Σε γυράδικα έφερνε βόλτες ένας που θα εκτόξευε τον ρούλη!!tolis14 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:19 Ήταν και κάτι σαουδάραβες που είχαν τσακίσει τα πιττόγυρα και τις τυροπιττες αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτούς τους πρίγκηπες
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
Εθεάθησαν λέει στο 157tolis14 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:19 Ήταν και κάτι σαουδάραβες που είχαν τσακίσει τα πιττόγυρα και τις τυροπιττες αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτούς τους πρίγκηπες
τρισεκατομμυριουχος είναιalexgarcia6 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 14:13 Ο θουπερ 3 λεει οτι βρέθηκε δισεκατομμυριούχος για τον οαρη μας
-
The_Analyst_4
Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά και απόλυτα νόμιμα όλα με πολύ μεγάλο portfolio. Γενικά αν ήταν αυτός δεν θα ήταν τόσο ψύχραιμοι. Θα είχαν βγει γυμνοί στους δρόμους.Psaras έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:11 στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
- These users thanked the author The_Analyst_4 for the post:
- Psaras
Και απόφοιτος του Harvard, απ'ότι διάβασα! Ότι πρέπει για τα υψηλού μορφωτικού επιπέδου λήκια!The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:05Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά και απόλυτα νόμιμα όλα με πολύ μεγάλο portfolio. Γενικά αν ήταν αυτός δεν θα ήταν τόσο ψύχραιμοι. Θα είχαν βγει γυμνοί στους δρόμους.Psaras έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:11 στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
- These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
- The_Analyst_4, Psaras
και εμένα μου φάνηκε τραβηγμένο...αλλά για αυτόν λένε. Αν αυτός το ξέρει, είναι άλλο θέμαThe_Analyst_4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:05Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά και απόλυτα νόμιμα όλα με πολύ μεγάλο portfolio. Γενικά αν ήταν αυτός δεν θα ήταν τόσο ψύχραιμοι. Θα είχαν βγει γυμνοί στους δρόμους.Psaras έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:11 στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
- The_Analyst_4, Friedrich von Friedhof, chrisg4
Αν ενδιαφερόταν για τις Charlotte Harlots, έχει βάση ότι μπορεί να θέλει να ενδιαφερθεί και για τους σκώληκες.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Πρωταθλήματα εννοούν τα τρία προπολεμικά τουρνουά των τριών & οκτώ ομάδων;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:48 https://www.sdna.gr/podosfairo/1373820_ ... ypello-kai
Ξανα ο αρης .....
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Ally Samagoal
τωρα ειπε ο χρυσανθος οτι ειναι διαγαλαξιακος επιχειρηματιας (μπουζα σε εφαγε στην στροφη-γλυφει καλλιτεραMitsospaoki4 έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:41 Τα σκουλήκια για να ηρεμήσουν τα πρόβατα τους μετά τις εξελίξεις με Μυστακίδη, ανακάλυψαν ενδιαφέρον για την παε τους από δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία!![]()
![]()
ρε και φράγκα άπειρα έχει όμως δεν χρειάζεται να μας σφίγγει το στομάχι από τώρα. Κάτσε να δούμε
- navigator11
Δε νομίζω να το πάρει ωραία όλο αυτό πάντως ο Ίλονας.Psaras έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:11 στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
- navigator11
Οι άλλοι αυτοχαρακτηρίζονται ... King of Europe. Που ιδρωκοπάνε να "λυγίσουν" Ατρομαχτους και Λεβαδειές.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025