11. Taison Barcellos Freda
-
black death
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Απίστευτη πασα αφου έχει τραβηξει ολη την άμυνα δεξια.
- These users thanked the author black death for the post (total 5):
- keep_paokizein, BlackMagicPAOK, theo86, leomatos88, kataramenos5
- keep_paokizein
Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η γνώμη όλων εκείνων που δεν ηθελαν ανανέωση του Τάισον ή δεχόταν παραμονή για ένα ποιοτικό 20λεπτο.
Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.
ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω.

- These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 3):
- DamoN, theo86, Apil44
Πορνογερος…
Ας παρέμβει ο αθλητικός δικαστής σύντομα…
Πλέον πέρα από τις απόπειρες κύλισε ξανά στους βιασμούς
Ας παρέμβει ο αθλητικός δικαστής σύντομα…
Πλέον πέρα από τις απόπειρες κύλισε ξανά στους βιασμούς
- These users thanked the author theo86 for the post (total 3):
- PAOK DreXleR, Nassos, Apil44
Αν δεν είχα δει το Βιερίνια , θα έλεγα ο μεγαλύτερος παίκτης που έχω δει να φοράει τη φανέλα μας. Που μάλλον μιλάμε για παρόμοια κυβικά.
Μεγάλη κουβέντα, αλλά αυτά που κάνει στα 38 του είναι ασύλληπτα.
Δε μπορώ να διανοηθώ τι αδιανόητη (
) παικταροπαικτούρα ήταν στα 23-27 του.
Δε μπορώ να διανοηθώ τι αδιανόητη (
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του, αλλά όταν φεύγει με τη μπάλα στα πόδια δεν έχει αντίπαλο. Εξαιρετική ασίστ, όπως και πριν 3 ημέρες.
Το οτι δεν θέλεις να ακούσεις καμία γνώμη δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θα δεχτείς και κριτικήkeep_paokizein έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:21 Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η γνώμη όλων εκείνων που δεν ηθελαν ανανέωση του Τάισον ή δεχόταν παραμονή για ένα ποιοτικό 20λεπτο.
![]()
![]()
![]()
Στο ύφος που γράφεις, σου απαντάω πως ορισμένοι πρέπει να πάρετε χαμπάρι πως όταν μιλάμε για αντικατάσταση Ή περιορισμό χρόνου παικτών, το λέμε ΜΟΝΟ στην προοπτική να έρθουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ παίκτες.
Δηλαδή παίκτες που θα μπορούν π.χ. στην περίπτωση Ταισον να κάνουν ΚΑΙ αυτό που κάνει σήμερα, αλλά ΚΑΙ καλύτερες π.χ. σέντρες ή τελείωματα ή ο,τι άλλο θεωρείται κοινά αποδεκτό πως δεν έχει τέλειο ο Ταισον (φαντάζομαι δεν νομίζουμε οτι είναι ο Μπαπε...) ΣΥΝ να μην είναι 38 χρονών.
Εντάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού του κάθε παίκτη, κατά πόσο ταιριάζει, δεν ταιριάζει στην ομάδα κλπ, μπορούμε να έχουμε όλοι. Αερολογίες επί ανύπαρκτων τοποθετήσεων όμως, οχι.
Ωραίος ο ενθουσιασμός, ολοι γκαβλώσαμε υπέρ μάλιστα το δέον, όλοι αναγνωρίζουμε το παρανοϊκό πράγμα που κάνει ο Ταισον, όπως όμως και σε άλλες περίπτωσεις παικτών, ετσι και εδώ το θέμα είναι η μεγάλη εικόνα και το ΣΥΝΟΛΟ.
Το σύνολο λοιπόν θέλουμε να βελτιώνεται, οχι να μένουμε στάσιμοι με σχετική μάλιστα υποχώρηση προϊόντος του μπαμπέση χρόνου. ΟΤΙ κι αν πει ο οποιοσδήποτε, ο Ταισον νεότερος ΔΕΝ γίνεται. ΑΡΑ πρέπει κάποια ρημάδα στιγμή να δικαιούμαστε να μιλάμε για ΕΝΙΣΧΥΣΗ και ΒΕΛΤΙΩΣΗ. Οχι για πέταμα στα σκουπίδια.
Θα γίνω λίγο βέβηλος αλλά εάν δεν το πω θα σκάσω: στο τελευταίο γκολ η κούρσα του Τάισον απέναντι στον Τσοκάι μου θύμισε λίγο Κούδα απέναντι σε Άνθιμο Καψή Το είπα πάω βόλτα και θα δω όταν γυρίσω πόσες μέρες Μπαν έφαγα...
Δες τα διπλά ματς με γαύρο όταν έπαιζε στην μεταλιστ όταν ήταν κάπου εκεί …giapas έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:38 Αν δεν είχα δει το Βιερίνια , θα έλεγα ο μεγαλύτερος παίκτης που έχω δει να φοράει τη φανέλα μας. Που μάλλον μιλάμε για παρόμοια κυβικά.
Δε μπορώ να διανοηθώ τι αδιανόητη () παικταροπαικτούρα ήταν στα 23-27 του.
Δεν τον θυμάστε το Τάισον εκεί και στην Σαχτάρ;
Με αφάνα μεγαλύτερη του Μπισε;
Εγώ τον έκραξα για τις επιστροφές αλλά΄και το χαμηλό τέμπο στο πρώτο 60λεπτο αλλά έχει 1 μήνακι που τρέχει λες και του βάζουν νέφτι στο σορτακι.