Σκάει στα γέλια.....
Τόσο σοβαρά ,το είχαν πάρει το ματς χθες.....
Με αυτούς το μόνο που έχει σημασία πλέον είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συντήρηση του μνημείου Τάισον και Μπράντον στο σάπιο μήλο. Δεν υπάρχει τίποτα πλέον ούτε για καζούρα να τους κάνεις. Ο τίτλος μέσα στο γήπεδο που φέρει το όνομα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την όποια σχέση ακόμη και καζουρας μπορούσε να υπάρξει. Αιώνια η μνήμηmpafos4 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 19:32 Τώρα είδα την αντίδραση του Γιακουμάκη μόλις βάζει το γκολ.....
Σκάει στα γέλια.....![]()
![]()
![]()
Τόσο σοβαρά ,το είχαν πάρει το ματς χθες.....
Το πέναλτυ στον Βολιάκο ήταν ο ΟΡΙΣΜΟΣ του παρατατεμένου κρατήματος.BWmystis έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:02Κι ομως μπορουσε να μην το δωσει εστω και στο βαρ. Οπως εγινε με μας στη Λιλ.ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 17:47 Κατά "σύμπτωση" όμως ΟΛΕΣ οι σημαντικές λάθος αποφάσεις του ήταν εις βάρος μας. Αποκορύφωμα το πέναλτυ που το έδωσε επιθετικό φάουλ!
Η μυξα σου έχει κάνει φούσκα φίλε.DonnieMcGrath έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:38giapas έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:33 Δεν αναφερόμουν σε σένα γιατί δε κάθισα να δω ποιος ακριβώς επέλεξε να βγάλει τα επαναστατικά απωθημένα του εκ του ασφαλούς σε ιντερνετ.
Και πραγματικά στα παπάρια μου όποιος και να είσαι , εμένα με ενδιαφέρει το καλό της ομάδας.
Και αυτό το ορίζει αυτός που πληρώνει.
Εισαι καθυστερημενος μονο τις Πεμπτες ή 24/7?
Και αυτός που πληρώνει και κρατάει το τιμόνι είναι ο Σαββίδης.
Άρα αν έχει ολοκληρωθεί η επανάστασή σου κράζοντας τη νούμερο ένα επιλογή του Ιβαν ( ή νο2 εξαρτάται πότε ενεργοποιήθηκε η Γκοντσάρεβα) , μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι σημαντικότερο.
Με το βάζελοι πέρσι χάλια πεναλντι βαρούσε και αυτός, ίσως κανένας Μιχαϊλίδης να είναι πιο αξιόπιστος.Rexaris έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 19:49 Ποιοί είναι οι άλλοι δύο παίκτες μας που έχασαν πέναλτι φέτος;
Εγώ έναν που βλέπω ψυχρό μπροστά στο τέρμα είναι ο Οζντόεφ. Μήπως θα έπρεπε να τα βαράει αυτός;