6. Dejan Lovren
Re: 6. Dejan Lovren
Είναι μαχητής, είναι χρήσιμος σε συγκεκριμένου είδους καταστάσεις αλλά θέλουμε πολύ δυνατό στοπερ.
-
PAOKAPOMONOSMOY
-
Psagmenos4
Όταν πήγε δεξιά μαζί με Μιχαηλίδη είδαμε επιτέλους τς στοπερ να κόβουν καμία φάση . Δυστυχώς ο Κεντζιορα ειναι αλλού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει εστω ως δεξί μπακ, εφόσον έρθει κανονικό σεντερ μπακ τον χειμώνα. .
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον φετινό Κεντζιορα
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον φετινό Κεντζιορα
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- theo-drama
Κάποιοι έχουν αδυναμία στον Κεντζιόρα, κάποιοι άλλοι έχουν στον Μίχα και κάποιοι τρίτοι και στους 2.
Η αλήθεια πάντως είναι πως το μοναδικό στόπερ που μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες που η ομάδα χρειάζεται να υποφέρει είναι ο Λόβρεν.
Έχει τα καλά του ο Τόμας (δεν τα πολυβλέπουμε αλήθεια τον τελευταίο καιρό).
Έχει τα καλά του ο Μίχα (τα βλέπουμε συνεχώς τον τελευταίο καιρό).
Οι δυο τους μαζί όμως έχουν αποδείξει πως δεν μπορούν να κρατήσουν όταν η ομάδα πίνει θάλασσα. Έχουν άλλα καλά ως δίδυμο όμως σε συνθήκες πίεσης και όταν η ομάδα πρέπει να κρατήσει σκορ και έχει κλειστεί στα καρέ της, ο Κροάτης είναι απαραίτητος.
Ο οποίος προφανώς έχει κι αυτός τα δικά του κουσούρια.
Η αλήθεια πάντως είναι πως το μοναδικό στόπερ που μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες που η ομάδα χρειάζεται να υποφέρει είναι ο Λόβρεν.
Έχει τα καλά του ο Τόμας (δεν τα πολυβλέπουμε αλήθεια τον τελευταίο καιρό).
Έχει τα καλά του ο Μίχα (τα βλέπουμε συνεχώς τον τελευταίο καιρό).
Οι δυο τους μαζί όμως έχουν αποδείξει πως δεν μπορούν να κρατήσουν όταν η ομάδα πίνει θάλασσα. Έχουν άλλα καλά ως δίδυμο όμως σε συνθήκες πίεσης και όταν η ομάδα πρέπει να κρατήσει σκορ και έχει κλειστεί στα καρέ της, ο Κροάτης είναι απαραίτητος.
Ο οποίος προφανώς έχει κι αυτός τα δικά του κουσούρια.
- pisakaipoupoula
Ο φετινός Κετζιόρα είναι 1 επίπεδο κάτω σε σχέση με τον αναγεννημένο Ντέγιαν
Όχι ότι τον θέλω και του χρόνου, είπαμε, αλλά για φέτος έχω κάνει κωλοτούμπα
Όχι ότι τον θέλω και του χρόνου, είπαμε, αλλά για φέτος έχω κάνει κωλοτούμπα