Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εγώ πάντως με όσους μιλάω και ξέρω εδώ κάτω, και δεν είναι λίγοι, τους είναι πιο βαθειά ριζωμένη η αντιπαλότητα με το γαυρο.
Την καζούρα από τους γαυρους την τρώνε εδώ κάτω, όχι από εμάς.
Την καζούρα από τους γαυρους την τρώνε εδώ κάτω, όχι από εμάς.
προμετωπίδα.The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 15:23 ...Το κύριο όπλο μας εδώ και χρόνια σαν οργανισμός είναι ο ρεαλισμός μας. Ξέρουμε πότε παίζουμε και πότε όχι. Αφήστε τους να πιστεύουν ότι ο Γιόβιτς με 3 γκολ σε ροή αγώνα σε 1150' κάνει παπάδες. Τα ίδια έκανα και πέρυσι με Λαμέλα και Μαρσιάλ στην αρχή. Τα άρθρα και οι διαρροές δεν παίζουν μπάλα. Να το θυμάστε.
- navigator11
Μπήκα λίγο γιουτιουμπ να χαζέψω κανένα βιντεάκι να χαλαρώσω λίγο μπας και νυστάξω. Με ανταμείβει γενναιόδωρα ο αλγόριθμος, πετώντας μου προτεινόμενο βιδεο του χάρτινου καζαντζόφ με τίτλο - δεν τον συγκράτησα επακριβώς, συγχωρέστε με - "Η αεχ είναι η καλύτερη ομάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό". Ή κάπως έτσι.
Θα μας πεθάνουν οι μλκες, δεν μπορώ!!!!
Διαβάζω ότι ο Δεληζήσης (ο γνωστός) ανέλαβε γενικός αρχηγός στην Τρίγλια και μπαίνω με ποπ κορν στο fb της γριάς να διαβάσω μπινελίκια. Αντ'αυτού, διαβάζω σχόλια του τύπου "καλώς ήρθες Γιώργαρε", "βάλε τάξη παικταρά μου", "γειά σου Δελή παικταρά" κλπ. Τι φάση με τις γριές; σαν να έχουν λαλήσει εντελώς αυτοί τόσα χρόνια στην ανυπαρξία
Ο συγκεκριμενος ειναι γνωστο οτι το εχει ακατοικητο...navigator11 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 01:47 Μπήκα λίγο γιουτιουμπ να χαζέψω κανένα βιντεάκι να χαλαρώσω λίγο μπας και νυστάξω. Με ανταμείβει γενναιόδωρα ο αλγόριθμος, πετώντας μου προτεινόμενο βιδεο του χάρτινου καζαντζόφ με τίτλο - δεν τον συγκράτησα επακριβώς, συγχωρέστε με - "Η αεχ είναι η καλύτερη ομάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό". Ή κάπως έτσι.![]()
![]()
![]()
Έχουν πάθει μετάλλαξη. Ενώ παλιά ήταν η τρίτη ομάδα που είχε κόσμο που δεν ήθελε την τοξικότητα ΠΑΟΚ vs λίκι τώρα έχουν γίνει φουλ τοξικοί αντί-ΠΑΟΚ. Η αυτόνομη 10 τους έχει καταστρέψει.. Και τα σκουλήκια τους συντρέχουν,του στυλ να ανέβει ο Γηρακλής, γιατί δεν πήρε αναβολή ο ΠΑΟΚ β ενώ είχε παίκτες στις εθνικές και έφαγε 6 κλπ κλπ.tolis14 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 18:53 Διαβάζω ότι ο Δεληζήσης (ο γνωστός) ανέλαβε γενικός αρχηγός στην Τρίγλια και μπαίνω με ποπ κορν στο fb της γριάς να διαβάσω μπινελίκια. Αντ'αυτού, διαβάζω σχόλια του τύπου "καλώς ήρθες Γιώργαρε", "βάλε τάξη παικταρά μου", "γειά σου Δελή παικταρά" κλπ. Τι φάση με τις γριές; σαν να έχουν λαλήσει εντελώς αυτοί τόσα χρόνια στην ανυπαρξία
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- Montrealiotis
Kαλα αυτο δεν ειναι τωρα, εχει παρα πολλα χρονια πια. Το αντιπαοκτσηδικο μισος και κομπλεξ της 10 ξεπερναει και τα σκουληκια , απλα δεν υπαρχει ηρακλης πια και δεν ακουγωντε. Οι παλιοι ηρακληδεις δεν υπαρχουν πια.τώρα έχουν γίνει φουλ τοξικοί αντί-ΠΑΟΚ. Η αυτόνομη 10 τους έχει καταστρέψει
Τωρα που το σκεφτομαι , οσο θα γερναει η γενια των "γκαλακιων" στον ρουλη που εχουν και το μεγαλο κομπλεξ κατοτερωτητας εναντι του ΠΑΟΚ (λογω των delusions of grandeur που τους δημιουργησαν οι επιτυχιες στους στο μπασκετακι) , τοσο και θα ατονιζει και το rivalry ΠΑΟΚ-Αρης μεχρι που θα γινει ενα Barcelona-Espanyol. Ενα τοπικο ντερμπι αλλα με μηδεν πραγματικη κοντρα και κατα τα αλλα κανεναν απεθυειας ανταγωνισμο αναμεσα στις ομαδες.
- These users thanked the author CCCP for the post:
- Montrealiotis
-
xrisitsapa
Ήδη νομίζω έχει γίνει αυτό.
Ποιος ασχολείται πια τόσο πολύ με ένα ΠΑΟΚ- ρουλης;
Όσο και με το ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός.
Δύσκολο ματς, μπορεί να γίνει γκέλα, αλλά δεν τρελαινόμασε κιόλας
Ποιος ασχολείται πια τόσο πολύ με ένα ΠΑΟΚ- ρουλης;
Όσο και με το ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός.
Δύσκολο ματς, μπορεί να γίνει γκέλα, αλλά δεν τρελαινόμασε κιόλας
Καλά αυτό είναι φυσιολογικό θα έλεγα. Όταν είσαι ελάχιστος και θέλεις να νοιώσεις σπουδαίος, ασχολείσαι με τα μεγάλα μεγέθη και νοιώθεις καλύτερα. Οπότε ασχολούνται με εμάς ακόμη και αν το επίπεδό τους είναι για να ασχολούνται και να έχουν κόντρα με το Μακεδονικό.Τρόμος έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 19:15Έχουν πάθει μετάλλαξη. Ενώ παλιά ήταν η τρίτη ομάδα που είχε κόσμο που δεν ήθελε την τοξικότητα ΠΑΟΚ vs λίκι τώρα έχουν γίνει φουλ τοξικοί αντί-ΠΑΟΚ. Η αυτόνομη 10 τους έχει καταστρέψει.. Και τα σκουλήκια τους συντρέχουν,του στυλ να ανέβει ο Γηρακλής, γιατί δεν πήρε αναβολή ο ΠΑΟΚ β ενώ είχε παίκτες στις εθνικές και έφαγε 6 κλπ κλπ.tolis14 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 18:53 Διαβάζω ότι ο Δεληζήσης (ο γνωστός) ανέλαβε γενικός αρχηγός στην Τρίγλια και μπαίνω με ποπ κορν στο fb της γριάς να διαβάσω μπινελίκια. Αντ'αυτού, διαβάζω σχόλια του τύπου "καλώς ήρθες Γιώργαρε", "βάλε τάξη παικταρά μου", "γειά σου Δελή παικταρά" κλπ. Τι φάση με τις γριές; σαν να έχουν λαλήσει εντελώς αυτοί τόσα χρόνια στην ανυπαρξία