Σκουπίδιektoras έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 03:19 Ακούστε τι λέει ο ανεκδιήγητος Τσούτσικας στο sport fm...σπάνια ακού; τόσο προκλητικούς φερόμενους ως δημοσιογράφους....
https://www.youtube.com/watch?v=8LhrSt6lMgg
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Καλύτερα να μην τον άκουγα. Είμαστε και σε μια κρίσιμη ηλικία και δε χρειάζεται να ανεβαίνει η πίεση.
Ποιο ματς δεν μας έπαιξαν στα ίσια; Κηφισιά; Παναιτωλικός; Αστέρας; Ατρόμητος; Βόλος; Λάρισα; όφη; οσφπ; άεκ; πάο;
Ποιο; Άντε πες με τις Σέρρες μετά το 0-3 το παράτησαν. Ως το 0-2 όμως μια χαρά έπαιζαν και δοκάρι είχαν και άλλες φάσεις δημιούργησαν.
Ποιο ματς δεν μας έπαιξαν στα ίσια; Κηφισιά; Παναιτωλικός; Αστέρας; Ατρόμητος; Βόλος; Λάρισα; όφη; οσφπ; άεκ; πάο;
Ποιο; Άντε πες με τις Σέρρες μετά το 0-3 το παράτησαν. Ως το 0-2 όμως μια χαρά έπαιζαν και δοκάρι είχαν και άλλες φάσεις δημιούργησαν.
-
leomatos88
Έχω κάνει και εγώ το λάθος να ακούσω παλαιότερα αυτό το αρδάκι στο συγκεκριμένο κωλοράδιο του αφεντικού του. Έχει πρωτοστατήσει στο να εξοστρακιστεί ο ένας και μοναδικός Ραζβάν Λουτσέσκου από τη χώρα. Θεωρεί (ή παριστάνει πως θεωρεί) διαχρονικά πως ο ΠΑΟΚ παίζει φιλικά, πως ο βάζελος είναι η πιο αδικημένη ομάδα του πλανήτη, γενικά το λαοπλανηλίκι το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Βλάπτει σοβαρά την υγεία ο εν λόγω σταθμός, έχει και κόκκινους ξεπλυματίες της παράγκας, έχει και πράσινους φαρισαίους της ισονομίας, έχει και κίτρινους απολογητές του Κομίνη και του Ποντίκη. Είναι ότι πιο αντιΠΑΟΚ μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Αυτοί είναι για να τους ακούς βράδυ μετά από καμιά ασέλγεια στην ομάδα τους μαζί με γραμμές για να γελάς. Τώρα ότι τους ακούτε και μέρα άσχετη είναι πρόβλημα
Π...ς γιος , Παναθηναικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τετ 03 Δεκ 2025, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: EDITED: Προσοχή τι γράφουμε!
- These users thanked the author giapas for the post:
- leomatos88
-
gervasio artigas
Μην ασχολείστε με τους ΜΑΛΑΚΕΣ και τους ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΥΣ
Προσωπικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ να εχω "παραρτήματα' και να πάρω πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια οι αντίπαλοι
Κι όταν πανηγυρίζω και θα μου λεει για "παρατήματα" , να του λέω:
ΠΑΟΚ με τη λογικη ΠΑΟΚ και με μπαφο
και τις παπαριες σου στα τετοια μου τις γράφω
Ακου τσουτσου τικας
Προσωπικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ να εχω "παραρτήματα' και να πάρω πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια οι αντίπαλοι
Κι όταν πανηγυρίζω και θα μου λεει για "παρατήματα" , να του λέω:
ΠΑΟΚ με τη λογικη ΠΑΟΚ και με μπαφο
και τις παπαριες σου στα τετοια μου τις γράφω
Ακου τσουτσου τικας
Που το σκουπίδι θα πει ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται γιατί πρώτη φορά τον έπαιξαν στα ίσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τετ 03 Δεκ 2025, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη τσιτώνεστε και μη χαλάτε το τσι σας. Τέτοιες μαλακίες από τέτοια ανθρωπάκια παράσημο είναι. Και προφανώς δείχνει ότι σε φοβούνται γιατί ασχολούνται με σένα μέρα νύχτα. Εδώ έκλαιγαν μέρες ολόκληρες γιατί ο Νταμπάνοβιτς αγνόησε τον VAR και δεν έδωσε πέναλτι. Αυτό δείχνει ότι καλά το πάμε εμείς. Σμη ξεχνάτε στο παρελθόν που δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι τι γλύκες και συμπάθειες είχαμε. Όλοι ήθελαν δυνατό τον ΠΑΟΚ τότε.