Ας το βρουν το κακό από άλλους αδερφέ . Οχι από μαςabc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 12:52μασας ε?DamoN έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 20:53 Δεν θα τους λυπηθώ κιόλας ίσα ίσα μη κρυβόμαστε μεταξύ μας γελάω τέρμα με την πάρτη τους αλλά μαλακια του Ιβανουσετς έστω και άθελα του και θα προτιμούσα να πάμε με 1-1 στο ημίχρονο γιατί χθες από την αρχή καταλάβαινες ότι θα είναι πολλά με λίγα το ματς .
Τελοσπαντων
ρε αυτοι χρειάζονται επαναλαμβανόμενο αληθινό σφάξιμο .....νον στοπ....
ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Από μια άποψη σε καταλαβαίνω, αλλά γενικά, κακώς αισθάνεσαι οποιοδήποτε οίκτο ή έχεις (το υπό άλλες συνθήκες λογικό και αποδεκτό) αίσθημα δικαιοσύνης με δαύτους. Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που θέλουν στη ζωή τους είναι το δικό σου (ποδοσφαιρικό) κακό. Αν μπορούσαν να σε καταστρέψουν θα το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Και δεν είμαι υπερβολικός, παρακολούθησε τους μια μέρα στα sm η δες την διαδρομή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε ναι, πάτημα στο λαιμό οπότε μπορούμε, να μη σηκώσουν κεφάλι ποτέ.
Ρε δεν πάνε να γαμηθουν στα @@ μου τους γράφω αλλο είναι το ποιντ μου
Οταν μπορείς να τους βάλεις 5 γκολ για πλάκα δεν κέρδισες κάτι από αυτά . Τζάμπα αμαυρώνεται η νίκη μας .
Αυτό εννοώ .
Οχι ότι έγινε κάτι και αδικήθηκαν . Στα @@ μας κιόλας
Αυτά που λέτε νιώθω ακριβώς μετά τον Σπάθα αλλά δεν τους βλέπω οπότε δεν χρειάζονται
Οταν μπορείς να τους βάλεις 5 γκολ για πλάκα δεν κέρδισες κάτι από αυτά . Τζάμπα αμαυρώνεται η νίκη μας .
Αυτό εννοώ .
Οχι ότι έγινε κάτι και αδικήθηκαν . Στα @@ μας κιόλας
Αυτά που λέτε νιώθω ακριβώς μετά τον Σπάθα αλλά δεν τους βλέπω οπότε δεν χρειάζονται
Πρηξοπουτσι μέρος 2ο κλείνει εδώ
Πουτσα ξύδι και καλό ταξίδι
Πουτσα ξύδι και καλό ταξίδι