giapas έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 08:58 Μαρσάντε έχεις διορία μέχρι το μεσημεράκι.
Μη ξεχαστείς και αρχίσει το ματς![]()
Ελεγα κατά τις 6 να αρχίσω να γράφω.
Αν το πήγαινα γραμμή γραμμή θα σκεφτόμουν ως εξής:
Το βασικό είναι να μην τελειώσουν ταυτόχρονα Τσάλοφ, Ιβανουσετς και Κύριλλος.
Υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί που ικανοποιούν αυτή τη συνθήκη.
1) Αντρίγια Ιβανούσετς Κύριλλος και Γιακου αρχικά. Τάισον Καμαρά Αντρίγια και Τσάλοφ για τέλος
2) Τάισον Ιβανούσετς Αντρίγια ιαι Τσάλοφ αρχικά. Αντρίγια Καμαρά Κύριλλος και Γιακου στο τέλος.
Αυτά στην περίπτωση που την περίοδο των αλλαγών χρειάζεται να κρατήσουμε σκορ.
Αν κυνηγάμε σκορ τότε ο Ιβανούσετς θα παίξει 90λεπτο.
Πάμε στην άμυνα.
Κένι Κεντζιόρα Λοβρεν Μπάμπα.
Δε βάζω Μιχαηλίδη και Τέιλορ γιατί από δεξιά ο Λεβαδειακός έχει από κει τον Παλασιος ο οποίος χωνεται κάθετα στην περιοχή. Δεν έχει εύκολη αλλαγή κατευθυνσης όμως έχει δυνατή ευθύγραμμη μπούκα και ειναι γερό σκαρί (πχ. το γκολ στο Καραϊσκάκης). Ο Μιχα έχει θέμα σε τέτοιες κινήσεις (πχ. αν θυμηθούμε το 1ο γκολ στο Βουκουρέστι) και ο Τέιλορ είναι φτερό στον άνεμο. Θα ήθελα 2 πιο δυνατά κορμιά από εκεί να τον βγάζουν προς τα έξω. Για τον Μιχα όμως αφηνω έναν αστερίσκο που εξηγώ παρακάτω.
Πάμε στα χαφ.
Μάλλον Μπιανκο Οζντόεφ.
Παβλένκα.
Αυτά σκέφτομαι γραμμή γραμμή.
Όμως αν τα δεις συνολικά δημιουργούνται ζητήματα.
Πχ. Αν δεν παίξει ο Μιχα τότε και χωρίς τον Μεϊτέ δε θα υπάρχει δημιουργία από πίσω.
Άρα με Μεϊτέ μέσα, Λοβρεν πίσω του. Χωρίς Μεϊτέ, Μιχα αριστερό στόπερ και Λοβρεν δεξί.
Συμπερασματικα η ενδεκαδα που θα κατέβαζα και με γνώμονα ολόκληρο το 90λεπτο, με μεγάλο ρίσκο γιατί δεν ξέρω την κατάσταση Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον και Γιακου, θα ήταν η ακόλουθη :
Παβλένκα
Κένι Κεντζιόρα Λοβρεν Μπάμπα
Μεϊτέ Οζντόεφ
Αντρίγια Ιβανούσετς Κύριλλος.
Τσάλοφ
Υγ. Αν στο μυαλό του Ράσβαν υπάρχει ο Μύθου, θα ήμουν θετικός να ξεκινήσει ο Μύθου.
Υγ2. Δε μου αρέσει καμία ενδεκάδα χωρίς Ντέλια μέσα και με τη μισή ομάδα κουρασμένη αλλά τι να κάνουμε. Όλες μου φαίνονται παραπλησιες. Οποιοι και να παίξουν θα κερδίσουν.