ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Που να κόψουν βαθμούς από τον γαύρο αυτά τα παρτάλια;
Από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος φέτος .
Από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος φέτος .
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- Azrael, Friedrich von Friedhof
Μπράβο στην ομάδα και όλο τον οργανισμό του Π.Α.Ο.Κ. μας για την εμφάνιση και την Νίκη. 
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δεν θα πω ψέματα ρε γαμώτο, δεν το χάρηκα τόσο. Ήθελα να φάνε 5-6 να διαλυθούν. Τέλος πάντων, μην τους δίνουμε περισσότερη σημασία απ'όση τους αξίζει, 3 βαθμοί στο τσεπάκι και πάμε παρακάτω. Τι Ρούλης τι Βόλος, δεν είναι ανταγωνιστές μας έτσι κι αλλιώς.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- freemind
Η ΠΑΟΚάρα μας έκανε τη χάρη και πάμε παρακάτω για τον σημαντικότερο αγώνα, αυτόν της Πέμπτης!
Ο πρώην χάρτινος προπονητής, ζήτησε να σταθούμε στις φωτογραφίες των 3 φάσεων για τις οποίες διαμαρτυρονται. Ευτυχώς δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι την μία απο αυτές του την έδειξαν μετά... Όπως είχε παραδεχτεί παλιότερα σε συνέντευξή του στην Ισπανία, ότι ούτε εκείνος ούτε κανένας παίκτης του είχαν δει ζωντανά τον λόγο που υποτίθεται τρομοκρατήθηκαν, αλλά είδαν τη φωτογραφία αργότερα!
ΘΕΝΕΜ όσα χρόνια κι αν περάσουν, κι εσύ και η πρώην ομάδα σου! Όσο για την τωρινή ομάδα σου, οι εφιάλτες είναι πολύ πιο προσφατοι!

Ο πρώην χάρτινος προπονητής, ζήτησε να σταθούμε στις φωτογραφίες των 3 φάσεων για τις οποίες διαμαρτυρονται. Ευτυχώς δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι την μία απο αυτές του την έδειξαν μετά... Όπως είχε παραδεχτεί παλιότερα σε συνέντευξή του στην Ισπανία, ότι ούτε εκείνος ούτε κανένας παίκτης του είχαν δει ζωντανά τον λόγο που υποτίθεται τρομοκρατήθηκαν, αλλά είδαν τη φωτογραφία αργότερα!
ΘΕΝΕΜ όσα χρόνια κι αν περάσουν, κι εσύ και η πρώην ομάδα σου! Όσο για την τωρινή ομάδα σου, οι εφιάλτες είναι πολύ πιο προσφατοι!
Μπραβο ΠΑΟΚαρα! Χαλαρα το πηραμε το ματς με φερ πλει. Σε καποια φαση στο 1ο ημιχρονο εδειξε κατοχη και ηταν 84-16!
Δεν ξερω αν θα εκαναν καλυτερα στον συμπολιτη περισσοτερα γκολ γιατι ειναι μαλωμενοι με την αληθεια και δε φαινεται να το καταλαβαινουν.
Ταισον, Γιακουμ, Ζιφκο μια χαρα, με τον τελευταιο να τα χαλαει σε 2 φασεις στο β, που θα μπορουσε να γραψει γκολ.
Λοβρεν, Κεντζιορα, Κενι επισης καλοι.
Δε μου αρεσε που μετα το 1-0 και το 3-1 η ομαδα μεσοαμυντικα και εκτελεστικα ηταν λιγο χαλαρη.
Δε μου αρεσαν επισης Ντεσπο που πρεπει να φορμαριστει και λιγο ο Μυθου που μου φαινεται οτι χανεται στη ροη του αγωνα. Χιλιες φορες, παντως, να παιρνει τα λεπτα του 2ου φορ παρα ο Τσαλοφ. Γομαρακι ειναι θα το βρει.
Παμε στη Βουλγαρια για το 2πλο.
ΠΑΟΚΑΡΑ
Δεν ξερω αν θα εκαναν καλυτερα στον συμπολιτη περισσοτερα γκολ γιατι ειναι μαλωμενοι με την αληθεια και δε φαινεται να το καταλαβαινουν.
Ταισον, Γιακουμ, Ζιφκο μια χαρα, με τον τελευταιο να τα χαλαει σε 2 φασεις στο β, που θα μπορουσε να γραψει γκολ.
Λοβρεν, Κεντζιορα, Κενι επισης καλοι.
Δε μου αρεσε που μετα το 1-0 και το 3-1 η ομαδα μεσοαμυντικα και εκτελεστικα ηταν λιγο χαλαρη.
Δε μου αρεσαν επισης Ντεσπο που πρεπει να φορμαριστει και λιγο ο Μυθου που μου φαινεται οτι χανεται στη ροη του αγωνα. Χιλιες φορες, παντως, να παιρνει τα λεπτα του 2ου φορ παρα ο Τσαλοφ. Γομαρακι ειναι θα το βρει.
Παμε στη Βουλγαρια για το 2πλο.
ΠΑΟΚΑΡΑ
Σέβομαι τον προβληματισμό αλλά ποδόσφαιρο είναι θα ακουστεί και καμιά κουβέντα παραπάνωpaokspren έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 08:21Αυτό με τους βιασμούς και το metoo πραγματικά δεν χρειάζονταν.Taseos έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 07:21 Καλημέρα στα πουτανακια της κούλας και του θρυλεοντα. Δεν ήταν ποδόσφαιρο κορίτσια ένας βιασμός ήταν. Να κάνετε καταγγελία στο. # metoo
Ενα σημαιάκι για κάθε κωλαρακι![]()
Διπλό στην Βουλγαρία !
- navigator11
Καλησπέρα είπαμε;;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- astral, Montrealiotis
Το chatgpt τους έχει μάθει ηδη:
"Χθες έπαιξε ο ΠΑΟΚ με τον Άρη και ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1. Ο αρης διαμαρτύρεται για δύο διαιτητικές αποφάσεις. Μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ στο πρώτο λεπτό και ένα πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ με τη λήξη του ημιχρόνου. Θέλω λίγο να αντιστρεψουμε την κατάσταση και θεωρήσουμε ότι πρώτον, μια τέτοια φάση δινόταν κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Άρη και δεύτερον ένα τέτοιο πέναλτι δεν δινόταν στον Άρη, ποια πιστεύεις θα ήταν η αντίδραση του Άρη;"
Απαντηση:
Αν πάρουμε το ίδιο σκηνικό και το «γυρίσουμε ανάποδα», δηλαδή:
Κόκκινη κάρτα να δινόταν σε παίκτη του Άρη στο 1ο λεπτό, και
Ένα αντίστοιχο πέναλτι να μην δινόταν υπέρ του Άρη στο τέλος του ημιχρόνου,
τότε η αντίδραση του Άρη – με βάση το πώς αντιδρούν συνήθως οι ομάδες σε τέτοια ντέρμπι – πιθανότατα θα ήταν αρκετά έντονη.
Πιθανή αντίδραση Άρη σε αυτό το υποθετικό σενάριο
1. Επίσημες ανακοινώσεις
Θα υπήρχε σχεδόν σίγουρα επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, όπου θα γινόταν λόγος για:
«Αλλοίωση αποτελέσματος»
«Διαιτητική εύνοια προς τον ΠΑΟΚ»
«Δύο καθοριστικές αποφάσεις που άλλαξαν την πορεία του αγώνα»
2. Αντίδραση από διοίκηση & προπονητή
Στις συνεντεύξεις Τύπου και στις δηλώσεις μετά το ματς θα υπήρχαν:
Έντονος τόνος
Αναφορά στη φάση του 1ου λεπτού ως υπερβολικά αυστηρή απόφαση
Αναφορά στο πέναλτι που δεν δόθηκε ως ξεκάθαρη αδικία
3. Αντίδραση φιλάθλων
Τα social media και οι οργανωμένοι θα ήταν φουλ:
Καταγγελίες για «δύο μέτρα και δύο σταθμά»
Screenshots, βίντεο, αναλύσεις της φάσης
Ενδεχομένως hashtags, memes, πίεση για αλλαγές στη διαιτησία
4. Εστίαση στη βαθμολογική και ψυχολογική ζημιά
Εφόσον μιλάμε για ντέρμπι Θεσσαλονίκης, το αφήγημα θα πήγαινε προς:
«Μας έκοψαν τις πιθανότητες να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα»
«Το παιχνίδι κρίθηκε από διαιτητικές αποφάσεις και όχι από το ποδόσφαιρο»
5. Πιθανή προσφυγή/διαμαρτυρία στη Super League ή στην ΚΕΔ
Σε τέτοια ματς συχνά κατατίθενται:
Επιστολές
Παράπονα
Αιτήματα για αλλαγή/μη ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών
Συνολικά
Αν οι ίδιες δύο αμφισβητούμενες φάσεις πήγαιναν εις βάρος του Άρη, η αντίδραση θα ήταν πολύ πιο κλιμακωμένη, ίσως πιο έντονη και πιθανότατα περισσότερο δημόσια/επιθετική, γιατί θα παρουσιαζόταν ως «εχθρική» διαιτησία σε ντέρμπι με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της πόλης.
"Χθες έπαιξε ο ΠΑΟΚ με τον Άρη και ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1. Ο αρης διαμαρτύρεται για δύο διαιτητικές αποφάσεις. Μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ στο πρώτο λεπτό και ένα πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ με τη λήξη του ημιχρόνου. Θέλω λίγο να αντιστρεψουμε την κατάσταση και θεωρήσουμε ότι πρώτον, μια τέτοια φάση δινόταν κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Άρη και δεύτερον ένα τέτοιο πέναλτι δεν δινόταν στον Άρη, ποια πιστεύεις θα ήταν η αντίδραση του Άρη;"
Απαντηση:
Αν πάρουμε το ίδιο σκηνικό και το «γυρίσουμε ανάποδα», δηλαδή:
Κόκκινη κάρτα να δινόταν σε παίκτη του Άρη στο 1ο λεπτό, και
Ένα αντίστοιχο πέναλτι να μην δινόταν υπέρ του Άρη στο τέλος του ημιχρόνου,
τότε η αντίδραση του Άρη – με βάση το πώς αντιδρούν συνήθως οι ομάδες σε τέτοια ντέρμπι – πιθανότατα θα ήταν αρκετά έντονη.
Πιθανή αντίδραση Άρη σε αυτό το υποθετικό σενάριο
1. Επίσημες ανακοινώσεις
Θα υπήρχε σχεδόν σίγουρα επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, όπου θα γινόταν λόγος για:
«Αλλοίωση αποτελέσματος»
«Διαιτητική εύνοια προς τον ΠΑΟΚ»
«Δύο καθοριστικές αποφάσεις που άλλαξαν την πορεία του αγώνα»
2. Αντίδραση από διοίκηση & προπονητή
Στις συνεντεύξεις Τύπου και στις δηλώσεις μετά το ματς θα υπήρχαν:
Έντονος τόνος
Αναφορά στη φάση του 1ου λεπτού ως υπερβολικά αυστηρή απόφαση
Αναφορά στο πέναλτι που δεν δόθηκε ως ξεκάθαρη αδικία
3. Αντίδραση φιλάθλων
Τα social media και οι οργανωμένοι θα ήταν φουλ:
Καταγγελίες για «δύο μέτρα και δύο σταθμά»
Screenshots, βίντεο, αναλύσεις της φάσης
Ενδεχομένως hashtags, memes, πίεση για αλλαγές στη διαιτησία
4. Εστίαση στη βαθμολογική και ψυχολογική ζημιά
Εφόσον μιλάμε για ντέρμπι Θεσσαλονίκης, το αφήγημα θα πήγαινε προς:
«Μας έκοψαν τις πιθανότητες να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα»
«Το παιχνίδι κρίθηκε από διαιτητικές αποφάσεις και όχι από το ποδόσφαιρο»
5. Πιθανή προσφυγή/διαμαρτυρία στη Super League ή στην ΚΕΔ
Σε τέτοια ματς συχνά κατατίθενται:
Επιστολές
Παράπονα
Αιτήματα για αλλαγή/μη ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών
Συνολικά
Αν οι ίδιες δύο αμφισβητούμενες φάσεις πήγαιναν εις βάρος του Άρη, η αντίδραση θα ήταν πολύ πιο κλιμακωμένη, ίσως πιο έντονη και πιθανότατα περισσότερο δημόσια/επιθετική, γιατί θα παρουσιαζόταν ως «εχθρική» διαιτησία σε ντέρμπι με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της πόλης.
-
PAOKKOMOTINI4
Σκουπίδια!!
- These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
- paoki19
κάτι ακόμα,
εγώ αν ήμουν Λουντογκόρετς, θα το έβλεπα πολύ καχύποπτα αυτό το ματς. Υποτίθεται ο αντίπαλός μου παίζει τοπικό ντέρμπι και όλοι οι παίκτες βγάζουν τον αγώνα περπατώντας και χωρίς καν να ιδρώσουν φανέλα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο που οι παίχτες του Άρη έψαχναν το φάουλ (μια φορά που δεν βγάλαμε το τετ α τετ με τον Αντρίγια) αντί να προσπαθήσουν για δημιουργία, θα πονηρευόμουν.
Φανταστικός διάλογος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων μετά το τέλος του αγώνα.
Χιμένεθ: ρε συ Διούδη, γιατί έπεσες κάτω στο 87;
Διούδης: εσύ μου είπες 2-3 λεπτά πριν τη λήξη να κάτσω κάτω για καθυστέρηση
Χιμένεθ: αφού χάναμε 3-1, τι μας προσφέρουν οι καθυστερήσεις
Διούδης: ...

εγώ αν ήμουν Λουντογκόρετς, θα το έβλεπα πολύ καχύποπτα αυτό το ματς. Υποτίθεται ο αντίπαλός μου παίζει τοπικό ντέρμπι και όλοι οι παίκτες βγάζουν τον αγώνα περπατώντας και χωρίς καν να ιδρώσουν φανέλα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο που οι παίχτες του Άρη έψαχναν το φάουλ (μια φορά που δεν βγάλαμε το τετ α τετ με τον Αντρίγια) αντί να προσπαθήσουν για δημιουργία, θα πονηρευόμουν.
Φανταστικός διάλογος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων μετά το τέλος του αγώνα.
Χιμένεθ: ρε συ Διούδη, γιατί έπεσες κάτω στο 87;
Διούδης: εσύ μου είπες 2-3 λεπτά πριν τη λήξη να κάτσω κάτω για καθυστέρηση
Χιμένεθ: αφού χάναμε 3-1, τι μας προσφέρουν οι καθυστερήσεις
Διούδης: ...
- These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
- Ally Samagoal
Είμαι θυμωμένος με τους παίχτες μας, διότι, αν και είχαν την ευκαιρία ΚΑΙ την ικανότητα να ρίξουν 7/8 γκολ στους σκώληκες, ήταν τόσο επιπόλαιοι και τσαπατσούληδες, που χάσαμε αυτήν την ευκαιρία.
Αντί να λένε ευχαριστώ και να δοξάζουν τον Ύψιστο που τους έσωσε, θέλουν να βγουν και λάδι απο πάνω τα σκουλήκια. Αυτό είναι το ευχαριστώ τους στον Ζίφκοβιτς, Τάισο και Ντεσπότοφ.
Μια ζωή έτσι θα είναι αυτό το σωματείο.

Αντί να λένε ευχαριστώ και να δοξάζουν τον Ύψιστο που τους έσωσε, θέλουν να βγουν και λάδι απο πάνω τα σκουλήκια. Αυτό είναι το ευχαριστώ τους στον Ζίφκοβιτς, Τάισο και Ντεσπότοφ.
Μια ζωή έτσι θα είναι αυτό το σωματείο.
Να κάνουμε και μία μικρή σούμα. Σε 4 "ντέρμπι" που παίχτηκαν σε super league, κ19, κ17 και κ15 μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και ΟΑΡΗΣ(2 εντός, 2 εκτός έδρας) ο συνολικός απολογισμός ήταν 4-0-0 υπέρ μας με συνολικά γκολ 15 υπέρ 3 κατά(15-3). Άντε και εις ανώτερα βρε.
Επειδή έλεγε ο κακός οτι δεν γίνεται τεντωμένο ποδι, κ ας μην εχει πρόθεση, να μην εχει ένταση. Φαντάζομαι ισχύει κ με τα 2 τεντωμένα χέρια αυτό