Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπράβο παντως σε όσους άντεχαν τόσα χρόνια και στήριζαν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ , εγώ έχοντας περάσει σχεδόν όλα μου τα σχολικά χρόνια στο ΠΑΛΕ ( και στο Ποσειδωνιο :lol: ) ήμουν από αυτούς που δεν την πάλεψαν μ αυτό που έβλεπαν και ειχα απομακρυνθεί. Καλός κακός αυτό έγινε.

Ποιος να μας το έλεγε πάντως ότι θα ζούσαμε εποχή που δύο επιχειρηματίες τέτοιου μεγέθους θα ήταν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συγχρόνως.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:52
paok-porter1337 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42
st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.
Από στούντιο ή μέσα απ το σαλόνι του απευθείας;
Από τα δημοσιογραφικά της Τούμπας, που τους έκοψαν τις διαπιστεύσεις οι υπάλληλοι του άφραγκου "πατερούλη". :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει αυτό δεν είναι αστείο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:48
paok x.m. έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18 Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ιακοπινη στον ημιτελικο οπου μας εκανε πλακα ενας ρουσκονι επειδη ελειπε ο Τσεκος ( συναντησα μετα απο πολλα χρονια τον Ιβκοβιτς και ελεγε οτι εκεινος ο ΠΑΟΚ ηταν η καλυτερη ομαδα που προπονησε), τον τελικο με τον γαυρο με τα 5δευτερολεπτα του Σαβιτς…

Με λιγες αλλα τρομερες χαρες (‘91 γενευη , ‘94 στεφανελ στο καλυτερο ματς απο μεριας στατιστικης που εχει κανει ομαδα) , πρωταθλημα το ‘92 και 2 κυπελλα αργοτερα το ‘95 και ‘99, οπου κρατηθηκε ψηλα ο ΠΑΟΚτσης τα χρονια εκεινα. Οι ΠΑΟΚτσηδες 40-50 ετων ειχαμε τον μπασκετικο ΠΑΟΚ να αγαπησουμε και οχι τον ποδοσφαιρικο!!!

Δεν θα πω ψεμματα , εχω χασει την επαφη μου με το μπασκετ για 20 χρονια γιατι δυστυχως εχει γινει ενα μονοπωλιο αδιαφορο και επειδη η ομαδα (που μεγαλωσα νομιζοντας οτι ειναι η μεγαλυτερη ομαδα μπασκετ στην ευρωπη) δεν ηταν αντιστοιχη του μεγεθους που πιστευα!!
Δεν παρακολουθουσα ενεργα τοσα χρονια οχι επειδη με νοιαζουν οι τιτλοι, ουτε επειδη με νοιαζουν οι νικες αλλα γιατι δεν μπορουσα να βλεπω τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟΚ του 1989-1995 που ηταν ενα ευρωπαικο θηριο να ειναι περιγελος. Δεν περιμενω θαυματα απο την αρχη , ετσι και αλλιως το συστημα στο μπασκετ ειναι χειροτερο απο οτι στην μπαλα που καναμε 5ετια να το σπασουμε. Αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να ξαναγινουμε αυτο που καποτε ειμασταν . Πρωτα απο ολα για ολους αυτους τους τρελλους που φυλαγαν 25 χρονια θερμοπυλες!! Πρωτα για αυτους και μετα για τον μικρο εαυτο μου που ξαγρυπνουσε τις πεμπτες για να δει μπασκετ.
Ετσι ακριβώς. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι μια πληγή αγιάτρευτη για τους 40+. Όλα τα γιατί μαζεμένα σε μια ομάδα.
Ισχύει. Σε εμένα πάντως λειτούργησε παντελώς διαστρεβλωτικά όλο εκείνο το τσουνάμι συναισθημάτων, που ήμουν πιτσιρικάς. Όχι απλά δεν επηρεάστηκα δίχως επιστροφή αλλά υπερπορώθηκα άσχημα. Σαν τώρα θυμάμαι τον ημιτελικό του '93. Τι άρρωστη ανυπομονησία είχα να ξεκινούσε επιτέλους εκείνο το γαμημένο παιχνίδι. Βέβαια, με αυτά που είχαν γίνει και σε εκείνο το λωκοπαίχνιδο, καλύτερα να μην είχε ξεκινήσει ποτέ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

dimitris7777 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 21:10
Miles έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 20:09 Επειδή κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι πιτσιρικάδες ήμασταν όταν η ομάδα φτιαχνόταν από τις αρχές της δεκαετίας του 80, και συνεπώς δεν είχαμε είτε τις γνώσεις είτε την ωριμότητα να σκεφτούμε γιατί αυτή η ομάδα δεν πήρε τη θέση του συμπολίτη στον θρόνο του ελληνικού μπάσκετ, η εκ των υστέρων γνώση, ή μάλλον η ωριμότητα, νομίζω ότι μπορεί κάλλιστα να απαντήσει σ' αυτό το γιατί. Και δυστυχώς το γιατί ίσως πρέπει να αναζητηθεί αποκλειστικά εσωτερικά.
Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ότι ακόμα και η επιλογή Λέβινγκστον, με τα σημερινά δεδομένα, όπου ξεψαχνίζουμε τα πάντα, ήταν ακατανόητη και ιδίως όταν υπήρχε και ένας Ίβκοβιτς στον πάγκο.
Θα πέσει πολύ αναθεώρηση της ιστορίας μας, ειδικά σε σχέση με κάποια άτομα, αν αναλογιστούμε καταστάσεις και επιλογές εκείνης της εποχής.
Για τη δεκαετία του '80 κατά τη γνώμη μου δύο μεγάλα λάθη έκανε ο Βεζυρτζής (αγωνιστικά). Το πρώτο ήταν που δε μπήκε στη μεταγραφή του Γιαννάκη. Υποτιμήθηκε η δυναμική της μεταγραφής του Γιαννάκη. Όλοι λέγανε ότι θα μαλώνουν με το Γκάλη για το ποιός θα σκοράρει περισσότερο, κάτι που δυστυχώς δε συνέβη. Ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι είχε αποκτήσει το Σταυρόπουλο. Με Γιαννάκη θα έκανε καταπληκτικό δίδυμο στα γκαρντ και ασυνήθιστα ψηλό για την εποχή. Αυτό το λάθος εκ των υστερών το παραδέχτηκε και ο Βεζυρτζής, λέγοντας μάλιστα ότι είχαν την οικονομική άνεση να την κάνουν τη μεταγραφή.
Το δεύτερο λάθος ήταν η μη έλευση του Μπέρυ το '88 ενώ ήταν συμφωνημένος. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν στην Ευρώπη ο Μπέρυ. Ενώ λοιπόν ήταν συμφωνημένος προέκυψε η περίπτωση Ρ'αντυ Ουάϊτ, #8 του ντράφτ εκείνης της περιόδου. Ο πάίκτης ήρθε να "δει" *δήθεν", έκανε προπόνηση σ' ένα κατάμεστο παλέ και έφυγε. Μας χρησιμοποίησε για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο στο NBA. Μετά μόλις είδε ο Μπέρυ ότι δίναμε περισσότερα λεφτά στον πιτσιρικά ζητούσε τα ίδια. Η δουλειά χάλασε και τελικά πήραμε τον Κούκ που ήταν μια μετριότητα.
Και το πιο σωστό αγωνιστικά για να μη λέμε μόνο τα λάθη ήταν ήταν η μεταγραφή του Πρέλεβιτς.
Ο καθένας κάτι θα έχει να πει. Προσωπικά θα έλεγα, ένα από τα πολλά, η υπόθεση Φασούλα και η υπόθεση Γαλακτερού, που ήταν και άμεσα συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Επίσης, απορία το έχω μέχρι τώρα γιατί διώχθηκε ο Ίβκοβιτς - οικονομικοί οι λόγοι;
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Το 1982, ως μαθητής Λυκείου στην Κρήτη, άκουσα για πρώτη φορά ΠΑΟΚ στο μπάσκετ από το ραδιόφωνο, στον τελικό παο-ΠΑΟΚ που μάλιστα έγινε στο Παλέ και που παρόλο είμασταν συνεχώς μπροστά, χάσαμε στο τέλος 65-63.

Παναθηναϊκός (Πολίτης): Στεργάκος 21, Κοκολάκης 13, Βίδας 12, Κορωναίος 10, Κόντος 7, Ιωάννου 2, Παπαντωνίου, Μπατής, Γεωργανάς, Κατσίνης.

ΠΑΟΚ (Ροδόπουλος): Αλεξανδρής 22, Φασούλας 11, Κωνσταντινίδης 10, Γαϊτάνης 9, Μ.Κατσούλης 6, Καλπάκης 5, Κουματσιώτης, Μπουρλίδας, Κατσούλης Ζ., Γαϊτάνης.

Αυτό ήταν. Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις. Παρότι η μεγάλη μου ομάδα ήταν και θα είναι πάντα η ποδοσφαιρική μας ομάδα, άρχισα να παρακολουθώ και το μπάσκετ, που μου έδωσε τη μεγάλη χαρά στον τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών που είδα ζωντανά από την τηλεόραση.

1984: ΠΑΟΚ-Άρης 74-70

ΠΑΟΚ (Ματθαίου): Πολίτης 8, Μ.Κατσούλης 12, Αγγελίδης, Μπακόπουλος 8, Ζ.Κατσούλης 2, Φασούλας 12, Αλεξανδρής 6, Σταυρόπουλος 26, Κωνσαντινίδης, Πολυχρονάκος

Άρης (Ιωαννίδης): Γκάλης 20, Νικήτας 13, Ρωμανίδης 2, Παραμανίδης, Φιλίππου 22, Τσαχτάνης 4, Δοξάκης, Κοκολάκης 9, Σταμάτης, Γεωργιάδης.

Την παραμονή τού αγώνα ο Ματθαίου πη΄γε τους παίκτες να δουν το Αποστολή στη Νικαράγουα που έπαιζε στους κινηματογράφους εκείνον τον καιρό.

Από κει και πέρα, είδα πολλά ματς Ελλάδας και Ευρώπης ζωντανά, από 1984 ως 1993 που μετανάστευσα. Όταν πήρε το Γιαννάκη ο άρης δεν παιζόταν πια. Και 10 πόντους να κερδίζαμε με 1 λεπτό να μένει, καταφέρναμε και τα χάναμε. Ήταν κι εκείνος ο σούμποτιτς με το κωλόχερο από την γωνία ενώ καταφέραμε να κάνουμε παίκτες τον λυπηρίδη και τον φιλλίπου με το να κάνουμε ντάμπλ τιμ σε Γκάλη και Γιαννάκη. Απορώ πως δεν έσπασα τηλεόραση εκείνα τα χρόνια.

Εν πάσει περιπτώσει. Είχαμε μια τρομερή ομάδα που τελικά πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα. Συνολικά έχουμε 2 πρωταθλήματα (το ένα το μακρινό '59) και 3 κύπελλα στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη έχουμε 2. Είμαστε η Νότιγχαμ Φόρεστ τού μπάσκετ (έχουν 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών αλλά κανένα πρωτάθλημα Αγγλίας).
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Η Νότινγχαμ έχει ένα πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να μην έχει αφού τότε παίζανε μόνο οι πρωταθλητές.
Αρκετά με τα ρετρό όμως.
Ας ελπίσουμε πως όσα μας στέρησε η ζωή τότε όπως και στο ποδόσφαιρο, να τα πάρουμε μαζεμένα τα επόμενα χρόνια. Ακόμα και πέρσι δηλαδή, να πάρουμε το φετινό.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Rexaris έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 22:09
Την παραμονή τού αγώνα ο Ματθαίου πη΄γε τους παίκτες να δουν το Αποστολή στη Νικαράγουα που έπαιζε στους κινηματογράφους εκείνον τον καιρό.
Διάβασα "να δουν τον Αποστόλη στη Νικαράγουα" και νόμισα αναφερόσουν στον δικό μας Αποστόλη... Και αναρωτιόμουν γιατί να πάει όλοι η ομάδα μπάσκετ να δει τον Αποστόλη...

Λαλαλα λαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας... :opaokara:
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
Rexaris, Apil44
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για όλους όσους τις τελευταίες μέρες δεν είχαν ύπνο, για όσους πήγαιναν με νεύρα στη δουλειά, γι' αυτούς που ήταν συνέχεια με το κινητό στο χέρι και πατούσαν ανανέωση, για όλους αυτούς που τους έτρωγε η αγωνία, αλλά πάνω από όλα για όλους εκείνους που θέλουν να ξαναδούν τον ΠΑΟΚ μας να μεγαλουργεί, θέλουν να δουν και πάλι εκείνη την ομάδα φόβητρο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αύριο επιτέλους ξημερώνει η μεγάλη μέρα.

25 γαμημένα χρόνια το περιμέναμε αυτό, 13 ολόκληρα μέσα από αυτή τη σελίδα. Περάσαμε τόσα και τόσα μαζί εδώ μέσα, κάποιοι είστε εδώ από την αρχή, άλλοι ήρθατε τώρα. Τον ξέρετε τον καημό μας, εδώ ήμασταν για να πούμε τον πόνο μας γιατί ο Μιλιένοβιτς είναι ο μοναδικός Σέρβος γκαρντ που δε μπορεί να βάλει βολές, εδώ θα είμαστε και αύριο για να αναλύσουμε αν πρέπει να πάρουμε τον Ζοτς ή τον Σφαιρόπουλο.

Κάποια στιγμή είχαμε αποδεχτεί τη μουτζόπουρη μας μοίρα και πιστέψαμε ότι θα πεθάνουμε στη φτώχεια και στην ανυποληψία και θα γεράσουμε διηγούμενοι στα παιδιά και στα εγγόνια μας ιστορίες για ένα τρελό αξύριστο που έπαιζε με ενέσεις κι έναν άλλον που σούταρε με το ένα χέρι και δεν έχανε σουτ.

25 χρόνια ήταν πολλά, αλλά οι τελευταίες μέρες φάνηκαν περισσότερες από αυτά τα 25 χρόνια. Από αύριο αλλάζουν όλα και πρέπει να αλλάξουν όλα. Κι αν μέχρι προσφατα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία της απερχόμενης με την επερχόμενη κατάσταση, μετά και τα τελευταία γεγονότα, που δυστυχώς φανέρωσαν παθογένειες και νοοτροπίες χρόνων, από αύριο κιόλας στο Παλατάκι πρέπει να αλλαχτούν μέχρι και τα πόμολα.

Ειλικρινά δε ξέρω τι ακριβώς γινόταν στο παρασκήνιο. Τις τελευταίες μέρες ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του και προφανώς δε θα σχολιάσω όλα αυτά που γραφόταν στα σόσιαλ. Σχολιάζω πάντα αυτα που έχω διασταυρωμένα από αξιόπιστες πηγές, που συνήθως είναι 3-4 και δυστυχώς αυτή τη φορά αυτά που έμαθα δεν ήταν καλά.

Σας είπα ότι αυτές οι συναλλαγές χρειάζονται χρόνο και δεν ήταν έκπληξη που τράβηξαν τόσο. Έκπληξη ήταν το επικοινωνιακό βατερλό της ΚΑΕ όλες αυτές τις μέρες. Ακόμα και σήμερα, έβγαλε ανακοίνωση για να πει ότι θα βγάλει ανακοίνωση και μάλιστα σήμερα, που τελικά δεν έβγαλε ποτέ. Άσκοπες ανακοινώσεις και ανούσιες κωλυσιεργίες για κάτι το οποίο ήταν προδιαγεγραμμένο προ πολλού.

Γιατί, ναι, αγαπητοί μου συνωμοσιολόγοι, τόσο ισχυροί άνθρωποι όπως ο Μυστακίδης, αν θέλουν κάτι πολύ, δε θα κολλήσουν σε κανένα άφαντο τιμολόγιο που εμφανίστηκε εκ των υστέρων, σε κανέναν δημοσιογραφίσκο της πλάκας, σε κανέναν σύνδεσμο, ούτε καν σε άλλον ιδιοκτήτη από ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Και ναι, ο Μυστακίδης την ήθελε και τη θέλει πολύ την ομάδα. Όχι γιατί έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον, ούτε για τους πανηλίθιους σκοπούς που πιστεύει ο κάθε φωστήρας. Υπήρχε ένα μάθημα που κάναμε τότε στο marketing, που έλεγε για την πυραμίδα του Maslow. Τόσο πλούσιοι άνθρωποι, παρόλο που τα έχουν όλα στη ζωή τους, δεν εφησυχάζουν ποτέ. Ε λοιπόν με τον ΠΑΟΚ, ο Τέλης θα φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της δικής του πυραμίδας, αυτό της αυτοπραγμάτωσης. Και μαζί του φυσικά θα απογειωθεί και ο ΠΑΟΚ. Γρήγορα, άμεσα, σε όλα τα επίπεδα.

Σας είπα τι έχει κάνει ήδη, σας είπα και τι θα κάνει από εδώ και πέρα και πως θα κινηθεί γενικά. Άνθρωποι που φτιάχνονται και τον παίζουν με την εξυγίανση, με κομμένα ρεύματα, με χρέη, με δόσεις, με τον Καμπερίδη που δεν έμεινε για 10 χιλιάρικα και όλα αυτά τα κουλά που ζούσαμε εδώ και τόσα χρόνια, πλέον δεν έχουν θέση σε αυτήν εδώ τη σελίδα.

Από εδώ και στο εξής θα ασχολούμαστε μόνο με μπάσκετ, δε θα είμαστε ούτε λογιστές, ούτε οικονομολόγοι, ούτε νομικοί. Από εδώ και στο εξής όποιον παίκτη γουστάρουμε θα τον παίρνουμε, από εδώ και στο εξής θα στεναχωριόμαστε μόνο όταν δε κατακτάμε κάποιον τίτλο.

Αύριο ξημερώνει μια τεράστια μέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας!

Από το φβ του Basketball retro
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
Metagrafakias, Azrael
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Δεν θα πω ψεμματα , εχω χασει την επαφη μου με το μπασκετ για 20 χρονια γιατι δυστυχως εχει γινει ενα μονοπωλιο αδιαφορο και επειδη η ομαδα (που μεγαλωσα νομιζοντας οτι ειναι η μεγαλυτερη ομαδα μπασκετ στην ευρωπη) δεν ηταν αντιστοιχη του μεγεθους που πιστευα!!
Δεν παρακολουθουσα ενεργα τοσα χρονια οχι επειδη με νοιαζουν οι τιτλοι, ουτε επειδη με νοιαζουν οι νικες αλλα γιατι δεν μπορουσα να βλεπω τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟΚ του 1989-1995 που ηταν ενα ευρωπαικο θηριο να ειναι περιγελος. Δεν περιμενω θαυματα απο την αρχη , ετσι και αλλιως το συστημα στο μπασκετ ειναι χειροτερο απο οτι στην μπαλα που καναμε 5ετια να το σπασουμε. Αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να ξαναγινουμε αυτο που καποτε ειμασταν . Πρωτα απο ολα για ολους αυτους τους τρελλους που φυλαγαν 25 χρονια θερμοπυλες!! Πρωτα για αυτους και μετα για τον μικρο εαυτο μου που ξαγρυπνουσε τις πεμπτες για να δει μπασκετ.
[/quote]
Αδερφέ συμφωνώ και με τα προηγούμενα αλλά αυτά είναι σαν να τα έγραψα εγώ.
Μακάρι να ξαναζήσουμε τον ΠΑΟΚ πάλι μεγάλο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 00:16 Για όλους όσους τις τελευταίες μέρες δεν είχαν ύπνο, για όσους πήγαιναν με νεύρα στη δουλειά, γι' αυτούς που ήταν συνέχεια με το κινητό στο χέρι και πατούσαν ανανέωση, για όλους αυτούς που τους έτρωγε η αγωνία, αλλά πάνω από όλα για όλους εκείνους που θέλουν να ξαναδούν τον ΠΑΟΚ μας να μεγαλουργεί, θέλουν να δουν και πάλι εκείνη την ομάδα φόβητρο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αύριο επιτέλους ξημερώνει η μεγάλη μέρα.

25 γαμημένα χρόνια το περιμέναμε αυτό, 13 ολόκληρα μέσα από αυτή τη σελίδα. Περάσαμε τόσα και τόσα μαζί εδώ μέσα, κάποιοι είστε εδώ από την αρχή, άλλοι ήρθατε τώρα. Τον ξέρετε τον καημό μας, εδώ ήμασταν για να πούμε τον πόνο μας γιατί ο Μιλιένοβιτς είναι ο μοναδικός Σέρβος γκαρντ που δε μπορεί να βάλει βολές, εδώ θα είμαστε και αύριο για να αναλύσουμε αν πρέπει να πάρουμε τον Ζοτς ή τον Σφαιρόπουλο.

Κάποια στιγμή είχαμε αποδεχτεί τη μουτζόπουρη μας μοίρα και πιστέψαμε ότι θα πεθάνουμε στη φτώχεια και στην ανυποληψία και θα γεράσουμε διηγούμενοι στα παιδιά και στα εγγόνια μας ιστορίες για ένα τρελό αξύριστο που έπαιζε με ενέσεις κι έναν άλλον που σούταρε με το ένα χέρι και δεν έχανε σουτ.

25 χρόνια ήταν πολλά, αλλά οι τελευταίες μέρες φάνηκαν περισσότερες από αυτά τα 25 χρόνια. Από αύριο αλλάζουν όλα και πρέπει να αλλάξουν όλα. Κι αν μέχρι προσφατα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία της απερχόμενης με την επερχόμενη κατάσταση, μετά και τα τελευταία γεγονότα, που δυστυχώς φανέρωσαν παθογένειες και νοοτροπίες χρόνων, από αύριο κιόλας στο Παλατάκι πρέπει να αλλαχτούν μέχρι και τα πόμολα.

Ειλικρινά δε ξέρω τι ακριβώς γινόταν στο παρασκήνιο. Τις τελευταίες μέρες ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του και προφανώς δε θα σχολιάσω όλα αυτά που γραφόταν στα σόσιαλ. Σχολιάζω πάντα αυτα που έχω διασταυρωμένα από αξιόπιστες πηγές, που συνήθως είναι 3-4 και δυστυχώς αυτή τη φορά αυτά που έμαθα δεν ήταν καλά.

Σας είπα ότι αυτές οι συναλλαγές χρειάζονται χρόνο και δεν ήταν έκπληξη που τράβηξαν τόσο. Έκπληξη ήταν το επικοινωνιακό βατερλό της ΚΑΕ όλες αυτές τις μέρες. Ακόμα και σήμερα, έβγαλε ανακοίνωση για να πει ότι θα βγάλει ανακοίνωση και μάλιστα σήμερα, που τελικά δεν έβγαλε ποτέ. Άσκοπες ανακοινώσεις και ανούσιες κωλυσιεργίες για κάτι το οποίο ήταν προδιαγεγραμμένο προ πολλού.

Γιατί, ναι, αγαπητοί μου συνωμοσιολόγοι, τόσο ισχυροί άνθρωποι όπως ο Μυστακίδης, αν θέλουν κάτι πολύ, δε θα κολλήσουν σε κανένα άφαντο τιμολόγιο που εμφανίστηκε εκ των υστέρων, σε κανέναν δημοσιογραφίσκο της πλάκας, σε κανέναν σύνδεσμο, ούτε καν σε άλλον ιδιοκτήτη από ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Και ναι, ο Μυστακίδης την ήθελε και τη θέλει πολύ την ομάδα. Όχι γιατί έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον, ούτε για τους πανηλίθιους σκοπούς που πιστεύει ο κάθε φωστήρας. Υπήρχε ένα μάθημα που κάναμε τότε στο marketing, που έλεγε για την πυραμίδα του Maslow. Τόσο πλούσιοι άνθρωποι, παρόλο που τα έχουν όλα στη ζωή τους, δεν εφησυχάζουν ποτέ. Ε λοιπόν με τον ΠΑΟΚ, ο Τέλης θα φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της δικής του πυραμίδας, αυτό της αυτοπραγμάτωσης. Και μαζί του φυσικά θα απογειωθεί και ο ΠΑΟΚ. Γρήγορα, άμεσα, σε όλα τα επίπεδα.

Σας είπα τι έχει κάνει ήδη, σας είπα και τι θα κάνει από εδώ και πέρα και πως θα κινηθεί γενικά. Άνθρωποι που φτιάχνονται και τον παίζουν με την εξυγίανση, με κομμένα ρεύματα, με χρέη, με δόσεις, με τον Καμπερίδη που δεν έμεινε για 10 χιλιάρικα και όλα αυτά τα κουλά που ζούσαμε εδώ και τόσα χρόνια, πλέον δεν έχουν θέση σε αυτήν εδώ τη σελίδα.

Από εδώ και στο εξής θα ασχολούμαστε μόνο με μπάσκετ, δε θα είμαστε ούτε λογιστές, ούτε οικονομολόγοι, ούτε νομικοί. Από εδώ και στο εξής όποιον παίκτη γουστάρουμε θα τον παίρνουμε, από εδώ και στο εξής θα στεναχωριόμαστε μόνο όταν δε κατακτάμε κάποιον τίτλο.

Αύριο ξημερώνει μια τεράστια μέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας!

Από το φβ του Basketball retro
Απο τους πρωτους που εσπειρε διχονοια τις τελευταιες μερες.
Επισης το να θεωρεις καποιον που εχει αλλες αποψεις απο σενα μιζερο, μαθημενο στη φαπα κτλ.δεν ξερω τι σε κανει τον ιδιο.
Επεσε πολυ στα ματια μου.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν ζήσαμε τις μεγάλες ομάδες στο μπάσκετ αλλά αγαπήσαμε αυτές των προηγούμενων ετών.
Και εμεις χαιρόμαστε που πλέον θα ανέβουμε επίπεδο.
Αλλά δεν βγήκαμε να λέμε γαντζωμενους από τις καρέκλες του και να αφήνουμε υπονοούμενα για ανθρώπους που δωσαν τα πάντα για την ομάδα όταν δεν υπήρχε άλλος και μετά να σβήνουμε στα γρήγορα το ποστ..
Κάθε χρόνια κράξιμο στη διοίκηση ,να μειώνει την ομάδα και στο τέλος πάμε παικταραδες μου...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 9):
astral, zissos, Montrealiotis, trelopaoki89, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, dragon, leomatos88, trouman
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς

Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.

Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα έχουμε και τους ινφλουενσερς να το παίζουν πριμαντονες.

Ρε φτυσ τα μπούτια ς
These users thanked the author Equalizer for the post (total 12):
Dimitrisou, navigator11, R.A.T.M., Kabamaru11, trelopaoki89, Sera4, Taseos, Apil44, dragon, Dimitris_L4 and 2 more users
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 27 Νοέμ 2025, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Σταμάτησα στα 23 μου....μου ξαναδώσες την φλόγα στα 48 μου... βέρος Αθηναίος που κόλλησα το μικρόβιο από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ... ήσουν η αιτία να δηλώνω με καμάρι ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα. Χαρές - κλάμα μα πάνω από όλα περηφάνια για αυτά που έζησα. Δεν υπήρχε οπαδός ΠΟΚ στο μπάσκετ στην Αθήνα. Όλοι δηλωμένοι σκουλήκια και ΠΑΟΚ. Εγώ επέλεξα το σωστό και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα βεζυρτζη που έφτιαξες εκείνη την ομαδάρα που γέννησε πολλά ΠΑΟΚτσακια εκτός Βορείου Ελλάδος. Τώρα θέλω να τους αποτελειώσεις στο χρωστάει η ιστορία!!!
These users thanked the author SePuLtUrA_4_ for the post (total 4):
horkokos4, Mica, mi8rio, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

off topic

επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το πέτυχε το ποδόσφαιρο 100%.
These users thanked the author palok for the post (total 7):
dragon, Taseos, nunies4, Grimson4, mi8rio, TylerDurden, Dimpatra
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”