσες αλλά γενικά εξαιρετικό παιχνίδι
Εκείνο ήταν θέμα κούρασης μυαλού από την υπερπροσπαθεια. Και με ένα πόδι μπορούσε να την στείλει χαμηλά στην αριστερή γωνία αφού τους είχε στείλει όλους για καφέ.
Τελικά για τον Andrija ακούστηκε τίποτα παιδιά; Υπήρχε κάποιος τραυματισμός ή ήταν απλά λόγω κόπωσης;
Και αν τη γλίτωσε σ' αυτό, σ' ένα από τα δυο επόμενα δεν τη γλιτώνει τη θλάση.
Αξίζει να πούμε ότι κανένα χαφ ή από τους αμυντικούς δεν έχει μυικό τραυματισμό. Σε αντίθεση με τους μπροστά, από τους οποίους οι μόνοι που την έχουν σκαπουλάρει είναι οι "τεμπέληδες" Τσάλοφ, Ιβανούσετς, Ντεσπόντοφ και ο σούπερ-παππούς Τάισον.
Αξίζει να πούμε ότι κανένα χαφ ή από τους αμυντικούς δεν έχει μυικό τραυματισμό. Σε αντίθεση με τους μπροστά, από τους οποίους οι μόνοι που την έχουν σκαπουλάρει είναι οι "τεμπέληδες" Τσάλοφ, Ιβανούσετς, Ντεσπόντοφ και ο σούπερ-παππούς Τάισον.
Miles να σε καλέσω στον γαμω μου να μου πεις και του χρόνου αδερφέ μ
@Miles
@Miles
-
Ally Samagoal
Και ο Τάισον είχε θέμα στην αρχή της σεζόνMiles έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:58 Και αν τη γλίτωσε σ' αυτό, σ' ένα από τα δυο επόμενα δεν τη γλιτώνει τη θλάση.
Αν γλιτώσει την Πέμπτη, θα γλιτώσει και την Κυριακή γιατί εκεί θα υπάρχει μόνο Ντελιας.Miles έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:58 Και αν τη γλίτωσε σ' αυτό, σ' ένα από τα δυο επόμενα δεν τη γλιτώνει τη θλάση.
...
Τον Κένι φοβάμαι..
- navigator11
Αυτό το τοστ πάση θυσία πρέπει να μείνει για πάντα μακριά από το οπτικό πεδίο της μέλλουσας συζύγου (αν δεν είσαι ήδη κρεμασμένος).DamoN έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:14 Miles να σε καλέσω στον γαμω μου να μου πεις και του χρόνου αδερφέ μ
@Miles
Ως γνωστόν, λανθάνουσα γλώττα τ' αληθή λέγει
Όντως, με Ατρόμητο μπορεί και Ντεσπόντοφ δεξιά άνετα, αλλά πάλι θα είναι μεταξύ Τάισον και Ζίφκο η θέση αριστερά, εκτός αν θέλουμε να τελειώσουμε κάθε ελπίδα και με τον Ιβανούσετς βασικό... 
navigator11 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 22:19Αυτό το τοστ πάση θυσία πρέπει να μείνει για πάντα μακριά από το οπτικό πεδίο της μέλλουσας συζύγου (αν δεν είσαι ήδη κρεμασμένος).DamoN έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:14 Miles να σε καλέσω στον γαμω μου να μου πεις και του χρόνου αδερφέ μ
@Miles
Ως γνωστόν, λανθάνουσα γλώττα τ' αληθή λέγει![]()
Το οτοκορεκτ λέει αλήθειες φιλαράκι μου
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11