65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- ΑποστόληςΑ
- Kabamaru11
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
E χθες κατα την διαρκεια του παιχνιδιου τσαταρα με καλο φιλαρακι οαρειανο που λατρευει την μπυρα κ του το ανεφερα,μου βγηκε αυθορμητα 
- navigator11
Και να είναι 150% έτοιμος μέχρι μεθαύριο, εγώ απέναντι σε αυτά τα κομπλεξικά μπαστάρδια δε θα ρίσκαρα να τον έβαζα να αγωνιστεί. Το θεωρώ απόλυτα λελογισμένο, μην πω επιβεβλημένο, ρίσκο.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- DamoN, theo-drama, zaffodb, freemind, Jim_Chatz
Ε στο 2-0 για ενα 20λεπτο να πάρει ρυθμό εγώ θα τον έβαζα .
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
- navigator11
Ιδίως τότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πας καλά ρε; Σε τελειωμένο παιχνίδι οι απόγονοι της Φραπάάάάρ(εως) είναι ικανοί για 20 λεπτά να προσπαθούσαν αποκλειστικά να τον στείλουν στα επείγοντα.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- theo-drama, Kirilos_Despotas, freemind
Για να κάνει καμία ποδιά ρε 
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ τον θέλω υγειη, στο ματς, με τον Σιωπή, στις 21/12,να του πούμε τα κάλαντα, με ποδιές....
Μέχρι τότε, ρυθμό με Λουντογκορετς να πάρει, κανα μισάωρο....
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- DamoN
Αν θέλουμε θέαμα, έχουμε εναλλακτική πάντως. Η απάντηση στις ποδιές του Κωνσταντέλια είναι τα τακουνάκια του Τσάλοφ.
Αυτός μετά το 4-0 μην γίνει καμία μλκ και το γυρίσειnkoss έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 19:17 Αν θέλουμε θέαμα, έχουμε εναλλακτική πάντως. Η απάντηση στις ποδιές του Κωνσταντέλια είναι τα τακουνάκια του Τσάλοφ.
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- navigator11, Kabamaru11, nkoss
Δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί επιστροφή όταν δεν έχουν βγει 2-3 μέρες κανονικής προπόνησης σε φουλ ρυθμού, ούτε καν για αλλαγή μετά το 65-70 να μιλάμε.
Υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής, δείτε με τον Πέλκα τι έγινε που το πίεσαν/πίεσε να μπει νωρίτερα από οτι θα έπρεπε.
Αλλαγή με Λουτογκορετς αν έχει βγάλει το ελάχιστο 2-3 προπονήσεις και είναι έτοιμος, αλλιώς να δούμε με Ατρόμητο.
Υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής, δείτε με τον Πέλκα τι έγινε που το πίεσαν/πίεσε να μπει νωρίτερα από οτι θα έπρεπε.
Αλλαγή με Λουτογκορετς αν έχει βγάλει το ελάχιστο 2-3 προπονήσεις και είναι έτοιμος, αλλιώς να δούμε με Ατρόμητο.
Το θέμα είναι πως άμα μπει μετά από τόσο καιρό αποχή, λογικά δε θα μπει βασικός. Χώρια που μη έχοντας ρυθμο είναι πιθανό να μην του βγαίνουν όσα θέλει.
Προφανώς πρέπει να μπει όταν είναι 100%% ετοιμος. Μακάρι αυτό να είναι από αυτήν την Κυριακή και όχι στη Βουλγαρία.
Προφανώς πρέπει να μπει όταν είναι 100%% ετοιμος. Μακάρι αυτό να είναι από αυτήν την Κυριακή και όχι στη Βουλγαρία.
Επειδή είναι ο πρώτος μυϊκός τραυματισμός του Ντελια, δεν χρειάζεται καμία βιασύνη.