Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από CCCP »

Κανενας δε μπορει "απλα" στα ισια να αντικαταστησει τον Μειτε γιατι κανεις δεν εχει τα χαρακτηριστικα του. Οπως και κανενας δεν εχει ακριβως του Οζντοεφ οπως και δεν θα εχει του Ζαφειρη.

Το θεμα ειναι να φτιαξεις λειτουργικα διδυμα.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

-keeper- έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 15:36 Κατάλαβα …. Θα το φτύσει το πλεμόνι ο Μειτε
Εμένα από το καλοκαίρι με καίει ότι δεν έχει αντικαταστάτη αυτός .
Κι όποτε λείπει η ομάδα κόβεται στη μέση

Ο μόνος που δείχνει ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει είναι ο Μπιάνκο αλλά για να μην το δοκιμάζει ο Λουτσε, κατι δεν του κάθεται … μόνο από ανάγκη το έκανε με την κόκκινη του Μειτε
Εντάξει είναι και θέμα χαρακτηριστικών. Έχει ύψος δύναμη. Δεν τα έχει αυτά άλλος. Αν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνεις στοιχεία και στα στημένα και στο κέντρο.

Ο μέσος οπαδός βλέπει το ματς τις φάσεις τα γκολ και ανάλογα με το αποτέλεσμα κράζει αμυντικους ή αποθεώνει τον σκορερ.

Αλλά άλλος ΠΑΟΚ χωρίς Μεϊτε και άλλος με Μεϊτε και δικαιώνεται και σε αυτό ο Λουτσεσκου.

Μερικοί αποθεωνανε τον Πέρεθ του Άρη στο κύπελλο και έβριζαν τον Μπαμπά.Αν είναι δυνατόν. Και χθες δεν υπήρχε ο Πέρεθ.

Δεν μπορούν να αντιληφθούν μερικοί το τι δίνει ο Μεϊτε δυστυχώς και φυσικά δε μπορεις να τον αντικαταστήσεις κιόλας με το ρόστερ που έχεις.
Θα πρέπει να προσαρμοστεί αλλιώς το παιχνίδι αν δεν παίζει. Αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ έχει χτιστεί πάνω στις ανακτήσεις, το κράτημα μπάλας του Μεϊτε.

Και ο Μπιάνκο που λένε ότι είναι 6αρι και ότι θα έπαιζε σαν αντιΜειτε, εγώ έναν παίχτη πιο δημιουργικό βλέπω που έχει και την κάθετη και την μακρινή και πατάει περιοχή. Και ορθώς νομίζω ο προπονητής τον δοκιμάζει δίπλα στον Μεϊτε και όχι στη θέση του.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

CCCP έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 15:21 Eιναι πολυ ευτυχες παντως οτι επστρεψε ο καλος Οζντοεφ φετος και εχει βοηθησει πολυ. Γιατι υπο νορμαλ συνθηκες σε ΠΑΟΚ υψηλου επιπεδου δεν ειναι για βασικος.

Μπακ απ του Ταισον παντως στα αριστερα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι ο Ζιφκοβιτς.
Ο Οζντοεφ και για μένα είναι ένα μέτριο χαφ, αν δεν κρατάει ένα κέντρο μόνος του ο Μεϊτε δε μπορεί να κάνει πολλά. Έχει βρει τρόπο ο Λουτσε και από τον Οζντοεφ να πάρει παραπάνω από αυτά που θα μπορουσε να δώσει.

Νομίζω πέφτουμε στη λούπα του ποιος βάζει το γκολ και τον αποθεωνουμε.

Στον ΠΑΟΚ των 3-4ων τελευταίων χρόνων που είχε θέμα με τα φορ του, οποίος παίζει στο "8" βρίσκει γκολ. Είτε ο Σβαμπ προπερσι, είτε ο Καμαρά πέρυσι(στο γαύρο δεν είχε βάλει ποτέ γκολ με κεφαλιά και με εμάς έβαλε 8 σε ένα χρόνο), είτε ο Οζντοεφ φέτος. Ακόμα και ο Μπιάνκο έχει βρει 2 γκολ όταν έπαιξε στο 8 (σε ματς δίπλα στον Μεϊτε) που δε σκόραρε στις προηγούμενες ομάδες του.
Προφανώς και δουλεύονται φάσεις στην προπονηση για να έρχεται από πίσω το χαφ και να πατάει περιοχή και να πηγαίνει σε αυτον η μπάλα.

Σε ροή αγώνα όμως, ούτε έχει τα τρεξίματα, ούτε κόβει, ούτε τις σίγουρες μεταβιβάσεις έχει, ούτε κάθετη.

Σίγουρα τα γκολ δίνουν και αυτοπεποίθηση.
Η ερώτηση είναι αν δεν είχε τους αριθμούς φετος τι αίσθημα θα μας άφηνε σαν χαφ?

Τι εικόνα έχουμε για τον Καμαρά που είναι ακριβώς το ίδιο με πέρυσι σαν χαφ (το χειρότερο κέντρο είχαμε πέρυσι), το ίδιο τακτικά άναρχος και ατσουμπαλος, απλά πέρυσι είχε το ρόλο και ως συνεπεια τα γκολ του Οζντοεφ?
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Το πρόβλημα με τον Ζαφειρακο μας ειναι ότι....παίζει παντού! Σαν δυάδα στα χαφ σαν box to box... πίσω απο την δυάδα σαν playmaker και το ίδιο ακριβώς αλλα μπροστά απο τα δύο χαφ σαν 10 αρι....άρα φαντάζομαι ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα και τον αντίπαλο ο προπονητής θα τον βάζει εκεί που κρίνει πως μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα...βέβαια έτσι λέω εγώ... Στην τελική μπορεί να φάει και κανένα δίμηνο στον πάγκο έτσι για να μάθει! Τώρα αν μπορούσαν να φέρουν και έναν ανθρωποφαγο που μιλάει και στο τοπι σαν στοπερ και έναν κλώνο του Ταισον στα 28 30 θα είμουν πολύ χαρούμενος!
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

George Best4 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 16:14
CCCP έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 15:21 Eιναι πολυ ευτυχες παντως οτι επστρεψε ο καλος Οζντοεφ φετος και εχει βοηθησει πολυ. Γιατι υπο νορμαλ συνθηκες σε ΠΑΟΚ υψηλου επιπεδου δεν ειναι για βασικος.

Μπακ απ του Ταισον παντως στα αριστερα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι ο Ζιφκοβιτς.
Ο Οζντοεφ και για μένα είναι ένα μέτριο χαφ, αν δεν κρατάει ένα κέντρο μόνος του ο Μεϊτε δε μπορεί να κάνει πολλά. Έχει βρει τρόπο ο Λουτσε και από τον Οζντοεφ να πάρει παραπάνω από αυτά που θα μπορουσε να δώσει.

Νομίζω πέφτουμε στη λούπα του ποιος βάζει το γκολ και τον αποθεωνουμε.

Στον ΠΑΟΚ των 3-4ων τελευταίων χρόνων που είχε θέμα με τα φορ του, οποίος παίζει στο "8" βρίσκει γκολ. Είτε ο Σβαμπ προπερσι, είτε ο Καμαρά πέρυσι(στο γαύρο δεν είχε βάλει ποτέ γκολ με κεφαλιά και με εμάς έβαλε 8 σε ένα χρόνο), είτε ο Οζντοεφ φέτος. Ακόμα και ο Μπιάνκο έχει βρει 2 γκολ όταν έπαιξε στο 8 (σε ματς δίπλα στον Μεϊτε) που δε σκόραρε στις προηγούμενες ομάδες του.
Προφανώς και δουλεύονται φάσεις στην προπονηση για να έρχεται από πίσω το χαφ και να πατάει περιοχή και να πηγαίνει σε αυτον η μπάλα.

Σε ροή αγώνα όμως, ούτε έχει τα τρεξίματα, ούτε κόβει, ούτε τις σίγουρες μεταβιβάσεις έχει, ούτε κάθετη.

Σίγουρα τα γκολ δίνουν και αυτοπεποίθηση.
Η ερώτηση είναι αν δεν είχε τους αριθμούς φετος τι αίσθημα θα μας άφηνε σαν χαφ?

Τι εικόνα έχουμε για τον Καμαρά που είναι ακριβώς το ίδιο με πέρυσι σαν χαφ (το χειρότερο κέντρο είχαμε πέρυσι), το ίδιο τακτικά άναρχος και ατσουμπαλος, απλά πέρυσι είχε το ρόλο και ως συνεπεια τα γκολ του Οζντοεφ?
Εγώ πάλι τον θεωρώ καλό παίκτη, απλά δεν έχει την ταχύτητα ή τις αντοχές πλέον. Θεωρώ οτι είναι πανέξυπνος, πολύ καλός τακτικά, φοβερό mindset κ είναι πάντα ο ελεύθερος παίκτης που θα βοηθήσει τους ακραίους να ακουμπήσουν τη μπαλα. Ασε που ειναι απο τους ελάχιστους παίκτες μας που κάνουν φάουλ τακτικής.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ναι ο Οζντοεφ δεν ειναι παλτο τυπου Σακχοφ που θα σου βρει κανα γκολ μεσα στην περιοχη αλλα κατα τα αλλα ανυπαρκτος και δεν προκειτε ουτε να ακουμπησει μπαλα. Μην τρελαθουμε.

Και ειπαμε ναι δεν ειναι για βασικος σε ΠΑΟΚ επιπεδου αλλα ταυτοχρονα δε μπορουμε ετσι απλα να πουμε δε χρειαζωμαστε αυτα τα γκολ απο εκεινη τη θεση. Μακαρι να βρουμε περισσοτερο δημιουργια απο χαφ με Ζαφειρη που αντισταθμιζει αυτο.

Εμενα το ποιντ μου ειναι οτι ολοι εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα και πρεπει να αντισταθμιζεις αναλογα. Ακομα και με το υψος οπως ειπε ενας αλλος φιλος.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

:mrgreen:
nunies4 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 14:32 ...
Ο ΠΑΟΚ ολα καλα να πανε σε 10 μερες βαζει στο ροστερ ενα υπεροπλο. Εναν "μπαλατο" Καμαρα.
Οχιιιιιι!!
Γιατί μου το κάνεις αυτό;
Όχι και μπαλατος Καμαρά... :mrgreen: :mrgreen: :opaokara:
These users thanked the author marsantos for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 15:31 Μπορούμε να πάρουμε τον Σαλάχ?
Έχουμε Andrija, Despodov και Χατσίδη στη θέση αυτή.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εχουμε χρόνο θα γίνουν καλές μεταγραφές λήγουν συμβόλαια και από δανεισμούς, δεν γνωρίζουμε τι θα ενργοποιηθεί και 'αν', και μοπρούμε να κινούμαστε για παίχτες 'ακόμα' και από 1 ιανουαρίου για ελεύθερους που λήγουν συμβόλαια το 'Καλοκαίρι¨.
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

CCCP έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 16:51 Ναι ο Οζντοεφ δεν ειναι παλτο τυπου Σακχοφ που θα σου βρει κανα γκολ μεσα στην περιοχη αλλα κατα τα αλλα ανυπαρκτος και δεν προκειτε ουτε να ακουμπησει μπαλα. Μην τρελαθουμε.

Και ειπαμε ναι δεν ειναι για βασικος σε ΠΑΟΚ επιπεδου αλλα ταυτοχρονα δε μπορουμε ετσι απλα να πουμε δε χρειαζωμαστε αυτα τα γκολ απο εκεινη τη θεση. Μακαρι να βρουμε περισσοτερο δημιουργια απο χαφ με Ζαφειρη που αντισταθμιζει αυτο.

Εμενα το ποιντ μου ειναι οτι ολοι εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα και πρεπει να αντισταθμιζεις αναλογα. Ακομα και με το υψος οπως ειπε ενας αλλος φιλος.
Παλτο ο Σακχοβ??? :shock:
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 18:31
pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 15:31 Μπορούμε να πάρουμε τον Σαλάχ?
Έχουμε Andrija, Despodov και Χατσίδη στη θέση αυτή.
Δηλαδή θα μας έλεγαν πάρε Σαλάχ και θα λέγαμε έχουμε Ντεσπότοφ και Χατσίδη εκεί άρα δεν χωράει. Μέχρι και στην Ρεάλ χωράει βασικός αλλά δεν χωράει σε εμάς
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ποια ειναι αυτη η ρεαλ;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
ΑποστόληςΑ
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν τον ξέρω τον παίκτη αλλά μετά τους Σικαμπάλα και Ουάρντα δεν θέλω Αιγυπτίους στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι επαγγελματίες για να σταθούν σε μεγάλες ομάδες. Που έχει παίξει αυτός ο Σάλαχ ; Θα έρθει δεν θα πιάσει και θα παρακαλάμε μετά να βρεθεί ομάδα να πάει δανεικός...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ανταλλαγή Σαλαχ - Ντεσπόντοφ και 20% δικαιώματα του Βούλγαρου σε εμάς.

ΜΟΝΟ έτσι
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
Mica, ΑποστόληςΑ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

marsantos έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 18:26 :mrgreen:
nunies4 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 14:32 ...
Ο ΠΑΟΚ ολα καλα να πανε σε 10 μερες βαζει στο ροστερ ενα υπεροπλο. Εναν "μπαλατο" Καμαρα.
Οχιιιιιι!!
Γιατί μου το κάνεις αυτό;
Όχι και μπαλατος Καμαρά... :mrgreen: :mrgreen: :opaokara:
Ηρέμησε βρε. Εννοούσα ότι έχει το aggressiveness του Καμαρά αλλά παράλληλα έχει όλα όσα λείπουν από τον Καμαρά. Ποδοσφαιρικό IQ, τοποθετήσεις, παιχνίδι χωρίς την μπάλα, τεχνική.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”