ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd
Την Κυριακη να νικησω. Ξερει καποιος απο που παιρνουμε εισιτηρια online; Μπαινουμε στο σαιτ του Λεβαδειακου ή ticketmaster ή καπου αλλου;
Δεν μπορω να παω σε καποιο γκισε στην Τουμπα, μενω Αθηνα.
Δεν μπορω να παω σε καποιο γκισε στην Τουμπα, μενω Αθηνα.
Καιγω ψαχνω για Κυριακή, διάβασα ότι πήραμε 1350 αλλά η ΠΑΕ δεν έβγαλε τίποτα, θέλω να πιστεύω αύριο θα βγουν. Επίσης ο Λεβαδειακός στο σαιτ δεν γράφει τίποτα για φιλοξενούμενους (Στη Θ4 τους βάζουν) ενω με τον Άρη έγραφε κανονικά για εισιτήρια.
Παβλενκα
Κεντζιορα
Μιχαηλιδης
Κεννυ
Μπαμπα
Μειτε
Μπιανκο
Ζιβκοβιτς
Πελκας
Τάισον
Τσαλοφ
Κεντζιορα
Μιχαηλιδης
Κεννυ
Μπαμπα
Μειτε
Μπιανκο
Ζιβκοβιτς
Πελκας
Τάισον
Τσαλοφ
Chalov?
Αλλά γιατί όχι; Αν τον ξεκινήσει να ελπίζουμε ότι θα δώσει.
- kataramenos5
Φίλε paoktzi καλησπέρα. Δεν είναι καθόλου περίεργο να νιώθεις κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κανένα ευρωπαϊκό ματς που να είναι εύκολο.-Paoktzis έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:57 Δεν ξέρω παιδιά δεν έχω σήμερα καλή προαίσθηση για το ματς. Νιώθει κανείς άλλος το ίδιο;
Αν θες τη γνώμη μου το κακό σου προαίσθημα για το σημερινό αγώνα είναι δείγμα πως ο ΠΑΟΚ έχει ψιλομεγαλωσει ευρωπαϊκά.
Αν παίζαμε πχ εκτός με τη Λυών δε θα εκφραζοσουν έτσι καθώς με τους Γάλλους θα ήταν ένα αντικειμενικά δύσκολο παιχνίδι οπότε η μη νίκη θα ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα. Το κακό προαίσθημα το εκφράζουμε συνήθως σε ματς που φαντάζουν εύκολα, ματς που είμαστε φαβορί και φοβόμαστε ότι θα στραβώσουν.
Από αυτή τη σκοπιά, το ότι ενα ευρωπαϊκό ματς της διοργάνωσης του europa φοβόμαστε πως θα στραβώσει, μόνο θετικά το βλέπω.
- ΑποστόληςΑ
Ρε αφήστε τα - κακά - προαισθήνατά σας! Μην μας μπαρουτιάζετε λίγο πριν τον αγώνα!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Γερασίμου, Mica
Η ενδεκάδα όπως την βγάζει το Live scores:
Παβλένκα, Κένι, Μπάμπα, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μεϊτέ, Μπιάνκο, Πέλκας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Γιακουμάκης.
Παβλένκα, Κένι, Μπάμπα, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μεϊτέ, Μπιάνκο, Πέλκας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Γιακουμάκης.
...και ο Κεντζιόρα αντί του Βολιάκο. 9 στους 11 πέτυχε το live scores.
O Πέλκας προσπαθεί να ξαναγίνει αθλητής μετά από χρόνια και σε αυτή την ηλικία έχει τις επιπτώσεις της τέτοια προσπάθεια
Πώς στον διάολο από υπερπλήρεις στην μεσοεπιθετική γραμμή ξεμείναμε. Τι κάνουμε ρε μαλακες τι ταλέντο έχουμε πως το καταφέραμε αυτό. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ αρρώστια