77. Kiril Despodov

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν είναι εύκολος ο πάγκος..έχει παικταράδες μπροστά του, απ την άλλη ας μάθαινε και καμιά άλλη θέση, λίγο στο 10 , χαφάκι ωραίο..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ανέβα λίγο ρε μλκ θα σε χρειαστούμε
These users thanked the author DamoN for the post:
namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εξακολουθεί αν εμφανίζεται στο γήπεδο ο ξάδερφος του, που δεν είναι ποδοσφαιριστής και όχι ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εμένα προσωπικά μ' αρέσει ο Κύριλος, είναι χρήσιμα τα πόδια του για σέντρες, φάουλ, κόρνερ κτλ..
Δεν είναι στην καλύτερή του φάση, γι' αυτό και έχει και νευρικότητα στο καθετί, ακόμα και ένα πλάγιο στραβό να δοθεί θα ξεσπάσει στον επόπτη στα όρια της κάρτας! Ελπίζω ο Ρασβάναρος να τον επαναφέρει, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.
These users thanked the author hasio_john for the post:
namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

η συζητηση που γινεται τωρα εδω στο λημα του Despotov, μου θυμιζει την συζητηση που γινοταν στο λημα του Zivkovic περυσι. Καποιοι μαλιστα λεγανε και τοτε οτι ο Σερβος πρεπει να βγει στο σφυρι.
These users thanked the author delos15 for the post (total 2):
namisenoiazei, Amsterdamer_87
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Οταν ο κόσμος εστω και μετά από ΕΝΆΜΙΣΗ χρόνο έχει άρχισεΙ να δείχνει φανερά την δυσφορία του για τον Τσαλοφ, νομίζω ότι είναι άδικο οποιοδήποτε παίκτης που έχει προσφέρει εστω και όχι σε συνεχειες, να δέχεται κράξιμο.
Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Δεσπότη, αλλά και ολους τους άλλους. Ας κάνουμε μια αναδρομή σε ολων τα threads και θα διαπιστώσουμε ότι ,με βάση το κράξιμο,σήμερα το ρόστερ θα έπρεπε να έχει μόνο τον Ντελια.
Λάθος, ούτε αυτόν. Χτες με τον σκωληκα δεν ειχε ούτε μια σωστή ενέργεια. Δρόμο, κι αυτός
These users thanked the author kokoblokos for the post:
Jean Valjean
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Προφανώς και η κριτική δεν γίνετε για τον χθεσινό αγώνα αλλά από μια σειρά αγώνων που έπαιξε και δεν ακούμπησε.
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Αλλο η κριτική, άλλο η μουρμούρα, άλλο το κράξιμο.
Την μουρμούρα την νιώθει ο παίκτης την ωρα που κάνει επαφή με την μπάλα. Όταν 25000 άνθρωποι με το που φτάνει η μπάλα στον παίκτη βγάζουν ενα σχεδόν άηχο (οχι ρε πουστη μου, σ' αυτον ) και οι ίδιοι 25000 πριν φτάσει η μπάλα στον καλό μας παίκτη αρχίζουν ουρλιάζοντας (άιντε παιχτουρα), πιστεύεις ότι δεν είναι αισθητό στον ίδιο τον παίκτη.
Και αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος και βαθμούς, έχει δώσει, και νίκες, και game changer αρκετές φορές .

Και όλα αυτά σε αναλογία με άλλους που εχει περάσει 20 μήνες και αναρωτιόμαστε αν είναι αυτός ή ο ξάδερφος του που υπέγραψε στην ομάδα.

Συμφωνώ με αυτά που εγραψες Markos4, αλλά εγω αναφέρομαι στο γεγονός ότι απο την κριτική πήγαμε στην μουρμούρα. Πόσο κοντά είναι το κράξιμο; Δεν ξέρω
These users thanked the author kokoblokos for the post (total 2):
namisenoiazei, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τη φάση με το τελείωμα του Κύριλλου λίγο άουτ μπροστά στην άδεια εστία γιατί δεν την έχει στα highlights? Είχε σφυριχθέι οφσάιντ;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

delos15 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 10:09 η συζητηση που γινεται τωρα εδω στο λημα του Despotov, μου θυμιζει την συζητηση που γινοταν στο λημα του Zivkovic περυσι. Καποιοι μαλιστα λεγανε και τοτε οτι ο Σερβος πρεπει να βγει στο σφυρι.
Τι ψαχνεις να βρεις φιλαρακι ??
Καποιος προχθες εγραψε στο γενικο νημα για το ροστερ,
να πουλησουμε τον Ντεσπο και να κρατησουμε πληρωνοντας και 4Μ τον Ιβανουσετς !!!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

H σέντρα του Μπάμπα είναι λίγο πιο δυνατή από ότι πρέπει για να τη βρει καλά ο Ντεσπόντοφ. Και ναι η νόβα δεν την έχει βάλει στα higllight... Έχει βάλει όμως μία κίτρινη στο δεύτερο λεπτό απλά για να σηκωθεί η σκόνη, μία φάση που σε ροή αγώνα κανένας δεν μπήκε ούτε στη σκέψη να ζητήσει κόκκινη κάρτα. Που βεβαίως δεν υπάρχει. Αλλά θα βγει η κούλα να μιλήσει για κόκκινη. Η κούλα που ακόμη θυμάμαι το πόδι του Τσιρίλο στο πρόσωπο του Μίετσελ αλλά τότε σφύριζαν αδιάφορα. Αν είναι δυνατόν.
Στα του Ντεσπόντοφ ο παίκτης είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Στην καλή του μέρα τα κάνει όλα σωστά, στην κακή του δεν του βγαίνουν ούτε τα στημένα. Αν ήταν σταθερός σε απόδοση θα έπαιζε ακόμη καμπιονάτο.
Παικταράς που χρείαζεται όμως στο ρόστερ, δεν είναι τυχαίο ότι μόλις μπήκε στη θέση του Ιβανούσετς βγάλαμε τρεις τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στις μεταβάσεις σε φάση που υποτίθεται θα πίεζε ο ρούλης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

delos15 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 10:09 η συζητηση που γινεται τωρα εδω στο λημα του Despotov, μου θυμιζει την συζητηση που γινοταν στο λημα του Zivkovic περυσι. Καποιοι μαλιστα λεγανε και τοτε οτι ο Σερβος πρεπει να βγει στο σφυρι.
Πέρυσι δε νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο με ζιβκο
Πρόπερσι ίσως…

Καμία βέβαια σχέση οι 2 παίκτες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”