Ευχαριστώ πολυ θα παρω αυριο κιολας να ρωτησω.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:02 Παρε καλυτερα τηλ στα γραφεια του Ερασιτεχνη,θα σου πουν οτι θα τα συμπληρωσουν μονοι τους τα 2 ατομα (τυπικα και μονο),απο κει και περα η διαδικασια ειναι απλη οπως γραφουμε κ πιο πανω.Αν εχεις οποιαδηποτε αλλη απορια,γραψε εδω να βοηθησουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
-
namisenoiazei
Και εγώ το ίδιο ακριβώς . Τους είχα στείλει πιο πριν email μαλιστα και μου απαντήσανε μέσα σε μια ώρα.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:57 Εμένα από τον ερασιτέχνη δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο πάντως. Μου είπαν στείλε την αίτηση και και την κατάθεση. Τα έστειλα από 30 Οκτωβρίου και περιμένω.
- These users thanked the author namisenoiazei for the post (total 2):
- paokfreedom, tsm
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Μόλις τηλεφώνησα για την αίτηση. Μου είπανε ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν 2 μέλη που με προτείνουν. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν με είπανε να τους πω ότι δεν βρισκω άτομα και ότι θα ενημερωθεί η διοίκηση και θα κρίνει (να συμπληρώσουν αυτοί άτομα??) αλλά δεν ήταν και πολύ σίγουρη η κοπέλα στο τηλέφωνο. Όπως και να έχει άμα μέχρι τη δευτέρα δεν βρω άτομα θα το δώσω έτσι.