Αυτό σκέφτηκα και εγωCCCP έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 22:44Aπο την μια δειχνει τερας απο την αλλη ταυτοχρονα η εικονα ειναι σαν εμενα οταν παιζω βολλευ τα σαββαταDimitrisou έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 21:26 Ενταξει δεν ειμαι ειδικος αλλα αν και οντως φαινεται να εχει ποιοτητα το σωμα του φαινεται να θελει κανα μηνα να ερθει σε "αθλητικο" επιπεδο...![]()
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
-
Dimitrisou
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 21:12 Κουβανε γυρνα θα χασεις τα καλυτερα.Και σβερκωσε και τον αλλο τον σαρδαναπαλο.
Παμε γι αλλα κολπα
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- PAOKevolution
- Metagrafakias
Ξεκινησα να παρακολουθω Βολλευ εντατικα, δλδ να κοιταζω παικτες κλπ, οταν πηραμε το 1ο πρωταθλημα μας με Γκομεζ,Σαφρανοβιτς,Κουρνετα,Παντακιδη κλπ....
Εκεινη την περιοδο ειχα περιεργια να παρακολουθησω τις καλυτερες ομαδες του κοσμου και τους καλυτερους παικτες...
Κλασικα ηταν οι Ιταλικες και καποιες Ρωσικες...
Ειδα τρομερα κορμια,2 μετρους με αλμα 1,5 μετρο,Κουβανους,Ιταλους,Αμερικανους...
Δεν το λεω επειδη τωρα ειναι σε εμας αλλα ειναι γεγονος...
Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση τοτε ο Κοβασεβιτς, νομιζω επαιζε Ιταλια τοτε, αλλα κυριως απο Εθνικη Σερβιας τον παρακολουθουσα...
Μου ειχε κανει εντυπωση λοιπον οχι γιατι ηταν ο ψηλοτερος,ο δυνατοτερος η ο πιο αλτικος..
Ηταν ο πιο ποιοτικος παικτης που ειδα, τα εβαζε με θηρια και παντα με τεχνικα χτυπηματα επαιρνε τους ποντους..
Ειχε γινει τοτε ο αγαπημενος μου παικτης,δεν φανταζομουνα ποτε οτι θα τον δω μια μερα με την φανελα του ΠΑΟΚ...
Δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο, αλλα σιγουρα ειναι ο πιο ποιοτικος παικτης που εχω δει ποτε μου!!!
Το επιβεβαιωσε και σημερα..Με κιλα παραπανω,φουλ ανετοιμος,απο απραξια μηνων, εκανε οτι ηθελε...
Οταν ηθελε χτυπουσε δυνατα,οταν ηθελε τεχνικα,μπερδευε το μπλοκ δεν ηξερε πως να τον παιξει...
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!!
Εκεινη την περιοδο ειχα περιεργια να παρακολουθησω τις καλυτερες ομαδες του κοσμου και τους καλυτερους παικτες...
Κλασικα ηταν οι Ιταλικες και καποιες Ρωσικες...
Ειδα τρομερα κορμια,2 μετρους με αλμα 1,5 μετρο,Κουβανους,Ιταλους,Αμερικανους...
Δεν το λεω επειδη τωρα ειναι σε εμας αλλα ειναι γεγονος...
Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση τοτε ο Κοβασεβιτς, νομιζω επαιζε Ιταλια τοτε, αλλα κυριως απο Εθνικη Σερβιας τον παρακολουθουσα...
Μου ειχε κανει εντυπωση λοιπον οχι γιατι ηταν ο ψηλοτερος,ο δυνατοτερος η ο πιο αλτικος..
Ηταν ο πιο ποιοτικος παικτης που ειδα, τα εβαζε με θηρια και παντα με τεχνικα χτυπηματα επαιρνε τους ποντους..
Ειχε γινει τοτε ο αγαπημενος μου παικτης,δεν φανταζομουνα ποτε οτι θα τον δω μια μερα με την φανελα του ΠΑΟΚ...
Δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο, αλλα σιγουρα ειναι ο πιο ποιοτικος παικτης που εχω δει ποτε μου!!!
Το επιβεβαιωσε και σημερα..Με κιλα παραπανω,φουλ ανετοιμος,απο απραξια μηνων, εκανε οτι ηθελε...
Οταν ηθελε χτυπουσε δυνατα,οταν ηθελε τεχνικα,μπερδευε το μπλοκ δεν ηξερε πως να τον παιξει...
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!!
Είναι όμως επίσημος τίτλος, μετράει.Iznogoud4 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 22:41 Άσχετα από το όνομα θεωρείτε τουρνουά και έχει χαμηλότερη αξία από το Κύπελλο Ελλάδος και το Πρωτάθλημα.
- Dimitris_L4
Αυτη η ομαδα σε 2-3 μηνες θα ειναι πρωτο φαβορι για τ πρωταθλημα...με Γεντρικ κ τν Ουρος να επανερχεται σε κιλα κ ρυθμο δε θα πιανομαστε..Οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω, βλεποντας τν Ουρος λες Παναγια μου ειναι παλαιμαχος ...πολλα κιλα κ ελλειψη ρυθμου (λογικοτατο)...μεσα στο παιχνιδι ομως βγαζει μια αδιανοητη ποιοτητα...περναει μπαλες οπως θελει , οποτε θελει , οπου θελει...
ερναντεζ και ουρος δεν παιζονται
ο αμερικανος δεν ξερω
αραγε γιατι αυτη η ομαδα να μην εχει καλυτερο πασαδορο?
μπορει να μου απαντησει καποιος?
νομιζω οτι ετσι θα παιρναμε το πρωταθλημα
ο αμερικανος δεν ξερω
αραγε γιατι αυτη η ομαδα να μην εχει καλυτερο πασαδορο?
μπορει να μου απαντησει καποιος?
νομιζω οτι ετσι θα παιρναμε το πρωταθλημα
-
namisenoiazei
Από επαγγελματία παίκτη του βόλλεϋ ο Ούρος συγκαταλέγεται στους 10 καλύτερους παίκτες του κόσμου
Μακάρι να πάρουμε το League Cup. Θα είναι ο πρώτος μας τίτλος.
Όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία μαζί του έλεγαν οτι θα ξεκινούσε απο 1 Δεκεμβρίου.
Καλημέρα φίλε Cylon-4, ποιά είναι η ενημέρωση για τον Αμερικάνο Κεντρικό?
Όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία μαζί του έλεγαν οτι θα ξεκινούσε απο 1 Δεκεμβρίου.
- kataramenos5
Ο χοντρος εγινε λατρεια μονο και μονο για το υφος "Δε σας βλεπω καν"namisenoiazei έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 10:25 Από επαγγελματία παίκτη του βόλλεϋ ο Ούρος συγκαταλέγεται στους 10 καλύτερους παίκτες του κόσμου
- kataramenos5