Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Θα λειτουργήσει ο εγωισμός των παικτών μας-ειμαι σίγουρος πως δεν ξέχασαν το 4-1-.....
ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!...Ίσως πιο άνετα από όσο πιστεύουμε!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!...Ίσως πιο άνετα από όσο πιστεύουμε!!!
Ξέχασες το κόμμα
- These users thanked the author Afanas for the post (total 2):
- Magpies4, Montrealiotis
Αποστόλη ποιο ματς ζυγίζει πιο πολύ κατά τη γνώμη σου.ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 14:01 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ξεκουραστούν παίκτες, καθώς το βράδυ της Τετάρτης παίζουμε στου Χαρίλαου.
...
Το σημερινό ή της Τετάρτης;
- ΑποστόληςΑ
Πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κρατήσουμε επαφή με τον γαύρο οπότε δεν μας παίρνει να μην κερδίσουμε.
Προσωπικά θα κύκλωνα τα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και το σκουλίκι για το πρωτάθλημα, το κύπελλο είναι δευτερεύον και μια νίκη γοήτρου ανάμεσα σε δυο βαθμολογικές απώλειες για το πρωτάθλημα δεν μας κάνει.
Προσωπικά θα κύκλωνα τα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και το σκουλίκι για το πρωτάθλημα, το κύπελλο είναι δευτερεύον και μια νίκη γοήτρου ανάμεσα σε δυο βαθμολογικές απώλειες για το πρωτάθλημα δεν μας κάνει.
Οκ, δεκτό.
Στα δικά μου μάτια το σημερινό είναι αισθητά πιο σημαντικό καθώς το ματς της Τετάρτης δεν κρίνει κάτι επί της ουσίας. Ο ΠΑΟΚ με νίκη απέναντι στη Μαρκό έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση και στο χειρότερο σενάριο θα παίξει ένα εκτός με Ατρόμητο ή Βόλο αρχές Γενάρη ξεκούραστος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
Marsantos, μην περιμένεις να καταλάβει τέτοια πράγματα οπαδός της Leeds και της City.
-
gervasio artigas
Ουδεμια αξια για τον ΠΑΟΚ το ματς της Τεταρτης Μα καμμια
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- marsantos
Δλδ ο Αποστόλης είναι και United και City ταυτόχρονα;Miles έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 17:41 Marsantos, μην περιμένεις να καταλάβει τέτοια πράγματα οπαδός της Leeds και της City.
Ποιο ματς στο Χαριλάου για το κύπελλο. Θέλουμε νίκη απόψε και τούμπα με τον Αρη. Αδιάφορο το κυπέλλου. Δεν κρίνει τίποτα το μεσοβδόμαδα
- These users thanked the author Taseos for the post:
- gervasio artigas
Οκ, ο Ράσβαν το πάει δυνατά από την αρχή. Εύχομαι να πάει το ματς όπως πρέπει για να μην κρεμομαστε από τις αλλαγές και ελπίζω να υπάρχει και Μύθου στο κάδρο.
- ΑποστόληςΑ
Leeds Utd είμαι. Ο οπαδός της ντροπής του Manchester προσπαθεί να σπείρει ζιζάνια.
Η σημερινή σύνθεση είναι όπως την είπε το ΠΑΟΚ24
Εγώ δεν θα ξεκίναγα Kedziora και Meite
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.