Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δε νομίζω ότι ο Ρεντις είναι παίκτης της σειράς για να λέμε ότι τέτοιοι υπάρχουν άπειροι...
Για μένα είναι σκόρερ ολκής και αν τον πάρεις, μόνο 4-5 Ευρωλιγκα τες έχουν καλύτερο παίκτη του είδους στο ροστερ, δηλ. Ναν, Λαρκιν, Τζέιμς,Τζαμπαρι Πάρκερ. Και τέλος
Για μένα είναι σκόρερ ολκής και αν τον πάρεις, μόνο 4-5 Ευρωλιγκα τες έχουν καλύτερο παίκτη του είδους στο ροστερ, δηλ. Ναν, Λαρκιν, Τζέιμς,Τζαμπαρι Πάρκερ. Και τέλος
Δεν προχωρά του Ρεντις σύμφωνα με τους κυβερνητικούς του μπάσκετ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σύμφωνα με το δίδυμο ΤΤ, κλείσαμε Γκουνταιτις.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- elvetos giatros
-
Psagmenos4
Φέρε και δυο Έλληνες και είμαστε καλά. Αν χρειαστεί αλλαγή ξένου ας γίνει αργότερα.
Καλός για αντί-Μαργαρίτης ή Τσαιρελης του ρούλη 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βγήκε παντού!
Πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής!
Ένας παίχτης που προφανώς αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση στο 5!
Πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής!
Ένας παίχτης που προφανώς αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση στο 5!
ξεκινησαμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Δεν τον γνωριζω,ειναι καλος;
Ειδα λιγα βιντεο απο τοτε που επαιζε στον βαζελο,ευελικτος ψηλος φαινεται με ωραιες κινησεις κατω απο την ρακετα.Σε εμας θα κανει την διαφορα;
Ειδα λιγα βιντεο απο τοτε που επαιζε στον βαζελο,ευελικτος ψηλος φαινεται με ωραιες κινησεις κατω απο την ρακετα.Σε εμας θα κανει την διαφορα;
Έμπειρος ψηλός και καλό ποστ και πικ-εν-ρολ παιχνίδι επιθετικά, δεν σουτάρει (τουλάχιστον παλιότερα, δεν ξέρω τώρα) ποτέ από έξω, αξιοπρεπής στις βολές και αμυντικά αργός στα πόδια αλλά καλός ψηλά. Λογικά θα μαζεύει πολλά ριμπάουντ, θα δίνει πόντους με υψηλά ποσοστά κοντά στο καλάθι και θα δίνει πολλά σκριν στην περιφέρεια που θα αφήνουν διαδρόμους για μπασίματα ή ελεύθερα σουτ.Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 16:18 Δεν τον γνωριζω,ειναι καλος;
- These users thanked the author zissos for the post (total 2):
- Kabamaru11, Taseos
Τα παραλες. Στη θεωρια ισως, αλλα κατσε να τον δουμε πρωτα. Εμενα ο Παρκερ δε μου αρεσει. Ψηφιζω καρστεν εντουαρντς ινστεντ.KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 13:44 Δε νομίζω ότι ο Ρεντις είναι παίκτης της σειράς για να λέμε ότι τέτοιοι υπάρχουν άπειροι...
Δεν τον ξέρω αλλά από τοπ μπασκετική σχολή έρχεται, στα βίντεο το παιχνίδι του φαίνεται ομαδικό και πειθαρχημένο, όλα καλά δείχνουν.
Καλώς να ορίσει το παλικάρι!
Καλώς να ορίσει το παλικάρι!
Απ'αυτά που βλέπω στα βιντεάκια του Καμ Ρέντις και τους Αμερικάνους να προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί δεν είχε εξέλιξη κάτι με χαλάει, δεν με πείθει τρελά (δεν ξέρω και τι χρήματα θέλουν να του δώσουν που πάντα μετράει) αλλά να σας πω την αλήθεια αν ισχύει ότι θα ψάξουν κάτι άλλο, ψιλοχάρηκα.