Eye of the tiger αυτό θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ μαςIggy Pop έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:19 Η μεγαλες ομάδες γιαυτό λέγονται ΜΕΓΑΛΕΣ...ειναι χαρά Θεού και ευλογία να είσαι ΠΑΟΚ δεν το βλέπετε????? Εγώ θέλω σε κάθε ματς τον Σιδηρόπουλο τι δεν καταλαβαίνετε??? Θελω να βγαζει 15 κοκκινες και στο τέλος να φευγει αυτος και το συναφή του ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΟ....Εξάλλου αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μου κάτι σαν τον Ροκυ που με τα μούτρα κρέας πάντα στο τέλος ήταν θριαμβευτής....ΓΚΟΛ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ακόμα μια ατάκα βγαλμένη απο τα ποιο βαθιά ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ σπλάχνα....
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ημίθεος ο Τάισον!
Πουλέν μου ο συντοπίτης μου ο Γιακουμάκαρος
Οζντόεφ μηχανή γκολ!
ΤΙ ΧΑΡΑ ΑΠΟΨΕ!
Πουλέν μου ο συντοπίτης μου ο Γιακουμάκαρος
Οζντόεφ μηχανή γκολ!
ΤΙ ΧΑΡΑ ΑΠΟΨΕ!
- Kabamaru11
Μονο μακαροναδες αδερφε!-keeper- έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:16 Δίκαιος mvp του αγώνα ο @Kabamaru11
Μιλάμε το παλικάρι έδωσε ρέστα
Τον Οζντοεφ τον πήρε από το χέρι να πάει να βάλει το 2ο
Βάλτε τον στο poll
Σπαθιά να καταπιεί ;;;
Φίλε δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ζήσει ο Τάσος, μπορεί να του έχει δημιουγησει ψυχολογικά κάτι ... έχει περάσει στο ασθενές φύλο και χωρίς το ανανά ο Σουαλιχο με τα 3 πόδιαchri5ti9 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:22 Βοηθήστε με λίγο , ο Σιωπής είναι καλό παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα ,ενώ ο Μειτε επειδή έχει ψωλ*ρα είναι κακό παιδί και παίρνει την κάρτα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με κάλυψες απόλυτα.leomatos88 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:18 Τεράστια νίκη, άρρωστο ματς στην άγρια δύση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με κοράκι ΣΤΗΜΕΝΟ, με τα πάντα να έχουν στραβώσει.
Και τον ΠΑΟΚ να τους καρφώνει στο τέλος.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ρε μουνιά.
ΠΑΟΚ ρε φλώροι!
Κι επειδή "επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως": ΠΑΟΚ ρε φλώροι!!!!!!!
- These users thanked the author ASTNORD2 for the post (total 4):
- DamoN, leomatos88, theo86, lkosmid
Λεβαδειακος-ΠΑΟΚ 2-3
Λεβαδειακος Κ19-ΠΑΟΚ Κ19 0-3
ΠΑΟΚ Κ17-Λεβαδειακος Κ17 9-0
ΠΑΟΚ Κ15-Λεβαδειακος Κ15 7-0
Νίκες παντου.......
Από Rexaris: Άλλαξα μια λέξη. Προσοχή στις εκφράσεις όταν αναφερόμαστε σε ανήλικα.
Λεβαδειακος Κ19-ΠΑΟΚ Κ19 0-3
ΠΑΟΚ Κ17-Λεβαδειακος Κ17 9-0
ΠΑΟΚ Κ15-Λεβαδειακος Κ15 7-0
Νίκες παντου.......
Από Rexaris: Άλλαξα μια λέξη. Προσοχή στις εκφράσεις όταν αναφερόμαστε σε ανήλικα.
Πολύ αρχιδάτη νίκη.
Τρομερή κατάθεση ψυχής οι παίκτες , ιδίως Ταισον και Ζιφκοβιτς.
Στα του παιχνιδιού θεωρώ ότι δεν ήμασταν καλοί. Θα έλεγα μέτριο προς κακό παιχνίδι. Η Λιβαδειά αρκετά καλή ανά διαστήματα, εντυπωσιακή θα έλεγα για ομάδα με το ανάστημα της Λιβαδειάς.
Η αποβολή αστεία. Ναι υπάρχει επαφή , ναι με τις τάπες αλλά είναι τόσο χλιαρή που η κόκκινη είναι ανέκδοτο. Ιδίως όταν δεν έχει σφυριχθεί αντίστοιχη στο Σιώπη - κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καμία από τις 2. Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε. Ιδίως όταν τον καλεί ο Φωτιάς να το ξαναδεί, δεν έχει κανένα λόγο ο μπάσταρδος να επιμείνει για να το παίξει μάγκας και να αποβάλει το παίχτη μας.
Σήμερα είναι μια μέρα που κερδίσαμε με ψυχή κι όχι με ποδόσφαιρο. Θα χρειαστούν και τέτοιες μέρες αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με αρκετά αγωνιστικά σημεία. Και όσον αφορά το ρόστερ και τις τρομερές ευθύνες της διοίκησης ( έλλειψη επιθετικού πίσω απο το Γιακουμή, ανέκδοτο πάλι αριστερό μπακ , σέντερ μπακ με το σταγονόμετρο. Αλλά και όσον αφορά τη διαχείριση του Λουτσέσκου σε μια σειρά από βασικά γρανάζια. Ο Μειτε σήμερα ξεπατώθηκε να κυνηγάει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προλάβει τους δαίμονες γύρω του. Για λύπηση ήταν. Κι αυτό είναι ευθύνη Λούτσου.
Τέλος καλό όλα καλά.
Τρομερή κατάθεση ψυχής οι παίκτες , ιδίως Ταισον και Ζιφκοβιτς.
Στα του παιχνιδιού θεωρώ ότι δεν ήμασταν καλοί. Θα έλεγα μέτριο προς κακό παιχνίδι. Η Λιβαδειά αρκετά καλή ανά διαστήματα, εντυπωσιακή θα έλεγα για ομάδα με το ανάστημα της Λιβαδειάς.
Η αποβολή αστεία. Ναι υπάρχει επαφή , ναι με τις τάπες αλλά είναι τόσο χλιαρή που η κόκκινη είναι ανέκδοτο. Ιδίως όταν δεν έχει σφυριχθεί αντίστοιχη στο Σιώπη - κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καμία από τις 2. Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε. Ιδίως όταν τον καλεί ο Φωτιάς να το ξαναδεί, δεν έχει κανένα λόγο ο μπάσταρδος να επιμείνει για να το παίξει μάγκας και να αποβάλει το παίχτη μας.
Σήμερα είναι μια μέρα που κερδίσαμε με ψυχή κι όχι με ποδόσφαιρο. Θα χρειαστούν και τέτοιες μέρες αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με αρκετά αγωνιστικά σημεία. Και όσον αφορά το ρόστερ και τις τρομερές ευθύνες της διοίκησης ( έλλειψη επιθετικού πίσω απο το Γιακουμή, ανέκδοτο πάλι αριστερό μπακ , σέντερ μπακ με το σταγονόμετρο. Αλλά και όσον αφορά τη διαχείριση του Λουτσέσκου σε μια σειρά από βασικά γρανάζια. Ο Μειτε σήμερα ξεπατώθηκε να κυνηγάει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προλάβει τους δαίμονες γύρω του. Για λύπηση ήταν. Κι αυτό είναι ευθύνη Λούτσου.
Τέλος καλό όλα καλά.
Ορισμός της κόκκινης είναι και οι δύο φάσεις.theo86 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:08markos4 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:01 Παιδιά η κόκκινη είναι ορισμός.
Αλλα έχω αμφιβολίες για το πέναλτι.
Η μπροστινή κάμερα δείχνει ότι η μπάλα χτυπάει πρώτα στο χέρι.
Ορισμός είναι του σιωπη φίλε μου.
Το σημερινό δεν είναι ούτε φάουλ. Απλά τον χαϊδεύει ο μειτε κ συγχρόνως το τραβάει πίσω. Αν τον πάταγε κανονικά θα του το σπάγε κιόλας
Ορθά αποβλήθηκε ο Μειτε κακώς δεν αποβλήθηκε ο Σιωπής.
Φέτος πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!!!

- These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
- leomatos88, eorptol1, lkosmid
- BlackMagicPAOK
Τα λέει ο Λουτσεσκου!
Για Μειτε, και Σιωπη με Ντελια!
Και για τον αγκώνα.
Στην συνέντευξη
Για Μειτε, και Σιωπη με Ντελια!
Και για τον αγκώνα.
Στην συνέντευξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στην ομάδα για την νίκη πρωταθλητισμού!
Απίστευτη νίκη, όπως και χθες η β΄ ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ (με δέκα από το 37).
Στα του αγώνα όπως είχα γράψει, δεν θα κερδίσουμε αν ξεκινήσουν οι Meite, Kedziora. Δυστυχώς ο προπονητής τους ξεκίνησε. Ευτυχώς ο προπονητής έκανε τις αλλαγές που έπρεπε στο β΄ ημίχρονο και έβγαλε τους κακούς Taylor και Kedziora και τον πολύ μέτριο Ivanusec. Τον Meite τον άφησε ώστε να αφήσει τα κόκκαλά του στο χόρτο, αλλά ως εκ θαύματος (πρώτο θαύμα) επενέβη ο Σιδηρόπουλος για να τον σώσει.
Το 2ο θαύμα ήταν ότι η ομάδα έπαιξε πιο θαρραλέα με παίκτη λιγότερο!
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
ΥΓ: Η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την μεσοαμυντική λειτουργία της. Οπωσδήποτε.
Απίστευτη νίκη, όπως και χθες η β΄ ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ (με δέκα από το 37).
Στα του αγώνα όπως είχα γράψει, δεν θα κερδίσουμε αν ξεκινήσουν οι Meite, Kedziora. Δυστυχώς ο προπονητής τους ξεκίνησε. Ευτυχώς ο προπονητής έκανε τις αλλαγές που έπρεπε στο β΄ ημίχρονο και έβγαλε τους κακούς Taylor και Kedziora και τον πολύ μέτριο Ivanusec. Τον Meite τον άφησε ώστε να αφήσει τα κόκκαλά του στο χόρτο, αλλά ως εκ θαύματος (πρώτο θαύμα) επενέβη ο Σιδηρόπουλος για να τον σώσει.
Το 2ο θαύμα ήταν ότι η ομάδα έπαιξε πιο θαρραλέα με παίκτη λιγότερο!
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
ΥΓ: Η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την μεσοαμυντική λειτουργία της. Οπωσδήποτε.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 5):
- deathmassious, giapas, Γερασίμου, PAOK DreXleR, lkosmid
-
xrisitsapa
Νίκη φανέλας και ψυχής
Άντε να ηρεμήσουμε τώρα…
Παλιοπ@υστα Σιδηρόπουλε να σου κάτσει η γαλοπούλα στο λαιμό, @ρχιδι
Άντε να ηρεμήσουμε τώρα…
Παλιοπ@υστα Σιδηρόπουλε να σου κάτσει η γαλοπούλα στο λαιμό, @ρχιδι
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- navigator11, eorptol1
Ας πει καμία κουβέντα και ο Κουβεντιδης, με το έτσι θέλω μας πετάξανε για 1,5 μήνα τον καλύτερο και πιο επιδραστικό παίκτη του πρωταθλήματος και κανείς δεν ίδρωσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.