Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

Τσιφτσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κένυ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βολιακο
3
3%
Μιχαηλίδης
7
7%
Μπάμπα
1
1%
Οζντοεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπιανκο
5
5%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Ζίφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μύθου
6
6%
Χατσιδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιβανουσεκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάισον
23
22%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμακης
57
55%

Σύνολο ψήφων: 103

Franky

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Franky »

Odi έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:49 Μπράβο στον κύριο Μάκη μας που του φτιάξαμε την περιουσία είκοσι χρόνια για να τον βάλουμε στην ΕΠΟ για να μας γαμάει Κυριακή-Τεταρτη.

Διοίκηση τον ύπνο του δικαίου, τα ζώα μου αργά.

Αγωνιστικά χωρίς Μεϊτέ-Ντέλια και Τάισον, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Θα έχανες από το χειρότερο τουρλουμπούκι της Ελλάδος. Ντροπή.
Aπο κοντά και το χαρτί.... ο προπονητής τους μιλούσε για Έλληνες διαιτητές.

Σιγά σιγά το στήνουν το σκηνικό. Μασάζ στην κοινή γνώμη.

Αναμένουμε απόψεις απο τα Fanboyz του Μάκη...
These users thanked the author Franky for the post (total 2):
ToMousiTouCrespo, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Κρίμα, στενοχώρησαμε τον Κ@λοβαρα...
Εφαγε μεγάλη πίκρα στο τέλος, μόλις που ακούστηκε η φωνή του, ότι μπήκε γκολ δηλ..
Και ο Παπαπέτρου το έπαιζε Κομινης.. :evil:
These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 6):
navigator11, leomatos88, Dimpatra, thomas Murg, Logistis, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Kαλα για το επιθετικό κομμάτι αλλά νομίζω εχεται ξεχάσει τις αμυντικές επιδόσεις του Γιαννουλη
geobila

Δημοσίευση από geobila »

paokspren έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:50 Εξοργιστικό να διαβάζεις εδώ μέσα ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε δόλο. ΟΛΑ τα σφυρίγματα του που διορθώθηκαν από το VAR ήταν κατά μας. ΟΛΑ!

Στο γκολ του Γιακουμάκη πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να το ακυρώσει. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να μπαίνει γκολ και να μην δίνει τίποτα.

Μπράβο στην ομάδα που για μια ακόμα φορά δεν παρατάει παιχνίδι.

Εκπληκτικό γκολ του Γιακουμάκη. Αδιανόητη η ησυχία στο γήπεδο μετά το γκολ, επική στιγμή.
ειναι κακος στη δουλεια του ρε μυστη, συμβαινει και στους διαιτητες, παντελως αχρηστος διαιτητης, δε σημαινει οτι εχει δολο.
σε τετοιο ματς τι δολο εχει ακριβως?
εδω μεσα δε γραφαμε οτι το ματς ειναι αδιαφορο και δεν εγινε και κατι αν δεν το παρουμε? ο παπαβλακας θεωρεις οτι εχει δολο?
These users thanked the author geobila for the post:
Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ματς διαχείρισης που το ξεκίνησες σωστά ώστε να προηγηθείς και να το σβήσεις. Χάθηκαν όμως φάσεις και φυσικά το πέναλτι.
Όσο περνούσε ο χρόνος το μυαλό ήταν στην Κυριακή.
Συνεχίζουμε...
Έχω πει και πριν λίγο διάστημα ότι αυτός είναι ο χειρότερος αρης της 15ετιας.
Δεν γίνεται να μην κερδίσετε την Κυριακή. Απλά δεν γίνεται
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
PAOK DreXleR, marsantos
icue

Δημοσίευση από icue »

vs40 έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:52 Η ομάδα ίσως χρειαστεί από 1 μπακ και στις 2 πλευρές. Αριστερά βλέπω ακόμη μεγαλύτερο κενό γιατί ο Κενυ αντέχει περισσότερο και μπορεί να καλύψει το 75% του αγωνιστικού χρόνου. Ο Μπαμπα όμως έσκασε, ενώ και ο Τέιλορ δείχνει λιγος. Αριστερά εγώ θα έφερνα βασικό, τον Γιαννούλη αν γίνεται.
Οχι ισως. Σιγουρα θελει δεξι μπακ. Για τον Τειλορ ας περιμενουμε ακομα. Τον Σαστρε τον ξερουμε πλεον. Αυτο ειναι, δεν εχει κατι αλλο να δουμε.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

icue έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:54
vs40 έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:52 Η ομάδα ίσως χρειαστεί από 1 μπακ και στις 2 πλευρές. Αριστερά βλέπω ακόμη μεγαλύτερο κενό γιατί ο Κενυ αντέχει περισσότερο και μπορεί να καλύψει το 75% του αγωνιστικού χρόνου. Ο Μπαμπα όμως έσκασε, ενώ και ο Τέιλορ δείχνει λιγος. Αριστερά εγώ θα έφερνα βασικό, τον Γιαννούλη αν γίνεται.
Οχι ισως. Σιγουρα θελει δεξι μπακ. Για τον Τειλορ ας περιμενουμε ακομα. Τον Σαστρε τον ξερουμε πλεον. Αυτο ειναι, δεν εχει κατι αλλο να δουμε.
Γιαννουλης ΚΑΙ μπαμπα δε γινεται, θα εχεις ιδιο προβλημα οπως ζιφκο-ντεσπο.

Βασικος γιαννουλης και πωληση μπαμπα ναι θα το ηθελα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εχω μια θεωρία για την ψυχολογια.Οταν έπιασε ο Ντεσποντοφ τη μπάλα , 2 άνθρωποι που το βλέπαμε είπαμε δεν μπαίνει . Πόσοι ακόμα το ένιωσαν;
Επίσης οι ίδιοι δύο λέμε ότι την Κυριακή θα έχει πανηγύρι και μεγάλο σκορ υπέρ μας . Το ίδιο βλέπετε γράφουν και φίλοι εδώ .
Το νιώθουμε ! Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πως θα πάει η ομάδα με το δέσιμο που έχουμε .
Πόσοι το νιώθετε για την Κυριακή ρε παίδες ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 4):
Maklaz, Dimpatra, Ορτζονικίδης, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πονοματος.
Τουλάχιστον δεν χάσαμε

Αν βάλουμε λιγότερα από 3 την Κυριακή είμαστε για σφαλιάρες. Πρέπει να είναι από τους χειρότερους οαρηδες που θυμάμαι
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Θέλω όσο τίποτα να έβλεπα τις φάτσες των
Χ.Υ.Σ.Α.Ν.Θ.Ο.Υ Μπουγάτσα και νάνου στο γκολ του Γιακουμάκη :lol: :lol: :lol:
Στα σοβαρά τώρα..... δυστυχώς η μέχρι τώρα εικόνα του Taylor που δεν θυμίζει επαγγελματία ποδοσφαιριστή ( μάλλον το έχει το όνομα) και η τραγική κατάσταση του Baba,κατ' εμέ επιτάσσει την απόκτηση ενός ποιοτικού αριστερού μπακ.
Θα μου πεις πως θα ξεφορτωθείς τον Σκωτσέζο;
Δεν ξέρω,ας βρούμε τρόπο.
Επίσης ο Vogliacco πιστεύω πως αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναλογιζόμενος την κακή εικόνα του Kedziora όπως και ο Μύθου αντί του αόρατου Chalov. Ωραίος και πάλι ο Bianco
Τέλος Despodov & Camara με έχουν απογοητεύσει πλήρως και ίσως θα είναι καλύτερα και γι'αυτους και για εμάς να χωρίσουν οι δρόμοι μας,αν όχι τον Γενάρη,το καλοκαίρι.Με το κατάλληλο αντίτιμο βέβαια.
Ψιλοαδιάφορο το ματσάκι σήμερα που πιο πολύ καιγόταν η γειτονιά και τους κάναμε χαλάστρα.
Ο Ρούλης μου θυμίζει τις αντίστοιχες Torino Espanol & Munchen 1860 που στον μικρόκοσμο τους νομίζουν πως είναι μεγαλύτερα μεγέθη από τις Juventus Barcelona & Bayern αντίστοιχα και όταν παίζουν μαζί τους τα δίνουν όλα μέχρι εσχάτων.
Την Κυριακή νίκη και απόλυση Jimenez και διπλό στην Βουλγαρία :opaokara:
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Δεν εχω αποψη καθως παραλληλα εβλεπα το βολει, οσο ειδα δεν μαρεσε καθολου η ομαδα, τη Κυριακη νικηστε !
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου, σε ένα πρακτικά αδιάφορο παιχνίδι

- απέτυχε να δώσει ανάσες σε Οζντόεφ,Μπάμπα , Ζιβκοβιτς
- έβαλε πάλι Ταισον και Γιακουμή έστω για λίγο
- Επιβάρυνε κι άλλο τον Οζντόεφ.

Δε καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιξε ο Θυμιάνης , δεν έβγαλε 90λεπτο ο Μύθου με το Χατσίδη , δεν έβαλε Μπαλντέ και οποιοδήποτε random στα πλάγια της άμυνας.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λουτσέσκου να παρουσιάσει μια φρέσκια ομάδα και να δώσει σε περισσότερα νέα παιδιά την ευκαιρία να διακριθούν σε ένα τέτοιο ματς.

Κατά τα άλλα, η ισοπαλία μέσα εκεί χωρίς τραυματισμούς και κόκκινες κλπ , είναι καλή εξέλιξη.
Τα καλύτερα τη Κυριακή
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Είχα ανεβασει πυρετό με τις μαλακιες που έβλεπα, αλλά χαλάλι η ύστερη μαλαπερδα του Γιακουμή. Δεν διάβασα κατά τη διάρκεια, αλλά δεν ήταν πέναλτι στο Οζντοεφ στο 45; Μπαμπα πάρε άδεια, δεν πάει αλλο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γιαννούλης Μπαμπά δεν είναι πλέον στα prime τους. 31 Baba και 30 ετών ο Γιαννούλης τώρα. Τουχρονου 31 και 32. Είναι θέση που θέλει αντοχές και πολύ τρέξιμο. Θέλω ο Γιαννούλης να πάρει το 60% του χρόνου και ο Μπαμπά το 40%. Δε μπορεί άλλο ο Μπαμπά βασικός. Αν ξεκουραστεί, όταν παίζει θα αποδίδει. Το παράδειγμα Ζιβκο Ντεσπο αντίθετα ήταν στην καλύτερη ηλικία: 26 και 27 αντίστοιχα με νούμερα πολλά και από τους 2 παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”