Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Έχω μια ανησυχία για το που και πως θα χρησιμοποιήσει ο Λούτσος το Ζαφείρη.
Η τριπλέτα Μειτε - Οζντοεφ - Μπιάνκο δείχνει να έχει προβάδισμα για το προπονητή. Και έχουμε και Καμαρά από πίσω.
Ίσως να τον δοκιμάσει μεσοεπιθετικά.
Δε ξέρω.
Η τριπλέτα Μειτε - Οζντοεφ - Μπιάνκο δείχνει να έχει προβάδισμα για το προπονητή. Και έχουμε και Καμαρά από πίσω.
Δε ξέρω.
Kαμαρα δεν πρεπει να υπαρχει. Ο παικτης δε ταιριαζει σε καμια θεση , ειναι για σχημα με τρια χαφ μονο σε ελευθερο ρολο και γενικα δε ξερει που παταει και που βρισκεται. Προσπαθει το παιδι αλλα στην κυριολεξια κουτουλαει με τους συμπαικτες του αυτη τη στιγμη οποτε μπαινει.
Η αληθεια ειναι οτι ναι, το παζλ στα χαφ δεν ειναι απλο γιατι εχει να κανει με τους ρολους και τα χαρακτηριστικα.
Καποιος το ανεφερε σε αλλο θρεντ και συμφωνω οτι ειναι ενα προβλημα οτι κανενα απο τα χαφ δεν ειναι πολυ τρεξιμο με κουβαλημα μπαλας παραληλα. Ο Μπιανκο καλα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για πιος ρολος του τερειαζει ακομα. Ο Μειτε παικτης κλειδι αλλα δεν ειναι το 8αρι που γεμιζει περιοχη αλλα δεν ειναι και ο παικτης με πολυ κινηση και κουβαλημα. Αρα το διδυμο Μειτε-Οζντοεφ δεν το εχει αυτο που συστημα με δυο χαφ το θελει.
Ποιον βγαζεις ομως για να βαλεις πχ τον Ζαφειρη? Αν βγαλεις οζντοεφ χανεις το οκταρι που μπορει να μπει περιοχη και να κανει νουμερα. Αν βγαλεις τον Μειτε χανεις τον παικτη που ελεγχει ολο το παιχνιδι.
Η λογικη λεει πως πας σε βασικο διδυμο Μειτε Ζαφειρη με Οζντοεφ να μπαινει οταν ψαχνεις γκολ.
Η αληθεια ειναι οτι ναι, το παζλ στα χαφ δεν ειναι απλο γιατι εχει να κανει με τους ρολους και τα χαρακτηριστικα.
Καποιος το ανεφερε σε αλλο θρεντ και συμφωνω οτι ειναι ενα προβλημα οτι κανενα απο τα χαφ δεν ειναι πολυ τρεξιμο με κουβαλημα μπαλας παραληλα. Ο Μπιανκο καλα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για πιος ρολος του τερειαζει ακομα. Ο Μειτε παικτης κλειδι αλλα δεν ειναι το 8αρι που γεμιζει περιοχη αλλα δεν ειναι και ο παικτης με πολυ κινηση και κουβαλημα. Αρα το διδυμο Μειτε-Οζντοεφ δεν το εχει αυτο που συστημα με δυο χαφ το θελει.
Ποιον βγαζεις ομως για να βαλεις πχ τον Ζαφειρη? Αν βγαλεις οζντοεφ χανεις το οκταρι που μπορει να μπει περιοχη και να κανει νουμερα. Αν βγαλεις τον Μειτε χανεις τον παικτη που ελεγχει ολο το παιχνιδι.
Η λογικη λεει πως πας σε βασικο διδυμο Μειτε Ζαφειρη με Οζντοεφ να μπαινει οταν ψαχνεις γκολ.
Είναι σοβαρό ζήτημα. Και ειδικά για την ισορροπία στα αποδυτήρια.giapas έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 12:22 Έχω μια ανησυχία για το που και πως θα χρησιμοποιήσει ο Λούτσος το Ζαφείρη.
Δε ξέρω.
Θα δοθεί όμως εύκολη λύση αν προκύψει πρόκριση στα ημιτελικά και συνέχεια στην Ευρώπη. Τα πολλά ματς θα είναι ευλογία.
Θα μπορουσαμε να δουμε Μειτε Μπιανκο Ζαφειρη στον αξονα, αριστερα Ντελια και δεξια Ζιφκοβιτς. Συνδυασμοι πολλοι μπορουν να γινουν, αρκει μεσα σε αυτους να μην υπαρχει πουθενα ο Ιβανουσετς.
Σχωρα με, αλλά δεν νομίζω.icue έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 13:35 Θα μπορουσαμε να δουμε Μειτε Μπιανκο Ζαφειρη στον αξονα, αριστερα Ντελια και δεξια Ζιφκοβιτς. Συνδυασμοι πολλοι μπορουν να γινουν, αρκει μεσα σε αυτους να μην υπαρχει πουθενα ο Ιβανουσετς.
Δεν μπορεί κανείς άλλος αυτήν την στιγμή να πάρει τον ρόλο του Τάισον στην 11αδα, η ομάδα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις κούρσες του στην αντεπίθεση και το κουβαλημα που κάνει.
Όπως και την θέση του Ντελια. Τόσο καιρό που λείπει δεν είδαμε κανέναν να γυρνάει στο 6 να πάρει την μπάλα για την προώθηση και ταυτόχρονα να είναι σε θέση να κάνει την υποδοχή έξω από την περιοχή και την διείσδυση.
Αν ο Ντελιας πάει αριστερά(χάνεις πολλά, και το είδαμε) και συγκλίνει προς τα μέσα θα πρέπει να υπάρχει κάλυψη, βλέπουμε ήδη ότι μας χτυπάνε από αριστερά με βαθιές μπαλιές, τον Μπαμπα σε αρκετές περιπτώσεις εκτός θέσης με τον Μιχα-Λοβρεν να πηγαίνει να καλύπτει αφήνοντας πάλι κενό.
Δεν ξέρω , δύσκολη συνάρτηση για τέτοιες αλλαγές στην μέση της περιόδου.
Οι ισορροπίες είναι λεπτές σε ομάδα και βαθμολογία.
- ΑποστόληςΑ
Με τόσους σημαντικούς αγώνες να έρχονται τον Taylor δεν τον εμπιστεύομαι. Ούτε καν ο προπονητής. Οπότε θα πάμε σε Baba σκασμένο, που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε ΟΥΤΕ αυτόν. Ήδη έχουμε δει τα πρώτα δείγματα.makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 12:06 Με Σάστρε Μπάμπα Τέιλορ και Κένι βγαίνει κουτσά στραβά η χρονιά.
Βασικές προσθήκες είναι ο φορ και πλέον και ο στόπερ.
Δύο μεταγραφές καλές και γίναμε.
Τρίτη μόνο εφόσον προκύψει καμία τρελή ευκαιρία στο αριστερό εξτρέμ.
Τι θα παλέψουμε με τον κακό Taylor και τον μετριοκακό Sastre;
Πρωτάθλημα; play-off;
Κύπελλο;
Ευρώπη;
Εγω παλι πιστευω οτι ο Ζαφειρης θα πατησει πολλες φορες στο 10 με μετατοπιση Ντελια στις πλευρες. Μπορει να το κανει και το εχει κανει στις ομαδες του. Για να καλυφθει και η μη προσαρμογη του Ιβανουσεκ και να παιρνει και ο Ταισον τις απαραιτητες ανασεςmarsantos έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 13:27Είναι σοβαρό ζήτημα. Και ειδικά για την ισορροπία στα αποδυτήρια.giapas έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 12:22 Έχω μια ανησυχία για το που και πως θα χρησιμοποιήσει ο Λούτσος το Ζαφείρη.
Δε ξέρω.
Θα δοθεί όμως εύκολη λύση αν προκύψει πρόκριση στα ημιτελικά και συνέχεια στην Ευρώπη. Τα πολλά ματς θα είναι ευλογία.
Ο ΠΑΟΚ ολα καλα να πανε σε 10 μερες βαζει στο ροστερ ενα υπεροπλο. Εναν "μπαλατο" Καμαρα.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- George Best4
Για μπακ απ του Ντελια ναι ή σε παιχνίδια που θα είμαστε πίσω περιμένοντας τον αντιπάλου, αλλά μιλάμε για τα ντερμπι εκτός έδρας για την ώρα.
Ο Ντελιας είναι πολύ πιο επιδραστικοί στο 10 και ο υγειής Τάισον είναι επίσης συμαντικος αυτη την περίοδο. Πιο εύκολο να δω να μειώνεται χρόνο συμμετοχής ο Οζντοεφ που λήγει και το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Ο Ντελιας είναι πολύ πιο επιδραστικοί στο 10 και ο υγειής Τάισον είναι επίσης συμαντικος αυτη την περίοδο. Πιο εύκολο να δω να μειώνεται χρόνο συμμετοχής ο Οζντοεφ που λήγει και το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
- Jean Valjean
Πόσα και ποιά είναι αυτά τα παιχνίδια που θυμάσαι με "τον ΠΑΟΚ πισω να περιμενει τον αντίπαλο";
Eιναι πολυ ευτυχες παντως οτι επστρεψε ο καλος Οζντοεφ φετος και εχει βοηθησει πολυ. Γιατι υπο νορμαλ συνθηκες σε ΠΑΟΚ υψηλου επιπεδου δεν ειναι για βασικος.
Μπακ απ του Ταισον παντως στα αριστερα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι ο Ζιφκοβιτς.
Μπακ απ του Ταισον παντως στα αριστερα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι ο Ζιφκοβιτς.
Ερώτηση σε όσους έχουν παρακολουθήσει τον Ζαφειρη
Μπορεί να παίξει τον ρόλο του Μειτε;
-
George Best4
Συμφωνώ, ο Ζαφειρης θα δώσει λύσεις και στο 10 όπως δίνει και στη Σλάβια.
Θα μου φανεί αδιανόητο να ξαναδούμε τον Καμαρά σε αυτή τη θέση.
Φορ πρέπει να έρθει οπωσδήποτε από το πάνω ράφι. Η λογική πρέπει να είναι ότι τον παίρνουμε για 1ο φορ, γιατί δεν ξέρω αν είναι εφικτό βάση ρήτρας και συμβολαίου να μείνει ο Γιακουμάκης.
Για εξτρέμ δε ξέρω αν θα κινηθούμε. Με Ζαφείρη να παίζει σε κάποια ματς στο 10 ίσως ο Ντελιας να πάει αριστερά και να ξεκουράζει Τάισον.
Θα έλεγα ότι ίσως βγει η σεζόν και χωρίς εξτρέμ αλλά η απόδοση του Ντεσποτοφ κυρίως είναι που με προβληματίζει περισσότερο από τον 38αρη Ταισον πλέον.
Τσαπρα ας κλείσουμε για αντί Σαστρε που δε θα ανανεώσει λογικά.
Ανανέωνα Μπαμπά εγω. Και ήδη θα προσπαθούσα να βρω φόρμουλα σίγουρα για Μπιάνκο και γιατί όχι και για Βολιακο.
Θα μου φανεί αδιανόητο να ξαναδούμε τον Καμαρά σε αυτή τη θέση.
Φορ πρέπει να έρθει οπωσδήποτε από το πάνω ράφι. Η λογική πρέπει να είναι ότι τον παίρνουμε για 1ο φορ, γιατί δεν ξέρω αν είναι εφικτό βάση ρήτρας και συμβολαίου να μείνει ο Γιακουμάκης.
Για εξτρέμ δε ξέρω αν θα κινηθούμε. Με Ζαφείρη να παίζει σε κάποια ματς στο 10 ίσως ο Ντελιας να πάει αριστερά και να ξεκουράζει Τάισον.
Θα έλεγα ότι ίσως βγει η σεζόν και χωρίς εξτρέμ αλλά η απόδοση του Ντεσποτοφ κυρίως είναι που με προβληματίζει περισσότερο από τον 38αρη Ταισον πλέον.
Τσαπρα ας κλείσουμε για αντί Σαστρε που δε θα ανανεώσει λογικά.
Ανανέωνα Μπαμπά εγω. Και ήδη θα προσπαθούσα να βρω φόρμουλα σίγουρα για Μπιάνκο και γιατί όχι και για Βολιακο.
-
George Best4
Ο ένας είναι 1.90 γομαρι και κάθε χρόνο πρώτος σε ανακτήσεις και κερδισμένες μονομαχίες στο πρωτάθλημα και ο άλλος 1.70 που πιο πολύ 10αριζει.-keeper- έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 15:22 Ερώτηση σε όσους έχουν παρακολουθήσει τον Ζαφειρη
Εκ των πραγμάτων δε μπορει να παίξει τον ρόλο του Μεϊτε.
Δεν έχουν καμία σχέση.
Επίσης ο ένας είναι 6αρι που βοηθάει αμυντικά πάρα πολύ, ο άλλος πιο δημιουργικό 8αρι.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- -keeper-
- pisakaipoupoula
Κατάλαβα …. Θα το φτύσει το πλεμόνι ο Μειτε
Εμένα από το καλοκαίρι με καίει ότι δεν έχει αντικαταστάτη αυτός .
Κι όποτε λείπει η ομάδα κόβεται στη μέση
Ο μόνος που δείχνει ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει είναι ο Μπιάνκο αλλά για να μην το δοκιμάζει ο Λουτσε, κατι δεν του κάθεται … μόνο από ανάγκη το έκανε με την κόκκινη του Μειτε
Εμένα από το καλοκαίρι με καίει ότι δεν έχει αντικαταστάτη αυτός .
Κι όποτε λείπει η ομάδα κόβεται στη μέση
Ο μόνος που δείχνει ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει είναι ο Μπιάνκο αλλά για να μην το δοκιμάζει ο Λουτσε, κατι δεν του κάθεται … μόνο από ανάγκη το έκανε με την κόκκινη του Μειτε