ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
DonnieMcGrath
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εντωμεταξύ οι περισσότεροι χάνετε το δάσος ερμηνεύοντας το σκουξιμο των διπλανων ως κόμπλεξ. Δυστυχώς για εμάς είναι κάτι πολύ παραπάνω, ο ΟοΟαρης είναι ο αυτοφορακιας των κάτω με τωρινό νταβα την χάρτινη. Δεν είναι τυχαίο ότι η επιχειρηματολογια τους είναι 100% ταυτόσημη. Όλα όσα λένε, από το λεπτό που θα βγάλουν ανακοίνωση μέχρι το περιεχόμενο αυτό καθαυτό είναι υπαγορεύμενο. Έτσι οι κάτω φαίνονται πολιτισμένοι, την τοξικότητα την φορτώνεται ο χρήσιμος ηλιθιος, και τα γραφεία τύπου του Βέγκα τους αγουν και τους φέρουν. Στο τέλος της ημέρας λοιπόν, από το λεγε λεγε, ο ΠΑΟΚ έμεινε στιγματισμενος ως ο ευνοημένος της χώρας.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 3):
- Friedrich von Friedhof, Azrael, Andrew R
- thomas Murg
Μία σημαντική παράμετρος που πέρασε στα ψιλά. Μετά από χρόνια παίζουμε με τα ερπετά όχι μετά από ευρωπαϊκό δύσκολο μεσοβδόμαδο ματς. Ματς μεσοβδόμαδο είχαμε αλλά για το κύπελλο μαζί τους. Επί ίσοις όροις το παιχνίδι λοιπόν, γι'αυτό μετά το 60 τα λίκια τα έφτυσαν. Καθόσον απολύτως ασυνήθιστα στο μεδοβδόμαδο παιχνίδι.
Για τον Μύθου έχω να πω ότι σε ένα παιχνίδι παίζει να κατέβασε περισσότερες ψηλές μπάλες από όσες ο Τσάλωφ όλη τη χρονιά έως τώρα.
Για τον Μύθου έχω να πω ότι σε ένα παιχνίδι παίζει να κατέβασε περισσότερες ψηλές μπάλες από όσες ο Τσάλωφ όλη τη χρονιά έως τώρα.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- Kirilos_Despotas
Αυτούς που "είδαν" οφσάιντ στο γκολ του Γιακουμάκη πριν 3 μέρες δεν είναι για να τους παίρνεις στα σοβαρά.
Κερδίσαμε ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο η προϊστορία τα τελευταία χρόνια ήταν μάλλον αρνητική. 3 βαθμούς στο σακούλι και συνεχίζουμε.
Κερδίσαμε ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο η προϊστορία τα τελευταία χρόνια ήταν μάλλον αρνητική. 3 βαθμούς στο σακούλι και συνεχίζουμε.
Ε όχι και κάθισε η ομάδα. Ένα πρόβλημα υπήρχε στον άξονα λόγω της όχι καλής μέρας κυρίως του Οζντόεφ και έδωσε μία και μοναδική ευκαιρία στο β΄ στον ρούλη ο Ιβανούσετς. Μετά το 70΄ είχαμε τρία χαμένα τετ-ατετ, ενώ και στο 91΄ ο Ρόουζ πρόλαβε την τελευταία στιγμή να κόψει την μπάλα σε κόρνερ που πήγαινε στον Μύθου μετά από την προσπάθεια του Τάισον αν θυμάμαι καλά.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 23:54 Συγχαρητήρια για την εύκολη νίκη, κρίμα για τον Γιακουμάκη που μάλλον πάμε χωρίς αυτόν στο παιχνίδι στη Βουλγαρία.
Για όσους κράζουν τον Λουτσέσκου που δε βάζει μικρούς, ας δουν σήμερα πως κάθισε η ομάδα με το που βγήκε ο Γιακουμάκης και μπήκε ο μικρός.
Καλά να είναι ο Μύθου και θα παίξει όταν είναι έτοιμος.
- Dimitris_L4
Ψηφισα Αντριγια αν κ αν ηταν πιο προσεκτικος θα βλεπαμε ταληρουμπα...Καναμε ισως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μας...Μοναδικη παραφωνια ο Ιβανουσετς..
Ταισον δν υπαρχουν λογια...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ..
Γιακουμινιο συνεχιζει να ειναι το πουλεν του Ραζβαν ..κανει τα παντα..
Κενυ λιρα εκατο...εφαγες κ εσυ πολυ κραξιμο στις αρχες απο τις μπαλαδοφατσες συνοπαδους...
Καλα τα σεντερ μπακ..σοβαρα..οπως κ ο Μπαμπα...
Παμε για τ διπλο στη Βουλγαρια..
Τσαλοφ αν μετα ΚΑΙ το σημερινο δεν εχεις την τσιπα να ζητησεις να φυγεις , αληθεια δν ξερω τι αλλο να πω..
1/1/26 πρεπει νανειναι εδω τ νεο μας φορ, μαζι με το πιτμπουλ...
Ταισον δν υπαρχουν λογια...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ..
Γιακουμινιο συνεχιζει να ειναι το πουλεν του Ραζβαν ..κανει τα παντα..
Κενυ λιρα εκατο...εφαγες κ εσυ πολυ κραξιμο στις αρχες απο τις μπαλαδοφατσες συνοπαδους...
Καλα τα σεντερ μπακ..σοβαρα..οπως κ ο Μπαμπα...
Παμε για τ διπλο στη Βουλγαρια..
Τσαλοφ αν μετα ΚΑΙ το σημερινο δεν εχεις την τσιπα να ζητησεις να φυγεις , αληθεια δν ξερω τι αλλο να πω..
1/1/26 πρεπει νανειναι εδω τ νεο μας φορ, μαζι με το πιτμπουλ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- adam04
- sourmenetes
- Moderator
Είχε κάτσει και το κέντροPablitoV2 έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 23:54 Συγχαρητήρια για την εύκολη νίκη, κρίμα για τον Γιακουμάκη που μάλλον πάμε χωρίς αυτόν στο παιχνίδι στη Βουλγαρία.
Για όσους κράζουν τον Λουτσέσκου που δε βάζει μικρούς, ας δουν σήμερα πως κάθισε η ομάδα με το που βγήκε ο Γιακουμάκης και μπήκε ο μικρός.
Καλά να είναι ο Μύθου και θα παίξει όταν είναι έτοιμος.
Δεν είναι ευθύνη μόνο του μικρού
Ο οζντοεφ ήταν άφαντος και είχαμε τρύπα στο κέντρο
Με το που μπήκε ο καμαρα πήραμε πάλι τον έλεγχο
Ο μύθου ναι θα πρέπει να δυναμώσει και όπως είπε ο προπονητής να παλεύει πάρα πολύ
-
DonnieMcGrath
Δεν ξέρω ποιος είναι ο μπουγάτσας και ο τυρόπιτας, αλλά ο Χιμένεθ, οι κυβερνητικοί ρεπόρτερ τύπου Καζαντζογλου, Νικολακοπουλος, Βλαχόπουλος έχουν ήδη ξεσαλώσει για ακόμη μια Κυριακή. Ε όσο να πει κάποιος, αυτοί είναι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και το επικοινωνιακο γαϊτανάκι σε αυτή την ρημαδοχωρα, δεν μένουν πολλοί ακόμα. Και επειδή θα πει κάποιος "Ε αυτοί θα έλεγαν τα ίδια έτσι και αλλιως", και συμφωνώ ότι έτσι θα γίνονταν, για εμένα το ζήτημα είναι όχι να πείσεις για το οθαλμοφανες (ότι όσους βαθμούς παίρνεις, ματωνεις για να τους πάρεις), αλλά το να κόψεις τέτοιες γλωσσίτσες εκ τη γενεσει τους. Και το αφήνω εδώ γιατί τις προάλλες εμένα χαρακτηρισαν μαλακα και ηλιθιο και έφαγα και 3 μέρες μπανastral έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 00:06 Επειδή έτσι είπε ο μπουγατσας, ο τυροπιτας και ο Χιμένεθ? Σιγά το στίγμα.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
- lkosmid, Andrew R
- Amsterdamer_87
Ο Χυμενος στο τελος απεφυγε να χαιρετησει τον Λουτσο,η δεν ειδα εγω καλα ???
Ο γαμιας του φυσικα τον εγραψε στα παπαρια του..
Μιστερ Χυμενεθ με γεια τον Λ(π)ουτσο..
Και τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε φίλε; Να υπογορεύσουμε στους ρεπόρτερ Χάρτινης και Γαύρου τι να γράψουν; Ποιος τους παίρνει στα σοβαρά αυτούς τους κλόουν; Πιο σημαντικό είναι να πουν οι τηλεκριτικοί διαιτησίας(ναι γελάτε αλλά ακόμη κι αυτών η γνώμη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τον Νικολακόπουλων) αλλά και ο Λανουά ότι δεν υπήρξε κάποιο λάθος στις διαιτητικές αποφάσεις. Από κει κι έπειτα όποιος συνεχίζει να επιμένει σε αφηγήματα και μυθεύματα δικαίωμά του. Ούτως ή άλλως τα ντέρμπι, πλην κυπέλλου, θα τα διατητεύσουν ξένοι στους οποίους δεν παίζουν κανένα ρόλο τα αφηγήματα των Νικολακόπουλων. Το μόνο που μετράει είναι να έρθουν ξένοι διαιτητές επιπέδου στα ντέρμπι και να σφυρίζουν ακριβώς αυτά που βλέπουν. Με το στανιό ευνοημένους δεν πρόκειται να μας βγάλουν. Ο Αίλλεινας διαιτητής αν έχει πάρει γραμμή να σε σφάξει θα το κάνει και δεν θα παίξει κανένα ρόλο σε αυτό το τι έγραψαν οι Καζαντζόγλοι.DonnieMcGrath έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 00:36 Δεν ξέρω ποιος είναι ο μπουγάτσας και ο τυρόπιτας, αλλά ο Χιμένεθ, οι κυβερνητικοί ρεπόρτερ τύπου Καζαντζογλου, Νικολακοπουλος, Βλαχόπουλος έχουν ήδη ξεσαλώσει για ακόμη μια Κυριακή. Ε όσο να πει κάποιος, αυτοί είναι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και το επικοινωνιακο γαϊτανάκι σε αυτή την ρημαδοχωρα, δεν μένουν πολλοί ακόμα. Και επειδή θα πει κάποιος "Ε αυτοί θα έλεγαν τα ίδια έτσι και αλλιως", και συμφωνώ ότι έτσι θα γίνονταν, για εμένα το ζήτημα είναι όχι να πείσεις για το οθαλμοφανες (ότι όσους βαθμούς παίρνεις, ματωνεις για να τους πάρεις), αλλά το να κόψεις τέτοιες γλωσσίτσες εκ τη γενεσει τους. Και το αφήνω εδώ γιατί τις προάλλες εμένα χαρακτηρισαν μαλακα και ηλιθιο και έφαγα και 3 μέρες μπαν
Είμαι σίγουρος ότι σκοπός ήταν να νευριάσει ο λουτσεσκου και να έχουμε κάποια ένταση που θα μπορούσε να φέρει τιμωρία τουAmsterdamer_87 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 00:37 Ο Χυμενος στο τελος απεφυγε να χαιρετησει τον Λουτσο,η δεν ειδα εγω καλα ???
- These users thanked the author Casual for the post:
- Friedrich von Friedhof
- Shivaspace
πόσο χαρτινο το πρωτάθλημα του Μανόλο που απο "χαρτινος πρωταθλητης' κατέληξε να προπονΆει το σκουλήκι..
Τωρα συνειδητοποιησα, πως Τσιφτσής και Σάστρε ηταν εκτος αποστολής.
Covid ?
Covid ?
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Όχι μόνο απέφυγε να τον χαιρετήσει αλλά πήγε να ξεκινήσει ποu$τικη μανουρα με το σπρώξιμο στον ώμο. Κάνουν copy paste tο destabilization strategy των χάρτινων με τα περσινά στην παπαρενα. Τόσο απλά.Amsterdamer_87 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 00:37 Ο Χυμενος στο τελος απεφυγε να χαιρετησει τον Λουτσο,η δεν ειδα εγω καλα ???
- Amsterdamer_87
Ναι..Casual έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 00:45Είμαι σίγουρος ότι σκοπός ήταν να νευριάσει ο λουτσεσκου και να έχουμε κάποια ένταση που θα μπορούσε να φέρει τιμωρία τουAmsterdamer_87 έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 00:37 Ο Χυμενος στο τελος απεφυγε να χαιρετησει τον Λουτσο,η δεν ειδα εγω καλα ???
παιζει αυτο το σεναριο φιλε..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 2):
- Friedrich von Friedhof, paoki19