Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- paokkerkir
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ακριβώς αυτό που λέει ο Καρπουζάς. Εγώ ξύπνησα ένα πρωί, πήγα να καπνίσω και με έπιασε μια αναγούλα, το πέταξα και από τότε δεν έχω ξανακαπνίσει. Μου γύρισε το μυαλό. Εκτοτε έκανα μια τρακα, ένα τσιγάρο που δεν το άναψα ποτέ γύρω στο δίμηνο και ακόμα το έχω σε κάποιο συρτάρι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα εννοείται.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 20:38 Μοσχοβιτη παιχτάρα ανοιξε δικο σου σαιτ μπασκετικο καλυτερα, μην καθεσαι με κατι τετοιους, εγω θα ειμαι εκει, ερχομαι και εθελοντης να σε βοηθησω αν θες.
Εγώ πάλι το έκοψα, όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα μου.
Μετά απο 12 χρόνια το άρχισα, όταν είχα μεγάλες σκοτουρες με την δουλειά και το ξαναέκοψα μετά απο δυόμισυ χρόνια. Μετά απο δεκατρία χρόνια το ξανάρχισα, πάλι λόγω εργασίας και το ξαναέκοψα πάλι μετά απο τρία χρόνια.
Πάντα μαχαίρι. Υπέφερα μόνο δύο με τρεις ημέρες και αυτό ήταν.
Η γυναίκα μου άντεξε μόνο τρία χρόνια και ακόμα καπνίζει. Όλοι οι φίλοι μου καπνίζουν και μόνο εγώ αρκούμαι στο ποτάκι και αυτό πάλι με μέτρο.
Απορούν όλοι αλλά εγώ σταθερός. Όλα είναι θέμα θέλησης. Αλλά ο κάθε ένας είναι κι αλλιώς, οπότε ...δεν μπορείς να το γενικεύσεις.

Μετά απο 12 χρόνια το άρχισα, όταν είχα μεγάλες σκοτουρες με την δουλειά και το ξαναέκοψα μετά απο δυόμισυ χρόνια. Μετά απο δεκατρία χρόνια το ξανάρχισα, πάλι λόγω εργασίας και το ξαναέκοψα πάλι μετά απο τρία χρόνια.
Πάντα μαχαίρι. Υπέφερα μόνο δύο με τρεις ημέρες και αυτό ήταν.
Η γυναίκα μου άντεξε μόνο τρία χρόνια και ακόμα καπνίζει. Όλοι οι φίλοι μου καπνίζουν και μόνο εγώ αρκούμαι στο ποτάκι και αυτό πάλι με μέτρο.
Απορούν όλοι αλλά εγώ σταθερός. Όλα είναι θέμα θέλησης. Αλλά ο κάθε ένας είναι κι αλλιώς, οπότε ...δεν μπορείς να το γενικεύσεις.
- These users thanked the author rouki for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, paokkerkir, ΑποστόληςΑ
Εγώ όσες φορές προσπάθησα να το κόψω μετά λόγω μάλλον περιορισμού κάπνιζα πολύ περισσότερο από πριν
Έκανα 7 τσιγαρα την μέρα το κοψα γιατί δεν υπήρχε λόγος πήγα στο πακέτο το έκοψα και τώρα κάνω σχεδόν 2 την μέρα …
Αλλά δεν πάω άλλο και όποτε σκέφτομαι να το κόψω καπνίζω παραπάνω . Μόνο στην σκέψη . Έχει πάει σε άλλο λεβελ .
Πχ σήμερα είμαι άρρωστος και επειδή βήχω και δεν κάνει κάπνισα παραπάνω από ότι χθες
Έκανα 7 τσιγαρα την μέρα το κοψα γιατί δεν υπήρχε λόγος πήγα στο πακέτο το έκοψα και τώρα κάνω σχεδόν 2 την μέρα …
Αλλά δεν πάω άλλο και όποτε σκέφτομαι να το κόψω καπνίζω παραπάνω . Μόνο στην σκέψη . Έχει πάει σε άλλο λεβελ .
Πχ σήμερα είμαι άρρωστος και επειδή βήχω και δεν κάνει κάπνισα παραπάνω από ότι χθες
Και εγω μαχαιρι το εκοψα. Ειχα πει 1/1/2005 τελος. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι το ειχα ψιλοσιχαθει. Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι δουλευα σε χωρο που καπνιζαν ολοι μερα νυχτα.
Οσους ξερω που πηγαν να το ελατωσουν για να το κοψουν, ειτε μειναν στο "ελάττωμα" και συνεχιζουν να καπνιζουν απλα πιο λιγο ή στην πρωτη στραβη το πηραν παλι απο την αρχη. Το πρωτο και κυριο ειναι να μην το σκεφτεσαι. Μηχανικα παει το χερι στο πακετο αν υπαρχει. Μηχανικα σταματαει μετα απο καποια φαση.
Οσους ξερω που πηγαν να το ελατωσουν για να το κοψουν, ειτε μειναν στο "ελάττωμα" και συνεχιζουν να καπνιζουν απλα πιο λιγο ή στην πρωτη στραβη το πηραν παλι απο την αρχη. Το πρωτο και κυριο ειναι να μην το σκεφτεσαι. Μηχανικα παει το χερι στο πακετο αν υπαρχει. Μηχανικα σταματαει μετα απο καποια φαση.
Έτσι.
Θέλει μαχαίρι και τσαμπουκα τον πρώτο καιρό και για αυτό είναι καλό να μην υπάρχει πακέτο σε κοντινή απόσταση.
Αν το ελαττώσεις υποφέρεις περισσότερο.
Θέλει μαχαίρι και τσαμπουκα τον πρώτο καιρό και για αυτό είναι καλό να μην υπάρχει πακέτο σε κοντινή απόσταση.
Αν το ελαττώσεις υποφέρεις περισσότερο.
-
Dimitrisou
SDNA
Για το άλμα προς την οκτάδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Στουρμ Γκρατς!
Check-in στην 24άδα ψάχνει ο ΠΑΟΚ μέσω Μπραν!
Ο ΠΑΟΚ αγαπητο σδνα ειναι 10ος,η αρμαδα του ραφα ειναι 16η just saying...
Για το άλμα προς την οκτάδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Στουρμ Γκρατς!
Check-in στην 24άδα ψάχνει ο ΠΑΟΚ μέσω Μπραν!
Ο ΠΑΟΚ αγαπητο σδνα ειναι 10ος,η αρμαδα του ραφα ειναι 16η just saying...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 9):
- Patron, Azrael, fog4, icue, navigator11, Maklaz, Montrealiotis, ToMousiTouCrespo, st4this
Σιχαμενοι μια ζωη ρε!
- These users thanked the author Azrael for the post:
- Dimitrisou
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει ένα λάθος έκαναν οι άνθρωποι δεν θα τους πάρουμε και το κεφάλι.
διαβαστε αρθρο μπουζα στο σαιτ του μετροσπορτ θα ξερασετε απο τα ματια
ρε τελη μαζεψε τους, δεν καταλαβαινεις οτι σου κανουν κακο
ρε τελη μαζεψε τους, δεν καταλαβαινεις οτι σου κανουν κακο
Βαζελικη δημοσιογραφικη μασονια.
Για να ξεριζωθει πρέπει να περάσει μια γενιά με βαθιά τσιμπουκια. Στα μισά είμαστε τώρα, υπομονή
Για να ξεριζωθει πρέπει να περάσει μια γενιά με βαθιά τσιμπουκια. Στα μισά είμαστε τώρα, υπομονή
- These users thanked the author giapas for the post:
- Montrealiotis
Δολοφονία χαρακτήρων λοιπόν. Αυτοί που έθαβαν τον Χατζόπουλο κάνουν υποδείξεις. Οι λήγουν τα στρέμματα και κινδυνεύει το νέο γήπεδο. Αν αυτοί είναι και την επόμενη ημέρα οι επικοινωνιολόγοι του τέλη θα πρόκειται για δράμα. Αλλά δε νομίζω. Το θεωρώ εκραιο να στηριχτεί σε 3 βαζελους ένα παγκόσμιος παοκτσης, παγκόσμιος επιχειρηματίας και παγκσμιος θεσσαλονικευς
- PAOKevolution
Το πορτοκαλί έχει πρώτο θέμα τη βαζέλα και όχι την αλλαγή στην ΚΑΕ. Λες και μας πήρε ο μανάβης της γειτονιάς. Αγχωθήκατε πσυχούλες μουυυυυ