Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Sera4 »

tad έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:20 Ρε Σερα φαγώθηκες να τον διώξεις :lol: :lol:

εγώ θα έλεγα ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε και επιπρόσθετα στον δύσκολο μικρόκοσμο του ΠΑΟΚ ... ο Χατζό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι απογοητευμένος ...

θα έλεγα το αντίθετο ...
1. Η έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου στις ΑΜΚ ήταν επιπέδου εποχής Ζαγοράκη
2. Τώρα με τον χαμό, πολύς κόσμος στήριξε σαν πετσί τον Χατζό

για τους υπόλοιπους ξύδι ... και ο τεράστιος Παντελάκης μια ζωή πέτρες έτρωγε ... αλλά άντεξε πολύ ...

ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται και τον Χατζό και τους άλλους ικανότατους λίγους που έχει
Tad, ήταν τόσο μεγάλη η λάσπη και ο οχετός που εισέπραξε τις προηγούμενες μέρες και δυστυχώς όχι μόνο από τρολάκια του τουίτερ, αλλά και υποτίθεται από πιο σοβαρές πένες ακόμα και εδώ μέσα, που προσωπικά πλέον προτιμώ να αποχωρήσει από τα κοινά για να σωθεί από την ανθρωποφαγία αυτού του οργανισμού.

Να πάει ας πούμε στον ΑΣ -που κάποιοι πουθενάδες κιόλας του οπαδικού κινήματος τον έπιασαν στο στόμα τους- για να κάνει τί; Να τον λένε τσατσάκι του καθενός και πεισματάρη και γαντζωμένο που βγάζει λεφτά; Άσε καλύτερα τους Άλκηδες που μέσα στην αχριστία τους, είναι και αχάμπαροι από κάτι τέτοια, έτσι και αλλιώς τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν πως βρέχει.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
Dimitrisou, Ιάσονας, theo-drama, flash4, leomatos88
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έλα ρε Σερα ... δεν νομίζω ότι ο Χατζό έχει θέμα με τέτοιες παπαριές ...

ο άνθρωπος σε μέγεθος είναι πολύ ψηλό βουνό για επίπεδο Θεσσαλονίκης ... για όσους ξέρουν το μέγεθος γελάνε με τέτοια σχόλια περί χρημάτων και γαζωμένων ... σιγά να μην περίμενε ο Χατζό να βγάλει μερικές εκατοντάδων χιλιάδων ... ανάγκη έχει ... :lol:
θεωρώ πιθανό να τον πείραξαν κάποια πράγματα αλλά δεν πιστεύω ότι του κουνήθηκε ούτε το δεξί ...

άσε να δούμε σε λίγο τι θα πει ... εάν πει κάτι για αυτά ...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

ΚΥΡΙΕ Χατζόπουλε σε ευχαριστούμε.

ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ
These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
Ιάσονας, leomatos88, Maklaz
icue

Δημοσίευση από icue »

Μπορουμε να ακουσουμε καπου την συνεντευξη τυπου;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

“Πριν 5,5 χρόνια έλαβα ένα τηλεφώνημα για το αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια συνάντηση για το μέλλον του μπάσκετ. Πήγα, είδα ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο και μετά την επιβεβαίωση του κ. Κατσαρή, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα.

Πολλοί με είπαν τρελό. Είπαν ότι πάω να αυτοκτονήσω. Είχαμε βρει ένα κανονικό χάος. Μέρες που εύχομαι να μην τις ξαναζήσει κανείς. Απλήρωτοι οι πάντες για μήνες, παλιοί παίκτες, όλοι να ζητούν, ένας πραγματικός εφιάλτης. Παρόλα αυτά, είπα ότι θα μπω να προσπαθήσω να σώζω ό,τι σώζεται.

Μετά από 5,5 χρόνια αγώνα, παραδίδω την ομάδα, όπως υποσχέθηκα την πρώτη μέρα. Βρίσκεται στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, σαν να είναι πρώτη, 1η στον όμιλο της και στους 16 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που συμμετέχουμε.

Θα έρθει ένας ιδιοκτήτης, που μέχρι τις 15/1 έχει αναλάβει την υποχρέωση να ξεχρεώσει. Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει να φοβάται τίποτα, με μια νέα διοίκηση που θα παλέψει για να κάνει ξανά τον αετό να πετά ψηλά.

Φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου. Κάναμε αυτό που υποσχεθήκαμε. Μειώσαμε τα χρέη, ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο, πήγαμε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό, παλεύαμε σε κάθε αγώνα και ήρθε ένας ισχυρός επενδυτής. Μόνο σπαθιά δεν έχω καταπιεί, αν χρειαζόταν θα το έκανα και αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο αυτά τα 5.5 χρόνια. Παίκτες, προπονητές και να σταθώ κυρίως στην ομάδα που δουλέψαμε μαζί. Θα τους αναφέρω έναν-έναν ονομαστικά, για να ξέρει ο κόσμος ποιοι αγωνίζεται κάθε μέρα πίσω από τη σκηνή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πολύκαρπο Αρβανιτίδη, τον Μανώλη Σουανίδη, το γιατρό μας τον Ιωσήφ Γαβριηλίδη, το Μανώλη Βαλλιάνο, το «Βούδα» που φροντίζει όλους τους αθλητές, το γυμναστή μας τον Παναγιώτη Βασιλείου.

Να πάω στους βοηθούς, τον Παντελή Μπούτσκο, τον Μπάμπη Καραΐσκο, τον Σταύρο Χατζηπέτρου. Ο Παντελής και ο Μπάμπης, όσο μπάσκετ ξέρουν, δεν το ξέρει η μισή Ελλάδα.

Ο Μαρίνος Καρβουνάρης στα γραφεία, τρέχει για τα πάντα, η Νάντια Κλαδά στα εισιτήρια, ο Σωτήρης Σαρρίδης, ο Νίκος που βλέπετε όλα τα ωραία βίντεο. Τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Στο αγωνιστικό, δε μπορώ να παραλείψω τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα, τον άνθρωπο που του έκοψα το μπάσκετ, τον Μιχάλη Γιαννακίδη. Σε ευχαριστώ που με άντεξες 5,5 χρόνια. Ναστάζια δεν έχω λόγια. Ό,τι ωραίο έχει γίνει είναι δικό της, μαζί με τον πιο επαγγελματία εκπρόσωπο Τύπου, τον Παναγιώτη Χορόζογλου. Δεν ξέρω χωρίς αυτην την ομάδα, τι θα είχαμε πετύχει.

Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, φέτος έσπασαν κάθε ρεκόρ διαρκείας και δημιουργούν την ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί μπορούν. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας.

Τον πρώτο μου στυλοβάτη, τον Αντώνη Τσαλόπουλο, που εκτός από χορηγός, ήρθε σα μέλος της διοίκησης, να δώσει τον αγώνα μαζί μου. Είναι τόσοι πολλοί που μας στήριξαν, φοβάμαι μην ξεχάσω κανέναν

Να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο νέο ιδιοκτήτη και τη διοίκηση, εγώ θα έρχομαι με το διαρκείας μου και θα παρακολουθώ την ομάδα“.

Για το χάος που ανέλαβε και τι περιμένει να δει από εδώ και πέρα κι αν τον κάνει να είναι αισιόδοξο η παρουσία του Βεζυρτζή:

Το μόνο που με στεναχωρεί σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι κάποιοι φίλαθλοι δεν πίστεψαν ότι θέλαμε το καλό της ομάδας. Με τον Μυστακίδη έχω μια παλιά γνωριμία, όπως και με τον κύριο Πετμεζά με πάνω από 20 χρόνια γνωριμίας. Είναι λογικό μια ΑΕ να υπάρχουν απόψεις, αντιπαραθέσεις, αλλά κοιτούσαμε πώς θα πάμε μπροστά. Εγώ έπρεπε να διασφαλίσω τα πάντα. Σε αυτή τη διαδικασία υπήρξαν διαφωνίες, αλλά όχι με κακό σκοπό. Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα. Παρακαλώ τον κόσμο να σταματήσει αυτή η διαμάχη, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε δύο θηρία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Να σταματήσει ο καυγάς και να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους για να πάνε οι ομάδες όσο πιο ψηλά γίνεται.
Με τον κύριο Βεζυρτζή υπάρχει μεγάλος σεβασμός. Θα έχω μια συνεργασία μαζί του, γιατί θα αναλάβει τη διαχείριση της ΚΑΕ. Εγώ θα είμαι τυπικά μέχρι 17 Δεκεμβρίου, όταν θα εκλεγεί επίσημα. Πρέπει να υπάρξει ένα 20ήμερο μέχρι τη ΓΣ. Θα συζητάμε καθημερινά τα θέματα.

Αν τέθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες η παρουσία του
«Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Μυστακίδη πρόσωπο με πρόσωπο. Από την αρχή δεν είχε γίνει κάποια κουβέντα. Θα επιθυμούσε να μπω στο νέο ΔΣ, αλλά έκανα τα πλάνα της ζωής μου. Πρέπει να γυρίσω στη δουλειά μου. Έχω παρατήσει τη δουλειά μου, ο πατέρας μου έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα. Πρέπει να αφοσιωθώ στην επιχείρησή μας».

Για τα επόμενα βήματα:
«Υπογράψαμε τη μεταβίβαση των μετοχών σήμερα. Στις 17 Δεκεμβρίου θα γίνει η ΓΣ και θα οριστεί η νέα διοίκηση θα είναι αυτή που θα κάνει την αποπληρωμή των χρεών και πότε θα γίνει η ΑΜΚ με τα χρήματα που υπάρχουν καταβεβλημένα στο συμβολαιογράφο. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ο κύριος Βεζυρτζής και ο κύριος Πετμεζάς».

Για το τι θα του λείψει πιο έντονα:
Δεν ξέρω θα μου λείψουν περισσότερα τα παιδιά που συνεργαζόμουν τόσα χρόνια. Δεθήκαμε πολύ και γι’ αυτό πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν ο πρόεδρος, αλλά ήμουν και λίγο ο… μπαμπάς. Λίγο-πολύ νέα παιδιά, έτσι ένιωθα. Το δέσιμο μας έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Προσπαθούσα να περάσω και στους παίκτες, την έννοια της οικογένειας. Να δουλεύουμε όλοι μαζί για ένα κοινό καλό. Δεν ξέρω πως θα μου φανεί, θα το δω στο ματς με τον Κολοσσό, που θα κάθομαι στη θέση μου και όχι στον πάγκο».

Για τη στιγμή που ξεχωρίζει:

«Ο ημιτελικός με τη Σολέ δεν ξεχνιέται, ήταν όλη η ένταση. Η πίεση όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν εδώ πέρα τόσα χρόνια και δεν ξέραμε τι θα ξημερώσει. Υπήρχαν στιγμές που έλεγες ότι δεν πάει παραπέρα. Αυτή η επιμονή μας έφτασε εδώ πέρα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν έχω ευχαριστήσει τον Βασίλη Τριλυράκη, του είπα σήκω έλα θέλω βοήθεια. Ήρθε και πάλεψε μαζί μου. Θα πάμε για… ψάρεμα όλοι μαζ

Για το αν θα έπαιρνε ξανά αυτή την απόφαση να αναλάβει και τι συμβουλή θα έδινε στον Αριστοτέλη Μυστακίδη τώρα που μπαίνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ:
Δεν μετανιώνω για λάθη που έχω κάνει, πάλι θα το έκανα. Αν έβλεπα την ομάδα μου να καταστρέφεται, θα έμπαινα. Δεν το έχω μετανιώσει. Έχω ζοριστεί πολύ και στην προσωπική μου ζωή. Τα πάλεψα όλα και είμαι καλά.

Στον Μυστακίδη θα συμβούλευα να μιλήσει στον κόσμο. Ο κόσμος διψάει να ακούει τον ηγέτη και θέλει να ακούει αλήθειες. Αυτά είναι τα πρώτα συστατικά, που πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τη νέα διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο».

Για τις πίκρες:

«Η αρχή ήταν όλη μια πίκρα. Η πίκρα ήταν που πέρσι φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ο Τσαλόπουλος ήταν στεναχωρημένος. Από απειλές και καταπτώσεις εγγυητικής… Μέσα από όλα αυτά βγήκε κάτι θετικό. Μένουμε με την προσμονή για το κάτι μεγαλύτερο κι αυτό με χαροποιεί. Δεν δίνω σημασία στις πίκρες, αυτές πέρασαν. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, να τρέμει όλη η Ελλάδα τον ΠΑΟΚ. Έχει αλλάξει και το μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις την ιστορία σου, να έχεις τις αναμνήσεις μόνο. Τώρα υπάρχει μπροστά μας μια προοπτική για κάτι πολύ καλό και μεγάλο. Να σταματήσει η μίρλα και να στηρίξουμε όλοι μαζί τη νέα ομάδα, να ενωθούμε ξανά. Η μιζέρια δεν κάνει καλό στην ομάδα. Πρέπει να υπάρχει θετική ενέργεια και να σπρώχνουμε την ομάδα στις νίκες».

Για το τι διαφορετικό θα έκανε:

«Δεν νομίζω, γιατί η πρώτη προτεραιότητα ήταν η θηλιά των χρεών. Μόνο αυτό μπορούσε να αλλάξει. Τους παίκτες τους διαλέγει ο προπονητής. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Εμείς πρέπει να μπορέσουμε να του δώσουμε τους παίκτες ώστε να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Ήξερα ότι είχαμε παιδιά-διαμάντια στο προπονητικό σταφ. Η πορεία του Καντσελιέρι είχε να κάνει ότι είχε από πίσω του τον Παντελή, τον Μιχάλη και τον Βαγγέλη. Αυτό το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζντοβτς, βρήκε ένα κλίμα που τον βοηθάει να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Δεν αλλάζω κανένα πρόσωπο σε όλη αυτή την πορεία. Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, θα θέλαμε να είχαμε έναν GM, γιατί εγώ έκανα ουσιαστικά αυτή τη δουλειά. Έναν προπονητή θα άλλαζα, το παραδέχθηκα το λάθος και προχωρήσαμε. Είχαμε καλές συνεργασίες με τους υπόλοιπους προπονητές. Δυσκολίες πάντα υπάρχουν, πρέπει να είσαι καλοπροαίρετος, να λύνεις τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία εταιρεία, καμία οικογένεια, που να έχει τα προβλήματα λυμένα. Πάντα υπάρχει κάπου ένα πρόβλημα».

Για την επιλογή του Ζντοβτς:

«Είναι ένας εμπειρότατος προπονητής, δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ήθελα έναν προπονητή να αντέχει το βάρος της ομάδας, να τρώει… σίδερα για 40 λεπτά. Τα αποτελέσματά του έχουν δείξει ότι είναι καλός προπονητής. Εννοείται είμαι χαρούμενος. Θα πρόσθετα έναν 7ο ξένο στους 16 για να τον χρησιμοποιώ στην Ευρώπη. Πολλοί λένε να πάρουμε παίκτες, αλλά για τα αποδυτήρια και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρόβλημα. Μπορεί να χαλάς τις ισορροπίες. Είναι σημαντικό ο καθένας να έχει το ρόλο του και να είναι όλοι χαρούμενοι».

Για το αν σκέφτεται να έχει κάποια συνέχεια για να ηγηθεί σε άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω κάποιο άτομο να μπορεί να αναλάβει την επιχείρηση της οικογένειας. Δύσκολο μου φαίνεται. Τέσσερα σπίτια ζουν από αυτή την επιχείρηση. Δεν μένει, δυστυχώς, χρόνος».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:59, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 9):
icue, TylerDurden, paokkerkir, Thax, flash4, Montrealiotis, leomatos88, Maklaz, Guitarman
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leomatos88 την Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Δεν είσαι χθεσινός, ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στη ζωή. Σίγουρα την αχαριστία την περίμενες, ειδικά από κάτι χαζοχαρούμενους, που σε ανύποπτο χρόνο τους είχες ισοπεδώσει, χτυπώντας το χέρι σου στο τραπέζι και λέγοντας εκείνο το λιτό και περιεκτικό ''θα τους λιώσω''.

Αναλαμβάνοντας, δεν επέτρεψες στο γίγαντα ΠΑΟΚ να γίνει ασανσέρ και έβγαλες από τη δύσκολη θέση τους μεσσίες του παρελθόντος και του παρόντος από το να λερωθούν στα σκατά που παρέλαβες.

Διέσωσες τη φήμη του παράγοντα Πρέλεβιτς, περνώντας στο πάνθεον τον τεράστιο Μπάνε.

Εξυγείανες με την αγαστή σου διοίκηση το ταμείο και το όνομα της ομάδας, που είναι και η μεγαλύτερη προσφορά σου και για την οποία θα μνημονεύεσαι, όπως αρμόζει, για πάντα.

Έφερες πίσω το όραμα, κάνοντας το μεγάλο ΠΑΟΚ να παίξει και πάλι σε ευρωπαϊκό τελικό, έφερες πίσω τον κόσμο.

Παραδίδεις την ομάδα με τον τρόπο που πρέπει, για να κάνει το επόμενο βήμα, που θα τη βγάλει από την αφάνεια.

Δεν τους έκανες τη χάρη να σιωπήσεις το καλοκαίρι, ίσα ίσα είχες άποψη και την είπες, που τάραξε τα νερά και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Δε θα στο συγχωρήσουν ποτέ, όσοι τους χάλασες τη μανέστρα, δείχνοντάς τους αυτά που τα έχεις ασπρόμαυρα και τεράστια, όταν προσπάθησαν να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ.

Ξεκουράσου όσο περισσότερο γίνεται, γιατί θα χρειαστεί να πάρεις πάνω σου το ΑΣ, για να καθαρίσει ο Σύλλογος οριστικά.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
flash4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, freemind, NIKOS1972, Maklaz, Guitarman
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τεραστιε Θαναση Χατζοπουλε σε ευχαριστουμε για ολα.
Τεραστιε Τσαλοπουλε στρατιωτη του συλλογου σε ευχαριστουμε για ολα.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
Montrealiotis, TylerDurden, Psaras, freemind, Maklaz, Guitarman
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Στο ιδιο καδρο με τον Ιβαν Σαββιδη οσον αφορα τις συνθηκες και το που μας εφτασες. Σε ευχαριστουμε τεραστιε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν σύλλογος να αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να φεύγουν από την καθημερινότητα του. Πρέπει να αναλάβει άλλο πόστο στον σύλλογο.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
nunies4, BWmystis, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Psaras, Maklaz, Guitarman
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Απλά τεράστιος! Δυστυχώς κάποιοι δε σε σεβάστηκαν. Αλλά η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει. Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις. Σ'ευχαριστώ!
These users thanked the author flash4 for the post (total 4):
BWmystis, leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Maklaz
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Μόνο ευγνωμοσύνη προς, και συγκίνηση για εσένα γίγαντα Θανάση Χατζόπουλέ. Τα σκουπίδια που έτρεξαν να σε απαξιώσουν ας ρίξουν μία ματιά στον καθρέφτη τους κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Ευχαριστούμε για όλα. Καλή συνέχεια.
These users thanked the author wickerman for the post:
BWmystis
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τεράστιε Θανάση, η ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο αγνούς, ηθικούς και ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου.

Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
Kabamaru11, Psaras, freemind, astral
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Το Ευχαριστω ειναι πολυ λιγο.Να εισαι γερος ρε γιγαντα!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
Psaras, freemind, astral, Maklaz, Guitarman
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”