Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Έχουν γίνει πολλά τους τελευταίους μήνες, αλλά εδώ που είμαστε θα ήθελα να πω μόνο τα εξής: Καλώς ήρθες, σιδεροκέφαλος κι ελπίζω να απογειώσεις την ομάδα μας!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Мир έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:57
soigol έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 14:36 Μία χαρά είναι η πρόσβαση στο Παλατάκι.
Με προαστιακό και λειτουργία της γραμμής Καλαμαριάς του Μετρό, από δυτικά θα έρχονται μέχρι και πιτσιρίκια.
Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρημάτων.
Το 70%+ στης δυτικές συνοικίες είναι ΠΑΟΚ, το να πάρεις λεοφωριο και μέτρο όταν ξανά ανοίξει δεν το λες και το πιο απλό άσχετα αν όλοι είναι με το αμάξι. Δεν είνα βεβαιαι θέματα του ΠΑΟΚ αυτό αλλά η διαφθορά του Θεσσαλονικαια πολιτκου, αλλά αφού το αποδέχονται οι κάτοικοι των δυτικών περιοχών μαγκιά τους ..

Τραγικό ότι δεν κάνουν καν μελέτες ή κινήσεις χρηματοδότησης για επέκταση του μέτρο δυτικά. 99% θα πάνε αεροδρόμιο και Τούμπα/Χαριλάου και η υπόλοιπη πόλη θα γραφτεί στις καλένδερς 20-30χρονια στο μέλλον.

Ίσως έχω καλομάθει από το μέτρο Λονδίνο και είμαι απλά γκρινιάρης.
Καλά και τώρα από δυτικά οι πιτσιρικάδες σταματάνε με το αστικό σταθμό επι της λαγκαδα στο βαρδάρη περνάνε απέναντι στο σταθμό δημοκρατίας και από εκεί στάση παπάφη. Ολα μια ιδέα είναι. Τι στάση παπαφη τι στάση μικρά. Και αν η πόντου καταλήξει τελικά στην Μαρίνου Αντύπα ή τριτση ε όσο να ναι είναι η ίδια απόσταση πάνω κάτω με την παπαφη και την τούμπα. Μακάρι μελλοντικά να αναπτυχθεί μετρό παντού.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εκεί που θα καταλήγει/αρχίζει το μετρό στα γήπεδα της Μίκρας θα βοηθάει και τμήματα χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών που παίζουν εκεί. Το PAOK sports arena με τα πόδια είναι 5-10 λεπτά μέχρι τη τελευταία ανηφόρα (Τρίτση). Οπότε τουλάχιστον απ'τον σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι τη Καλαμαριά στη Μίκρα θα φτάνεις εύκολα και γρήγορα.
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Έχεις μπλέξει..
Καλώς ήρθες. Μπήκες πλάγια, αυτό είναι η αλήθεια, όχι στο μπάσκετ, στην κοινωνία ΠΑΟΚ.
Οπότε αυτό είναι το πρώτο σου μέλημα. Τα λεφτά σου μας εξασφαλίζουν ασφάλεια για όσα δεν είχαμε και φοβόμαστε τόσα χρόνια.
Τώρα μένει να δούμε την προσωπικότητα σου και πώς θα γράψεις την ιστορία. Εμείς αναμένουμε χρυσές σελίδες και πάλι. Αλλά στο ξαναλέω, έχεις μπλέξει άσχημα με εμάς.... :opaokara:
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Αφήνω τα παλιά μιας και πλέον μιλάμε για τον μεγαλομετοχο της καε ΠΑΟΚ. Από τον οποίο πλέον απαιτούμε να βγει να εμφανιστεί και να μιλήσει ο ΠΑΟΚτσης δεν διοικείται μόνο με χρήμα αλλά και με αλληλεπιδράση με τον κόσμο, λέγοντας το όραμα σου ώστε εμείς να ακολουθήσουμε.
Ο Ιβάν είπε τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου και πήγε τα πλήρωσε.
Ο Ιβάν είπε " Ω Αθηναίοι μπλαγκαραζουμιο " και τελικά οι Αθηναίοι την ψιλιαστηκαν και πλέον μας λυγίζουν ως πρώτο αντίπαλο.
Ο Ιβάν είπε " Θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και σ αυτό το τραπέζι θα έρθουν τιτλοι " και η χαρά ήρθε και οι τίτλοι ήρθαν
Ο Ιβάν είπε " Θα κάνω τον ΠΑΟΚ ομάδα του τοπ20 της ευρωπης" δεν το πέτυχε αλλά μας έφτασε να είμαστε αυτή τη στιγμή στο top50 με σταθερή παρουσία πλέον .
Περιμένουμε από εσένα Τέλη Μυστακιδη να μας δώσεις το πλάνο και πίστεψε μας έχουμε υπομονη μέχρι να υλοποιηθεί, κινήσεις εντυπωσιασμου δεν πιάνουν πλέον, θέλουμε ΠΛΑΝΟ ξεκάθαρο με Α Β Γ.
Θέλουμε εσύ σαν μεγαλομετοχος να κάνεις την επένδυση και μετά να απολαύσεις την επένδυση σου έχοντας και εσύ όφελος, κι όχι να ρίχνεις χρήμα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο γιατί αυτό πάντα γυρνάει μπούμερανγκ στην ομάδα γιατί για εσένα ή τον Ιβαν προσωπικά και τα οικονομικά σας δεν με ενδιαφέρει αλλά για τον ΠΑΟΚ πεθαίνω.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
gervasio artigas
Patron

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Patron »

Τι ξινιλες είναι αυτές;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι αυλικοι της ΠΑΕ εχουν βγαλει αρκετη σιγουρα...Κατω δεξια η ειδηση για την ΚΑΕ στη φορτσα και εντος το συνηθες δισελιδο...Καμια διαφοροποιηση...
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Το τμήμα που έχει Ευρωπαϊκούς Τίτλους και σήκωσε το όνομα του συλλόγου πολύ ψηλά, ήρθε ο καταλληλότερος που θα μπορούσε να έρθει ώστε να μας φτάσει στο υψηλότερο σημείο της Ευρώπης.
Η επιτυχία αργά ή γρήγορα θα έρθει , ο κόσμος έχει μάθει να στηρίζει οτιδήποτε στον σύλλογο έχει όραμα και προοπτική, οπότε αναμένονται πολύ μεγάλες στιγμές.
These users thanked the author mi8rio for the post:
Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

joshua έγραψε: Σάβ 29 Νοέμ 2025, 13:21 Οι αυλικοι της ΠΑΕ εχουν βγαλει αρκετη σιγουρα...Κατω δεξια η ειδηση για την ΚΑΕ στη φορτσα και εντος το συνηθες δισελιδο...Καμια διαφοροποιηση...
Και οι μη αυλικοί της ΠΑΕ τι παραπάνω έγραψαν δηλαδή; Έχει κάποια μεγάλη θεματολογία η μετρό στο σάιτ της ή οι TT? Καλά καλά δεν έχει βγει κανείς από τη νέα κατάσταση να μας πει ένα πλάνο. Να μάθουμε τα ονόματα τους. Τι θες να γράψουν στη φόρτσα; Στο ποδόσφαιρο έχεις 20 ρεπόρτερ. Καθένας να γράψει ένα άρθρο βγήκε εφημερίδα. Στο μπάσκετ έχεις ουσιαστικά 1 ρεπόρτερ και ο ΠΑΟΚ δε συμμετέχει ακόμη ούτε καν στ παρασκηνιακά για να έχεις γνώση και γνώμη. Ποιος να γράψει κ τι;
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
gervasio artigas, nunies4, leomatos88, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πιστεύω ότι θα βγεί κάποια στιγμή να μιλήσει , σαν ξεκίνημα τής Νέας πορείας της ΚΑΕ....και μπορεί να κερδίσει και τούς διστακτικούς κάποιοι βέβαια ακόμη και με τον ερχομό Σαββίδη το μακρινό 2012 ήταν Στράβωμενοι με αυτόν για ανεξήγητο λόγο,από τότε και συνεχίζουν μετά από τόσα χρόνια,τους θαυμάζω για την αρνητική επιμονή τους,εγώ αν δω έργα θα είμαι φανατικά δίπλα στον Μυστακίδη ,αυλικός δεν είμαι κανενός οπαδός τού ΠΑΟΚ είμαι και διψάω για επιτυχίες ΠΑΝΤΟΥ...... όλα μοιάζουν θετικότατα :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Σε σχετική ερώτηση ο Χατζόπουλος είπε
"πρέπει να εμφανισθεί και να μιλήσει για το όραμά του, να ανοιχτεί στον λαό του ΠΑΟΚ, να μιλάει την γλώσσα της αλήθειας."
Και για την φετινή χρονιά είπε
"να μην γίνει η ομάδα άνω-κάτω με πολλές αλλαγές, να μην χαλάσουν τα αποδυτήρια".
Πιστευω να το καταλαβαίνει και ο Μυστακίδης, η φετινή χρονιά πρέπει να είναι μεταβατική.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ απλά σχολίασα ότι περιμένουμε από ένα ποδοσφαιρικό έντυπο από ρεπόρτερ ποδοσφαιρικούς να γράψουν 20 σελίδες για την ΚΑΕ στην οποία δεν υπάρχουν καν ρεπόρτερ. Μπορεί ας πούμε όταν βρεθούν αρδ να κάνουν ένα εφημερίδα αντίστοιχο της ΚΑΕ αν έχει θεματολογία πάντα . Το μπάσκετ εδώ μέσα που μαστε και οπαδικό φόρουμ το περακοκουθουσαν 4 άτομα σταθερά. Που να βρεθούν αρδ να ζήσουν από αυτο; Ένας Κλείτος άντεξε
These users thanked the author Taseos for the post:
gervasio artigas
Μπαρκαρούτσος

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:

Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του Ιούνη.
Και των όσων ακολούθησαν κυρίως από αρδ και μετέπειτα από ΣΦ, οι οποίοι για να σε εξυψώσουν στη συνείδηση του κόσμου, επιχείρησαν να μειώσουν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλον έκριναν ότι χρειάζεται. Ακόμα και τους μέγιστους ευεργέτες του ΠΑΟΚ, Σαββίδη, Χατζόπουλο, Τριλυράκη, Στεργίου, Τσαλόπουλο, Μάλλιο...
Δυστυχώς αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ pr συνεχίστηκε επί μήνες. Επί μήνες διαβάζαμε για έναν Παγκόσμιο ΠΑΟΚτσή Των Έργων και κάτι άλλους μ@λ@κες που εκμεταλλεύονταν τον ΠΑΟΚ, κάτι τσετσένους πατερούληδες, κάτι ιγκνατίεβιτς, κάτι άφραγκους... Και όχι στο emperor, όχι στο kitrinomavro, όχι σε κανένα site αλλόθρησκων. Όλα αυτά για πάρτη σου. Και ειλικρινά θέλω να πιστεύω, σχεδόν παρακαλάω, να μην έγιναν όλα αυτά υπό την καθοδήγησή σου!! Όμως ακόμα και ο πιο βλάκας καταλαβαίνει ότι θα μπορούσες να το κόψεις ανά πάσα στιγμή...

Μετά μάθαμε ότι θέλεις να αγοράσεις την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Χαμός! Εκ νέου πυροτεχνήματα από την πλειοψηφία του κόσμου... Τα οποία σταδιακά έφθιναν. Ωστόσο, και τι δεν ακούσαμε πάλι. Νικ Καλάθης, ευρωλιγκάτοι, επενδύσεις στο Παλατάκι, τα πάντα όλα.. Και μια μέρα ήρθες ο ίδιος να δεις το Παλατάκι. Βέβαια, Χατζόπουλος και ομάδα ήταν μερικά χιλιόμετρα βορειότερα, στο Samokov της Βουλγαρίας...
Και οι συζητήσεις για την ΚΑΕ; Μέσω αντιπροσώπων και e-mail. Ο Χατζόπουλος προχθές μας είπε ότι δεν σε έχει συναντήσει ακόμα*, μιλούσε με τον κύριο Πετμεζά κατά βάση.

Ε, αυτά δεν βοήθησαν καθόλου να φτιαχτεί η εικόνα που είχα για 'σένα. Όσο κι αν αγάπησα και πόνεσα την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, δεν έβλεπα την προοπτική ενός δισεκατομμυριούχου σαν στερημένος, αλλά με σκεπτικισμό. Έτσι κι αλλιώς, ο ΠΑΟΚ μια χαρά είναι, χρωστάει πλέον ελάχιστα, στο παρκέ βλέπουμε ωραία πράγματα και έχουμε ευρωλιγκάτο στην πεντάδα. Cube στην οροφή, καύλα Παλατάκι και 4500 διαρκείας. Ονείρωξη! Δεν είναι ότι καιγόμασταν κιόλας να έρθει κάποιος άμεσα, αλλιώς καταστρέφεται η ομάδα. Αυτό το ζήσαμε πολλάκις και εμφανίστηκε ο Καραμάνος και κάτι άλλοι που λάκισαν μόλις έμαθαν τα χρέη.

Ωστόσο, τρομερή ανυπομονησία από κάποιους, πάλι... Για ποινικά μητρώα από μικρομετόχους διαβάσαμε, για θείους από Σικάγο, για σκόπιμο τρενάρισμα της διαδικασίας από το Χατζόπουλο που δεν δίνει τα χαρτιά (προφανώς δεν ήξεραν για ποιον μιλούν) και φυσικά, επί κάποιοες μέρες ΟΜΑΔΙΚΩΣ κάποιοι έγραφαν το ακριβώς ίδιο επιχείρημα: Ντέρμπυ με το Λαύριο και το Διαγόρα Δρυοπιδέων. Το ίδιο διάστημα. Βέβαια, το ότι ο ΠΑΟΚ είναι δευτεροτρίτος δεν το έβλεπαν, οκ...

Παρ'όλα αυτά, έγινε το νόμιμο και το σωστό και σήμερα έχεις αγοράσει την ομάδα. Μένουν τυπικότητες για να αναλάβεις (μέσω εκπροσώπων) τη διοίκησή της. Και ένα κύμα αισιοδοξίας με συμπαρασύρει κι εμένα! Σαν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, περιμένω να δώσεις εντολή να κοπεί αμέσως η τοξικότητα και τα περί Μυστακίδη στην ΠΑΕ (ή στη Νέα Τούμπα). Ενότητα θέλουμε, αυτό το έχει ανάγκη ο λαός εδώ και μήνες! Προσήλωση στο στόχο, να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ από όλα τα σκατά (εντός κι εκτός ομάδων), εστίαση στην καθολική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.

Δεν είμαι αιθεροβάμων. Δεν πιστεύω ότι στον ύπνο σου βλέπεις σκηνές από 3-1 στο αήττητο πρωτάθλημα, ότι θυμώνεις όταν σε μιλούν για το γκολ-offside του Varela το 2018, ότι μεγάλωσες με αφίσα Μπάνε ή ότι ήσουν στη Γενεύη. Στ'αρχίδια μου κιόλας. Με αρκεί να θέλεις να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ κι ας είναι το κίνητρο η προσωπική σου προβολή, ή το να βγάλεις λεφτά. Αρκεί να συνδράμεις έμπρακτα και ενεργά σε αυτό.

- Θέλω να φτιάξεις τις ακαδημίες. Συνέχισε το έργο του Βαλαβανίδη. Οι ακαδημίες πλέον ανήκουν στην ΚΑΕ! Να θέλουν όλα τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ στη βόρεια Ελλάδα, να έρχονται στον ΠΑΟΚ! Όχι άλλο Ρούμογλου, όχι άλλο Σαμοντούροβ...

- Θέλω να κάνεις το Παλατάκι αξιοζήλευτη έδρα, αισθητικά. Να πηγαίνει κάποιος μια Τρίτη μεσημέρι να φάει, να ψωνίσει, να περάσει χρόνο με τα παιδιά του. Τόσοι χώροι ανεκμετάλλευτοι, τόσο κρύο γήπεδο χωρίς τον κόσμο του...

- Θέλω να ανεβαίνουμε σταδιακά, αγωνιστικά. Το δίπολο να γίνει..τρίπολο. Ας γίνει και τετράπολο τώρα που ο Άρης ξεχρέωσε, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλω να είναι συνδιεκδικητής. Και όχι με πουστιές, δεν θέλω 70-30 διαιτησία και τέτοια. Θέλω έναν ΠΑΟΚ δυνατό, να τον πιεις στο ποτήρι, να μας ξέρουν στην Ευρώπη! Και στην Ευρώπη που βλέπει μπάσκετ, όχι που θέλει να αποθεώνει αποτυχημένες διοργανώσεις. Θέλω ο ΠΑΟΚ να στηρίζει τον αθλητισμό και την αξιοκρατία.

- Θέλω αγαστή συνεργασία με ΑΣ και ΠΑΕ. Θέλω να τα βρεις με τον Ιβάν, πάτε να φάτε ή μιλήστε στο τηλέφωνο. Αυξήστε από κοινού το ποσό που θα δίνετε στον ΑΣ. "500 εσύ και 500 εγώ", κάτι τέτοιο. Να γίνει ο ΠΑΟΚ τεράστιος ΠΑΝΤΟΥ! Δεν θέλω να βλέπω τον γαύρο με τόσες δυνατές ομάδες, ανδρών και γυναικών και εμείς να κοιτάμε. Πόντιοι και ΠΑΟΚτσήδες είστε και οι δύο, το γαμημένο... Δεν είστε λίγο μεγάλοι για να κρατάτε τόσους εγωισμούς πια; Βρείτε τα και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι!!

- Θέλω φιλανθρωπία. Θέλω η ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει τα χέρια της απλωμένα σε φτωχές οικογένειες, σε πρόσφυγες, σε άπορους, σε ανθρώπους με αναπηρία.

Κάνε τα περισσότερα από αυτά κι εγώ θα σε στηρίξω όπως στηρίζω τον Ιβάν, τον Μπάνε, τον Αντρέ, τον Razvan, το Θανάση, τον Αντώνη, όποιον βλέπω να γουστάρει τον ΠΑΟΚ και προσφέρει έμπρακτα. Θα είμαι μαζί σου μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Κι ας ξεκινάμε στραβά. Είσαι κομμάτι της τεράστιας οικογένειας του ΠΑΟΚ πλέον και ως τέτοιο θα σε φέρομαι. Μακάρι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

* Δεν χρειάζεται παρουσία για να αγοράσεις ομάδα, αλλά απαιτείται για να τη διοικείς; Το λέω προφανώς για τους αντισαββιδικούς...

Ούτε μυστακιδικός, ούτε χατζοπουλικός, ούτε σαββιδικός. Είμαι ΠΑΟΚ. Είμαι με όποιον φροντίζει το καλό του ΠΑΟΚ. Από τον Μανόλο μέχρι τον Ιβάν. Από τον Κίτσιου μέχρι τον Kevin Porter Junior. Από τη Μυρτώ Νούλα μέχρι τον Παντακίδη. Τον Καλμαζίδη μέχρι τον Σεϊρεκίδη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 22):
DamoN, giapas, gervasio artigas, Rexaris, Pablo_Escobar, Kabamaru11, Azrael, nikvasil, trouman, Psaras and 12 more users
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που πέρασε τα πάνδεινα τα τελευταία, πολλά είναι η αλήθεια, χρόνια!

Υ.Γ. Τελικά δεν την "έκανες" όπως μας έλεγαν κάποιοι μετά την συμφωνία ΑΣ-ΠΑΕ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπραβο σου Μπαρκαρουτσε
These users thanked the author giapas for the post (total 6):
Rexaris, Psaras, Montrealiotis, magdy, paok apo epilogi, astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”