Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime

marsantos

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 08:58 Μαρσάντε έχεις διορία μέχρι το μεσημεράκι.
Μη ξεχαστείς και αρχίσει το ματς :lol:
:D :D :D
Ελεγα κατά τις 6 να αρχίσω να γράφω. :mrgreen:

Αν το πήγαινα γραμμή γραμμή θα σκεφτόμουν ως εξής:
Το βασικό είναι να μην τελειώσουν ταυτόχρονα Τσάλοφ, Ιβανουσετς και Κύριλλος.
Υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί που ικανοποιούν αυτή τη συνθήκη.
1) Αντρίγια Ιβανούσετς Κύριλλος και Γιακου αρχικά. Τάισον Καμαρά Αντρίγια και Τσάλοφ για τέλος
2) Τάισον Ιβανούσετς Αντρίγια ιαι Τσάλοφ αρχικά. Αντρίγια Καμαρά Κύριλλος και Γιακου στο τέλος.
Αυτά στην περίπτωση που την περίοδο των αλλαγών χρειάζεται να κρατήσουμε σκορ.
Αν κυνηγάμε σκορ τότε ο Ιβανούσετς θα παίξει 90λεπτο.

Πάμε στην άμυνα.
Κένι Κεντζιόρα Λοβρεν Μπάμπα.
Δε βάζω Μιχαηλίδη και Τέιλορ γιατί από δεξιά ο Λεβαδειακός έχει από κει τον Παλασιος ο οποίος χωνεται κάθετα στην περιοχή. Δεν έχει εύκολη αλλαγή κατευθυνσης όμως έχει δυνατή ευθύγραμμη μπούκα και ειναι γερό σκαρί (πχ. το γκολ στο Καραϊσκάκης). Ο Μιχα έχει θέμα σε τέτοιες κινήσεις (πχ. αν θυμηθούμε το 1ο γκολ στο Βουκουρέστι) και ο Τέιλορ είναι φτερό στον άνεμο. Θα ήθελα 2 πιο δυνατά κορμιά από εκεί να τον βγάζουν προς τα έξω. Για τον Μιχα όμως αφηνω έναν αστερίσκο που εξηγώ παρακάτω.

Πάμε στα χαφ.
Μάλλον Μπιανκο Οζντόεφ.

Παβλένκα.

Αυτά σκέφτομαι γραμμή γραμμή.
Όμως αν τα δεις συνολικά δημιουργούνται ζητήματα.
Πχ. Αν δεν παίξει ο Μιχα τότε και χωρίς τον Μεϊτέ δε θα υπάρχει δημιουργία από πίσω.
Άρα με Μεϊτέ μέσα, Λοβρεν πίσω του. Χωρίς Μεϊτέ, Μιχα αριστερό στόπερ και Λοβρεν δεξί.

Συμπερασματικα η ενδεκαδα που θα κατέβαζα και με γνώμονα ολόκληρο το 90λεπτο, με μεγάλο ρίσκο γιατί δεν ξέρω την κατάσταση Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον και Γιακου, θα ήταν η ακόλουθη :

Παβλένκα
Κένι Κεντζιόρα Λοβρεν Μπάμπα
Μεϊτέ Οζντόεφ
Αντρίγια Ιβανούσετς Κύριλλος.
Τσάλοφ

Υγ. Αν στο μυαλό του Ράσβαν υπάρχει ο Μύθου, θα ήμουν θετικός να ξεκινήσει ο Μύθου.

Υγ2. Δε μου αρέσει καμία ενδεκάδα χωρίς Ντέλια μέσα και με τη μισή ομάδα κουρασμένη αλλά τι να κάνουμε. Όλες μου φαίνονται παραπλησιες. Οποιοι και να παίξουν θα κερδίσουν. :mrgreen: :opaokara:
These users thanked the author marsantos for the post:
horkokos4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chrisg4 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 11:30 Ο Ντελιας δεν θα είναι καν αποστολή?
Χθες δεν έβγαλε όλη την προπόνηση.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Βάλε ξεκούραστους παίχτες.
Έξω Μειτε.
Έξω Μπαμπά.
Κλπ.

Πάμε για τη νίκη!
Προσεκτικά.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
marsantos

Προφανώς έχει λογική αυτό που λες φίλε Αμπαλαεα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ξεκουραστούν παίκτες, καθώς το βράδυ της Τετάρτης παίζουμε στου Χαρίλαου. Εφόσον λοιπόν εκεί θα χρειαστώ Kenny και Baba θα ξεκινήσω σήμερα με Sastre και Taylor. Στα stoppers επιλέγω Vogliacco (που πιστεύω ότι θα κάνει πολύ καλό αγώνα) και Lovren.
Στα 6-8ρια δεν έχουμε πολλές επιλογές, καθώς θα ξεκούραζα τον Meite που θα τον χρειαστώ στου Χαρίλαου. Bianco και Ozdoev λοιπόν. Παίκτες που τρέχουν και πρεσάρουν και οι δύο. Στο 10 αναγκαστικά θα μπει ο Ivanusec. Δεξιά ο Andrija και απομένει το αριστερό εξτρέμ. Αναγκαστικά λοιπόν θα μπει ο Taison. Ο Despodov, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, θα μπει στη θέση του Andrija. Όχι αριστερά, αλλά ούτε και ο Ζιφκο αριστερά. Στη θέση του φορ θα ξεκίναγα τον Γιακουμάκη και θα τον έβγαζα στο 60΄.

Σαν αλλαγές θα έβαζα Meite αντί του Taison, με ταυτόχρονη προώθηση αριστερά του Ivanusec, σε μια σύνθεση που θα περιείχε τρία χαφ: Meite - Bianco και Ozdoev.
Μπροστά τους θα ήταν οι Ivanusec αριστερά, Despodov δεξιά και Χατσίδης ή Μύθου, όποιος πρεσάρει καλύτερα.
Αν χρειαστεί θα άλλαζα και τους Sastre ή Taylor, ή και τους δύο.

ΥΓ: Δεν τρέφω αυταπάτες. Ξέρω ότι ο προπονητής δεν θα ακολουθήσει το δικό μου σκεπτικό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΥΓ2: Μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής (κανα 20λεπτο) και ο Camara.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μακάρι να φύγουμε με το διπλό , δυσκολό ματσ η λειβαδια ειναι πολυ σε φορμα....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24:

Pavlenka
Kenny - Kedziora - Lovren - Taylor
Meite - Ozdoev
Zivkovic - Ivanusec - Taison
Μύθου
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

@marsantos
Επειδή τα ίδια σκεφτόμαστε η μοναδική μας διαφορά είναι ο κυριλλος στην θέση του Τάισον που το σκέφτηκα και εγώ.
Απλά ήταν άρρωστος οπότε λογικά με Μπραν μπήκε αναγκαστικά ( αν δεν ήθελε Τάισον βασικό με Λιβαδειά γιατί να τον βγάλει προχθες )
Επίσης χωρίς Ντελια μόνο ο Τάισον με προσωπική ενέργεια δημιουργεί υπεραριθμίες
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μακάρι να μην ξεκινήσει ο Σου ούτε σήμερα αλλά ούτε και την Τετάρτη, γιατί με 22/22 αγώνες δείχνει κουρασμένος. Ολόκληρο σχεδόν τον Νοέμβριο ήταν έξω από τα νερά του και θυμάμαι ότι με τον βάζελο έχασε σε μια φάση μονομαχία σώμα με σώμα, από ποιον, από τον Σιώπη! Αλλά για σήμερα τουλάχιστον δεν το βλέπω και τόσο πιθανό, η ενδεκάδα στα ματς πρωταθλήματος και Ευρώπης ξεκινά από τον Μεϊτέ. Δεν έπρεπε να παίξει ούτε λεπτό στα ματς με ΑΕΛ στο κύπελλο και στις Σέρρες.
Πιστεύω ότι σήμερα θα ξεκινήσει με τα βασικά ακραία μπακ, τους οποίους θα ξεκουράσει την Τετάρτη. Σήμερα καιγόμαστε για νικηφόρο αποτέλεσμα και πολύ λιγότερο σε 3 βράδια, μια και στο κύπελλο την πρώτη τετράδα την χάσαμε. Το θέμα το έχουμε στο 10 χωρίς Ντέλια και Πέλκα και στον άξονα παρά την επιστροφή του Καμαρά για τον οποίο δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση είναι και για πόσα λεπτά μπορεί να προσφέρει μέσα στην εβδομάδα 30/11-7/12. Για την θέση του σέντερ φορ τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν.
Άλλες απώλειες να μην έχουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

PAOK24

Στις 17:00, οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρίσκονται στη Λιβαδειά θα βρεθούν στο σημείο που έχασε τόσο άδικα και άδοξα τη ζωή του πριν από λίγα χρόνια ο Χρήστος Μπακόλας.

Εκεί μάλιστα, θα τελεστεί και τρισάγιο στη μνήμη του Χρήστου.

«Χρήστο μαζί μας σε όλη τη ζωή μας» αναφέρουν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ στο μήνυμά τους.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
horkokos4
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αμα σκοραρουμε πρωτοι εχουμε τυχη αλλιως δυσκολα ειμαστε γενικοτερα.
Δεν αντεχω να περασω τις γιορτες βουτηγμενος στην εσωστρεφεια
Γι αυτο..

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
nunies4, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Πραγματικά δύσκολο το παιχνίδι σήμερα και με περιορισμένες επιλογές.

Εγώ θα έκανα λιγο ροτεισον στην αρχική 11αδα για να μείνουν δυνατά χαρτιά για το τέλος και θα πονταρα στο να είμαστε σφιχτοί πίσω και κάπως θα βρεθεί το γκολ. Ας είναι πονοματος όλο το πρώτο ημίχρονο αρκεί να μην απειλούμαστε. Ας βάλει Χατσιδη βασικό να τρέξει να πιέσει και στο δεύτερο να μπει ξεκούραστος ο ντεσποντοφ.

Με κάποιο τρόπο πρέπει να πάρουμε το διπλό
marsantos

DamoN έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 14:16 @marsantos
Επειδή τα ίδια σκεφτόμαστε η μοναδική μας διαφορά είναι ο κυριλλος στην θέση του Τάισον που το σκέφτηκα και εγώ.
Απλά ήταν άρρωστος οπότε λογικά με Μπραν μπήκε αναγκαστικά ( αν δεν ήθελε Τάισον βασικό με Λιβαδειά γιατί να τον βγάλει προχθες )
Επίσης χωρίς Ντελια μόνο ο Τάισον με προσωπική ενέργεια δημιουργεί υπεραριθμίες
Damon εννοείται κι εγώ Τάισον θα έβαζα. Όμως 3 ματς σερί βασικός δεν ξέρω αν τα μπορεί. Άσε που πρέπει να υπάρχει στο τέλος και κάποιος να κουβαλήσει μπάλα με ατομική ενέργεια. Πολλά εξαρτώνται κι από το πώς θα πάει το ματς. Άλλο να κυνηγάμε γκολ και άλλο να πρέπει να κρατήσουμε σκορ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οποίοι και να παίξουν ΔΕ ΘΑ Κερδίσουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”