Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Dimitrisou
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Για τον Σιλβα καπου ειχα διαβασει οτι εχει μεχρι καποια στιγμη τον δεκεμβριο μπαι αουτ 180.000,αλλα δεν ξερω αν ισχυει για ελλαδα..
- Dimitris_L4
Ναι τν ειδα στην ευρωλιγκα αλλα ηταν ανεκδοτο..καλα ειπε ενας φιλος, σα μασκοτ..ο Σιλβα εχει μπαι αουτ απο 1/1/26 μονο για ευρωλιγκα κ nba..KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 14:16δε ξέρω αν το λες έχοντας παρακολουθήσει, έχω την εντύπωση ότι πριν 2 χρόνια έφυγε από το ΝΒΑ. ΚΑι πήγε σε επίπεδο Ευρωλιγκας. Κάτι καλό θα δίνει το τεράστιο κορμί του. Νομίζω βάζει και βολές.
ο Ρέντις άραγε πως κι έμεινε ελεύθερος; έτσι απλά δε του άρεσε στο χιόνι και τον αφήσανε; μήπως έχει πέσει πολύ;
Ο Σίλβα της Κούλας θεωρείται καλύτερος/είναι ακριβότερος Σέντερ από τον Μάρβιν Τζόουνς;
Πόσα εκατομμύρια να θέλει ο Τζόρνταν Κλαρκσον; 32 ετών, 1.98, πιστεύω θα έσπαγε το ρεκορ πόντων σε κάθε διοργάνωση...
για να δούμε πότε θα ενισχυθούμε
θεωρητικά ο μεγάλος στόχος είναι το ευρωπαϊκό για φέτος, αλλά Τετάρτη έχουμε πρώτο αγώνα στον όμιλο και ενώ οι άλλες ομάδες είναι με 7 ξένους, εμείς θα πάμε μάλλον με 5
θεωρητικά ο μεγάλος στόχος είναι το ευρωπαϊκό για φέτος, αλλά Τετάρτη έχουμε πρώτο αγώνα στον όμιλο και ενώ οι άλλες ομάδες είναι με 7 ξένους, εμείς θα πάμε μάλλον με 5
- KalamarGiannis
λογικά πρέπει να ψάχνουν μανιωδώς παίκτη, και να μη λένε τίποτα για να αποφύγουν νέο κάζο.
Τα δεδομένα είναι δύσκολα ακόμα και όταν έχεις λεφτά. Απίστευτο.
Πρέπει να ΜΠΟΡΕΙΣ να τον πάρεις από την ομάδα του, να ΘΕΛΕΙ να έρθει βλέποντας μπροστά για τη νέα χρονιά, να δώσει ΟΚ ο σφιχτοκώλης στον πάγκο, να κολλάει με το σύνολο χωρίς πολλές αναταράξεις...τέλος , είναι και το οικονομικό -που μάλλον δεν είναι θέμα αυτή τη στιγμή για την πρώτη κίνηση της εποχής Μυστακίδη-Βεζυρτζή-Μπουντούρη. Αλλά άλλο να έχεις π.χ.250Κ και άλλο τα διπλά...
Εγώ για Νάναλι με 44% τρίποντο ψηνόμουν...
Τα δεδομένα είναι δύσκολα ακόμα και όταν έχεις λεφτά. Απίστευτο.
Πρέπει να ΜΠΟΡΕΙΣ να τον πάρεις από την ομάδα του, να ΘΕΛΕΙ να έρθει βλέποντας μπροστά για τη νέα χρονιά, να δώσει ΟΚ ο σφιχτοκώλης στον πάγκο, να κολλάει με το σύνολο χωρίς πολλές αναταράξεις...τέλος , είναι και το οικονομικό -που μάλλον δεν είναι θέμα αυτή τη στιγμή για την πρώτη κίνηση της εποχής Μυστακίδη-Βεζυρτζή-Μπουντούρη. Αλλά άλλο να έχεις π.χ.250Κ και άλλο τα διπλά...
Εγώ για Νάναλι με 44% τρίποντο ψηνόμουν...
δείτε το ρόστερ και τη βαθμολογική θέση της μούρθια- ας υποθέσουμε οτι περνάμε τους πάντες στην ευρωπη και φτάνουμε τελικό με αυτούς (όχι οτι έχουμε φυσικά καλύτερο ρόστερ από τη μπιλμπάο του darrun hilliard). ΔΕΝ, ούτε με σφαίρες όμως.
θα μας κάνει ρδελομπου. φέρε παττυ μιλς. να δούμε μετά τάισον ποιός θα είναι ο σερίφης παππούς στην πόλη 
- These users thanked the author palok for the post (total 2):
- Montrealiotis, Ιάσονας
415 το χρόνο του δίνει η ΑΕΚ. ΦΥΣΙΚΑ και είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Marvin.Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 18:06Ο Σίλβα της Κούλας θεωρείται καλύτερος/είναι ακριβότερος Σέντερ από τον Μάρβιν Τζόουνς;
Πόσα εκατομμύρια να θέλει ο Τζόρνταν Κλαρκσον; 32 ετών, 1.98, πιστεύω θα έσπαγε το ρεκορ πόντων σε κάθε διοργάνωση...
o κλαρκσον πώς μπήκε στην κουβέντα? φερε κλασρκσον και μαλικ μπισλυ, και γίνεσαι φαβορί οκ. αλλά πώς?
- These users thanked the author palok for the post:
- DonnieMcGrath
-
DonnieMcGrath
Ρε σεις, τι Κλαρκσον και Μπίσλι λετε Δευτεριατικα, θα μας καραφλιασετε
Η ομάδα χρειάζεται παίχτες τύπου Σέρφιλντ και Ομπιεσε της Μπραουνσβαιγκ ή Χουγκαζ. Μέχρι 26-27, σχετικά ψημένοι και με όρεξη για ανέλιξη, να βρίσκονται στον προθάλαμο για το επίπεδο της Γιουρολιγκ. Διαφορετικά θα πληρώσεις αδιανόητη υπεραξία για να φέρεις 1-2 ονόματα βόμβες, οι οποίοι θα πρέπει να φτιάξουν ομάδα με 8 παίχτες επιπέδου BCL και αν. Μόνο ανισορροπίες και γκρίνια θα πετύχεις με τέτοια στρατηγική. Ελπίζω οτι ο Μπουντουρης δεν θα υποκύψει σε τέτοιου είδους πιέσεις παντως
Η ομάδα χρειάζεται παίχτες τύπου Σέρφιλντ και Ομπιεσε της Μπραουνσβαιγκ ή Χουγκαζ. Μέχρι 26-27, σχετικά ψημένοι και με όρεξη για ανέλιξη, να βρίσκονται στον προθάλαμο για το επίπεδο της Γιουρολιγκ. Διαφορετικά θα πληρώσεις αδιανόητη υπεραξία για να φέρεις 1-2 ονόματα βόμβες, οι οποίοι θα πρέπει να φτιάξουν ομάδα με 8 παίχτες επιπέδου BCL και αν. Μόνο ανισορροπίες και γκρίνια θα πετύχεις με τέτοια στρατηγική. Ελπίζω οτι ο Μπουντουρης δεν θα υποκύψει σε τέτοιου είδους πιέσεις παντως
Εγώ έχω την αίσθηση πως ο Ζντοβτς είναι η μπασκετική version του Ραζβαν με τη γνωστή αλλεργία στις αλλαγές του ροστερ και αυτο περιπλέκει την κατάσταση.
*οφφ τόπικ γιατί δεν βρίσκω που μπορώ να το γράψω (πήγα να το γράψω στο τόπικ του τελευταίου αγώνα, αλλά υπάρχει αυτή η "περίεργη" μανία να κλειδώνονται τα τοπικς)*
ειμαστε τελευταίοι σε κερδισμένα φάουλ στην Α1!
ειμαστε τελευταίοι σε κερδισμένα φάουλ στην Α1!
- KalamarGiannis
είμαι αντίθετος στο να κλειδώνεται ένα topic. Κάποιες φορές θυμάμαι κάτι μετά απο αγώνα και δε μπορώ να το γράψω...
γιατί άραγε να γίνεται αυτό;
Ο Μπέβερλι θα μπορούσε αγωνιστικά να κάνει διαφορά; ε ΟΚ έχει elite defence νομίζω...
γιατί άραγε να γίνεται αυτό;
Ο Μπέβερλι θα μπορούσε αγωνιστικά να κάνει διαφορά; ε ΟΚ έχει elite defence νομίζω...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- freemind
Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσουμε με έναν πλέιμέικερ στις μεταγραφές έστω και Ελληνα.
Μπουντούρη πάρε ρε συ ένα τηλ τον Νικολαίδη να τελειώνουμε με τις προσευχές μην χτυπήσει ο Μπράουν ή ο Κόνιαρης.
Μπουντούρη πάρε ρε συ ένα τηλ τον Νικολαίδη να τελειώνουμε με τις προσευχές μην χτυπήσει ο Μπράουν ή ο Κόνιαρης.
δε λέω οτι είναι κακός παίκτης ο νικολαίδης, αλλά ρε σύ πότε θα παίξει μπάσκετ αυτό το παιδί τελικά και σε ποιά ομάδα? είναι 23, οκ. δλδ έχει βάλει 48 τρίποντα σε 4 χρόνια. ξερω γω, δεν πρέπει να ναι επιθετικός ένας παίκτης πλέον για να παίξει σύγχρονο μπάσκετ? και εγώ εχω ενα συναισθηματικό δέσιμο λόγω μπαμπά, αλλά οκ.