32. Greg Taylor

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tad

Re: 32. Greg Taylor

Δημοσίευση από tad »

Είναι προφανές ότι δεν σε γουστάρω από το καλοκαίρι που σε είδα από κοντά ... ήσουν σαν παιδί δημοτικού δίπλα σε γυμνασιόπαιδα όταν σε είδα δίπλα στον Χατσίδη τον Μπαταούλα και τον Μπάλντε ... λέω αυτό το πουλί τι μας το έφεραν να κάνει

αγωνιστικά δεν έχεις δείξει κάτι ιδιαίτερο για να πει κάποιος ότι είσαι για επίπεδο ΠΑΟΚ ... προφανώς έχεις λίγο ακόμα χρόνο να μας κάνεις να σε αποδεχτούμε ... εγώ το μόνο θετικό δείγμα που είδα μέχρι τώρα ήταν η αντίδραση του Οζντόεφ όταν του πέρασες την ασίστ ...

για να σε πιστεύει πάλιουρας και να προσπαθεί να σε εμψυχώσει σημαίνει ότι κάτι βλέπουν σε εσένα ... μακάρι να τους επιβεβαιώσεις ...
These users thanked the author tad for the post:
giapas
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τι μαύρη τρύπα ήσουν σήμερα ρε σκωτσέζε
με έβγαλε από τα ρούχα μου
These users thanked the author danirifle for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ το έριξα σε σκοτζεζικο ουίσκι για να μην εκφραστώ. Έχει λίγο προφίλ τενίστα σήμερα, αλλά εμείς θέλουμε κάτι διαφορετικό από το μπακ.
Από την άλλη δε ξέρω τι προσπαθούσαμε να κάνουμε με το μπακ μπροστά από το εξτρέμ και δίπλα στο 10αρι με τον Μειτε να είναι γνωστός για την ταχυτητα του αλλά και τον Τάισον να μην είναι ο Λιμνιος στα 20 του.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

και όμως στο πρώτο φιλικό με τον άγιαξ, εκείνο το τρελό ματς για την εποχή, είχα δει μερικά πολύ καλά στοιχεία, όπως κοντρόλ, καλή πάσα πάνω στο ασβέστη..έκτοτε? δεν έχω δει τον baba ποτέ να χάνει τόσο εύκολα την θέση του μέσα σε αγώνα..είπαμε να κόβει εσωτερικά , αλλά να μην είναι και τόσο τρύπα η πλευρά του..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω είναι κακός παίκτης.
Και συγγνώμη το που έπαιζε στο παρελθόν δε λέει πολλά. Και ο Καλάμπρια έπαιζε στη Μίλαν και ο Γιόβιτς στη Ρεάλ και ο Μαρσέλο στη Ρεάλ.
Δε παίζει μπάλα το παρελθόν , το παρόν παίζει.

Και στο παρόν ο τύπος είναι της πλάκας παίκτης ως τώρα.
Καλως να αλλάξει και να το ξανασυζητήσουμε.
These users thanked the author giapas for the post:
paokspren
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Τα όποια καλά στοιχεία έχει ακυρώνονται από την ανικανότητα του στο αμυντικό παιχνίδι. Τον στοχέυουν οι αντίπαλοι γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε σωματικά ούτε τακτικά. Ακόμα και ο Βιειρίνια στα τελευταία του και ο υπερφλώρος Ράφα Σοάρες πιο ικανοί ήταν αμυντικά.

Φοβάμαι ότι αυτή η μεταγραφή είναι πατάτα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εγγραφή ήταν
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τι συμβόλαιο έχει; Έβλεπα τον αριστερό μπακ του Κομπότη, έβλεπα κι αυτόν και μου ερχόταν να βάλω τα κλάμματα.....
Λοιπόν....για Γενάρη απ' ότι φαίνεται εκτός από φορ, στόπερ και αριστερό εξτρέμ μάλλον χρειαζόμαστε και αριστερό μπακ.
Αυτός ο Renan Lodi που είναι ελεύθερος ψήνεται άραγε με κάνα εναμισάρι; Τρελή παικτούρα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παντελώς ανήμπορος να βγει πρώτος στη μπάλα. Σε φάση κατοχής παίζει σωστά αν τη χάσει είναι κίνδυνος θάνατος

Και κάνε κανένα φάουλ ρε τύπε ρίξε λίγο ξύλο
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

boogeyman77 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 00:28 Τι συμβόλαιο έχει; Έβλεπα τον αριστερό μπακ του Κομπότη, έβλεπα κι αυτόν και μου ερχόταν να βάλω τα κλάμματα.....
Λοιπόν....για Γενάρη απ' ότι φαίνεται εκτός από φορ, στόπερ και αριστερό εξτρέμ μάλλον χρειαζόμαστε και αριστερό μπακ.
Αυτός ο Renan Lodi που είναι ελεύθερος ψήνεται άραγε με κάνα εναμισάρι; Τρελή παικτούρα
800χ τριετές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”