18.Luka Ivanušec
Re: 18.Luka Ivanušec
Δυστυχώς η θέση στο 10 με τραυματισμούς ντελια και πελκα δείχνει μαύρη τρύπα.Ποιοτητα υπάρχει βέβαια δείχνει στατικος και ανήμπορος να δώσει ουσία στο παιχνίδι,μακάρι να στρώσει αλλά έχω χάσει τις ελπίδες μου πλέον
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
δεν δίνει ουσία στο παιχνίδι; μα η ουσία του παιχνιδιού είναι τα γκολ και οι ασιστ!kmallio έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 00:08 Δυστυχώς η θέση στο 10 με τραυματισμούς ντελια και πελκα δείχνει μαύρη τρύπα.Ποιοτητα υπάρχει βέβαια δείχνει στατικος και ανήμπορος να δώσει ουσία στο παιχνίδι,μακάρι να στρώσει αλλά έχω χάσει τις ελπίδες μου πλέον
Δεν μπορεί στο δέκα. Το θεωρώ δεδομένο πλέον. Ας παίξει αριστερά σε 1-2 ματς. Αν είναι η ίδια η εικόνα, στο καλό.
Σημερα στο σημειο που εγιναν οι αλλαγες δεν χρειαζοταν καν να βγει, ας τους κρατουσε και τους 3
Στο 10 δεν με έχει πείσει καθουλου, δεν ξέρω τι βλέπει ο προπονητής όμως που επιμένει ακόμα και βάζοντας το Ντελια αριστερά σε κάποια ματς.
Σίγουρα έχει μια τακτική παιδιά αλλά δεν βοηθά με το πρέσινγκ όσο θα έπρεπε, δεν βγαίνει κάτω να ζητήσει μπάλα, κάνει λάθος πάσες.
Έχει καλά τελειώματα με φαρμακερά σουτ όταν είναι σε μέρα, αλλά με αυτά για κανένα εξτρέμ είσαι με τα χάφ μας. Σαν τον Ντεσποτοφ σε ένα βαθμό δηλαδή, στο 10 με τίποτα, εξτρέμ ίσως αν δεν υπήρχε και Ντεσποτοφ ή Πελκας.
Σίγουρα έχει μια τακτική παιδιά αλλά δεν βοηθά με το πρέσινγκ όσο θα έπρεπε, δεν βγαίνει κάτω να ζητήσει μπάλα, κάνει λάθος πάσες.
Έχει καλά τελειώματα με φαρμακερά σουτ όταν είναι σε μέρα, αλλά με αυτά για κανένα εξτρέμ είσαι με τα χάφ μας. Σαν τον Ντεσποτοφ σε ένα βαθμό δηλαδή, στο 10 με τίποτα, εξτρέμ ίσως αν δεν υπήρχε και Ντεσποτοφ ή Πελκας.
-
black death
Απ'τους καλύτερους οσο επαιξε σημερα. Και οταν βγηκε η ομάδα ηταν ακομα χειρότερη.
Απο εκει και πέρα σίγουρα δεν εντυπωσιάζει.
Απο εκει και πέρα σίγουρα δεν εντυπωσιάζει.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα σταματούσα το δανεισμό του από Γενάρη. Είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να προσφέρει.
-
Psagmenos4
Εντωμεταξύ στις αξιολόγησεις ήταν στα ίδια με τον οζντοεφ που πέτυχε 2 γκολ. Θα πρέπει να ξεκολλήσουμε από τον Ντελια, ο Ντελιας είναι ένας κοστίζει 50 μυρια κι αν δεν έβγαινε από τις ακαδημίες τέτοιο παίκτη δεν θα ξανάβλεπαμε. Στα 2 ματσ που έπαιξε με κακό Μειτε πίσω του έχει ένα γκολ μια ασιστ και ναι τα νούμερα μετράνε
Αλίμονο αν ένα κόρνερ αποτελέσει κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Πολύ κακή εμφάνιση, κακές επαφές, κακές αποφάσεις, μηδενικό κράτημα και πατήματα σε τελείως λάθος σημεία του γηπέδου.
Χρειάζεται κάτι πολύ καλύτερο κυρίως σε εντάσεις.
Χρειάζεται κάτι πολύ καλύτερο κυρίως σε εντάσεις.
- navigator11
Και πάλι όμως δε γίνεται να παραγνωριστεί ότι και τα 2 γκολ μας ξεκίνησαν από τα πολύ καλά εκτελεσμένα κόρνερ του.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- PAOKpanta
Δεν θα τον αλλαζα αυτη την στιγμη.Ναι δεν προσφερει οσα περιμεναμε αλλα εχει βοηθησει.Μια χαρα ειναι για rotation.
Οπως και ο Ντεσποτοφ μπορει να εχει αδυναμιες στο παιχνιδι του αλλα εχει και τεραστια ποιοτητα και προσφερει επιθετικα πραγματα που δε μπορουν αλλοι.
Το στοιχειο του που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το οτι οταν περνει μπαλα γυρναει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ προς την εστια και ψαχνει να δημιουργησει. Εχει δημιουργικες κινησεις γενικα που λοιπουν πολυ ως χαρακτηριστικο απο την ομαδα. Ειδικα χωρις τον Κωσταντελια ξεχωριζει αυτο το στοιχειο παρα πολυ σε σχεση με τους αλλους.
Το στοιχειο του που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το οτι οταν περνει μπαλα γυρναει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ προς την εστια και ψαχνει να δημιουργησει. Εχει δημιουργικες κινησεις γενικα που λοιπουν πολυ ως χαρακτηριστικο απο την ομαδα. Ειδικα χωρις τον Κωσταντελια ξεχωριζει αυτο το στοιχειο παρα πολυ σε σχεση με τους αλλους.
- These users thanked the author CCCP for the post:
- thomas Murg