Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
- Amsterdamer_87
-
George Best4
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Στο μόνον που διαφωνώ για τον στόπερ είναι ότι όπλο του ΠΑΟΚ είναι η ομογένεια ως σύνολο.
Δεδομένα θα έρθει ο Ζαφείρης, δεδομένα θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα και θα βγει κάποιος.
Λογικά θα έρθει φορ θέλω να πιστεύω και θα πάρει τη θέση στη λίστα του Τσαλοφ.
Αν προχωρήσεις και σε 3η μεταγραφη ίσως χαλάς λίγο τις ισορροπίες και ίσως δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.
Σίγουρα θα ήταν καλό να έρθει άλλο ένα στόπερ.
Από την άλλη και τοπ επιπέδου στόπερ να έρθει τώρα σίγουρα δε θα παίξει αμέσως. Σίγουρα θα εμπιστευτεί τα δίδυμα που δείχνουν ότι έχουν χτίσει μια χημεία για το υπόλοιπο της σεζόν.
Μεγαλύτερη αξία για εμένα έχει η απόκτηση του Τσαπρα που και Έλληνας είναι και στη θέση αυτή θα ψάχνουμε παίχτη λόγω Σαστρε το καλοκαίρι και δε θα επηρεάσει την ιεραρχία.
Δεδομένα θα έρθει ο Ζαφείρης, δεδομένα θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα και θα βγει κάποιος.
Αν προχωρήσεις και σε 3η μεταγραφη ίσως χαλάς λίγο τις ισορροπίες και ίσως δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.
Από την άλλη και τοπ επιπέδου στόπερ να έρθει τώρα σίγουρα δε θα παίξει αμέσως. Σίγουρα θα εμπιστευτεί τα δίδυμα που δείχνουν ότι έχουν χτίσει μια χημεία για το υπόλοιπο της σεζόν.
Μεγαλύτερη αξία για εμένα έχει η απόκτηση του Τσαπρα που και Έλληνας είναι και στη θέση αυτή θα ψάχνουμε παίχτη λόγω Σαστρε το καλοκαίρι και δε θα επηρεάσει την ιεραρχία.
George Best4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 13:28 Στο μόνον που διαφωνώ για τον στόπερ είναι ότι όπλο του ΠΑΟΚ είναι η ομογένεια ως σύνολο.
Εξαιρετικα απιθανο να δωσει ο Κομποτης Τσαπρα τον γεναρη ενω ειναι σταθερα 4ος και κανει την σεζον της ζωης του.
Απο την αλλη, οσο προχωραμε στους θεσμους θα αυξανεται η πιεση, σωματικη & πνευματικη, και σιγουρα τα υπαρχοντα στοπερ δεν μπορουν να αντεπεξελθουν. Θεωρω επιτακτικη την προσθηκη ενος ετοιμου στοπερ, εκτος κι αν ο Βολιακο κανει σοβαρο step up
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στόπερ και φορ πρέπει να είναι 1/1 εδώ.
Ξέρω κλισέ και κουραστικό που το λέμε κάθε χρόνο, αλλά έτσι όπως είναι ροντέο το πρωτάθλημα φέτος, υπάρχει κίνδυνος αν αργήσεις να χαθεί το τρένο οριστικά.
Συν και οι τραυματισμοί που δεν σου δίνουν περιθώρια.
Ξέρω κλισέ και κουραστικό που το λέμε κάθε χρόνο, αλλά έτσι όπως είναι ροντέο το πρωτάθλημα φέτος, υπάρχει κίνδυνος αν αργήσεις να χαθεί το τρένο οριστικά.
για καποιο ρομαντικο λογο πιστευω οτι ο πατερουλης θα μας κανει μεταγραφες φετος γεναρη... ΟψομεθαMitsospaoki4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 13:37 Στόπερ και φορ πρέπει να είναι 1/1 εδώ.
Οτι ακούγεται για κινηση είναι για τον Φορ που θα είναι με μεταγραφή.
Δεν το βλέπω να γίνεται κίνηση για στόπερ, αλλά θα είναι δύσκολη περίπτωση να πίστει ο προπονητής για 5 επαγγελματικό συμβόλαιο εκεί που θα είναι μπροστά στην ιεραρχία. Γιατί αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι κλάσεις ανώτερος από το υπάρχων ρόστερ και με ηγετικά χαρακτηριστικά, ποσοτικά υπάρχουν οι 4 συν τους Κώττα, Μπαταούλα και ο Λευκορωσσος.
Τώρα για τα μπακ-απ στο ακραία μπακ, ή την περίπτωση Ιβανουσετς είναι εξαιρετικά μικρές πιθανότητες να γίνει κάτι τον Γενάρη.
Δεν το βλέπω να γίνεται κίνηση για στόπερ, αλλά θα είναι δύσκολη περίπτωση να πίστει ο προπονητής για 5 επαγγελματικό συμβόλαιο εκεί που θα είναι μπροστά στην ιεραρχία. Γιατί αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι κλάσεις ανώτερος από το υπάρχων ρόστερ και με ηγετικά χαρακτηριστικά, ποσοτικά υπάρχουν οι 4 συν τους Κώττα, Μπαταούλα και ο Λευκορωσσος.
Τώρα για τα μπακ-απ στο ακραία μπακ, ή την περίπτωση Ιβανουσετς είναι εξαιρετικά μικρές πιθανότητες να γίνει κάτι τον Γενάρη.
Μπορει να μην τον εχει πεισει ο Βιολακο οτι μας κανει.
Μακάρι να κλεισουμέ τον Τσαπρα και ας τον έχουμε από το καλοκαίρι. Πιστεύω πως ένα στόπερ είναι επιτακτικό τον γενάρη.
- ΑποστόληςΑ
Από το only facts του Καίσαρη.marsantos έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 12:08Giapa καλημέρα. Που τα βρίσκεις; Είναι free;giapas έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 07:11 Είδα την ανάλυση της οπτα για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διάστημα που όλοι έχουν παίξει με όλους.
Ενδιαφέροντα πράγματα , ελαφρώς διαφορετικά από όσο τα είχα στο μυαλό μου.
Για μένα το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα σηκώνει αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις στο ροστερ και καλυτερο βάθος.
Υπάρχουν σημεία να βελτιωθούμε.
ΥΓ : o gay δείχνει να είναι ένα κλικ καλύτερος από όλους για την ώρα, όπως και πέρυσι.
Δε θέλω να βάλω λινκ , οποιος θέλει είναι εύκολο να το βρει στο youtube.
Αντιγράφω τα σημαντικότερα κατά εμένα
Διαφορά xgoals ανά παιχνίδι
Gay : +1.25
Εμείς : 0,95
Lagos : 0,79
Xarti : 0,71
Αυτό μετά το σπάει σε open play + στατικές φάσεις , όπου σε open play δεν είμαστε καλοί αλλά σε στατικές φάσεις είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθληματος.
Ο gay παραμένει η μόνη ομάδα που σε κανένα ματς του πρώτου γύρου δεν ήταν χειρότερη από τον αντίπαλο στατιστικά ( με +0,40 threshold για να θεωρηθείς καλύτερος και να εξαιρούνται τα πέναλτυ). Εμείς ήμασταν σε 3 ματς χειρότεροι βάση χαμένων ευκαιριών, Αστερα , Λαγο και Λιβαδειά.
Έχει κι άλλους πολλούς δείκτες. Έχουμε φτιάξει πολύ την άμυνά μας και τη πήγαμε σε επίπεδα 2024 που το σηκώσαμε. Αλλά τρώμε πολλές άμεσες επιθέσεις και μεγάλες ευκαιρίες ( πράγμα που όλοι το λέγαμε). Έχουμε ανεβάσει αρκετά γραμμές και πρέσινγκ. Αντίστοιχα ο γκει έχει λουφάξει λίγο σε αυτό το κομμάτι.
Έχει πολλά , μη γράφω σεντόνι. Ας διαβάσει όποιος θέλει και να κάνουμε κουβέντα.
Εμένα με μια πρόταση θα έλεγα η 15αδα παικτών που συμμετέχουν στο ενεργό rotation έχει ταβανιάσει.
Αρκεί για κούπα, από θέση καθαρού αουτσαιντερ όμως .
Με αναβάθμιση σε άμυνα και επίθεση + Ζαφείρη θεωρώ ότι γινόμαστε πολύ δυνατοί.
Νομίζω πρέπει να βρούμε ισορροπία όπου η θέση μας ψηλά στο γήπεδο δε θα μας αφήνει τόσο εκτεθειμένους σε ανοικτούς χώρους.
Και φυσικά να αυξήσουμε την απειλή μας , νομίζω έχουμε σαφή εικόνα επικράτησης πολλές φορές χωρίς αυτό να οδηγεί σε open play ευκαιρίες.
Για το πρώτο θεωρώ θέλουμε έναν πάντα ξεκούραστο Μειτε και γρήγορους αμυντικούς με καλές αποφάσεις που να είναι εκεί όταν σπάει η γραμμή μας μπροστά και στο 2ο θέλουμε το δικό μας ΕΛ Καμπι να πλαισιώσει το Γιακουμάκη.
Τα παραπάνω είναι καθαρά στατιστικά, όποιος θέλει τα δέχεται και συζητάει όποιος δε θέλει ας το αγνοήσει.
Το γράφω γιατί σε συζητήσεις ναι αλλά ΕΟ και ναι αλλά αυτοί πήραν μπέναλντι δεν έχει νόημα να μπω.
ΥΓ : @Ριαν_Καπαγιαννιδης