Ευτυχώς βγήκε τώρα η ανακοίνωση και όχι στο ημίχρονο ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού αγώνα!
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Καλωσήρθες!
Ευτυχώς βγήκε τώρα η ανακοίνωση και όχι στο ημίχρονο ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού αγώνα!
Τώρα που έχω και στο μπάσκετ τον πλουσιότερο να αναμετεηθουμε και εκεί κορίτσια. Τώρα. Γιατί πριν έσβηναν κεράκια σε τούρτες άλλων ομάδων στις οποίες πήγαιναν. Ώρα αγαπητοί μου ποΚιτες! ΤΕΛΗ θέλουμε την ΕΟΚ!!!
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- PAOKevolution, Montrealiotis
- PAOKevolution
Παλικάριααααα!!! Που είστε ωρέ!! Ο ΠΑΟΚ μας αλλάζει εποχή! Αγκαλιάστε κάθε προσπάθεια! Ασπίδα για την ομάδα!
Σπουδαία νέα,τεράστια ημέρα η σημερινή.
Ανήκω σε μια γενιά που είχε την ευλογία να δει για κάποιο χρονικό διάστημα τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες του ευρωπαικού μπάσκετ. Και μόνο η ιδέα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον την δυνατότητα να επανέλθει σε εκείνο το επίπεδο μου προκαλεί ονείρωξη
Ανήκω σε μια γενιά που είχε την ευλογία να δει για κάποιο χρονικό διάστημα τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες του ευρωπαικού μπάσκετ. Και μόνο η ιδέα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον την δυνατότητα να επανέλθει σε εκείνο το επίπεδο μου προκαλεί ονείρωξη
-
john4serres
Περιμένουμε πλεον ανακοινωση του νεου ΔΣ (εστω ατυπο για την ωρα) και τις εξαγγελίες για τη νέα μέρα
- KalamarGiannis
OK λίγο πολύ το νέο ΔΣ το ξέρουμε.
Η αγωνία τελείωσε. είχε να κάνει με το αν θα γίνει τελικά η εξαγορά, αν την ήθελε την ομάδα , αν θα πλήρωνε τα χρέη και τους μετόχους.
Φεύγουμε με μεγάλη χαρά από όλα αυτά και αρχίζει το όνειρο για τη νέα εποχή!
Θέλω να δω και 2 δυνατές κινήσεις στο αγωνιστικό άμεσα, ώστε να ενθουσιαστούν και όσοι οπαδοί μας ήταν επιφυλακτικοί.
Μήτρου Λογκ, Χουγκάζ, Νάναλι ή Ρέντις... τα όνειρα δεν είναι πια όνειρα αλλά μια πραγματικότητα που αναδύεται...
Η αγωνία τελείωσε. είχε να κάνει με το αν θα γίνει τελικά η εξαγορά, αν την ήθελε την ομάδα , αν θα πλήρωνε τα χρέη και τους μετόχους.
Φεύγουμε με μεγάλη χαρά από όλα αυτά και αρχίζει το όνειρο για τη νέα εποχή!
Θέλω να δω και 2 δυνατές κινήσεις στο αγωνιστικό άμεσα, ώστε να ενθουσιαστούν και όσοι οπαδοί μας ήταν επιφυλακτικοί.
Μήτρου Λογκ, Χουγκάζ, Νάναλι ή Ρέντις... τα όνειρα δεν είναι πια όνειρα αλλά μια πραγματικότητα που αναδύεται...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ξέρω τι να πω...
Γι την ώρα είναι συγκίνηση σε θεωρητικό επιπεδο για όσα δεν ζήσαμε και τα προσδοκούμε δικαίως και ρεαλιστικά πια, για όσα ζήσαμε και μας πληγωσαν.
Για τη Γενεύη, την Τεργέστη χ 2, το ΣΕΦ χ 2, αλλά και τη Ναντ, τη Βιτόρια και άλλα πολλά.
Τώρα θα γίνουμε και εδώ ο χειρότερος εφιάλτης σας βρυκολακες του ΠΟΚ.
Τώρα ΤΕΛΗωσαν τα ψέμματα...
The time of the Orcs has begun.
Γι την ώρα είναι συγκίνηση σε θεωρητικό επιπεδο για όσα δεν ζήσαμε και τα προσδοκούμε δικαίως και ρεαλιστικά πια, για όσα ζήσαμε και μας πληγωσαν.
Για τη Γενεύη, την Τεργέστη χ 2, το ΣΕΦ χ 2, αλλά και τη Ναντ, τη Βιτόρια και άλλα πολλά.
Τώρα θα γίνουμε και εδώ ο χειρότερος εφιάλτης σας βρυκολακες του ΠΟΚ.
Τώρα ΤΕΛΗωσαν τα ψέμματα...
The time of the Orcs has begun.
-
Maurice_Escargot
Για να δουμε - πρωτον θελω κι ελπιζω να μην εχουμε αυξηση τιμης εισιτηριων φετος. Ενα θεμα το οποιο και συνδεω με τα εισιτηρια διαρκειας του χρονου και τις γενικοτερες τιμολογιακες πολιτικες που θα επελθουν, προσαρμοσμενες πλεον σε νεα δεδομενα (αγωνιστικα και υποδομων)
Επισης θα ηθελα να δω πως ακριβως εχουμε - πρακτικα - την συμβολη της προηγουμενης διοικησης Χατζοπουλου στα τρεχοντα θεματα μεχρι το τελος του χρονου. ΟΚ, στον παγκο δεν θα ειναι ο ανθρωπος, αλλα θα τον/τους βλεπουμε στο γηπεδο? κ.ο.κ
Ο Ιωαννου στο athletiko εχει ως δεδομενο τις μεταγραφες Reddish-Gudaitis.
Δεν περνανε οι μερες για το 1ο ματς νεας εποχης με τον Κολοσσο!
Και τωρα, ας αφησουμε αυτους που κρατανε το τιμονι να κανουν την δουλεια τους και να εστιασουμε στην ηδη πολυ καλη ομαδα που εχουμε φετος!
Επισης θα ηθελα να δω πως ακριβως εχουμε - πρακτικα - την συμβολη της προηγουμενης διοικησης Χατζοπουλου στα τρεχοντα θεματα μεχρι το τελος του χρονου. ΟΚ, στον παγκο δεν θα ειναι ο ανθρωπος, αλλα θα τον/τους βλεπουμε στο γηπεδο? κ.ο.κ
Ο Ιωαννου στο athletiko εχει ως δεδομενο τις μεταγραφες Reddish-Gudaitis.
Δεν περνανε οι μερες για το 1ο ματς νεας εποχης με τον Κολοσσο!
Και τωρα, ας αφησουμε αυτους που κρατανε το τιμονι να κανουν την δουλεια τους και να εστιασουμε στην ηδη πολυ καλη ομαδα που εχουμε φετος!
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- Ιάσονας, freemind
- Montrealiotis
Απίστευτα πράγματα για τον ΠΑΟΚ! Το best case scenario έγινε πραγματικότητα! Συμφωνία Ιβαν με ΑΣ για το γήπεδο και ο Τελης στην ΚΑΕ! Εγώ τώρα θέλω να δω τον Τέλη να μιλάει στον λαό του ΠΑΟΚ, να μας δώσει ο ίδιος το όραμα, και να έρθει στο παλατάκι να φωνάξουμε και αυτουνού το όνομα να καυλωσει και αυτός και να τους γαμησουμε όλους! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 8):
- paokfreedom, Thax, Azrael, PAOKevolution, Ιάσονας, freemind, Friedrich von Friedhof, Dimitris_L4
Είναι σημαντικότερο να δούμε ποιοι άνθρωποι θα τρέξουν την ομάδα παρά να φέρει 2-3 παίκτες. Για παράδειγμα, αν μπει ο Μπουντούρης όπως ακούγεται, θα είναι μια θαυμάσια κίνηση. Θα μείνει ο Μαργαρίτης μετά τις αλλαγές; Θα ήθελα να μας αναλύσουν ένα πλάνο για το τι στόχους έχουν.
Η αγωνία σε όλους μας πιστεύω πως έχει χτυπήσει κόκκινο και θέλουμε να ζήσουμε ξανά μέρες 90.
ΥΣ. Θα γίνω ασεβής και θα πω μακριά ο θρύλος της ομάδας που ως διοίκηση τα γάμησε τη μάνα. Τον λατρεύω ως παίκτη αλλά μας έφερε σε δυσκολότερη θέση από όταν ανέλαβε με τις κινήσεις του.
Η αγωνία σε όλους μας πιστεύω πως έχει χτυπήσει κόκκινο και θέλουμε να ζήσουμε ξανά μέρες 90.
ΥΣ. Θα γίνω ασεβής και θα πω μακριά ο θρύλος της ομάδας που ως διοίκηση τα γάμησε τη μάνα. Τον λατρεύω ως παίκτη αλλά μας έφερε σε δυσκολότερη θέση από όταν ανέλαβε με τις κινήσεις του.
- These users thanked the author Thax for the post (total 2):
- Ιάσονας, leomatos88