9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

The_Analyst_4 έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 22:29 Κάθε φορά που σε βλέπω σκέφτομαι πόσο άδικος υπήρξα με τον Τσόλακ. Εκείνος παρότι εξίσου ανήμπορος είχε διάθεση να προσπαθήσει τουλάχιστον.
Πραγματικά με Τσολακ είναι αρκετά ενδιαφέρον beef…
Aν κ ο κροατης έβαζε και κάνα γκολ που κ που.
Στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού προσέγγιζαν κ οι 2 το μηδέν σε προσφορά…
Το απίστευτο είναι πως τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για αυτούς συν εσιτι είναι τα μισά από αυτά που θα παίρναμε από πώληση ντελια 🥺
Την ίδια στιγμή που κάποιοι ζητάν 40-50 για Μουζακιτη (πολύ καλός παίχτης αλλά όχι μεσοεπιθετικός για να πάει τόσο ψηλά το νούμερο)
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Το έχουμε κάνει λάστιχο το θέμα φορ στον ΠΑΟΚ ενώ τα πράγματα είναι απλά .το παιδί δεν είχε να δείξει κάτι από πέρσυ απέτυχε εντελώς ,αυτά τα περί προσαρμογής σε 25 ετών παίκτη είναι για γέλια ότι θέλει ένα χρόνο !φτάνουμε στο φέτος ,ο προπονητής δεν τον θέλει κ ο παίκτης φυσικά κ δεν θα δείξει τίποτα παραπάνω από πέρσυ οπότε πρέπει να βρεθεί φόρμουλα να φύγει είτε με πώληση είτε δανεικός είτε να τον αφήσεις εκτός ομάδας για να παίρνουν όλοι μια ιδέα ότι κουμάντο κάνει η ομάδα .δεν είναι ούτε ο πρώτος ουτε ο Τελευταίος παίκτης που δεν βγαίνει δεν ξέρω τι λογική υπάρχει στο να τους κραταμε μέχρι τέλους του συμβολαίου ενώ ξέρουμε ότι δεν θα προσφέρουν τίποτα !!η κατάσταση με τον τσαλοφ είναι χασουρα για όλους ,ας ελπίζουμε να το καταλάβουν τα κουμάντα της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

breakdown88 έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 18:07 Υπάρχει κανα τσακαλάκι της πληροφορικής που να μπορεί να βρει και να παραθέσει μερικά από τα δεκάδες ποστ που λιγορευόντουσαν τον Τσάλοφ στο φόρουμ πριν καν ακουστεί το όνομα του στα ρεπορτάζ; Όχι μόνο το 2024, θυμάμαι να παίζει το όνομά του εδώ από το 2023, μην πω και από το 2022. Και αυτό δεν το λέω για να την πω σε αυτούς που ψηνόντουσαν για Τσάλοφ τότε, όσο για να δείξω πόσο άδικο είναι να ψέγουμε το Γιώργη για μια μεταγραφή που την ήθελε η πλειοψηφία (νομίζω) του κόσμου. Προφανώς έχει κάνει λάθη αλλά στο συγκεκριμένο δεν του καταλογίζω κάτι.
Εγώ ήμουν πολύ θετικός στο να έρθει, αν ήξεραν καλά την αξία του εντος της ομάδας. Ένα φορ το 2024 στην καλύτερη ηλικία με καλά νούμερα. Από το να φέρνουν γυρολόγους καλύτερα παίκτες με παρών και μέλλον, θεωρητικά πάντα γιατί όλες οι μεταγραφές έχουν ρίσκο. Φλέβες δεν έκοβα γιατί για εμένα το φορ πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για τη λίγκα μας ειδικά. Δηλαδή να είναι 185+ πραγματικό ύψος και να είναι physical. Αν υστερεί σε ύψος θα πρέπει αυτό να το κερδίζει με άλλα physical που να τον βοηθούν να είναι ολοκληρωμένος παίκτης, όπως ο Mpape. Από το φορ σου στην Ελλάδα πρέπει να ξες ότι θα πάρεις γκολ και από το κεφάλι, όπως δίνει στο γαυρο ο Ελ Κάμπι. Ναι είναι 182 αλλά η ταχύτητα, το πάθος το off the ball, το άλμα, η ποιότητα της κεφαλιας, το positioning του δίνουν πολλά γκολ και με το κεφάλι ενώ δεν υστερεί σε μονομαχίες σώμα με σώμα. Γενικά όμως καλό είναι ο φορ να είναι 185+ να έχει κιλά, δύναμη και να βάζει κεφαλιές. Τα υπόλοιπα τα παίρνεις από τα εξτρεμ και το 10αρι στον ΠΑΟΚ. Το φορ πρέπει να γεμίζει την περιοχή και να τραβά παίκτες πάνω του. Ο Τσαλοφ μπαίνει και ο αντίπαλος αναθαρει.
These users thanked the author vs40 for the post:
breakdown88
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Έβαλα να δω ξανά τι συνέβη με τον Τσάλωφ την Πέμπτη. Μπήκε στο 83 και μέσα σε ένα μόλις λεπτό έκανε 3 λάθος πάσες με αποκορύφωμα την τραγική απόφαση στο τετ α τετ. Συνολικά ακούμπησε 6 φορές την μπάλα και 5 φορές έδωσε κατοχή στην Μπραν. Η εικόνα του να κάνει χαλαρό τζοκινγκ ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πίεζαν με σπριντ μετά από 90 λεπτά, νομίζω ότι θα τον βάλει στο περιθώριο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα επρεπε να ειχε μπει ηδη στο περιθωριο.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι η εικονα στις προπονησεις ειναι τοσο διαφορετικη.
Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις παικτων που ειναι παικτες προπονησεων και οχι αγωνων (και το αντιστροφο) αλλα εδω εχουμε να κανουμε με εναν ποδοσφαιριστη με παρατεταμενη αρνητικη αποδοση. Βασικα δεν θυμαμαι ποτε να μας εδειξε 1-2 σημαδια βελτιωσης η συνεχους καλης αποδοσης.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Azrael
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ετσι είναι όταν κρίνουμε μεταγραφές από αξία στο τρανσφερ ή ακόμα από γκολ - ασίστ και βιντεάκια στο γιουτιουμπ .
Ειδικά ο συγκεκριμένος επειδή κατεχει την τέχνη της εξαπάτησης εύκολα μπερδεύει .
Δείτε τα βιντεάκια από Τσσκα και θα καταλάβετε τι εννοώ .
Παθών και εγώ .
Βέβαια εγώ το πήγα ένα βήμα παραπάνω και τον πίστευα μέχρι πρόσφατα .( Δεν έχω ξαναπέσει τόσο έξω με παίχτη διαχρονικά )
Αλλα ο πουστης οι επαφές που έχει είναι πάνω από το μ.ο..
Ακόμα και στην τραγική πορεία του στον ΠΑΟΚ άνετα κανείς ένα βιντεάκι χαιλαιτ με τακουνάκια τρίπλες και ασίστ που λες καλός παίχτης φαίνεται .
These users thanked the author DamoN for the post:
theo-drama
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

DamoN έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 09:45 Ετσι είναι όταν κρίνουμε μεταγραφές από αξία στο τρανσφερ ή ακόμα από γκολ - ασίστ και βιντεάκια στο γιουτιουμπ .
Ειδικά ο συγκεκριμένος επειδή κατεχει την τέχνη της εξαπάτησης εύκολα μπερδεύει .
Παθών και εγώ .
Βέβαια εγώ το πήγα ένα βήμα παραπάνω και τον πίστευα μέχρι πρόσφατα .( Δεν έχω ξαναπέσει τόσο έξω με παίχτη διαχρονικά )
Αλλα ο πουστης οι επαφές που έχει είναι πάνω από το μ.ο..
Ακόμα και στην τραγική πορεία του στον ΠΑΟΚ άνετα κανείς ένα βιντεάκι χαιλαιτ με τακουνάκια τρίπλες και ασίστ που λες καλός παίχτης φαίνεται .

++++

Τόσο συμφωνώ μαζί σου, σε όλα όσα λες.
Το ίδιο έπαθα κι εγώ πρώτη φορά, να πέσω τόσο έξω, με παίκτη μας.
Πού τον πίστευα, ακόμη κ μέχρι προσφάτως, για όλα όσα λες και υποχρεώθηκα στον σνουφ, να ανοίξει το τοπικ, για λογαριασμό μου πρώτη φορά, καθώς δεν το χω με τέτοια.

ΥΓ.
Δεν γίνεται ο Γιακουμακης προχθες, να έχει τρέξει μέχρι το 85' και να του έχει βγει η γλωσσα και να μπαίνει τούτος κ να τρέχει σαν την λολομπριτζιτα, σαν να παίζει κουτσό ή σχοινάκι, για 5-10 λεπτά....
Δεν σχολιάζω καν, τη φάση της αντεπίθεση, που μας στερησε, την πιθανότητα διεύρυνσης του σκορ.

Συγκαμα λες κι έχει....

Από μένα τέλος, ήθελα να γράψω κι άλλα, άλλα είναι επικυνδινα....

ΥΓ.

Ρε φέρτε έναν Πριγιοβιτς παστέλωτη, να τελειώνουμε...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε συ τεο για όλους έχουμε βρει αντικαταστάτη πάνω κάτω σε ένα νορμαλ επίπεδο . Ακόμα και για wonder kid τύπου Κουλιε , ο μιχα καμία σχέση αλλά είναι τίμιος
Ματος δεν είναι κανείς αλλά με κενυ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Στη συγκεκριμένη θέση μετά τον πριγιο άντε λίγο ο Ακπομ για λίγο καιρό και μετά το χάος .
Ο Ολιβέιρα ίσως θα μπορούσε αν δεν είχε τον τραυματισμό
Ο Γιακουμάκης βέβαια το παλεύει φέτος . Αν έκανε εμφανίσεις τύπου γαύρου σε όλα τα ματς εγώ θα ήμουν υπερευχαριστημένος
Εντομεταξυ για 5χ5 αν μ έλεγες διάλεξε έναν παίχτη του ΠΑΟΚ να πάρεις στην ομάδα σου να κερδίσεις στοίχημα μετα τον Ντελια παίζει να έπαιρνα Τσαλοφ και δεν κάνω πλάκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 30 Νοέμ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

DamoN έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 09:45 Ετσι είναι όταν κρίνουμε μεταγραφές από αξία στο τρανσφερ ή ακόμα από γκολ - ασίστ και βιντεάκια στο γιουτιουμπ .
Παθών και εγώ .
Εγώ ακριβώς το αντίθετο.
Ενώ χάρηκα για τον ερχομό του ως βιογραφικό, τα βιντεάκια που είδα πιο μετά με προβλημάτισαν. Δεν είδα κάτι το εντυπωσιακό, κάτι που έμεινε στην μνήμη μου. Γκολάκια μιας επαφής μέσα ή λίγο έξω από την μικρή περιοχή. Δεν μπορώ να πω ότι θαμπώθηκα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε συ Ετιέν έχει καμία 10αρια γκολ με λόμπες είτε με το αριστερό είτε με το δεξί .
Εχει κάτι γκολάρες έξω από την περιοχή , έχει την γκολάρα στο μπερναμπεου ακόμα και τα μιας επαφής είναι κάνοντας κινήσαρα και εκτέλεση με την μία .
Δεν είναι ταπ ιν τσολακ
Δεν ξέρω τι βιντεάκια είδες εγώ αυτά που είχα δει εκείνο το καλοκαίρι με είχαν κάνει να σκέφτομαι τι ρήτρα μπορεί να έχει για το τοπ -5 και πόσο θα μείνει
Και βλέπεις αυτό το πράγμα που μπήκε με Μπραν
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Damon το πρόβλημα είναι διαχρονικό εδώ κ δεκαετίες πολλές, ακόμη κ τότε που ήμουν προεφηβος, γι αυτή τη θέση.

Ας ελπίσουμε να έρθει, έστω ένας που θα πλαισιώνει, τους Γιακουμάκη κ Μυθου...

Τι να πω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

ΥΓ.
Κατά 99,99 %,, θα είμαι (πρώτα ο θεος), του χρόνου 21/1 Θεσσαλονίκη κ μάλλον αν βρω με Μπετις Τούμπα.
Κανόνισε να ρθεις, αυτή τη φορά....
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

breakdown88 έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 18:07 Υπάρχει κανα τσακαλάκι της πληροφορικής που να μπορεί να βρει και να παραθέσει μερικά από τα δεκάδες ποστ που λιγορευόντουσαν τον Τσάλοφ στο φόρουμ πριν καν ακουστεί το όνομα του στα ρεπορτάζ; Όχι μόνο το 2024, θυμάμαι να παίζει το όνομά του εδώ από το 2023, μην πω και από το 2022. Και αυτό δεν το λέω για να την πω σε αυτούς που ψηνόντουσαν για Τσάλοφ τότε, όσο για να δείξω πόσο άδικο είναι να ψέγουμε το Γιώργη για μια μεταγραφή που την ήθελε η πλειοψηφία (νομίζω) του κόσμου. Προφανώς έχει κάνει λάθη αλλά στο συγκεκριμένο δεν του καταλογίζω κάτι.
Προφανώς και όλο το λάθος πιστώνεται σ αυτους που αποφάσισαν να φέρουν το Τσαλοφ και τον κάθε Τσάλοφ. Αν είναι δυνατόν σε επαγκελματική ομάδα το 2025 να γίνονται μεταγραφές με βάση το τι θέλει ο κόσμος και μετα να λέμε ότι έχει και μερίδιο ευθήνης. Δεν θα τους κρεμάσουμε αλλα όχι και να μοιραστούμε και την ευθήνη.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ ξεκίνησα με βρυζα ζουμπουλη
Οπότε φρουσος ναλιτζης μου φαινόταν μια χαρά
Εννοείται θυμάμαι Αδόλφο βαλεντσια μέτρια πράγματα
Με τον ζήση να μου φαίνεται ο καλύτερος όλων απλά θυμάμαι να τον κράζει η κερκίδα .
Ούτε 10 δεν ήμουν με αυτούς μην κράξετε παιδικές αναμνήσεις παραθετω .
Μετά Γιασεμακης φουλ τίμιος .
Οκκας παιχταρας αγαπημένος
Ο κοντός ποτέ δεν μου άρεσε αλλά το είχε .
Μιετσελ αγαπημένος και καλύτερος όλων
Μουσλίμοβιτς αγαπημένος αλλά μόνο στην αρχή
Κλαους είχε το γκολ αλλά μέχρι εκεί , κάτι σαν τον μορον του ληκισκου
Και μετά ήρθε ο πριγιο (τι να πεις για αυτόν )
@theo-drama
Κοίταξε τα μεσοβδόμαδα δεν τα υπόσχομαι γιατί εξαρτάται από την δουλειά. Αν είναι 8 παρά δεν ξέρω αν προλαβαίνω πρι γκειμ . Αν είναι 10 τότε λογικά ναι . Δεν θέλω για 2η φορά να φανώ αναξιόπιστος αλλά αν έρθω η πρώτη γύρα είναι από μένα. Μόνο που μου το λες 2η φορά είμαι ήδη υποχρεωμένος
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όταν πέρσι το καλοκαίρι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του και βλέποντας κάποια από τα στατιστικά του, άρχισα να αισιοδοξώ ότι φέρνουμε κάτι πολύ καλό. Όταν όμως έμαθα ότι η Βασιλεία διέκοψε τον δανεισμό του στα μισά της περιόδου λόγω "αδυναμίας προσαρμογής" και αναλογιζόμενος ότι οι ρωσικές ομάδες και η Εθνική Ρωσίας ήταν για 2,5 χρόνια εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι αντίπαλοί τους εκτός συνόρων ήταν Ουζμπεκιστάν και Κιργικιστάν, άρχισα να αμφιβάλω για το τί θα προσέφερε.
Ενάμισυ σχεδόν χρόνο παρουσίας έχει στην ομάδα μας και το μόνο που θυμάμαι από αυτόν που εισπράττει 1,3 εκατομμύρια τον χρόνο, είναι η ντρίπλα στον Μάνταλο στα περσινά play-off, το τακουνάκι-assist στον Ντέλια στη Λιλ και ένα γκολ που πέτυχε με τακουνάκι κόντρα στην Λαμία στην Τούμπα σε νίκη μας με 6-0 ή 7-0, δεν θυμάμαι. Δεν νομίζω ότι έχει πλέον θέση στην ομάδα, αν και έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβολαίου. Να βρουν τρόπο να το σπάσουν. Πώς τα καταφέρνει ο γαύρος, η αεχ, ακόμα και ο ρούλης, να βρουν επιτέλους ένα τρόπο να μην πληρώνει η ομάδα τζάμπα συμβόλαια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”