Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
delos15

Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026

Δημοσίευση από delos15 »

Cylon-4 έγραψε: Παρ 05 Δεκ 2025, 20:44 Οι εννια τιτλοι απο το 2015 κα μετα, με τον Παισιαδη δεν παρθηκαν?
Θα μπορούσες πολλά περισσότερα... Απλά η ξεροκεφαλια και δεν ξέρω τι άλλο κρατάνε το τμήμα 3ο. Καταφέρανε να φέρουν τον κόσμο στο βόλλευ και τον ξαναδιωξαν. Με τέτοια δυναμική που είχε αναπτύξει το τμήμα θα μπορούσε να κάνει παντοκρατορία για 10 χρόνια. Αντίθετος δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να περάσουμε τις γριές.
Και τέλος πάντων φτάνει . Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

το βολλευ είναι συναρπαστικό άθλημα και χρειάζεται και αρκετή δόση τρέλας και πάθους πανω στο ταραφλεξ τα οποία νομίζω λείπουν τα τελευταία χρόνια..έχει βέβαια καποια χαρακτηριστικά που δεν παλεύονται όπως τα "γελάκια" μεταξύ των παικτών σε καθε κερδισμένο πόντο..όταν επιστρέψει το πάθος και η ποιότητα το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Αυτό το παληκάρι ο Καρασαβίδης, που τον θυμάμαι από τα πρωταθλήματα με Γκόμεζ και Χιμένεζ στο ρόστερ, πως ακριβώς αντιμετωπίζει την ενασχόληση του με το άθλημα; Ήσυχα ρωτάω, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που τον κρατάνε στα ρόστερ των ομάδων; Η εύκολη απάντηση, γνωστή από τότε, είναι η καλή υποδοχή. Όποτε τον έχω δει, δεν το έχει επιβεβαιώσει, το αντίθετο θυμάμαι να τρέμω κάθε φορά (μαζί και αυτός) που κάποιο σερβις τον σημάδευε. Διαψέυδεται αυτή μου η εντύπωση από τα στατιστικά του όλα αυτά τα χρόνια; Έχει υπάρξει δηλαδή χρήσιμο και επωφελές εργαλείο στις ομάδες που έχει παίξει;
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Πρωην καλος υποδοχεας ειναι, που βρισκει θεση στα ροστερ σαν 4ος ακραιος οντας ελληνας και χαμηλομισθος. Παοκτσακι μεν, ανυπαρκτος δε. Γενικα το εχει παρατησει και σωματικα, γιατι μεχρι 2 χρονια στεκοταν σαν 2ο λιμπερο. Σαν ακραιος ειναι πλεον ανυπαρκτος, 34 χρονων και δεν μπορει να καρφωσει.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Πάντως καλύτερα να μην αναλύσουμε τα των τιτλων και μη τιτλων στο βολλευ του ΠΑΟΚ και σε αλλα αθληματα , αναφορικά με την εμπλοκή των "ιθυνοντων" του "συλλογου"
Ειδικα σε όσα υπαρχει "ανταγωνισμός" με την Ε.Ο
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Τι χουνέρι μας έκαναν χτες στο 4ο σετ ;; Ο συμπαθής Μαμαης για δεύτερος είναι καλός κοιμήθηκε όμως σε εκείνο το σημείο του αγώνα όπως και κοιμήθηκε και ο πασαδόρος μας που δεν κάνει το παιδί για πρώτος για αλλαγή καλός είναι
Με την έλευση του νέου παίχτη με νέα φυσική κατάσταση του Σέρβου με νέο προπονητή και αλλαγή στον πασαδόρο η ομάδα θα χτυπήσει το Πρωτάθλημα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δεν μαμαης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”