Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DamoN έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 18:59 Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διάβολου ; Και ο Βερμπιτς χθες παπάδες έκανε.
Και ο Παλασιος επίσης αλλά ειδικά ο πρώτος .
Μήπως είναι διαφορετικό να βγαίνεις στο ξέφωτο 25 φορές με την άμυνα του ΠΑΟΚ στη σέντρα ή να παίζεις ταμπούρι πίσω (για τον Τσαπρα λέω )και διαφορετικό να παίζεις αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ ;
Να μην παρεξηγηθώ καλοί και οι 2 αλλά για ΠΑΟΚ θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα
Εμενα μου αρεσει ο Τσαπρας,ειναι σε ιδανικη ηλικια για να κανει το στεπ απ,εχει ολα τα στοιχεια.Γενικα ειμαι υπερ σε τετοιες κινησεις (Τετεη,Βηχος,Κωστη).
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τον Τσαπρα και τον Τετει τους λέγαμε από το καλοκαίρι.
Τώρα θα πάει ακριβό το μαλλί και δεν ξέρω αν αξίζει.
Τον Τετει ας πουμε τον ήθελα, αλλά όχι και με 2,5- 3εκ.

Το ίδιο και ο Τσαπρας. Μια χαρά παίκτης, αλλά αν είναι να πρέπει να δώσεις κανένα 1εκ στον Κομπότη, μπορείς να βρεις και άλλους
giapas

Δημοσίευση από giapas »

2 για Τσάπρα είναι πολύ νορμάλ για το πρωτάθλημα που κάνει ως τώρα. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους περισσότερους πρωτοδευτερους στη θεση του στο μπιγκφορ.

Τσάπρας , Κωστή , Βήχος είναι περιπτώσεις που αξίζει να ασχοληθεί κάποιος κι αν βρει ευκαιρία να τους τσιμπήσει.
Επίσης ο Κομπότης δεν είναι μ@λ@κ@ς. Ξέρει ότι με το δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ και τις πρόσφατες πωλήσεις, μόνο να κερδίσει έχει από την οποιαδήποτε συναλλαγή.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

DamoN έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 19:05
astral έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:52 Ένα σέντερ φορ. Όποιον να ναι
Τισουνταλι , Μπράντον , σαματτα …
Διάλεξε
Όλους!
και αν είπαμε καμία κουβέντα παραπάνω , περασμένα ξεχασμένα :D
These users thanked the author astral for the post:
DamoN
embuji

Δημοσίευση από embuji »

εχω inside info (την φαντασια μου) για το φορ. Το συμβολαιο θα ειναι εως 2,3 και θα δωσουμε περιπου 5 μαξ για αγορα. Εχετε κατι στο νου σας ποιος μπορει να ειναι;
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

εγώ θα ήθελα Λάζαρο Λάμπρου, για μια ποιοτική εναλλακτική στον Τάϊσον. Νομίζω τώρα στα 28 του είναι στην πιο ώριμη και κατάλληλη φάση της καριέρας του. Με κλειστά τα μάτια μπορεί να βοηθήσει για 2-3 χρόνια ως πολύ καλή εναλλακτική.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

dimitris7777 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 23:02 εγώ θα ήθελα Λάζαρο Λάμπρου, για μια ποιοτική εναλλακτική στον Τάϊσον. Νομίζω τώρα στα 28 του είναι στην πιο ώριμη και κατάλληλη φάση της καριέρας του. Με κλειστά τα μάτια μπορεί να βοηθήσει για 2-3 χρόνια ως πολύ καλή εναλλακτική.
Ο Λάμπρου δεν είναι ποιοτική εναλλακτική ούτε για μια τρίχα από τα @@ του Τάισον.
These users thanked the author paokspren for the post (total 3):
DamoN, astral, namisenoiazei
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

https://www.transfermarkt.gr/eivind-hel ... er/1129198

Τον είδαμε τις προάλλες, 20 χρονών, ψηλός, το συμβόλαιο του τελειώνει σε 1 χρόνο.
Αυτοί εκεί πληρώνονται 4€ την ημέρα εργόσημο.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Επιτακτική ανάγκη μεν, περίπλοκο το θέμα δε. Ακόμη κι ο Βαρέλα, που άφησε εποχή στην ομάδα, όλο τον πρώτο χρόνο ήταν ασταθής (επί Βλάνταν), εξού και ήρθε ο Ζαμπράνο για αναβάθμιση. Ο Ίνγκασον άργησε αρκετά να πάρει θέση βασικού, είχε λοιπόν το χρόνο να προσαρμοστεί. Θέλω να πω ότι το τανκς που όντως επιβάλλεται να έρθει (μιλάω για δεξί στόπερ μόνο, μιας και υποθέτω πως ο αδύναμος κρίκος είναι ο Κετζιόρα) πρώτον θα έρθει Γενάρη μήνα δίχως προετοιμασία και χωρίς να έχει ιδέα που έρχεται, δεύτερον υπάρχει πάντα η πιθανότητα μέχρι να προσαρμοστεί να είναι αρνητικός, τρίτον θα μειωθεί πολύ ο χρόνος του Κετζιόρα, όπως επίσης αρκετά των άλλων δύο, συν ότι θα ελαχιστοποιηθεί αυτός του Βολιάκο. Μια συντηρητική οπτική θα σε υποχρέωνε να προτιμήσεις τη σιγουριά του υστερήσαντα Κετζιόρα, δεδομένου ότι κρίνονται ανά βδομάδα όλοι σου οι στόχοι. Αλλιώς, για να εκμηδενίσεις τους παραπάνω κινδύνους θα πρέπει να πρόκειται για παιχταρά μεγάλης αξίας, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στο συμβόλαιο, άρα και στο κόστος της μεταγραφής του, διότι τέτοιο παίχτη Χριστουγεννιάτικα κι ελεύθερο πασιφανώς δε βρίσκεις. Οπότε θα πρέπει και ο προπονητής να τον επιθυμεί διακαώς, αλλά και η διοίκηση να είναι διατεθειμένη να τα σκάσει. Έχω πολλές αμφιβολίες για το πρώτο, για το δεύτερο δεν έχω ιδέα. Από την άλλη στο φορ, επίσης επιτακτική ανάγκη, είναι και ποσοτικό το πρόβλημα πλέον. Προσωπικά, έχοντας ως μέτρο σύγκρισης τον Πρίγιοβιτς και μόνο, που ποιος ξέρει ποια τύχη μας φύλαξε και δεν ήρθε ο Σωτηρίου για να στραφούμε στον Πρίγιοβιτς, δε θα το αντέξω άλλο άμα έρθει πάλι κανένας Τσόλακ, Ολιβέϊρα, Σαμάτα ή Τσάλοφ. Φέρτε επιτέλους έναν άρρωστο σκόρερ, που να κάνει και όλα τα υπόλοιπα που θέλει ο Λουτσέσκου, για να τελειώνουμε. Ξαναλέω πως επείγει του στόπερ, αλλά υπάρχει αυτό το αλλά. Το καλοκαίρι ίσως να είναι αργά, το χειμώνα θα είναι ρίσκο μεγάλο.
ΥΓ. Δεν ήξερα πού να το ποστάρω, μιας και δε μιλάω για συγκεκριμένο παίχτη.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

paokspren έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 23:05
dimitris7777 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 23:02 εγώ θα ήθελα Λάζαρο Λάμπρου, για μια ποιοτική εναλλακτική στον Τάϊσον. Νομίζω τώρα στα 28 του είναι στην πιο ώριμη και κατάλληλη φάση της καριέρας του. Με κλειστά τα μάτια μπορεί να βοηθήσει για 2-3 χρόνια ως πολύ καλή εναλλακτική.
Ο Λάμπρου δεν είναι ποιοτική εναλλακτική ούτε για μια τρίχα από τα @@ του Τάισον.
κάτι τέτοια διάβαζα και τον Αύγουστο όταν έγραφα για τον Τετέη......κρέας που δεν κάνει ούτε για superleague 2, γράφανε.....μια χαρά ποιοτικός παίκτης είναι ο Λάμπρου.....
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

dimitris7777 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 01:23
κάτι τέτοια διάβαζα και τον Αύγουστο όταν έγραφα για τον Τετέη......κρέας που δεν κάνει ούτε για superleague 2, γράφανε.....μια χαρά ποιοτικός παίκτης είναι ο Λάμπρου.....
Είχες δίκιο για τον Τετέι (κι εγώ έλεγα ποιος Τετέι), αλλά ο Λάμπρου είναι πλέον 28 και έχει δοκιμαστεί ήδη στον ΠΑΟΚ.

Αν δικαιωθείς και γι' αυτόν από μένα έχεις ψήφο για τεχνικός διευθυντής. 8-)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

dimitris7777 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 01:23
Μα τον ειχαμε στον ΠΑΟΚ και τον ειδαμε.
Δε μας εκανε στα 24 θα μας κανει στα 28;
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου (ή της Γκοντσάρεβα για τη συγκεκριμένη περίπτωση)

Όχι και να δώσουμε 2 εκατομ. στον Λεβαδειακό και ποσοστό μεταπώλησης (που σίγουρα θα θέλει) για να πάρουμε τον οποιοδήποτε Τσάπρα. Έλεος δηλαδή....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”